Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Lonapo,midve sva tudi vceraj imele makaroncke z bolonsko...sicer je bolj malo pojedla,a za prvic zadost.Danes nameravam narest krompirjevo juho z hranovkami,bom tudi tamali dala...pa zdaj ne pazim vec tolk zlo,je probala ze kar veliko drugih stvari,npr.zadnjic je tolk gledala ko je oci jedel solato,je tut ona poskusla,ima ful rada kislo,samo je bolj polizala,ker ji jo nisem sesekljala...sej pocasi bova tudi kar z mlekom zaceli,ker AM ji vec ne disi,jo komaj pripravim,da popije flasko ali 2 na dan.Jogurte in skute ze je..najrajs ima navdni jogurt...je tut oci jedel,pa dal njej za poskusit in je tolk navalila...samo,ker ji je vsec navadni,ga dam kar brez sadja... ....sem se razpisala,pa sem se hotla samo pohvalit,da smo ze na makaronckih jaz sem naši dala predvčerajšnjim špagetke, pa bolonsko isto. Je cel krožnik pojedla. Sem samo pretlačila špagetke in je kar lepo grickala. Včeraj sem pa kar polento skuhala, pa isto omako, ker mi jo je ostalo glih za 2 žlici. Sam od polente našo sploh nič ne nasiti. je bla čez 2 uri lačna. Lunca, super za zobe. Naša zobarca je včeraj rekla Sari" pa da boš pridno hodila k meni, da ne boš kot stric tvoj (brat od ), ker ni hotel hodit", je vedno tulil al pa ušel iz stola. Moraš bit kot mami in oči pridna. Anaj, super za dojenje. No, mi dohitevamo po tanovem Meri, ker mamo 7 zobek na poti. Čist mal še manjka, da prodre. Ponoč je blo mal joka, drugače pa občudovanja vredno dobro prenaša te bolečine, brez calgela in calpola. Zdej grem pa kuhat zelenjavni krožnik za Saro. zame pa pohan zrak, zraven pa še sirove luknce.
|