|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
11.2.2009 21:49:12   
RMRM
nič, očitno ste vse na balkonu user posted image ,jaz grem pa user posted image . Nočko.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
11.2.2009 21:51:55   
Anonimen
Špegam petelinji zajtrk.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4027
11.2.2009 21:54:28   
Anonimen
Jaz pa triler z Douglasom...ne vem kaksen je original naslov,SAG KEIN WORT...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
11.2.2009 22:32:36   
lunca14
lahko noč vsem skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
11.2.2009 23:24:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

lahko noč vsem skupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enako tudi tebi.user posted image

Kleo, tebi pa predvsem mirno noč, pa spat pejt hudiča že enkratuser posted image user posted image user posted image , jutr moraš zgodaj vstat. user posted image
Lahko noč.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
11.2.2009 23:54:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Enako tudi tebi.user posted image

Kleo, tebi pa predvsem mirno noč, pa spat pejt hudiča že enkratuser posted image user posted image user posted image , jutr moraš zgodaj vstat. user posted image
Lahko noč.user posted image

Ja saj grem...cez ene pol urceuser posted image .
Lahko noc vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...tole se mi naj sanja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.2.2009 6:39:18   
Anonimen
Dobro jutro,smo tko slabo spali.....pa sneg imamouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
12.2.2009 7:36:11   
Cofijana
Dobro jutro kako ste eno user posted image user posted image  da se prej zbudte, no hotla sm povedat da gremo dons dt kri pa vodo pa me zanima koko vzemejo kri pri tamalih. No se se kej slismo morm pospravt k mi Jan vse razmece. Caw bawuser posted image

http://cofijana.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
12.2.2009 7:41:57   
aleksandra silvija
Dobro jutro.
Vse naj za 8 mesecev vse, mi so jih danes dopolnili. Še posebej Izabeli!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kleo-dobro opravita danes.

Včeraj ste očitno res vse bile na balkonih ali gledale Petelinji zajtrk ali...user posted image .

Jaz se odpravljam v vrtec.user posted image
namesto 1 do 2-krat na teden v sužbo, hodim v vrtec.

Danes grem z Jernejem, ker si gre njegova skupina ogledat lutkovno predstavo. In grem seveda z njim. Z avtobusom.
Lovlo bo spet pri tašči jokcal.user posted image

Se je naš Lovro včeraj v posteljici pošteno udaril. Si je s tistim enim zobkom poškodoval konico jezička. Do krvi.user posted image

Lunca---super, da Lun tako pokuša hrano. Kar tako naprej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.2.2009 7:42:41   
aleksandra silvija
Cofijana, kri vzamejo iz prstka. Ni nič hudega.

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
12.2.2009 8:20:04   
Anonimen
Jutro .user posted image

Čestitke obmesečnikom. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tako lep sonček, da enostavno sem rekla, da ne grem nazaj spat s tamalo. user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4036
12.2.2009 8:23:31   
Anonimen
Cofijana, Sari so vzeli na alergološkem oddelku iz žile.user posted image Matr joka.user posted image
Pri pediatru ob redni sistematiki pa iz prstka.user posted image

A_S, mi je znano tole z jezikom. Sara se je že parkrat tako fejst ugriznila, pa sploh nisem pogruntala takoj kaj joka.Je hudič s tolkimi zobki pri tako majhnih.user posted image

No, ti vidim, da se že pripravljaš na odhode zjutraj, sej je tud vrtec dober, če ti že v službo ni treba.user posted image

< Sporočilo je popravil Didlinaa -- 12.2.2009 8:32:26 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.2.2009 9:56:48   
slovenka
Izabela, zdaj si pa že velika babika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa takoooo slabo spali. Bi rekla kar najslabša noč do zdaj. 4x1,5h, vmes pa po dve ali eno uro budni. Smo bili v šoping centru sinoči in prišli domov ob 19.45, pa je mala kar zaspala, potem se je pa zbudila ob pol 2 in bila budna do 3h... EH, brez veze da razlagam. Zdaj sem skratka povožena user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.2.2009 10:26:05   
lonapo
Čestitke Izabeli za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image
Cofijana-Žigu je kri vzela iz prstka, ponavadi to delajo vsem otročkom, tud Nejcu so zdej k je bil bolan.

No naše zdravstveno stanje se izbolšuje, vročine ni več edino iz nosa mu še ful teče. Upam da bomo šli danes mal ven.

