Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 10:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke obmesečnikom Za vse bolančkane Imamo 5 zobek ponoči smo se zbudili ob 3 z bolečinami, je šla kar k nama spat, pa smo lepo spali do 8-ih. Pa mal sem sitno mogla dat v varstvo bo že. Lp. Kleo, tudi ti lepo odpravi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 10:57:48
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. A ti tudi? Chili Pepper? Ja. Kdaj se gremo pelat? Pa še barva mi je všeč.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 10:58:58
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. A ti tudi? Chili Pepper? Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji Ta dva sta bla tud pri meni favorita.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:01:46
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. A ti tudi? Chili Pepper? Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji Mi smo tudi prejšnjič skoraj nabavili Priorja... sam se je nama zdel presvetel....sva si rekla, da še mamo malo fore in še bomo počakali, no danes pa Tobi v akciji in je v trenutku padla odločitev A tistega roza z vzorcem? Ja, sam ni bil Tobi. Pa sploh ni bil neki ekstra znižan. Mi mamo tud še mal fore, zato se nam ni mudilo. Sem celo imela danes čas poklicat v službo in vprašat za 'dovoljenje'.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:04:19
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: polly80 - Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008) anaj špartanci-ne morem uvajat,ne morem je pustit dolgo jokat..pač spi zraven mene..pa ne me zdaj kritizirat,jaz tud ne vas... Polly, te čisto razumem, smo na istem glede uvajanja špartanske vzgoje. Saj bo kmalu konec tega vstajanja.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:05:58
|
|
|
|
babysolza
|
Hmmm, ne bo še stran za obrnit a ne? Pa nič, grem kej pojest.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:08:32
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy ddruga pa nič novega,sem doma, v bolnico ne grem,so mi datum prestavili,ker sem imela povišane levkocite pa še bolna sem,že gre na bolje sicer,tko da imam zdaj šele maja operacijo ,je dolgo za čakat,tko da namesto v službo grem jst v bolnico pol pa direkt na bolniško za kak mesec.. za spanje christy... še prehitro bo minil čas do takrat ( meni se zdi, da sem šele rodila, sam je pa čmrlika že 7 m stara ) IZVIRNO SPOROČILO: polly80 špartanci-ne morem uvajat,ne morem je pustit dolgo jokat..pač spi zraven mene..pa ne me zdaj kritizirat,jaz tud ne vas... saj te ne bo nobena kritizirala, vsaka dela po svoje... zato je pa tukaj tako zanimivo, predvsem pa gre za izmenjavo mnenj Didlinaa: za zobek ( A posodite kakega? Pa Meri bi tudi lahko kakega posodila )
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:08:54
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Hmmm, ne bo še stran za obrnit a ne? Pa nič, grem kej pojest. Kam greš??? Nazaj pridi
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji A za tisto nemško varianto pa nisi?? Cene so zelo zelo aktualne, samo nekak mi ne potegne to plačevanje. Bi mogla res poiskat trgovino s tisto varianto, da nakažeš na njihov račun, se pa iskreno povedano še nisva tolk poglobila v to, ker tiste 3 dni kar je moj doma, mava tolk enih letanj okrog, ker spodnji del hiše urejava, pa pol zmanjka časa za take stvari. Mava pa v bistvu še mal časa, ker trenutno tehtamo 7800 g pa je lupinica še dovolj veliika Sej lahko plačaš preko banke - kolegica moja je plačala preko klika. IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Imamo 5 zobek A zdej se vse bojite nekega kritiziranja, ki to naj ne bi bilo - al kaj? polly80 - če moje mnenje vzameš kot kritiziranje, se bom od zdaj naprej vzdrževala tudi tvojih postov, da ne bo kake zamere - sploh do takih ki jih ne poznam
< Sporočilo je popravil nya -- 29.1.2009 11:15:18 >
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:17:54
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya A zdej se vse bojite nekega kritiziranja, ki to naj ne bi bilo - al kaj? nak... vsaka dela po svoje in bo tudi naprej tako. Kritike, ocene, mnenja, pohvala... vse se tu najde
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya A zdej se vse bojite nekega kritiziranja, ki to naj ne bi bilo - al kaj? nak... vsaka dela po svoje in bo tudi naprej tako. Kritike, ocene, mnenja, pohvala... vse se tu najde samsa - jaz se vedno držim načela, da so kritike konstruktivne za osebnostni razvoj - seveda če jih sprejmeš dobro namerno. Vedno delam tako, da si nardimo analizo - pozitivne strani + negativne strani in potem skušam iz negativnih potegnit najboljše.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:23:28
|
|
|
|
slovenka
|
Naša je pa sicer dolgo spala - od 19.30 do 8.45, samo vmes je enkrat jedla, pa se zraven tega še enih 5x prebudila oz. nekaj muvala..., sem jo tudi morala k sebi vzeti, ati je šel pa na kavč Ne vem, so zobki ali kaj ne more na miru spati. Sicer pa je zadnja dva dni ful izboljšala sedenje. Sedaj jo kar pustim samo, da sedi. Predvčerajšnjim sem laufala v kopalnico za eno minuto in bila vesela, ko je še zmeraj lepo sedela, včeraj pa kar in kar, si z rokicami sama pomaga, če jo kam zanese, pa gre iz sedečega naprej na vse 4, pa potem spet nazaj sede.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:24:02
