|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
16.3.2009 11:41:24   
Belen
bia79, si kupla al naročila karjolco? (woziček) user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.3.2009 11:54:34   
BIA79
Kariolo imamo že od 2.januarja doma :) Sam je zapakirana še vedno v škatla v garaži pri mojih :) Bi bil skoraj čas, da pogledam če so vsi deli notri hahaha Smo pa vzeli temno rdeče barve ga. Takrat še nismo vedeli kaj bomo imeli :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 827
16.3.2009 20:15:20   
amaya
jaz sem tudi od sladoleda in smetane user posted image user posted image

sem pa v 1 nosečnosti pojedla tono tistih gumi črvov user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.3.2009 8:50:36   
Belen
jutro user posted image ,
kako ste kaj?

js danes nism neki dobre wolje.... user posted image  mah moje direkt.ni, neki mi ne štima pri plači.... wse mi wrže s tira user posted image
mah ne bom si pustila da mi pokwari dan ... user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.3.2009 9:38:58   
BIA79
Evo mene...

danes zjutraj sem se lotila čistit hladilnik, ki ga moramo nesti v klet (prej je bil v sobici). Se mi je razlil sladki greh (preliv z okusom jagode)...katastrofa...tista dva fleka sem ene pol ure ribala...zdaj sem malo prišla pokukat v službo...

Belen, ne se sekirat...bo že šlo vse ok :) Ne pustit da ti pokvarijo tak lep dan :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.3.2009 9:45:11   
Belen
bia79,kdaj si pa ustala ob 6h? če si zdej že w službi? user posted image
pridna pridna....
mah js pa komi čakam da grem domow....mam za delat doma....tle w službi mi prow gre že wse na k... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.3.2009 10:11:02   
BIA79
Jaz je bolje da ne grem domov, ker drugače se bom lotila kakšno omaro prestavljat...Zdaj se počutim kot superman :) ampak pozabim da sem noseča :) še dobro da mi roke in noge zatekajo da se ustavim..no ko je treba likat me pa vse boli user posted image  

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
17.3.2009 10:29:40   
Belen
hehe ... itak...js tudi wčeraj sm šla ob 12h iz službe....in kaj sm delala...posprawljala.... uffffffff....
danes pa sm rekla da ne bom, bom počiwala user posted image
pole ob 14h mam še frizerko.....se grem po 3-4mes.mal razvajat user posted image ... še s to "štipendijo" od plače ki sm dobila user posted image
ahhhhhhhh....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 833
17.3.2009 10:40:33   
BIA79
Jaz tudi moram poklicat frizerko :) Kdo ve če bom zdržala toliko časa na stolu..ampak mi ni lepšega ko mi zmasira glavo in opere lase...Ko bom bogata bom imela zasebno frizerko hahaha

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.3.2009 10:59:05   
Belen
srečna ti....js ne bom nikoli user posted image
LOTO me ne mara sploh.... pa včasih sm saj kako 4 al 3+1 zadela........ zdej pa mesec-dwa nanka nič user posted image

ah........ ko bojo moji otroci weliki bojo dali mamici user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 835
17.3.2009 11:44:18   
BIA79
Jaz upam na sedmico,ampak nikoli ne igram...bo treba izšolat eno frizerko pa bo :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.3.2009 8:34:22   
Belen
jutro user posted image ,
hehe ewo mene spet w službi, tako hitro mi grejo tej dnewi.....ko sm po 4 ure w službi.....
ampak tako weč zaprawljam..... user posted image  wčeraj mi je rekla frendica,da w mullerju imajo eno akcijo za chicco torbe za na voziček.... so temno plawe.....kr lepe no.... not dobiš ene 3-4 različne flaške, dudice, podlage za previjat za na pot, blazinice za w joške.... itd......... fullllllll ql........... in je bla fulll poceni saj meni se zdi in sm si jo šla kupit..... so imeli samo še 3 user posted image .... aja taka torba w baby centru stane od 50 eur gor.... js sm dala samo 20 eur....oz.19,90 eur.....fulllllllllll se splača po moje user posted image
seweda sm zrawen kupla še en moderc za dojenje, pa neke kapice itd..... spet je šlo 50 eur........user posted image
ahhhh...sam zaprawljam.... aja + frizerka seweda user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.3.2009 8:40:45   
DannyS
Jutro... a ne se sekirat Belen, jaz sem imela tudi nekaj časa neke napade nakupovanja, zdej sem se pa začela malo brzdat... povsod kjer je bla kaka akcija, to je blo treba kupit hehe...

