Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.3.2009 11:41:24
|
|
|
|
Belen
|
bia79, si kupla al naročila karjolco? (woziček)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.3.2009 11:54:34
|
|
|
|
BIA79
|
Kariolo imamo že od 2.januarja doma :) Sam je zapakirana še vedno v škatla v garaži pri mojih :) Bi bil skoraj čas, da pogledam če so vsi deli notri hahaha Smo pa vzeli temno rdeče barve ga. Takrat še nismo vedeli kaj bomo imeli :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 16.3.2009 20:15:20
|
|
|
|
amaya
|
jaz sem tudi od sladoleda in smetane sem pa v 1 nosečnosti pojedla tono tistih gumi črvov
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 8:50:36
|
|
|
|
Belen
|
jutro , kako ste kaj? js danes nism neki dobre wolje.... mah moje direkt.ni, neki mi ne štima pri plači.... wse mi wrže s tira mah ne bom si pustila da mi pokwari dan ...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 9:38:58
|
|
|
|
BIA79
|
Evo mene... danes zjutraj sem se lotila čistit hladilnik, ki ga moramo nesti v klet (prej je bil v sobici). Se mi je razlil sladki greh (preliv z okusom jagode)...katastrofa...tista dva fleka sem ene pol ure ribala...zdaj sem malo prišla pokukat v službo... Belen, ne se sekirat...bo že šlo vse ok :) Ne pustit da ti pokvarijo tak lep dan :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 9:45:11
|
|
|
|
Belen
|
bia79,kdaj si pa ustala ob 6h? če si zdej že w službi? pridna pridna.... mah js pa komi čakam da grem domow....mam za delat doma....tle w službi mi prow gre že wse na k...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 10:11:02
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz je bolje da ne grem domov, ker drugače se bom lotila kakšno omaro prestavljat...Zdaj se počutim kot superman :) ampak pozabim da sem noseča :) še dobro da mi roke in noge zatekajo da se ustavim..no ko je treba likat me pa vse boli
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 10:29:40
|
|
|
|
Belen
|
hehe ... itak...js tudi wčeraj sm šla ob 12h iz službe....in kaj sm delala...posprawljala.... uffffffff.... danes pa sm rekla da ne bom, bom počiwala pole ob 14h mam še frizerko.....se grem po 3-4mes.mal razvajat ... še s to "štipendijo" od plače ki sm dobila ahhhhhhhh....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 10:40:33
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz tudi moram poklicat frizerko :) Kdo ve če bom zdržala toliko časa na stolu..ampak mi ni lepšega ko mi zmasira glavo in opere lase...Ko bom bogata bom imela zasebno frizerko hahaha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 10:59:05
|
|
|
|
Belen
|
srečna ti....js ne bom nikoli LOTO me ne mara sploh.... pa včasih sm saj kako 4 al 3+1 zadela........ zdej pa mesec-dwa nanka nič ah........ ko bojo moji otroci weliki bojo dali mamici
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 17.3.2009 11:44:18
|
|
|
|
BIA79
|
Jaz upam na sedmico,ampak nikoli ne igram...bo treba izšolat eno frizerko pa bo :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 8:34:22
|
|
|
|
Belen
|
jutro , hehe ewo mene spet w službi, tako hitro mi grejo tej dnewi.....ko sm po 4 ure w službi..... ampak tako weč zaprawljam..... wčeraj mi je rekla frendica,da w mullerju imajo eno akcijo za chicco torbe za na voziček.... so temno plawe.....kr lepe no.... not dobiš ene 3-4 različne flaške, dudice, podlage za previjat za na pot, blazinice za w joške.... itd......... fullllllll ql........... in je bla fulll poceni saj meni se zdi in sm si jo šla kupit..... so imeli samo še 3 .... aja taka torba w baby centru stane od 50 eur gor.... js sm dala samo 20 eur....oz.19,90 eur.....fulllllllllll se splača po moje seweda sm zrawen kupla še en moderc za dojenje, pa neke kapice itd..... spet je šlo 50 eur........ ahhhh...sam zaprawljam.... aja + frizerka seweda
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 8:40:45
|
|
|
|
DannyS
|
Jutro... a ne se sekirat Belen, jaz sem imela tudi nekaj časa neke napade nakupovanja, zdej sem se pa začela malo brzdat... povsod kjer je bla kaka akcija, to je blo treba kupit hehe... Drugače jaz sem imela včeraj tako slab dan, prvič tak odkar sem noseča, najprej so me začele že v službi spravljat v slabo voljo bolečine v križu, pol ko sem prišla domov sem nekaj kopala okoli hiše, ki sem hotela nekaj posadit,... pol sem se šla uležt in sem imela take krče v stopalu, vse prste mi je vleklo skupaj in valda spet križ... tako, da sem se tako smilila sama sebi, da sem kar par solzic potočla... pol ponoči spet križ... tako da sem ob 5ih zjutraj kar izbruhnila v jok,... danes se bom probala naročit na kako masažo, če ne me bojo te bolečine spravle ob živce.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 8:50:44
