majčyca
|
Zdravo punce! Končno mi je uspelo malo skočit za računalnik, me je moj čisto okupiral Zdaj sma bila 3 dni cel čas skupaj, samo na wc sem ga pustila samega Malo prej pa je šel še kolege pozdravit, so šli na pijačko ali dve, ki se bodo verjetno kar zavlekle tako, da grem še jaz kasneje s kolegico na kakšno pijačko in malo žurat, ker že kar dolgo nisem bila nikjer... anonimna - ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ful sem vesela, da je prva izmed nas zagledala + držim pesti, da je res to to... grem potem še pogledat slikico, ki si jo dala na forum. Želim ti res lepo in zdravo pa zdaj ne pozabit na nas tukaj če boš pa v ponedeljek delala še en test, pa le javi, kako bo... ampak sem sigurna, da je to to in da vama je uspelo. Tvojemu si že povedala veselo novico? Moj lubi pa gre nazaj v tujino, ker dela tam, tako da je ponavadi 3 tedne v tujini, potem pa 1 teden ali pa 10 dni doma in gre spet v tujino Ampak trenutno je pač tako, zdaj moram rečt, da sem se že kar navadila na to Pa saj 3 tedne še mi kar hitro mine, ko pa je dlje časa (tako kot je bil zdaj 5 tednov), pa je že skoraj nevzdržno lillchy123 - super, da si se znebila mirene, zdaj pa kar čimprej v akcijo , da še tebi uspe tako hitro kot anonimni kako se počutiš brez mirene? si že dobila ? Kje pa sta še drugi dve anonimni? sarar - upam, da čimprej dobiš računalnik nazaj in pa da vmes s tvojim še kaj naredita Zdaj pa grem počasi v kopalnico, potem pa šibam na pijačo. Jaz se verjetno spet komaj v ponedeljek zvečer, ker še imava z lubijem zdaj dva dni, da sma lahko skupaj, ker v ponedeljek zvečer že gre nazaj v Nemčijo Bo pa zdaj "samo" 3 tedne tam, tako da pride za veliko noč že domov Zdaj pa res grem Lepo se imejte vse skupaj in če ne prej, se beremo v ponedeljek zvečer Čao
|