|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odstranitev mirene in zanositev
14.3.2009 20:43:24   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

kako pa ste ostale punce? pred nami je spet en ful lep sončen da. majči, a si dobila user posted image ? upam da bo pri tebi bolj redna kot pri meni. odkar sem imela opravka z mireno sploh nimam rednega cikla... ina upam da tvoj hmalu pride, je že čas da se kaj premakne tukajuser posted image user posted image  na tem forumu
lep pozdrav vsem

Moje user posted image še ni user posted image upam, da pride čim prej, da ne bom imela čisto zmešanega cikla in upam, da je ne dobim ravo takrat, ko pride lubi domov (čeprav je velika možnost, da bo ravno takrat, ker pride čez 3 ali 4 dni). No bomo videli...

Drugače pa sem prav uživala v današnjem sončku. Doma smo urejali okolico in sem malo pomagala in ko me je sonček tako fajn grel, se mi je kar sladoled zaluštal in sem šla v trgovino po sladoled in po zmrznjene jagode in maline... Joj kako je to dobro user posted image

Kako ste kaj ostale preživele dan?

Javite se kaj, pa se beremo! Lepo nedeljo vsem! čao user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.3.2009 16:40:00   
majčyca
Zdravo punce!

Kako ste preživele vikend?

Jaz sem bila danes zjutraj prav prijetno presenečena, saj je user posted image prišla s samo 1 dnevno zamudo user posted image user posted image tako, da računam na to, da ko pride lubi domov (v torek ali pa sredo zvečer) da je več ne bo ali pa vsaj ne bo več močna in bomo lahko začeli user posted image   user posted image user posted image

Je pa danes tak čuden dan, nič sončka nikjer, še deževalo je pri nas, tak ne žalosten dan se mi zdi.

Je pri kateri od vas kaj novega?

lillchy123 - kje pa si ti? Nič te več ni za slišat (oz. za prebrat user posted image ) na naši temi...

Jutri pa spet delat user posted image zdaj bo še 2 dni fejst delala, da si bom lahko vzela prosto kak dan ko pride lubi domov user posted image Zdaj pa grem še naredit nekaj za šolo, pozdravit nečaka in bo že spet konec dneva...

Lepo se imejte, pa se beremo kaj! čao

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.3.2009 22:17:31   
sarar
ojla! joj, kam so nas dali! hvala majči da si mi sporočila kje je ''naša'' tema. upam da nas tudi druge najdejo.  pa res ni nobenega duha ne sluha o keri. upam da ste vse ok in se hmalu beremo. lepo nočko!

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.3.2009 22:57:26   
majčyca
Ja tudi jaz upam, da nas ostale najdejo... saj bi jim sporočila kje smo, ampak so anonimne in jim ne morem poslat ZS... 

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 204
16.3.2009 8:23:02   
Anonimen
Jutro!

Ja komaj sem našla našo temo..gledam prvo stran, drugo stran...tretjo...hudiča nikjer..zakaj pa so nam jo prestavili sem? A tam ne smemo čvekat? No ja, sej vežno, da bomo še kaj čvekale...čeprav nas je bolj malo tukaj!

Jaz grem danes v službo, prejšni teden sem bila doma, ker je bila mala bolna, sedaj pa jovo na novo, čeprav se mi sploh ne da! Tok sem utrujena od vsega-pomoje tale spomladanska utrujenost name tko vpliva! Pa no, ne bom jamrala, sej bo bolje!
Majčyca-super da M ni preveč zamujala, pa da tvoj čimprej pride dam, da bomo lahko drugi mesec zate držale pesti da zagledašuser posted image user posted image ! Pa je M ful močna? Ker jaz sem imela že z mireno dosti močne M, prej pa sploh da ne govorim-je kr lilo iz mene! Bomo videli konec tedna, kaj me čaka!
Uživajte!!!
Teli dnevi se mi prav vlečejo, in upam, da M ne bo prišla..sicer bom pa delala test sredi tedna 1x pa sporočim kaj bo pokazal..sicer po vsej vrjetnosti ne bo nič, ampak upanje ostajauser posted image