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: nya A zdej se vse bojite nekega kritiziranja, ki to naj ne bi bilo - al kaj? nak... vsaka dela po svoje in bo tudi naprej tako. Kritike, ocene, mnenja, pohvala... vse se tu najde samsa - jaz se vedno držim načela, da so kritike konstruktivne za osebnostni razvoj - seveda če jih sprejmeš dobro namerno. Vedno delam tako, da si nardimo analizo - pozitivne strani + negativne strani in potem skušam iz negativnih potegnit najboljše. načeloma so kritike konstruktivne in res je, da je treba narediti analizo glede + in - stvari... se strinjam Odvisno pa je, kako določeno stvar prebereš ( lahko jo prav ali pa narobe)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:26:05
|
|
|
|
slovenka
|
zdaj pa mi izgleda, kot da bi bila nya največji kritik tu gor. Jaz nisem imela takega občutka. Samo nya ti sama vzameš izraz kritik, da gre za tebe. Jaz tudi mogoče kaj 'kritiziram', samo potem nikoli ne 'obrajtam', da bi to bila jaz
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:26:41
|
|
|
|
slovenka
|
saj zdaj še sama prav ne razumem, kaj sem pravkar napisala, tako da se ne sekirat, če še katera ne
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:27:29
|
|
|
|
Taanikaa
|
uuu slovenka bravo za Sofijo ..naš tudi zelo rad sedi,na tleh sploh niti ni več rad,najraje je na kavču,jst ga pa posedam na puzle in se lepo igra..sam zdej ravno pohištvo prestavljam,ker sem ugotovila da mi piha skoz okno in čakam majstre,da mi pridejo naštelat.. ,,naj že to enkrat zrihtajo no,pa ravo tam piha ko imam prostror za puzle in stajico..pa non stop hodijo,popravljajo,okna so mi že menjali,sam zdej mi pa piha noter no...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:31:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka zdaj pa mi izgleda, kot da bi bila nya največji kritik tu gor. Jaz nisem imela takega občutka. Samo nya ti sama vzameš izraz kritik, da gre za tebe. Jaz tudi mogoče kaj 'kritiziram', samo potem nikoli ne 'obrajtam', da bi to bila jaz eh - sej se ne sekiram - taka pač sm , rada kritiziram
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:32:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Vam moram povedat...bom kar tu napisala,da ne bom vsaki posebej posiljala zs.Danes ne grem v Suttgart,sem hotla na Slo.konzulat,ker sem koncno govorila z eno odvetnico,ki razume hrvasko,je sicer nemka.Moram ji poslat vsesorte papirje,napisat kako stvar stoji,in kaj bi rada,bo prestudirala,pa me v kratkem kontaktirala.Mi je kar mal kamen od srca padel...koncno.... ........hvala vsem,za pikapoke...so pomagale ,evo,zdajle sem taka .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:35:05
|
|
|
|
Anonimen
|
kleopatra - ti pa bom kr tukaj napisala, da ti želim, da se vse izide točno tko kot si želiš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:35:31
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Vam moram povedat...bom kar tu napisala,da ne bom vsaki posebej posiljala zs.Danes ne grem v Suttgart,sem hotla na Slo.konzulat,ker sem koncno govorila z eno odvetnico,ki razume hrvasko,je sicer nemka.Moram ji poslat vsesorte papirje,napisat kako stvar stoji,in kaj bi rada,bo prestudirala,pa me v kratkem kontaktirala.Mi je kar mal kamen od srca padel...koncno.... ........hvala vsem,za pikapoke...so pomagale ,evo,zdajle sem taka .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:37:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya,ti kar"kritiziraj",ce mi kaj nebo vsec,te se vedno lahko"nekam posljem" ,itak sem se v Nemciji,kaj mi pa mores ........ne,saj se hecam,resno pa,imam raje nasvet-kritiko,od nekoga,ki se spozna,kot pa hvalo-pritrditve,od nekoga,ki"nima pojma" .Slovenka,tut jaz sem cudno napisala,a me razumes
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 11:42:40
|
|
|
|
Taanikaa
|
Hvala lepa punce.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 12:57:27
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Vam moram povedat...bom kar tu napisala,da ne bom vsaki posebej posiljala zs.Danes ne grem v Suttgart,sem hotla na Slo.konzulat,ker sem koncno govorila z eno odvetnico,ki razume hrvasko,je sicer nemka.Moram ji poslat vsesorte papirje,napisat kako stvar stoji,in kaj bi rada,bo prestudirala,pa me v kratkem kontaktirala.Mi je kar mal kamen od srca padel...koncno.... ........hvala vsem,za pikapoke...so pomagale ,evo,zdajle sem taka . , sem ful vesela zate Slovenka za Sofijo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 12:58:26
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka saj zdaj še sama prav ne razumem, kaj sem pravkar napisala, tako da se ne sekirat, če še katera ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 12:59:36
|
|
|
|
RMRM
|
A ste dobile reklamo od BC. Je notri en tak luštkan poganjalček, ampak bolj za fantke, za samo 15 eur. Sploh ne morem verjet, da je lahko še kaj tako poceni
|
|
|
ZOBOZDRAVNIKnataly33Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?DA (
24%)
NE (
74%)
Število vseh glasov: 78Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!