|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
6.2.2009 10:50:46   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

slovenka- daj mi povej, kje sta tepih kupila. Imata ful dobrega in jaz bi neki podobnega, nič šarastega in ga nikjer ne najdemuser posted image  iščem pa že 1,5 leti.....

Alea, v Mb - v Mercator centru nasproti Baumaxa - v kleti je ena trgovina s tepihi - saj ne vem točno imena - Tepih Art ali nekaj takega. Ima en starejši par in sta ful fajna... Samo pri nas ne bo dolgo, izgleda, se je že kar umazal - ampak tudi zato, ker smo na novo v hiši in še lani zunaj nismo zrihtali okolice in se potem vedno kaj prinese noter, čeprav se sezuvamo, tepih pa skoraj bel... Bom vidla zdaj spomladi, ko ga bom dala ven, kaj se bo dalo naredit. Je pa drugače lep, ja. user posted image

< Sporočilo je popravil slovenka -- 6.2.2009 10:54:00 >

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
6.2.2009 10:53:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

meni lepe preproge
http://www.tapis-art-sp.si/trgovina/product_info.php?cPath=78_109&products_id=119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, Tina, kako pa ti veš za to trgovino?

< Sporočilo je popravil slovenka -- 6.2.2009 10:56:07 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
6.2.2009 10:58:27   
anaj22
Kaja za doma ma obute termo nogavičke al pa volnene copatke, za ven pa
tele 

user posted image
ali pa tele
user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
6.2.2009 11:13:45   
lonapo
mi mamo za doma, bremz štumpfe al pa od cicibana copate-samo tamal mi prste skrč in pol jih ne morm obut

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
6.2.2009 11:31:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kaja jaz ji za doma dam kar tiste štunfke s bremzami goruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
6.2.2009 11:33:46   
anaj22
didlina kaj se tko smejš, pr nas jim pravmo kar nogavičke z ABS zavorami user posted image user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
6.2.2009 11:34:22   
Anonimen
Drugače pa jaz naročam:

http://www.copatki.si/
http://www.malamasa.si/

Res da je cena mogoče mal visoka, ampak je kvaliteta.user posted image user posted image user posted image

Čestitke obmesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3632
6.2.2009 11:38:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

didlina kaj se tko smejš, pr nas jim pravmo kar nogavičke z ABS zavorami user posted image user posted image

Sej pr nas se reče kar abs-ke, sam z bremzami mi je smešno.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3633
6.2.2009 11:57:35   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa bla danes pri zobarju,mi je zrihtal 4 zobe,vesela pa sem zato,ker me je zobarja zelo strah in mi je dal tri inekcije,tako,da še sedaj ne čutim čeljusti,vmes s tako čeljustjo sem pa morala it še na razgovor zamajevo šolo..........sploh nisem mogla govort,sem bla,ko maluser posted image ,čez 10 dni mi pa še ostale 4 zobke zrihta,pa mam mir spet za par letuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
6.2.2009 12:00:29   
lunca14

dobro jutro

lunca bom probala še tvoj nasvet a lahko namesto cička vzamem refošk

sva se pa včeraj zvečer in danes zjutraj dojila user posted image

user posted image user posted image

sprobaj,škodit ne moreuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
6.2.2009 12:05:47   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

Moja tamickena spancka jaz pa hitro na RRuser posted image
Lonapo,midve sva tudi vceraj imele makaroncke z bolonsko...sicer je bolj malo pojedla,a za prvic zadost.Danes nameravam narest krompirjevo juho z hranovkami,bom tudi tamali dala...pa zdaj ne pazim vec tolk zlo,je probala ze kar veliko drugih stvari,npr.zadnjic je tolk gledala ko je oci jedel solato,je tut ona poskusla,ima ful rada kislo,samo je bolj polizala,ker ji jo nisem sesekljala...sej pocasi bova tudi kar z mlekom zaceli,ker AM ji vec ne disi,jo komaj pripravim,da popije flasko ali 2 na dan.Jogurte in skute ze je..najrajs ima navdni jogurt...je tut oci jedel,pa dal njej za poskusit in je tolk navalila...samo,ker ji je vsec navadni,ga dam kar brez sadja...
....sem se razpisala,pa sem se hotla samo pohvalit,da smo ze na makaronckihuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
6.2.2009 12:07:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

dobro jutro

lunca bom probala še tvoj nasvet a lahko namesto cička vzamem refošk

sva se pa včeraj zvečer in danes zjutraj dojila user posted image

user posted image user posted image

sprobaj,škodit ne moreuser posted image

Super Anaj,za refosk pa itak pravijo(no za vsa crna vina),da je dobro za kri...seveda ne cel literuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3637
6.2.2009 12:08:55   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa bla danes pri zobarju,mi je zrihtal 4 zobe,vesela pa sem zato,ker me je zobarja zelo strah in mi je dal tri inekcije,tako,da še sedaj ne čutim čeljusti,vmes s tako čeljustjo sem pa morala it še na razgovor zamajevo šolo..........sploh nisem mogla govort,sem bla,ko maluser posted image ,čez 10 dni mi pa še ostale 4 zobke zrihta,pa mam mir spet za par letuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lunca