(odgovor članu majčyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 205
16.3.2009 10:54:40   
majčyca
Lep sončen pozdrav vsem user posted image

anonimna - jaz tudi ko sem 2 dni nazaj iskala našo temo, tam kjer je bila prej, pa gledam in gledam kje je, pa je nikjer ni bilo, sem potem tudi kar morala malo pobrskat okoli, kam so nam jo dali. Ne vem pa zakaj so nas prestavili, ampak saj ni važno user posted image
Hvala za lepe želje (user posted image user posted image ), drugače pa je user posted image danes res ful močna, samo teče ven iz mene user posted image Jaz ko sem imela mireno, user posted image pravzaprav sploh nisem imela, res zelo poredko, pa še to bolj rjavkast izcedek kot pa karkoli druga, zdaj pa imam res močno in res upam, da se to že izlije ven, preden pride moj lubi domov user posted image
Držim pesti, da tvoje user posted image sploh ne bo in da boš prva, ki nam boš sporočila veselo novico user posted image user posted image poročaj kako in kaj!

Jaz še grem zdaj malo na sončka, potem pa tudi delat... še moram danes in jutri fejst delat, ker si bom v sredo in četrtek verjetno vzela kar prosto, da se malo posvetim mojemu lubiju, ko pride domov user posted image

Šibam zdaj, lepo se imejte in lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
16.3.2009 13:04:29   
sarar
anonimna, tudi jaz držim pesti da boš zagledala plusek. midva sva tudi danes nezaščiteno user posted image , pa že zadnjič enkrat, ampak zdaj po mireni ko nimam točnega cikla in ne vem kdaj naj bi bila O. drugače pa moj še vedno pravi da še enega otroka načrtno ne. sem mu pa rekla da splava ne grem delat pa še vseeno brez kondoma... mogoče pa si potihem želi še eno punčko?
nič, želim vam lep dan pa se kasneje še malo oglasim. čaw

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 207
17.3.2009 15:29:44   
Anonimen
Uh, pa sem vas našla! ...............oziroma sem nas.
No dekleta kako ste.
Vidim, da se že bliža čas, ko bomo lahko kateri izmed deklet čestitale.
Bravo!
Anonimna držimo pestke za +.
Sarar mogoče pa se ti želje uresniči prej kot si mislilauser posted image .

Tudi jaz imam od odstranitve mirene katastrofalne menstruacije.

.........anonimna1...............

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
17.3.2009 16:34:03   
Anonimen
Hojla punce!
Sara -samo 1x ob pravem času je trebauser posted image pa je čist zadosti-močno držim pesti zate!
Jaz sem pa imela v nedeljo 1 teden po O rjav izcedek-no ubistvu sploh ne izcedek amapk 5 svetlo rjavih kapljic! Sem že mislila da se bo M prikazala(čisto prehitro), ampak to je bilo samo ponoči(in nedelje na ponedeljek) potem pa nič, le veliko belega toka! Šele sedaj mi je potegnilo, da bi lahko bila to vgnezditvena krvavitev, ker je bilo lih 1 teden po O, pa še celo nedeljo me je tako v jajčnikih in sp. delu trebuha špikalo, da je joj! Sedaj pa čakam kaj bo-občutek imam ravno tak, kot takrat ko sem zanosilaz drugim otrokom! Niti ne zaradi znakov, ampak zaradi občutka, da mogoče je pa ratalo! V kakšnih posebnih znakih pa težko govorim, ker so dosti podobni tistim pred M-špika me v prsih, napet trebuh, lačna sem skoz...bomo videli, če ne prej v petek ko bom test delala! Držte pesti, mogoče pa je v prvo ratalo!
Majčyca-kako kaj, še vedno uliva M, al se je že kaj umirilo? Upam, da bo do prihoda tvoje dragega že ok!
Lilči-kje pa si ti? Mirena že zunaj??
Pa miškamaška???
Aja sem pa včeraj v službi izvedela da je pol kolektiva nosečih-vse so sporočile prejšni teden tako da očitno so kr plodni meseci-6 nosečk v službiuser posted image user posted image user posted image ,najdrejenim se bo pa tak skeglaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 209
17.3.2009 17:18:15   
sarar
živjo! joj, anonimna, komaj čakam petek da bom videla kaj je pri tebi! držimpesti da bo plusek. saj jaz pri nobeni nosečnosti nisem imela posebnih znakov, tako da ni nujno da jih imaš. edino lakota... ja, to pa poznamuser posted image

hvala obema anonimnima za spodbudo... bomo videli, mogoče pa bo še me moj kaj presenetiluser posted image
lepo se imejt vse skupaj, upam da nas še ostale najdejouser posted image
čawčaw

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 210
17.3.2009 20:02:40   
lillchy123
ojla!