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.2.2009 10:33:08   
Anonimen
Hoj

Sva iz pregleda,je vse ok,tezka 9610g,dolga 72cm,za obseg ne vem,ker sem sele zdaj vidla,da tokrat niso nic vpisali v knjizico.Motorika je ok,hodt ji se ni treba,eni-Beyba,Sabina,ste pac extremiuser posted image ,AM se kar 1,lahko probam tut KM z 1,5%mascobe...tko prib.,pa meska jest,samo ga zaenkrat se ne mara.
Se je pa fajn jokala,je bla spet cist prestrasena,pa se polulala se je pri tehtanjuuser posted image user posted image .
2x mi je vmes v vozku zaspala,sem jo mogla budit,pa je zato ze ves cas cist aut.Kaj pa ponoci nece spat,sama je kriva.
Mal sem sla se po hrano in sem koncno dobila sveze borovnice,bodo z jogurtom.

Tina,da mi vec ne omenjas dinozavre...se mi je sanjalo,da sem nasla okostje....
....grem Meri nahrant...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.2.2009 11:06:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

Dobro jutro kako ste eno user posted image user posted image  da se prej zbudte, no hotla sm povedat da gremo dons dt kri pa vodo pa me zanima koko vzemejo kri pri tamalih. No se se kej slismo morm pospravt k mi Jan vse razmece. Caw bawuser posted image

Kri vzamejo s prstka. Najprej ga pikne z majhno iglico (kot za izmerit cuker) potem pa kaplico po kapljico daje v epruvetko al vacutainer al kako se že reče tistmu. Potem da gor vatko pa mal zalepi. Moj je tako stisnil tisto vatko po končanem odvzemu, da sem mu komej snela dol s prsta po 15-ih minutah user posted image

(odgovor članu Cofijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.2.2009 11:19:59   
Taanikaa
Nekaj odlomkov iz šolskih spisov ...

- V soboto je ata zmagal na razstavi psov.
- Adam in Eva sta živela v Parizu.
- Breskva je kakor jabolko, samo s tepihom naokrog.
- Če bi jedli bolne krave, bi dobili ISDN.
- Ribje palčke so že dolgo mrtve in ne morejo plavati.
- Jaz nisem krščen, sem pa cepljen.
- V Rdečem križu se ženske in moški posvečajo ljubezni, nekateri brezplačno, nekateri pa vzamejo denar.
- Vžigalice je treba skriti, da ne bi dobili malih otrok.
- Stric je odpeljal svinjo za hišo in jo zaklal skupaj z dedkom.
- Moja teta je šla na aerobiko. Drugi dan so jo roke tako bolele, da jih ni mogla dvigniti nad glavo. Prav tako noge.
- Konji so imeli okraske na glavah in na repih. Jezdeci prav tako.
- Biblija se pri muslimanih imenuje Kodak.
- Papež živi v Vakuumu.
- Pri nas imajo moški lahko samo eno ženo. To se imenuje monotonija.
- Pri nas doma ima vsak svojo sobo. Samo ata ne, on mora spati pri mami.
- Ne vem, koliko let imam. To se stalno spreminja.
- Ata je odrastel na vasi. On je videl živo kravo.
- Zelo sem se ustrašil, ko je zbolela mama. Mislil sem, da nam bo zdaj kuhal ata.
- Življensko zavarovanje je denar, ki ga dobi tisti, ki preživi smrtni slučaj.
- Krave ne smejo hitro teči, da ne bi polile mleka.
- Črvi ne grizejo, ker imajo rep spredaj in zadaj.
- Psi imajo radi vodo. Nekateri tako zelo, da v njej živijo. To so morski psi.
- Živalski vrt je super. Tam lahko vidimo tudi živali, ki jih sploh ni.
- V Franciji so nekoč kriminalce ubijali z želatino.
- Ribe se razmnožujejo tako, da nosijo iskre.
- Med tednom Bog živi v raju, v nedeljo pa pride v cerkev

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.2.2009 11:20:42   
Taanikaa
za vas za lepši dan..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.2.2009 11:28:57   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobri souser posted image user posted image

AS,si ze iz vrtcauser posted image
Cofjana,kri vzamejo..................saj ne,si dobila ze kup istih odgovorov,itak sta zdaj ze mimo.Upam,da se je pogumno drzaluser posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.2.2009 11:39:19   
babysolza
Ojla!

