Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 23:40:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, zdej pa res grem. Moj že tle smrči na sedežni. Lahko noč. Drž pesti za jutr. Sej ni važn zakaj, sam drži jih. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 28.1.2009 23:42:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ves da bom...jih lahko tudi ti zame.... Lahko noc
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 7:11:25
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro je skuhana, je tudi pripravljen... Naj vam tekne Za vse neješče otročke, za vse opravke, ki jih imate pred sabo:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 7:36:38
|
|
|
|
Samsa
|
Čestitke obmesečnikom: - Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 8:11:24
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom: - Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008) dobro jutro in se kr podpišem pod tole Mi smo pa danes spali od 19-6:15..sem tok vesela,po dolgem času..no je pa tud res,da sem šla spat ob 21:15...sem mal tuhtala,ko se bo ura prestavila bojo hodili otročki spat ob 20-tih in spali do 7 al pa še kej več--vauuuu,razkošje ..druga pa nič novega,sem doma, v bolnico ne grem,so mi datum prestavili,ker sem imela povišane levkocite pa še bolna sem,že gre na bolje sicer,tko da imam zdaj šele maja operacijo ,je dolgo za čakat,tko da namesto v službo grem jst v bolnico pol pa direkt na bolniško za kak mesec...Kleo sem te že imela v mislih,upam da boš uredila tole štalo no ,sej boš,jst vrjamem da boš uredila vse tko kot mora bit ...moj sine se mi zdi da je spet tok zrasel,nekam velik mi je ,pa zelo mu je všeč gunganje,in pleše po takltu,če ga imaš v naročju in da sliši kako glasbo začne obvezno "pumpat" ..in seveda ko si je zapomnil kako mamico boli ko jo za lase vleče in ščipa in mami skoz auva,zdej pa že 3 dni sam auva govori ..vglavnem sem ful vesela,ko vidim kako napreduje,čeprav o plazenju ni ne duha ne sluha ..eh pa sej bo če bo če ne pa pač ne...joj bo treba neki zajtrkovat it...pa dober tek in še od mene.. ja profil je pa carski a ne?!
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 8:13:43
|
|
|
|
*anamor*
|
Jutro, mi smo pa danes jedli že ob 3 zjutraj. No odločila sem se, da bova dva dni samo na aptamilu in upam, da bo potem pogrešal kaj gosto hrano. No res upam, da so to samo zobki in da mi bo začel noramlno jesti nazaj.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 8:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Christy za slikco IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom: - Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 8:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj mi je zaspala ob 20h in se mi dvakrat zbudila z jokom, v prvo mi je takoj zaspala nazaj, ob 22. ko je bila ta druga runda sem ji pa namazala dlesen s calgelom in je spala do 6h pojedla in sedaj mi še spi. Samsa tvoji zajtrki zmeraj izgledajo tako božansko
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 8:24:24
|
|
|
|
Samsa
|
Žan *anamor*: držim pesti, da bo bolj jedel ( čeprav mislim, da itak pojejo, kolikor rabijo... razen, če imajo vročino oz. so bolni - to se pa itak vidi, ker pač niso taki kot so ponavadi)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:04:44
|
|
|
|
babysolza
|
Jutrčka še od mene! Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. Mi smo danes ponoči mal sračkali in smo spali od polnoči v troje. Če začne nergat okrog 3-eh, sem čist ok in jo že ponašam in uspavam nazaj. Ob polnoči sem pa čist zalimana - sem ji dala ene 5-krat dudo, ni pomagalo in sem jo sam prenesla. Pa bo treba še eno razvado ukint. Jutri začnem. Čestitke obmesečnikom!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:06:25
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. A ti tudi? Chili Pepper?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:16:33
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Christy za slikco IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Čestitke obmesečnikom: - Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008) Se kar podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:17:57
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. A ti tudi? Chili Pepper? Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:21:23
|
|
|
|
RMRM
|
Alea, Izabela je cukra kot vedno. Christy, super profil Kleo in didlina, dobro opravita danes
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:22:05
|
|
|
|
Taanikaa
|
mi pa že veselo uporabljamo tobija in smo zelo zadovoljni... ..no malo reklame spet delam,kot za stolček a ne rmrm? imam malega v rokah in komi pišem,mi ne pusti
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:24:37
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. A ti tudi? Chili Pepper? Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji Mi smo tudi prejšnjič skoraj nabavili Priorja... sam se je nama zdel presvetel....sva si rekla, da še mamo malo fore in še bomo počakali, no danes pa Tobi v akciji in je v trenutku padla odločitev
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:26:09
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy mi pa že veselo uporabljamo tobija in smo zelo zadovoljni... ..no malo reklame spet delam,kot za stolček a ne rmrm? imam malega v rokah in komi pišem,mi ne pusti Super za reklamo Jaz imam tudi Laro v naročju in poičasi bom imela full dolge roke, ko pred Laro skrivam tipkovnico in miško
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza Jutrčka še od mene! Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. Jst sm vidla, sam je roza vijolčen, tko da mi smo še zmer na Romerju. Sva se odločila da bova vzela duo plus, k ma isofix. Drgač bi vzela Kinga, sam tega nima - pa če ga že mamo v avtu, zakaj ga ne bi koristili.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:28:41
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya pa če ga že mamo v avtu, zakaj ga ne bi koristili. Itak da
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:29:03
|
|
|
|
Anonimen
|
- Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:30:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo in didlina, dobro opravita danes še jaz dodam svojih 7 pikapolonic
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:30:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji A za tisto nemško varianto pa nisi??
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:31:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Kleo in didlina, dobro opravita danes še jaz dodam svojih 7 pikapolonic
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 9:32:25
|
|
|
|
polly80
|
- Anja (Tina28) - Žiga (Kaja08) - Tia, Hana (Eva2008) anaj špartanci-ne morem uvajat,ne morem je pustit dolgo jokat..pač spi zraven mene..pa ne me zdaj kritizirat,jaz tud ne vas...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 29.1.2009 10:19:13
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastga . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akciji A za tisto nemško varianto pa nisi?? Cene so zelo zelo aktualne, samo nekak mi ne potegne to plačevanje. Bi mogla res poiskat trgovino s tisto varianto, da nakažeš na njihov račun, se pa iskreno povedano še nisva tolk poglobila v to, ker tiste 3 dni kar je moj doma, mava tolk enih letanj okrog, ker spodnji del hiše urejava, pa pol zmanjka časa za take stvari. Mava pa v bistvu še mal časa, ker trenutno tehtamo 7800 g pa je lupinica še dovolj veliika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
FORD C-MAXsararali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?da (
70%)
ne (
30%)
Število vseh glasov: 220Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!