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
6.2.2009 12:10:01   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
....sem se razpisala,pa sem se hotla samo pohvalit,da smo ze na makaronckihuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Meri, pravi gurman si že user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
6.2.2009 12:10:02   
Anonimen

Kaja za doma ma obute termo nogavičke al pa volnene copatke, za ven pa
tele 

user posted image
ali pa tele
user posted image

So lustne.Jaz jih nekaj ze imam doma,sem dobila podarjene,samo ji se niso prav...sem pa ravn vceraj dobila po posti bon za 5eu,ce tamali kupim v njihovi trgovini ceveljcke.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3640
6.2.2009 12:11:24   
Anonimen
Kolk imajo vasi otrocki st.nogice?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3641
6.2.2009 12:16:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Sej pr nas se reče kar abs-ke, sam z bremzami mi je smešno.user posted image user posted image user posted image user posted image

ja pri nas pa pravimo z bremzamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3642
6.2.2009 12:21:46   
slovenka
Kleo, daj mi prosim pošlji na mail tisto slikico Meri, ko praviš, da se vidi, kaka debeluška je, boš? Pa ti jaz našo Sofijo nagico nazaj pošljem, pa bova primerjale, a je res naša tako manekenska user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
6.2.2009 12:23:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Lonapo,midve sva tudi vceraj imele makaroncke z bolonsko...sicer je bolj malo pojedla,a za prvic zadost.Danes nameravam narest krompirjevo juho z hranovkami,bom tudi tamali dala...pa zdaj ne pazim vec tolk zlo,je probala ze kar veliko drugih stvari,npr.zadnjic je tolk gledala ko je oci jedel solato,je tut ona poskusla,ima ful rada kislo,samo je bolj polizala,ker ji jo nisem sesekljala...sej pocasi bova tudi kar z mlekom zaceli,ker AM ji vec ne disi,jo komaj pripravim,da popije flasko ali 2 na dan.Jogurte in skute ze je..najrajs ima navdni jogurt...je tut oci jedel,pa dal njej za poskusit in je tolk navalila...samo,ker ji je vsec navadni,ga dam kar brez sadja...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem naši dala predvčerajšnjim špagetke, pa bolonsko isto. Je cel krožnik pojedla.user posted image Sem samo pretlačila špagetke in je kar lepo grickala.user posted image Včeraj sem pa kar polento skuhala, pa isto omako, ker mi jo je ostalo glih za 2 žlici.user posted image Sam od polente našo sploh nič ne nasiti.user posted image je bla čez 2 uri lačna.user posted image

Lunca, super za zobe.user posted image Naša zobarca je včeraj rekla Sari" pa da boš pridno hodila k meni, da ne boš kot stric tvoj (brat od user posted image ), ker ni hotel hodit", je vedno tulil al pa ušel iz stola.user posted image Moraš bit kot mami in oči pridna.user posted image

Anaj, super za dojenje.user posted image

No, mi dohitevamo po tanovem Meri, ker mamo 7 zobek na poti.user posted image user posted image user posted image Čist mal še manjka, da prodre. Ponoč je blo mal joka, drugače pa občudovanja vredno dobro prenaša te bolečine, brez calgela in calpola.user posted image

Zdej grem pa kuhat zelenjavni krožnik za Saro. zame pa pohan zrak, zraven pa še sirove luknce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3644
6.2.2009 12:25:03   
Anonimen
Zdej grem pa kuhat zelenjavni krožnik za Saro. zame pa pohan zrak, zraven pa še sirove luknce.

pa dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3645
6.2.2009 12:25:19   
Anonimen
Pohan zrak in sirove luknje...to bi tudi meni pasalouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 7i zobek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3646
6.2.2009 12:26:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Kleo, daj mi prosim pošlji na mail tisto slikico Meri, ko praviš, da se vidi, kaka debeluška je, boš? Pa ti jaz našo Sofijo nagico nazaj pošljem, pa bova primerjale, a je res naša tako manekenska user posted image

ja bom,pocakaj bom kar zdaj,dokler tamala se spi...

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3647
6.2.2009 12:28:10   
Anonimen

Zdej grem pa kuhat zelenjavni krožnik za Saro. zame pa pohan zrak, zraven pa še sirove luknce.

pa dober tekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa vaganje, pa plus 200 gramov.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3648
6.2.2009 12:29:10   
Anonimen
Slovenka,poslanouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3649
6.2.2009 12:29:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Jutri pa vaganje, pa plus 200 gramov.user posted image user posted image user posted image user posted image

...to zaradi pohanja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?