|
|
|
|
Belen
|
DannyS....kot bi rekla moja G.... pozabimo da smo noseče, pa bi kr wse same lahko nardile..... ja je tako, premalo počiwamo, ker imamo (kao) energije fullllllll in delamo wse v povprek,namesto da bi počiwale.... smo wse iste ....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 9:09:08
|
|
|
|
DannyS
|
Ma fora pri meni je, da se mi ne da cel popoldan tam gnit na kavču... sploh pa zdej ko je bolj toplo in zdaj je čas tudi za sadit in vse... ful rada tam neki brkljam z zemljo... ma sej se mi zdi da to sploh ni tolko problem, bolj je po mojem to sedenje v službi 8 ur.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 9:43:37
|
|
|
|
Belen
|
lih sm hotla rečt, kaj misliš da sedaj 3 dni,ki končam ob 12h grem spat na kawč??? w pond.sm pucala denvno, hladilnik, teraso itd..... wčeraj sm ok lutala okoli in šla pomagart noni w korte malo okoli hiše....danes bom malo sobe posprawla.... pa kar smo dobili oblekic in robe za .... itak je wedno neki..... dobro da nimam njiwe, wrta.... ha ha ...sej ne,ampak meni mi to ni neki ja sej prawim 8 ur sedet je shit.....zakaj misliš da me je G dala na bolniško???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 9:50:09
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ja sej se tolažim nekako, da še slabih 9 tednov dela pa bom tudi jaz doma... sej moram rečt, da ta čas kar leti...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 10:09:01
|
|
|
|
Belen
|
9 tednow??? kaj je malo??? weč kot dwa mesca.... ben ben ti že weš
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 10:15:25
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ja ni lih malo, samo vseeno bom še aprila en teden fraj, enkrat 4 dni, tako da bo malo lažje..
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 10:48:43
|
|
|
|
Belen
|
ti že weš kje pa je Bia79 danes??? štrajka???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 11:19:52
|
|
|
|
DannyS
|
Po moje kaj pospravlja :) Na telovadbi je ni več videt...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 11:26:18
|
|
|
|
Belen
|
aja točno... wedwe se poznate mislim da danes je al ima MŠ.... boooooo... še pol urce pa tudi js magnem na sonček heheeeeeee
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 18.3.2009 19:15:39
|
|
|
|
BIA79
|
Bia je danes brusla zid od sobice...moj dragi je naročil monterja v ponedeljek in seveda mi je komaj danes "izpraznil" sobico (še dobro da mi je svakinja rekla, da pride monter v ponedeljek, ker mi je moj dragi rekel čisto nekaj drugega)...in to samo za to, ker sem se sama lotila montirat omaro na kose...res imam preveč energije in pozabljam da sem noseča...Zato sem jih slišala od tašče... Komaj čakam da grem jutri spet pogledat v pisarno :) Hahaha...če kaj ne maram je brusit stvari...raje barvam gre lažje. Danny če te boli križ si pa res privošči eno masažo. Jaz hodim na dva tedna in mi prav prija. Na telovadbo pa ne hodim več, ker je rekel zdravnik naj ne hodim...in zdaj ko nisem šla so res moje bolečine ponehale...se pa trudim it vsaj na kratek sprehod vsak dan...dokler so taki čudoviti dnevi se splača... Moram it, moj maček mi že lovi miško...e l ora delle coccole...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 7:58:25
|
|
|
|
DannyS
|
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79 Moram it, moj maček mi že lovi miško...e l ora delle coccole... ? Si mi dala za mislit s tem stavkom hehe... No dobro, sej se mi je zdelo, da sigurno kaj delaš,... jaz sem včeraj prišla domov in sem šla do konca posadit moj mandarin, spet sem vihtela lopato... pol sem se šla še na telovadbo malo razgibat... A tako, nisem vedla, da ti je dr. odsvetoval... ja sej na masažo sem se pol včeraj naročila...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 19.3.2009 8:13:15
|
|
|
|
BIA79
|
Jutro! Evo mene v službi. Ja doktor mi je odsvetoval telovadbo, sedaj bomo vidli kako bo...ta teden in naslednji bo še norišnica...potem bom videla ali mojemu boljšemu počutju pripomore tudi odsotnost od dela (od sedenja) ali sam odsotnosttelovadba...No se pa tu pa tam spomnem mišice medeničnega dna malo raztezat :) V glavnem ta vikend imamo rezervirano za pleskanje...upam, da bo vreme zdržalo :) V ponedeljek, pa nam pride montirat omaro in previjalno mizo :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.