Drugače jaz sem imela včeraj tako slab dan, prvič tak odkar sem noseča, najprej so me začele že v službi spravljat v slabo voljo bolečine v križu, pol ko sem prišla domov sem nekaj kopala okoli hiše, ki sem hotela nekaj posadit,... pol sem se šla uležt in sem imela take krče v stopalu, vse prste mi je vleklo skupaj in valda spet križ... tako, da sem se tako smilila sama sebi, da sem kar par solzic potočla... pol ponoči spet križ... tako da sem ob 5ih zjutraj kar izbruhnila v jok,... danes se bom probala naročit na kako masažo, če ne me bojo te bolečine spravle ob živce.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.3.2009 8:50:44   
Belen
DannyS....kot bi rekla moja G.... pozabimo da smo noseče, pa bi kr wse same lahko nardile..... ja je tako, premalo počiwamo, ker imamo (kao) energije fullllllll in delamo wse v povprek,namesto da bi počiwale.... smo wse iste .... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.3.2009 9:09:08   
DannyS
Ma fora pri meni je, da se mi ne da cel popoldan tam gnit na kavču... sploh pa zdej ko je bolj toplo in zdaj je čas tudi za sadit in vse... ful rada tam neki brkljam z zemljo... ma sej se mi zdi da to sploh ni tolko problem, bolj je po mojem to sedenje v službi 8 ur.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.3.2009 9:43:37   
Belen
lih sm hotla rečt, kaj misliš da sedaj 3 dni,ki končam ob 12h grem spat na kawč??? user posted image
w pond.sm pucala denvno, hladilnik, teraso itd.....
wčeraj sm ok lutala okoli in šla pomagart noni w korte malo okoli hiše....danes bom malo sobe posprawla.... pa kar smo dobili oblekic in robe za user posted image .... itak je wedno neki.....
dobro da nimam njiwe, wrta.... ha ha ...sej ne,ampak meni mi to ni neki user posted image

ja sej prawim 8 ur sedet je shit.....zakaj misliš da me je G dala na bolniško??? user posted image  user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 841
18.3.2009 9:50:09   
DannyS
Ma ja sej se tolažim nekako, da še slabih 9 tednov dela pa bom tudi jaz doma... sej moram rečt, da ta čas kar leti...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 842
18.3.2009 10:09:01   
Belen
9 tednow??? kaj je malo??? user posted image
weč kot dwa mesca.... ben ben ti že weš user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 843
18.3.2009 10:15:25   
DannyS
Ma ja ni lih malo, samo vseeno bom še aprila en teden fraj, enkrat 4 dni, tako da bo malo lažje..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
18.3.2009 10:48:43   
Belen
ti že weš user posted image
kje pa je Bia79 danes??? štrajka??? user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 845
18.3.2009 11:19:52   
DannyS
Po moje kaj pospravlja :) Na telovadbi je ni več videt...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
18.3.2009 11:26:18   
Belen
aja točno... wedwe se poznate user posted image
mislim da danes je al ima MŠ.... boooooo... user posted image
še pol urce pa tudi js magnem na sonček heheeeeeee user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 847
18.3.2009 19:15:39   
BIA79
Bia je danes brusla zid od sobice...moj dragi je naročil monterja v ponedeljek in seveda mi je komaj danes "izpraznil" sobico (še dobro da mi je svakinja rekla, da pride monter v ponedeljek, ker mi je moj dragi rekel čisto nekaj drugega)...in to samo za to, ker sem se sama lotila montirat omaro na kose...res imam preveč energije in pozabljam da sem noseča...Zato sem jih slišala od tašče...

Komaj čakam da grem jutri spet pogledat v pisarno :) Hahaha...če kaj ne maram je brusit stvari...raje barvam gre lažje.

Danny če te boli križ si pa res privošči eno masažo. Jaz hodim na dva tedna in mi prav prija. Na telovadbo pa ne hodim več, ker je rekel zdravnik naj ne hodim...in zdaj ko nisem šla so res moje bolečine ponehale...se pa trudim it vsaj na kratek sprehod vsak dan...dokler so taki čudoviti dnevi se splača...

Moram it, moj maček mi že lovi miško...e l ora delle coccole...user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.3.2009 7:58:25   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79
Moram it, moj maček mi že lovi miško...e l ora delle coccole...user posted image

? user posted image user posted image user posted image  Si mi dala za mislit s tem stavkom hehe...

No dobro, sej se mi je zdelo, da sigurno kaj delaš,... jaz sem včeraj prišla domov in sem šla do konca posadit moj mandarin, spet sem vihtela lopato... pol sem se šla še na telovadbo malo razgibat...

A tako, nisem vedla, da ti je dr. odsvetoval... ja sej na masažo sem se pol včeraj naročila...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.3.2009 8:13:15   
BIA79
Jutro!

Evo mene v službi. Ja doktor mi je odsvetoval telovadbo, sedaj bomo vidli kako bo...ta teden in naslednji bo še norišnica...potem bom videla ali mojemu boljšemu počutju pripomore tudi odsotnost od dela (od sedenja) ali sam odsotnosttelovadba...No se pa tu pa tam spomnem mišice medeničnega dna malo raztezat :)

V glavnem ta vikend imamo rezervirano za pleskanje...upam, da bo vreme zdržalo :) V ponedeljek, pa nam pride montirat omaro in previjalno mizo :)

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.