Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:43:10
|
|
|
|
Belen
|
čemo widet.... kaj če si ti wzela kwbojke 44....pa si suha, kaj bom js mogla wzet??? 60??? mah.... w H&M bom našla sigurno.... za H&M w TS ne wem.... ne wem zakaj ma sm brala na enem forumu mama.si se mi zdi,da w TS je sam normalne H&M....tipo kot w cityparku w LJ,kjer NIMAJO nosečniških zadew.....w udinah pa ja..... kot je na rudniku w lj...kjer imajo nosečniška oblačila.... dannyS zarad mene lahko greš z nami weč nas je, boljše je
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:50:20
|
|
|
|
DannyS
|
Ma to je vse odvisno od modela hlač in te številke enkrat so italjanske, enkrat ne vem kakšne... He he, da se še kakšna prijavi bomo mogle najet kombi hehe...:) Aja, v Popku po mojem morajo bit lepe stvari vsaj kar sem gledala na netu...
< Sporočilo je popravil DannyS -- 19.3.2009 11:53:32 >
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:52:50
|
|
|
|
Belen
|
mam berlingota.... je zadost welik ... werjemi p.s.še 10 minut in me ne wado..... grem w hipermarket pogledat za dojenčke.... sm widla po katalogu da majo kr nekaj zadewic
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:56:46
|
|
|
|
DannyS
|
To sem še hotla napisat, da se bo dalo od 25. marca naprej v Popku naročat menda tudi druge stvari, ne samo tistih majčk preko spleta, čeprav kaj pa vem, kake hlače se mi zdi da je vedno boljše probat... O lepo tebi,... mah jaz sem se zdaj prav skalmirala s tem nakupovanjem za dojnečka, ker se bojim, da bom na koncu nakupla preveč stvari, ki jih sploh ne bom rabla...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 11:59:31
|
|
|
|
Belen
|
ja ma hlače moram probat ben sej js grem "samo"pogledat.... (I hope) ala se čujemo ...lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 12:04:54
|
|
|
|
DannyS
|
Pazi pazi, ker grande fratello vse vidi, bomo nastavli skrito kamero na izhodu, da te vidimo kako boš porivala ven iz Mercatorja poln voziček robe...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 13:52:42
|
|
|
|
BIA79
|
DannyS v Trstu je H&M, ampak nimajo oddelka za mamice :) Najbližji je v Gorici/Ljubljani/Udinah :) Belen ti povej kdaj :) Jaz z drugim tednom nimam več delovnih obveznosti, samo materinsko šolo v sredo in petkih...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 14:08:26
|
|
|
|
Belen
|
eko mene iz službe in mercatorja.... nič nism kupla oz.dwe plišaste dekice za w woziček oz.postlce.... drugo nimajo nič tazga...oz.za welike dojenčke že... boljše....zato sm kupla špežo....bom delala eno jogurtowo torto z gozdnimi sadeži.njamiiiii lahko naslednji teden...se bomo zmenle,ok? :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 14:12:56
|
|
|
|
DannyS
|
Une dekice so ful zakon, tudi sem slišala od mamic da jih lahko uporabljaš vsepovsod, ne samo v vozičku... kaj jih je še kaj, al so že vse izropane? Da vem, če se mi sploh splača it do Mercatorja? Midva z mojim bova pa pol pekla zunaj na žaru... njami..:) Aja, danes je predavanje o dojenju ob 18ih, pride katera?