se opravičujem, ker se res že dolgo nisem javila, mamo pač doma čisto norišnico user posted image  delamo kuhinjo, urejamo okolico, zobki nam rastejo in ponoči ne spimo, kupili smo avto....user posted image

anonimna, tudi jaz ti držim pesti in komaj čakam, da nam sporočiš kako in kaj. sem že skor tok živčna, kokr sem bla, ko sem jst delala test user posted image

sarar, mogoče pa res ugledaš + prej kot si mislila?user posted image

majčica, jutri pa že tvoj lubi pride, ne? pol bo pa akcija user posted image

jst se v petek poslovim od mirence, 2.4. mava pa še posvet na genetiki, pol bomo pa vidli, kako naprej

sem sesuta ko piksna, nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 211
17.3.2009 21:31:19   
sarar
ojla! me veseli da nas je še ena '''najdla''. imaš pa res pestro. pri meni pa nič novega, razen a sem spet na bolniški. tamavček ima vnetje ušes. bo že. pol bo pa še hmal pa tud tvoja mirenca šla...
mogoče pa bom ugledala plusek, ampak jaz bolj za vas punce navijam user posted image user posted image user posted image . saj si seveda tudi še jaz žlim, sam se mora moj še mal omehčat. ampak zdaj ko zelo intenzivno razmišljam o tem se mi zdi da imam vsak mesec znake user posted image . user posted image  pol me bo pa enkrat na rit vrglo ko bom res.
upam da se ti situacija doma hmalu uredi. vsem puncam voščim lahko nočko, majči pa čim več akcje!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 212
18.3.2009 8:19:24   
majčyca
Zdravo punce!

Sem vas včeraj kar pogrešala, ampak mi ni uspelo prit pogledat na forum, ker sem bila tako utrujena zvečer (cel dan sem delala, pa ful sem imela gužvo), da sem kar padla v posteljo user posted image

Moja user posted image zgleda, da se je včeraj zvečer kar sredi lepega poslovila za ta mesec user posted image včeraj zjutraj je še kar teklo in teklo user posted image zvečer pa naenkrat več nič user posted image malo čudno, ampak tako je user posted image

Anonimna - držim pesti, da si prva nosečka mes nami user posted image user posted image user posted image javi rezultat, sem jaz tudi že kar nestrpna, kdaj bo katera sporočila veselo novico user posted image user posted image user posted image

lill12chy3 - zdaj pa bo lepo doma user posted image držim pesti, da čimprej vse uredite, pa varno vožnjo z novim avtom user posted image user posted image user posted image

sarar - jaz tudi mislim, da boš enkrat čisto nepričakovano zagledala + in držim pesti, da bo to čimprej user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: sarar

majči pa čim več akcje!

Hvala user posted image user posted image jaz mislim, da je bo kar veliko v prihodnjih dneh user posted image user posted image

Jaz pa sem danes in jutri prosta, ker čez kakšno urco ali dve pride moj lubi in potem pa bo res akcija ja  (pa še user posted image več ni - ravno pravi časuser posted image ) user posted image user posted image Komaj že čakam, da ga vidim, ker se zdaj nisma videla 1 mesec in 8 dni user posted image ampak danes bo pa veselo user posted image pa še tako lepo vreme je, da imam še kar več energije, se mi zdi da kar prekipevam od energije danes user posted image

Zdaj pa še grem nečaka pozdravit, pa se še kasneje kaj oglasim!!  Lep sončen dan vsem skupaj user posted image

< Sporočilo je popravil majčyca -- 18.3.2009 8:21:04 >

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 213
18.3.2009 9:27:54   
Anonimen
lillchi123 čestitke za nov avto!user posted image user posted image .

Anonimna, mi še kar stiskamo pestke, znaki so pa čisto pravi za +user posted image

Sarar  en magični prašek za čimprejšnjo uresničitev +.
user posted image

Majčyca vidva kar v akcijo.user posted image

..............anonimna1.....................

aja pa še eno kavico . user posted image

(odgovor članu majčyca)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
18.3.2009 18:52:17   
sarar
joj anonimna kako si to lepo naredilauser posted image
jaz pa sem vas prišla na hitrco pozdravit, moj računalnik gre danes na popravilo in vprašanje kdaj ga dobim nazaj. ko pa pridem pa upam da izvem kako lepo novico o  kateri od vasuser posted image user posted image user posted image
lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
18.3.2009 22:58:15   
Anonimen
O anonimna, kak si to lepo naredilauser posted image user posted image user posted image , jst sem čist pozabla kako se že te slikice gor limajo..res super!!!

