|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
29.1.2009 10:51:29   
Anonimen
Čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančkane user posted image user posted image user posted image

Imamo 5 zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponoči smo se zbudili ob 3 z bolečinami, je šla kar k nama spat, pa smo  lepo spali do 8-ih. Pa mal sem sitno mogla dat v varstvouser posted image bo že.user posted image

Lp.

Kleo, tudi ti lepo odpraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
29.1.2009 10:57:48   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! user posted image user posted image user posted image  Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. user posted image

A ti tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image Chili Pepper?

Ja. user posted image user posted image  Kdaj se gremo pelat? user posted image user posted image  Pa še barva mi je všeč. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
29.1.2009 10:58:58   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! user posted image user posted image user posted image  Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. user posted image

A ti tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image Chili Pepper?

Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastgauser posted image user posted image user posted image . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akcijiuser posted image

Ta dva sta bla tud pri meni favorita. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
29.1.2009 11:01:46   
babysolza

Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastgauser posted image user posted image user posted image . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akcijiuser posted image

Mi smo tudi prejšnjič skoraj nabavili Priorja... sam se je nama zdel presvetel....sva si rekla, da še mamo malo fore in še bomo počakali, no danes pa Tobi v akciji in je v trenutku padla odločitev user posted image user posted image

A tistega roza z vzorcem? user posted image user posted image  Ja, sam ni bil Tobi. Pa sploh ni bil neki ekstra znižan. user posted image  Mi mamo tud še mal fore, zato se nam ni mudilo. Sem celo imela danes čas user posted image  poklicat v službo in vprašat za 'dovoljenje'. user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
29.1.2009 11:04:19   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image user posted image user posted image

anajuser posted image user posted image user posted image

špartanci-ne morem uvajat,ne morem je pustit dolgo jokat..pač spi zraven mene..pa ne me zdaj kritizirat,jaz tud ne vas...user posted image

Polly, te čisto razumem, smo na istem glede uvajanja špartanske vzgoje. Saj bo kmalu konec tega vstajanja. user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
29.1.2009 11:05:58   
babysolza
Hmmm, ne bo še stran za obrnit a ne? user posted image user posted image  Pa nič, grem kej pojest. user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
29.1.2009 11:08:32   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy

ddruga pa nič novega,sem doma, v bolnico ne grem,so mi datum prestavili,ker sem imela povišane levkocite pa še bolna sem,že gre na bolje sicer,tko da imam zdaj šele maja operacijouser posted image ,je dolgo za čakat,tko da namesto v službo grem jst v bolnico pol pa direkt na bolniško za kak mesec..

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

christy... še prehitro bo minil čas do takrat ( meni se zdi, da sem šele rodila, sam je pa čmrlika že 7 m stara user posted image user posted image user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: polly80
špartanci-ne morem uvajat,ne morem je pustit dolgo jokat..pač spi zraven mene..pa ne me zdaj kritizirat,jaz tud ne vas...

saj te ne bo nobena kritizirala, vsaka dela po svoje... zato je pa tukaj tako zanimivo, predvsem pa gre za izmenjavo mnenj

Didlinaa: user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek  ( A posodite kakega?user posted image user posted image user posted image Pa Meri bi tudi lahko kakega posodila user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
29.1.2009 11:08:54   
Samsa

Hmmm, ne bo še stran za obrnit a ne? user posted image user posted image  Pa nič, grem kej pojest. user posted image user posted image

Kam greš???

Nazaj pridi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
29.1.2009 11:13:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

A za tisto nemško varianto pa nisi??

Cene so zelo zelo aktualne, samo nekak mi ne potegne to plačevanje. Bi mogla res poiskat trgovino s tisto varianto, da nakažeš na njihov račun, se pa iskreno povedano še nisva tolk poglobila v to, ker tiste 3 dni kar je moj doma, mava tolk enih letanj okrog, ker spodnji del hiše urejava, pa pol zmanjka časa za take stvari. Mava pa v bistvu še mal časa, ker trenutno tehtamo 7800 guser posted image  pa je lupinica še dovolj veliikauser posted image

Sej lahko plačaš preko banke - kolegica moja je plačala preko klika.

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Imamo 5 zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A zdej se vse bojite nekega kritiziranja, ki to naj ne bi bilo -  al kaj? polly80 - če moje mnenje vzameš kot kritiziranje, se bom od zdaj naprej vzdrževala tudi tvojih postov, da ne bo kake zamere - sploh do takih ki jih ne poznam

< Sporočilo je popravil nya -- 29.1.2009 11:15:18 >

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2459
29.1.2009 11:17:54   
Samsa
A zdej se vse bojite nekega kritiziranja, ki to naj ne bi bilo -  al kaj?

nak... vsaka dela po svoje in bo tudi naprej tako.
Kritike, ocene, mnenja, pohvala... vse se tu najde

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
29.1.2009 11:20:57   
Anonimen

samsa - jaz se vedno držim načela, da so kritike konstruktivne za osebnostni razvoj - seveda če jih sprejmeš dobro namerno. Vedno delam tako, da si nardimo analizo - pozitivne strani + negativne strani in potem skušam iz negativnih potegnit najboljše.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2461
29.1.2009 11:23:28   
slovenka
Naša je pa sicer dolgo spala - od 19.30 do 8.45, samo vmes je enkrat jedla, pa se zraven tega še enih 5x prebudila oz. nekaj muvala..., sem jo tudi morala k sebi vzeti, ati je šel pa na kavč user posted image Ne vem, so zobki ali kaj ne more na miru spati.

