majčyca
|
Oj! Pa sem se še jaz malo oglasila tukaj. Anonimna - kako je lepo prebrat, ko opisuješ vse te nosečniške znake, čeprav nekateri verjetno niso fajn ampak kljub tem upam, da jih bomo tudi ostale kmalu imele tebi pa želim, da čimprej minejo slabosti. Kdaj pa imaš pregled pri G.? murkica - hvala za te vzpodbudne besede, vse pikapolonice, pujske, ribice, ... to je res fajn videt in slišat, da nas nekdo tako podpira IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Po današnjem negativnem testu sem zelo slabe volje. Zadnja je pa bila 27.02. držim pesti, da bo drug mesec že + jaz tudi upam, da bomo aprila že zagledali + (čeprav je bolj malo možnosti, ker je moj lubi malo prehitro odšel nazaj v Nemčijo ). neja.mat - jaz sem prepričana, da te odstranitev mirene ne bo bolela, tako da kar pogumno Jaz ko sem imela mireno še vstavljeno, sem zadnji mesec imela ful bolečine v križu, pa res ful boleče jajčnike in mi je G rekel na pregledu (takrat ko mi je tudi odstranil mireno), da so te bolečine bile zaradi O, čeprav jih nikoli prej nisem imela. Ne vem pa ti povedat, zakaj ne moreš spremenit profila in podpisa. Poskusi vprašat koga od moderatorjev. Ti bodo najbolje verjetno znali odgovorit. Jaz se pa že veselim, ker drug teden v četrtek že pride moj lubi domov in bo spet veselo čeprav moram potem v nedeljo (12.4.) dobit (malo upanja vseeno imam, da je ne bo). Danes sem bila na občini, kjer sem dala vlogo za spremembno namembnosti zemljišča, kjer bi si z lubijem rada zidala in me je skoraj kap, ko sem izvedela, kako dolgo traja, da urediš vse papirje Saj sem vedela, da traja dolgo, ampak tako dolgo pa si nisem mislila. Na koncu pa ti še lahko rečejo, da pa tam ne moreš zidat Vse bi bilo lepo in prav, če bi mi rekli, da boma lahko tam zidala in da naj pač počakam na izdajo vseh dovoljenj. Zdaj pa so mi rekli, da mi ne morejo nič rečt in da naj počakam do jeseni, da bom izvedela, če bo sploh možno zidat, potem pa še vsa ostala dovoljenja Ima katera izkušnje s tem? Kako dolgo traja, da si urediš vse potrebne papirje in da lahko začneš zidat? Zdaj pa sem se res razpisala Grem še malo pozdravit nečaka, pa se še zvečer kaj oglasim. Lepo se imejte! čao
|