majčyca
|
Zdravo punce! Na hitro sem vas prišla malo pozdravit, ker sem ful utrujena danes, je bil ful naporen dan... sarar - to glede hrane pa se meni tudi dogaja, da če sem nekaj dni doma, se mi zdi, da sem potem že cela napeta in da sem se zredila, tako da nekaj naslednjih dni jem malo manj pa to se mi tudi zgodi, ko pride lubi domov, ker jaz imam navado, da zvečer ne jem, ker mi preprosto ne paše, ko pa je lubi doma, pa se njemu včasih pozno zvečer kaj zalušta in še jaz kaj zraven njega pojem, potem pa sem čisto napeta Zdaj pa sem si naredila res zeeellooo dober sadni napitek - kivi, banane, jagode in mleko sem spasirala s paličnim mešalnikom in je to res tako dobro, pa ful sitostno je, tako da potem res ne moreš bit več lačen anonimen - jaz ti žal ne morem nič svetovat, ker še nimam niti izkušenj s testi, ker še nimam, pa zdaj je bil 1. krog, ko sva z lubijem poskušala... ampak vseeno močno držim pesti, da vama je uspelo. Naredi tako, kot si svetovale druge punce, pa seveda javi rezultat! Držim pesti Joj, zdaj pa bomo res naše ANONIMNE morali nekako označiti, da jih bomo še lahko ločevali neja.mat - tudi jaz mislim, da lahko greta kar takoj v akcijo , ker kar veliko ginekologov pravi, da ne rabiš nič čakat po odstranitvi mirene... Držim pesti, da vama čimprej uspe Te lahko dodamo na naš seznamček? anonimna - mislim, da se bodo meni tudi vlekli dnevi do 12.4., sicer pa se ful veselim tistih dni, ker 10.4. pride lubi spet domov (mi je danes dopoldan že vedel to povedat ). Zdaj pa še malo pregledam mail-e, potem pa se bom podala kar v vodoraven položaj, ker me jutri čaka spet zelo naporen dan Lep večer vsem skupaj! čao
|