Bravo Meri, ti si pa res prava korenjakinja! user posted image user posted image user posted image

Sam neki mi pa ni jasno - KM z 1,5 maščobe? A ne pravijo vsi da je treba polnomastno mleko in jogurte?user posted image user posted image

Sabinči je lačna, tako da se oglasva še kej potem. Bodte fajn!user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.2.2009 11:47:27   
lunca14
Dan,dan,pri nas pa je tok lep sonček,ampak je pa še mrzlo,tako,da čakam,da se malo otopli pa greva ven.Naš malček je pogruntal,da ne rabi več ponoči mamine zizeuser posted image ,no vsaj ne kot nadomestek za dudo,je še vedno na tri urce ponoč,ampak,ko poje,hoče it nazaj v svojo posteljico,sse noče več cartat pri meni-no zdej sem pa malo žalostna zaradi tega,saj vem,nikoli mi ni prav,pa tud čez dan gre lepo sam spat v posteljico,tako,da sedaj samo še na polno zalaufa pumpa za gh.pa bomo spali celo nočko...........oh,kako je že to,ko spiš celo nočuser posted image .Za enkrat smo še vsi zdravi,razen oči nekaj šmrka,ampak ga filam z vsemi žauami na tem svetu,da bi se čimprej pocajtal,pa dedi je spet fasal ronhitis,tako,da spet ne smem nič dol hodit,in nimam več občasnega varstva,in moram s sabo celo vojsko jemat,če kam gremo.
izaela........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj za 8 mesec,ti lepotičkauser posted image
kleo........user posted image user posted image user posted image user posted image superca za pregled in sploh za mereuser posted image user posted image user posted image ,pa za označitev njenega teritorija,...............a dinozavri so ti še všeč,prid k men,moram vsak večer brat,knjigo o dinozavrih,je maj čist nor nanje
aleksandra........user posted image user posted image user posted image superca za uvajanje v vrtec,pa na dopust greste,o važiči,jaz bi tud,pa nam ne znese ,ne časovno,ne finančno.........bo že.....glavno,da smo zdravi........hiše pa še ne barvamo,samo delavnico je prebrval,v zeleno z zlatimi črtami in oranžno -zgleda fuuul dobro,mogoče se pa res enkrat oglasim pri tebi na kavi,moram mal navezat stike,še na vašem koncu,kmalu tudi na mojem koncuuser posted image
anjaph.......ti pa priletiš kot strela iz jasnega,no kako si kaj,sta,ste
cristy.......tud ti prideš bolj poredko,pa hvala za razvedrilo in vrtnice,prav pašejo na tako lep danuser posted image user posted image user posted image
slovenka.........in vi,že veselo barvate,in se igrate z barvami in freskamiuser posted image ...........pa še pokice za boljše spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunca14 -- 12.2.2009 11:49:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.2.2009 11:49:25   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Čestitke Izabeli za 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image
Cofijana-Žigu je kri vzela iz prstka, ponavadi to delajo vsem otročkom, tud Nejcu so zdej k je bil bolan.

No naše zdravstveno stanje se izbolšuje, vročine ni več edino iz nosa mu še ful teče. Upam da bomo šli danes mal ven.

Sem vedla,da sem na nekoga še pozabla...........user posted image user posted image user posted image user posted image da se je stanje izboljšalo in da greste lahko končno na sončka.............sončki gredo na sonček,s sončnico v roki,na tako prelep sončni danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
12.2.2009 11:54:43   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Cofijana

..........da ne bo bubalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
12.2.2009 12:06:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ojla!

Bravo Meri, ti si pa res prava korenjakinja! user posted image user posted image user posted image hvala,hvalauser posted image

Sam neki mi pa ni jasno - KM z 1,5 maščobe? A ne pravijo vsi da je treba polnomastno mleko in jogurte?user posted image user posted image ves da sem jaz tut tukaj bralda mora bit polnomastno,tako da sem ji skutke in jogurtke vedno z najvec mascobe vzela.Danes pa z 1,5...hmmm,zdaj res ne vem.Itak se nimam namen mleko dajat,tako,da se niti nisem prevec spuscala v debato o tem z P in se Meri je jokala....

Sabinči je lačna, tako da se oglasva še kej potem. Bodte fajn!user posted image

Luuuuncaaa,kako zmores?!,na vsake tri ure ga se dojis ponoci....res  si pridna.Saj zdaj bo GH bos vidla,saj pri moji tudi ni koj zalaufalo,soljeno in s kaksnim putrckom zabeljeno mora biti pri nas tudi....otroc vejo kaj je dobrouser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.2.2009 12:37:22   
lonapo
Mi smo bili pa v trgovini (da bomo sploh lahko kosilo skuhal), pa cca ene 20 min zunaj.

Lunca-dobra si z dojenjem ponoči-jst sem bolj tiste sorte, k ponoč rada spimuser posted image

AnjaPH- lep pozdravček po dolgem času.

Kleo- maš pa fejst puncouser posted image

Kaj boste pa danes kuhale??

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?