Sicer pa je zadnja dva dni ful izboljšala sedenje. Sedaj jo kar pustim samo, da sedi.  Predvčerajšnjim sem laufala v kopalnico za eno minuto in bila vesela, ko je še zmeraj lepo sedela, včeraj pa kar in kar, si z rokicami sama pomaga, če jo kam zanese, pa gre iz sedečega naprej na vse 4, pa potem spet nazaj sede. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
29.1.2009 11:24:02   
Samsa

samsa - jaz se vedno držim načela, da so kritike konstruktivne za osebnostni razvoj - seveda če jih sprejmeš dobro namerno. Vedno delam tako, da si nardimo analizo - pozitivne strani + negativne strani in potem skušam iz negativnih potegnit najboljše.

načeloma so kritike konstruktivne in res je, da je treba narediti analizo glede + in - stvari... se strinjam
Odvisno pa je, kako določeno stvar prebereš ( lahko jo prav ali pa narobe) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
29.1.2009 11:26:05   
slovenka
zdaj pa mi izgleda, kot da bi bila nya največji kritik tu gor. Jaz nisem imela takega občutka. Samo nya ti sama vzameš izraz kritik, da gre za tebe. Jaz tudi mogoče kaj 'kritiziram', samo potem nikoli ne 'obrajtam', da bi to bila jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
29.1.2009 11:26:41   
slovenka
saj zdaj še sama prav ne razumem, kaj sem pravkar napisala, tako da se ne sekirat, če še katera ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
29.1.2009 11:27:29   
Taanikaa
uuu slovenka bravo za Sofijouser posted image user posted image ..naš tudi zelo rad sedi,na tleh sploh niti ni več rad,najraje je na kavču,jst ga pa posedam na puzle in se lepo igra..sam zdej ravno pohištvo prestavljam,ker sem ugotovila da mi piha skoz okno in čakam majstre,da mi pridejo naštelat..user posted image ,,naj že to enkrat zrihtajo no,pa ravo tam piha ko imam prostror za puzle in stajico..pa non stop hodijo,popravljajo,okna so mi že menjali,sam zdej mi pa piha noter no...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
29.1.2009 11:31:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

zdaj pa mi izgleda, kot da bi bila nya največji kritik tu gor. Jaz nisem imela takega občutka. Samo nya ti sama vzameš izraz kritik, da gre za tebe. Jaz tudi mogoče kaj 'kritiziram', samo potem nikoli ne 'obrajtam', da bi to bila jaz user posted image user posted image user posted image

eh - sej se ne sekiram - taka pač smuser posted image user posted image user posted image , rada kritiziram

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2467
29.1.2009 11:32:46   
Anonimen
Vam moram povedat...bom kar tu napisala,da ne bom vsaki posebej posiljala zs.Danes ne grem v Suttgart,sem hotla na Slo.konzulat,ker sem koncno govorila z eno odvetnico,ki razume hrvasko,je sicer nemka.Moram ji poslat vsesorte papirje,napisat kako stvar stoji,in kaj bi rada,bo prestudirala,pa me v kratkem kontaktirala.Mi je kar mal kamen od srca padel...koncno....
........hvala vsem,za pikapoke...so pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,evo,zdajle sem takauser posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
29.1.2009 11:35:05   
Anonimen
kleopatra - ti pa bom kr tukaj napisala, da ti želim, da se vse izide točno tko kot si želiš

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2469
29.1.2009 11:35:31   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Vam moram povedat...bom kar tu napisala,da ne bom vsaki posebej posiljala zs.Danes ne grem v Suttgart,sem hotla na Slo.konzulat,ker sem koncno govorila z eno odvetnico,ki razume hrvasko,je sicer nemka.Moram ji poslat vsesorte papirje,napisat kako stvar stoji,in kaj bi rada,bo prestudirala,pa me v kratkem kontaktirala.Mi je kar mal kamen od srca padel...koncno....
........hvala vsem,za pikapoke...so pomagaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,evo,zdajle sem takauser posted image .

user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
29.1.2009 11:37:35   
Anonimen
Nya,ti kar"kritiziraj",ce mi kaj nebo vsec,te se vedno lahko"nekam posljem"user posted image ,itak sem se v Nemciji,kaj mi pa moresuser posted image user posted image ........ne,saj se hecam,resno pa,imam raje nasvet-kritiko,od nekoga,ki se spozna,kot pa hvalo-pritrditve,od nekoga,ki"nima pojma"user posted image .Slovenka,tut jaz sem cudno napisala,a me razumesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
29.1.2009 11:42:40   
Taanikaa
Hvala lepa punce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
29.1.2009 12:57:27   
RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem ful vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Slovenka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Sofijo.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
29.1.2009 12:58:26   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

saj zdaj še sama prav ne razumem, kaj sem pravkar napisala, tako da se ne sekirat, če še katera ne user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
29.1.2009 12:59:36   
RMRM
A ste dobile reklamo od BC. Je notri en tak luštkan poganjalček, ampak bolj za fantke, za samo 15 eur. Sploh ne morem verjet, da je lahko še kaj tako poceniuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ZOBOZDRAVNIK
nataly33

Ali se vaš otrok boji zobozdravnika in zato noče na pregled?

DA (24%)

NE (74%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!