lunca14
|
Dan,dan,pri nas pa je tok lep sonček,ampak je pa še mrzlo,tako,da čakam,da se malo otopli pa greva ven.Naš malček je pogruntal,da ne rabi več ponoči mamine zize ,no vsaj ne kot nadomestek za dudo,je še vedno na tri urce ponoč,ampak,ko poje,hoče it nazaj v svojo posteljico,sse noče več cartat pri meni-no zdej sem pa malo žalostna zaradi tega,saj vem,nikoli mi ni prav,pa tud čez dan gre lepo sam spat v posteljico,tako,da sedaj samo še na polno zalaufa pumpa za gh.pa bomo spali celo nočko...........oh,kako je že to,ko spiš celo noč .Za enkrat smo še vsi zdravi,razen oči nekaj šmrka,ampak ga filam z vsemi žauami na tem svetu,da bi se čimprej pocajtal,pa dedi je spet fasal ronhitis,tako,da spet ne smem nič dol hodit,in nimam več občasnega varstva,in moram s sabo celo vojsko jemat,če kam gremo. izaela........ vse naj naj za 8 mesec,ti lepotička kleo........ superca za pregled in sploh za mere ,pa za označitev njenega teritorija,...............a dinozavri so ti še všeč,prid k men,moram vsak večer brat,knjigo o dinozavrih,je maj čist nor nanje aleksandra........ superca za uvajanje v vrtec,pa na dopust greste,o važiči,jaz bi tud,pa nam ne znese ,ne časovno,ne finančno.........bo že.....glavno,da smo zdravi........hiše pa še ne barvamo,samo delavnico je prebrval,v zeleno z zlatimi črtami in oranžno -zgleda fuuul dobro,mogoče se pa res enkrat oglasim pri tebi na kavi,moram mal navezat stike,še na vašem koncu,kmalu tudi na mojem koncu anjaph.......ti pa priletiš kot strela iz jasnega,no kako si kaj,sta,ste cristy.......tud ti prideš bolj poredko,pa hvala za razvedrilo in vrtnice,prav pašejo na tako lep dan slovenka.........in vi,že veselo barvate,in se igrate z barvami in freskami ...........pa še pokice za boljše spanje
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 12.2.2009 11:49:48 >