majčyca
|
Zdravo punce! Da se še jaz malo javim... včeraj sem cel dan delala in sem bila tako utrujena zvečer, da sem samo padla v posteljo in mi ni uspelo prit sem, da bi vas pozdravila. Danes sem sicer tudi utrujena, ampak mi daje energijo misel, da gre moj lubi jutri proti večeru iz Nemčije (končno pride domov )... sarar - na pripravah za krst sploh ni bilo hudo, prej kot to je bilo kar fajn, smo se malo nasmejali in malo pogovarjali, je bilo prav lušno ja, moj dan (ne)pričakovane se kar približuje (v nedeljo bi jo naj dobila). Malo upanja še imam, da je ne bo, ampak vseeno mislim, da bo prišla, ker se mi zdi, da imam prsi spet malo napete in res čisto malo občutljive (prejšnji mesec sem jih tudi imela pred ), količina izcedka se je sicer zmanjšala (ga skoraj več ni), tako da,... bomo videli, pustimo se presenetit lillchy123 - se pridružujem željam sarar... tudi jaz ti (oz. vama) želim, da čimprej dobita svojega zelo zaželjenega in zdravega držim pesti, da bo vse ok in da vama čimprej uspe (za katerikoli način se bosta odločila)! Kako ste kaj ostale punce? Anonimna , kako se kaj počituš? Pri meni ni drugače nič novega, zdaj se prav veselim teh praznikov, ker bo vreme še lepo, moj lubi pride domov, tako da bodo dnevi prečudoviti (vsaj upam ). Glede vremena pa se jaz tudi strinjam, da takoj ko posije sonček, je povsod čisto drugačna energija in veliko bolj prijetno vzdušje. sonček Zdaj pa grem počasi spat, jutri še cel dan delam, v petek da imam prosto, da bova z lubijem lahko skupaj Lep četrtek in veliko sončka lahko noč
|