Jaz sem se odločila da test delam v ponedeljek ali torek, če do takrat ne bo M prišla! Drugače jo imam na 31-33 dni, danes je 29 dan ciklusa, tak da ne bom prehitevala dogodkov! kar bo-bo! Včasih imam občutek, da mogoče pa je le ratao, spet drugič sem sigurna da se bo vsak čas ulilo-kar se znakov tiče je pa čist isto al pred M al v user posted image -vsaj pri meni!
Me pa danes že cel dan ful boli glava, vzela sem že 4 lekadole, pa nič bolje-se vidi da bo sprememba vremena! Upam,da bo jutri bolje!
Uživajte!!!

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
19.3.2009 11:03:55   
lillchy123
anonimna user posted image user posted image user posted image , ful lepo!

mene sam mal matra, ker ste tri anonimne in pol ne vem, ktera je ktera? user posted image

moja mirenca gre pa jutri pa pa!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
20.3.2009 8:16:02   
Anonimen
Jutro punce!

Smo kr na drugo stran padle, tak da morm hitr kej napisat, da nas spet spravim na prvo stran-da ne bomo spet iskale kje smouser posted image
Pri meni še nič novega..test bom delala po vikendu, sploh si ga ne upam narest..tak da v ponedelke ali torek sporočim kaj bo, če me seveda user posted image ne prehiti!
Drugače pa sem jaz brez izcedkov (tistih ki sem jih imela ko sem imela vstavljeno mireno in prve dni po odstranitvi) in izcedki so se umirili takoj po O, in moram reči da šele sedaj vidim kako so bili nadležni! Od vskodnevne uporabe vložkov sem imela že tok občutljivo spodaj, pa skoz neka vnatja..joj kak je zdej fino, ko lahko magari brez gat okoli skačemuser posted image
Lilči-super da gre mirena danes v koš..potem pa v boje z namiuser posted image
Majčica-boš imela sedaj kej časa za nas al bosta kr skoz user posted image , mal hecam...izkoristita te dni 100%! A zdej bo tvoj doma, al spet odpotuje?
sarar-upam, da boš čimprej dobila rač nazaj!
Aja še jst včasih ne vem katera je katera anonimna-jaz sem menda ona brez oznakeuser posted image , lahko pa  en znak dodam zraven..recimo anonimnauser posted image , tako za lažjo predstavouser posted image user posted image user posted image

Lep dan..čeprav je ful mraz zunaj!!!

Neposredna povezava do sporočila: 218
20.3.2009 20:32:16   
lillchy123
čer user posted image

pa sem se poslovila od mirene user posted image user posted image  
so mi pa tile pregledi tok zoprni. Grem rajši rodit, kokr na ginekološki pregled! user posted image

anonimna, držim pesti da bo +

majčica, a vidva tok pridno user posted image , da ni časa za rr? user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 219
21.3.2009 16:49:47   
Anonimen
Hej bejbe!
Nisem zdržala danes zjutraj sem delala CB, ki je pokazal rahel+! Sliko sem dala na temo Clear blue na forum" želimo si novega člana" pa lahko pogledate kaj si mislite o mojem testu! Držite pesti da je to to, in da sem nosečka! Grem pa v ponedeljek še po 1 test pa ponovim in seveda poročam! Imam pa ful povečan beli tok, pa joške me bolijo ko nore..pa občasne rahle slabosti! Drugače pa nič kaj takega...no pa M ni!hvalabogu!!!
Ekola tok za 1x, se javim še zvečer kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 220
21.3.2009 18:13:24   
majčyca
Zdravo punce!

Končno mi je uspelo malo skočit za računalnik, me je moj čisto okupiral user posted image user posted image Zdaj sma bila 3 dni cel čas skupaj, samo na wc sem ga pustila samega user posted image user posted image Malo prej pa je šel še kolege pozdravit, so šli na pijačko ali dve, ki se bodo verjetno kar zavlekle user posted image tako, da grem še jaz kasneje s kolegico na kakšno pijačko in malo žurat, ker že kar dolgo nisem bila nikjer...