< Sporočilo je popravil DannyS -- 19.3.2009 14:15:22 >
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 14:57:17
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz sem se vrnila iz masaže...mega :) Prav čudim lažje noge sedaj :) Belen drži! Čakam da rečeš kdaj... Ne danny danes ne grem na predavanje...poročaj kako bo :) Jaz grem še na handling... v materinski šoli nam do sedaj niso pokazali veliko kako se "prevaža" dojenčka sem pa tja...kar me je zmotilo zadnjič v šoli za starše (smo imeli porodna obdobja), da je omenila darovanje popkovične krvi in to samo za neocelico, o javni banki niti duha in sluha...Mah...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 8:13:33
|
|
|
|
os*
|
dobro jutro danes sem po dolgem času jaz prva zato takoj ena moram se malo pohvalit. V sredo smo imeli MF in vse je perfektno, je rekel moj g., da sem prav bp nosečnica pa še za spol smo zvedeli ja ja naš tata je presrečen, da bo dobil princesko p.s. kako je bilo na predavanju?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 8:14:46
|
|
|
|
Belen
|
jutro , eko končno 5ek tej dnewi letijo za pop..... wčeraj ko sm pršla domow z mercatorja.... aja DannyS...js sm dwe uzela, eno rumeno od weenny pooh (al kako se napiše ) ....rumeno in zeleno, druge so bile enobarwne plawe in roza....po 4 uer....8 eur za obe,se mi ni zdelo drago.....sam imajo še neki malega, če greš pogledat.... pole sm delala jogurtovo ledeno torto z goznimi sadeži.....danes morem probat za zmazek ....upam,da bo fina ..... pole me kliče moj,če grewa z motorjem.... zadnjič je rekla DannyS da je šla,pa smo šli wčeraj do Novigrada..... mega fulll....ampak sm čutla wsako bužo....kot da mi skače w trebuhu.... ne wem če je bla dobra ideja.... uglawnem pred tem si probam najprej motor.jakno,ki sm jo dwa tedna nazaj komaj zapela..... zdej sm jo komaj dala gor mam tak trebuh da odpade .... pole probam smučarsko bundo....se komaj zapre nanka to ni šlo gor.... edino kar mi je še prow je winstopper ...saj nekaj.... da o ledwičnem pasu ne goworimo,.... sm se smejala ko mutawa...in moj tudi....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 8:15:47
|
|
|
|
Belen
|
os* čestitke.... same punčke w điru.... lani se mi zdi,da je blo weč
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 8:42:06
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro pupce... Jaz sem bla pol včeraj na predavanju in mi je blo super... pokazala nam je razne položaje dojenja, kako preverit če otrok res doji al samo cuca v prazno, pol smo govorili glede uporabe dude in flašk, o raznih težavah pri dojenju. Jaz bom šla tudi na handling BIA79 in upam, da bo tisti dan tudi moj fraj, da bo še on prišel z mano, kar se mi zdi prav. Jah kaj češ, verjetno dobijo kake šolde, da pol reklamirajo Neocelico... isto kot pri ginekologu na začetku, ki ti ne rečejo začni jemat folno, ampak Tifol... os* čestitke za . Jaz pa se bom pustila presenetit, čeprav mi vsi pravijo da bo pupica, razen en sosed je včeraj rekel mojemu da bo fantek, kao po nekem izračunu mojega in njegovega imena in priimka Belen sem šla včeraj po službi po te oddejice, sem vzela dve, ki mi niso ble neki ful lepe... sem hotla vzet tudi košek za odpadne plenice pa ga sploh niso dobili... Boo čudno, jaz pa ko sem bla na motorju, trebuščka kot da ne bi imela, luknje sem pa čutla isto kot prej, ko nisem bla še noseča, nič manj in nič več, pa moraš gledat da se s cestnim ful bolj vse občuti.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 8:48:34
|
|
|
|
Belen
|
mah js sm pa čutila,mogoče ker sta dwa,eden je že mal nižje,ker ga nosim bolj dol ... cestni je itak bolj izpostawljen....kot ta naš potowalni,ampak wseeno.... mislim da do kp al portoroža bom še šla.... ma dlje kot to.... mi lih ni .... ben katere si pol wzela dekice???? js sm jih wzela,ker npr.w baby centru so too much drage.... ben za 4 uer.... tudi če bodo w omari
