|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
28.1.2009 23:40:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, zdej pa res grem. Moj že tle smrči na sedežni.user posted image

Lahko noč. Drž pesti za jutr. Sej ni važn zakaj, sam drži jih. user posted image

Lahko noč.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
28.1.2009 23:42:55   
Anonimen
Ves da bom...jih lahko tudi ti zame....
Lahko nocuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
29.1.2009 7:11:25   
Samsa
Dobro jutro user posted image

user posted image je skuhana, user posted image je tudi pripravljen... Naj vam tekne

Za vse neješče otročke, za vse opravke, ki jih imate pred sabo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
29.1.2009 7:36:38   
Samsa
Čestitke obmesečnikom:

- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
29.1.2009 8:11:24   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Čestitke obmesečnikom:

- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image

dobro jutro in se kr podpišem pod toleuser posted image user posted image user posted image
Mi smo pa danes spali od 19-6:15..sem tok vesela,po dolgem času..no je pa tud res,da sem šla spat ob 21:15...sem mal tuhtala,ko se bo ura prestavila bojo hodili otročki spat ob 20-tih in spali do 7 al pa še kej več--vauuuu,razkošjeuser posted image user posted image user posted image user posted image ..druga pa nič novega,sem doma, v bolnico ne grem,so mi datum prestavili,ker sem imela povišane levkocite pa še bolna sem,že gre na bolje sicer,tko da imam zdaj šele maja operacijouser posted image ,je dolgo za čakat,tko da namesto v službo grem jst v bolnico pol pa direkt na bolniško za kak mesec...Kleo sem te že imela v mislih,upam da boš uredila tole štalo nouser posted image user posted image user posted image ,sej boš,jst vrjamem da boš uredila vse tko kot mora bituser posted image ...moj sine se mi zdi da je spet tok zrasel,nekam velik mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa zelo mu je všeč gunganje,in pleše po takltu,če ga imaš v naročju in da sliši kako glasbo začne obvezno "pumpat"user posted image ..in seveda ko si je zapomnil kako mamico boli ko jo za lase vleče in ščipa in mami skoz auva,zdej pa že 3 dni sam auva govoriuser posted image user posted image user posted image ..vglavnem sem ful vesela,ko vidim kako napreduje,čeprav o plazenju ni ne duha ne sluhauser posted image ..eh pa sej bo če bo če ne pa pač ne...joj bo treba neki zajtrkovat it...pa dober tek in user posted image user posted image  še od mene..
ja profil je pa carski a ne?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
29.1.2009 8:13:43   
*anamor*
Jutro,
mi smo pa danes jedli že ob 3 zjutraj. No odločila sem se, da bova dva dni samo na aptamilu in upam, da bo potem pogrešal kaj gosto hrano.
No res upam, da so to samo zobki in da mi bo začel noramlno jesti nazaj.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
29.1.2009 8:20:19   
Anonimen
Christy za slikcouser posted image user posted image user posted image

Čestitke obmesečnikom:

- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
29.1.2009 8:21:40   
Anonimen
Včeraj mi je zaspala ob 20h in se mi dvakrat zbudila z jokom, v prvo mi je takoj zaspala nazaj, ob 22. ko je bila ta druga runda sem ji pa namazala dlesen s calgelom in je spala do 6h pojedla in sedaj mi še spi.

Samsa tvoji zajtrki zmeraj izgledajo tako božanskouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
29.1.2009 8:24:24   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image Žan

*anamor*: držim pesti, da bo bolj jedel ( čeprav mislim, da itak pojejo, kolikor rabijo... razen, če imajo vročino oz. so bolni - to se pa itak vidi, ker pač niso taki kot so ponavadi) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
29.1.2009 9:04:44   
babysolza
Jutrčka še od mene!

Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! user posted image user posted image user posted image  Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. user posted image

Mi smo danes ponoči mal sračkali in smo spali od polnoči v troje. Če začne nergat okrog 3-eh, sem čist ok in jo že ponašam in uspavam nazaj. Ob polnoči sem pa čist zalimana - sem ji dala ene 5-krat dudo, ni pomagalo in sem jo sam prenesla. user posted image user posted image  Pa bo treba še eno razvado ukint. Jutri začnem. user posted image user posted image

Čestitke obmesečnikom! user posted image user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
29.1.2009 9:06:25   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Jaz sem pa ravno zapravljala - sem nabavla Tobija! user posted image user posted image user posted image  Majo v BC v dnevni akciji za 168 evrov, če katero zanima. user posted image

A ti tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image Chili Pepper?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
29.1.2009 9:16:33   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Christy za slikcouser posted image user posted image user posted image

Čestitke obmesečnikom:

- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image

Se kar podpišem pod toleuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
29.1.2009 9:17:57   
RMRM

A ti tudi? user posted image user posted image user posted image user posted image Chili Pepper?

Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastgauser posted image user posted image user posted image . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akcijiuser posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
29.1.2009 9:21:23   
RMRM
 Alea, Izabela jeuser posted image user posted image user posted image  cukra kot vedno.

Christy, super profiluser posted image user posted image user posted image

Kleo in didlina, dobro opravita danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
29.1.2009 9:22:05   
Taanikaa
mi pa že veselo uporabljamo tobija in smo zelo zadovoljni...user posted image user posted image ..no malo reklame spet delam,kot za stolček a ne rmrm?user posted image user posted image imam malega v rokah in komi pišem,mi ne pustiuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
29.1.2009 9:24:37   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Ja, jaz bi tud, sam mi pa ne mormo imet rozastgauser posted image user posted image user posted image . Bo treba še mal spremljat akcije. Se pa še vedno nisem odločila al Tobija al King plusa. Najbrž tistga ki bo prej v akcijiuser posted image

Mi smo tudi prejšnjič skoraj nabavili Priorja... sam se je nama zdel presvetel....sva si rekla, da še mamo malo fore in še bomo počakali, no danes pa Tobi v akciji in je v trenutku padla odločitev user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
29.1.2009 9:26:09   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: christy

mi pa že veselo uporabljamo tobija in smo zelo zadovoljni...user posted image user posted image ..no malo reklame spet delam,kot za stolček a ne rmrm?user posted image user posted image imam malega v rokah in komi pišem,mi ne pustiuser posted image user posted image

Super za reklamo user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi Laro v naročju in poičasi bom imela full dolge roke, ko pred Laro skrivam tipkovnico in miško user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
29.1.2009 9:27:16   
Anonimen

Jutrčka še od mene!

Jst sm vidla, sam je roza vijolčen, tko da mi smo še zmer na Romerju. Sva se odločila da bova vzela duo plus, k ma isofix. Drgač bi vzela Kinga, sam tega nima - pa če ga že mamo v avtu, zakaj ga ne bi koristili.

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2443
29.1.2009 9:28:41   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: nya
pa če ga že mamo v avtu, zakaj ga ne bi koristili.

Itak da user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
29.1.2009 9:29:03   
Anonimen
- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
29.1.2009 9:30:01   
Anonimen

Kleo in didlina, dobro opravita danesuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še jaz dodam svojih 7 pikapolonic

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2446
29.1.2009 9:30:47   
Anonimen

A za tisto nemško varianto pa nisi??

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
29.1.2009 9:31:30   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še jaz dodam svojih 7 pikapolonic

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
29.1.2009 9:32:25   
polly80
- Anja (Tina28)
- Žiga (Kaja08)

- Tia, Hana (Eva2008)

user posted image user posted image user posted image

anajuser posted image user posted image user posted image

špartanci-ne morem uvajat,ne morem je pustit dolgo jokat..pač spi zraven mene..pa ne me zdaj kritizirat,jaz tud ne vas...user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
29.1.2009 10:19:13   
RMRM

A za tisto nemško varianto pa nisi??

Cene so zelo zelo aktualne, samo nekak mi ne potegne to plačevanje. Bi mogla res poiskat trgovino s tisto varianto, da nakažeš na njihov račun, se pa iskreno povedano še nisva tolk poglobila v to, ker tiste 3 dni kar je moj doma, mava tolk enih letanj okrog, ker spodnji del hiše urejava, pa pol zmanjka časa za take stvari. Mava pa v bistvu še mal časa, ker trenutno tehtamo 7800 guser posted image  pa je lupinica še dovolj veliikauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

katero ime bi izbrale
roža03

katero ime za fantka

matic (25%)

luka (36%)

ožbej (16%)

jaka (23%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!