anonimna - ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ful sem vesela, da je prva izmed nas zagledala + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti, da je res to to... grem potem še pogledat slikico, ki si jo dala na forum. Želim ti res lepo in zdravo user posted image pa zdaj ne pozabit na nas tukaj user posted image če boš pa v ponedeljek delala še en test, pa le javi, kako bo... ampak sem sigurna, da je to to in da vama je uspelo. Tvojemu si že povedala veselo novico? Moj lubi pa gre nazaj v tujino, ker dela tam, tako da je ponavadi 3 tedne v tujini, potem pa 1 teden ali pa 10 dni doma in gre spet v tujino user posted image Ampak trenutno je pač tako, zdaj moram rečt, da sem se že kar navadila na to user posted image Pa saj 3 tedne še mi kar hitro mine, ko pa je dlje časa (tako kot je bil zdaj 5 tednov), pa je že skoraj nevzdržno user posted image user posted image

lillchy123 - super, da si se znebila mirene, zdaj pa kar čimprej v akcijo user posted image , da še tebi uspe tako hitro kot anonimni user posted image user posted image kako se počutiš brez mirene? si že dobila user posted image ?

Kje pa sta še drugi dve anonimni?

sarar - upam, da čimprej dobiš računalnik nazaj in pa da vmes s tvojim še kaj naredita user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem počasi v kopalnico, potem pa šibam na pijačo. Jaz se verjetno spet komaj v ponedeljek zvečer, ker še imava z lubijem zdaj dva dni, da sma lahko skupaj, ker v ponedeljek zvečer že gre nazaj v Nemčijo user posted image user posted image Bo pa zdaj "samo" 3 tedne tam, tako da pride za veliko noč že domov user posted image user posted image

Zdaj pa res grem user posted image Lepo se imejte vse skupaj in če ne prej, se beremo v ponedeljek zvečer user posted image Čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
22.3.2009 11:54:43   
majčyca

Z velikimi željami.................do novega člana.......
 user posted image

nick     št. otrok in starost   odstranitevM  kdaj ne "M" prvi znaki   

Sarar ,         2 user posted image  (5, 18m)        22.1.09                             

Anonimen,     2 user posted image  user posted image                    5.3.09          20.3.    +(21.3.) user posted image

Anonimen1,   2 user posted image  user posted image                    4.2.09                               

Mayčica,                                        12.2.09         12.4.

miškamaška,  1                             16.1.09

lillchy123,      1 user posted image   (1)               20.3.09

Anonimen2,    1
                            konec maja

user posted image

user posted image
zvesti navijačici:

Sarar
Anonimna1

user posted image

Zdaj pa user posted image  do prvih user posted image

< Sporočilo je popravil majčyca -- 22.3.2009 11:55:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 222
22.3.2009 16:21:46   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hej bejbe!
Nisem zdržala danes zjutraj sem delala CB, ki je pokazal rahel+! Sliko sem dala na temo Clear blue na forum" želimo si novega člana" pa lahko pogledate kaj si mislite o mojem testu! Držite pesti da je to to, in da sem nosečka! Grem pa v ponedeljek še po 1 test pa ponovim in seveda poročam! Imam pa ful povečan beli tok, pa joške me bolijo ko nore..pa občasne rahle slabosti! Drugače pa nič kaj takega...no pa M ni!hvalabogu!!!
Ekola tok za 1x, se javim še zvečer kaj!

b r a v o !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitam user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 223
23.3.2009 9:15:35   
Anonimen
user posted image user posted image Bravouser posted image user posted image Anonimna
.............pa imamo prvo nosečkouser posted image !

..........anonimna1.............

Neposredna povezava do sporočila: 224
23.3.2009 9:21:01   
Anonimen
Danes sem delala še 1x CB in ja +je že lepo vidi-sej ne morm vrjet da je kr v prvo ratalo...jaz za vse vas držim pesti da čimprej zagledateuser posted image user posted image +, pa seveda nikamor ne bom šla, še vedno se bom redno javljala na naši temi! O bejbe..kok me je pa zdej strahuser posted image user posted image pa ne vem česa točno...ampak prej sem skoz upala da bo+ sedaj pa kr res je..pa vem da me je bilo pri drugi nosečnosti tut na začetku ful strah...
Drugače pa hormoni na polno delajo...nikol v živlnjenju nisem imela mozoljev, zdej sm k pubrtetnica..pa joške..ja do koroške...no to je mojem možeku ful všeč!
Čeprav on še ve ne...v soboto nisem hotla povedat, ker je bil pkus še bolj švoh, zdele pa je na nekem izobraževanju...tako da bo po službi izvedel..pomoje ga bo kapuser posted image
Pop. pa v službo...sem že 7 nosečnica..haha..pa vse na začetku nosečeuser posted image
Lep dan vsem!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?