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 8:50:47
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ne na neke razdalje dolge niti jaz ne bi šla... ma tako lih za en giret nardit tu po naši obali... ni neke panike... Ma jaz sem vzela neko tako vijola in eno bež z nekimi vzorci...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 9:01:01
|
|
|
|
DannyS
|
Aja to sem vas hotela vprašat, sicer smo že nekaj govorile,... glede dopusta... midva z mojim sva se včeraj nekaj pogovarjala, da bi šla v začetku junija za par dni kampirat na Hrvaško, sicer se nisva še nič odločla... odvisno tudi kako se bom jaz počutla, kako vreme bo takrat... kaj ve mislite kam it?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 9:08:56
|
|
|
|
os*
|
midva bova tudi šla (ok se razume, da to pomeni najprej da bo vse ok in da bo počutje dobro) z prijatelji za en teden - zadnji teden v juniji nekam na hrvaško.....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 9:49:57
|
|
|
|
Belen
|
w junju??? se wam ne zdi pozno? kaj če was kej prime? ben na začetku še še.... sam ne wem, če je takrat že toplo lih za kampirat..... booooo... js goworim tako,ker mogoče oz.bom sigurno pred PDP-jem rodila.... tako da najin "samski" dopust bo vrjetno zadnji konec maja....kake toplice za 3 dni bodo w điru..... bowa widela no...kaj in kako ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:02:10
|
|
|
|
DannyS
|
Ma meni se ne zdi pozno ne,... ker itak meni bojo na koncu sigurno določli PDP 19.07.. Ful bi se rada šla še kaj kopat in naplavat, čeprav se moram pozanimat, če kaj škodi, če je morje premrzlo. Toplic pa ne maram, sploh ker se ne bi v tistih bazenih kopala, da dobim še kako vnetje...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:04:40
|
|
|
|
Belen
|
ben stwar okusa.... še nobene ne poznam,ki je bla noseča, in dobila kako wnetje w toplicah.... wsaka dela po swoje.....ane? in wsako telo reagira drugače....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:09:31
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ne jaz nisem mislila, da bi dobila vnetje zato ker bi bla noseča, ma ker raven higiene v večini bazenov ni lih na nivoju... lih zadnjič je ena na telovadbi razlagala, da je njena kolegica dobila neke vaginalne bradavice al kaj pa vem kaj že...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:11:15
|
|
|
|
Belen
|
sej prawim, če bi wsi dobili oz.večina oz.določen % ljudi, terme sploh ne bi obstajale in bi jih že zdawnaj zaprli, se ti ne zdi?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:14:25
|
|
|
|
os*
|
o jaz pa grem drugi tedenv toplice za vikend sem si lepo kupila une zaščitne tampone in komaj čakam.... ma meni se ne zdi pozno glede na to, da imam rok konec julija in itak bomo šli nekam blizu... meni stalno g. povdarja da naj živim čisto normalno življenje brez si ga komplicirat in vam povem, da točno tako živim......
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 20.3.2009 10:14:46
|
|
|
|
Hator
|
Dobro jutro pupe, vidim, da pridno kramljate in nakupujete. Jao, jao, jaz pa sploh še nič. Včeraj smo zaključili z materinsko šolo in sem ful zadovoljna s predavanji, le predavanje o dojenju je bilo bolj tako. Vse so nam razložili, kaj zares rabimo, kaj se splača kupit prej in kaj šele kasneje. Namreč zelo velika verjetnost je, da nakupimo preveč in potem pol stvari ne rabimo. Itak so pa trgovine blizu, tako da bo že moj skočil po kako reč, če se izkaže, da bi jo rabili. Belen, si pa kar pogumna, da si šla tako daleč z motorjem. Drugače pa jaz lepo počivam, kot je naročil moj G. Aja, pa dobila sem izvide za tokspoplazmo (drugič) in HB je negativno. lp vsem vam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.