|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
11.2.2009 9:37:13   
jazzz27
larilu, potem čakamo na petek in reakcijo tvoje direktorice. Upam da se vse dobro konča. Ti imaš sušilni stroj doma, če se ne motim? Katerega imaš, ko praviš da ne rabiš perila likat? Jaz tud razmišlam, predvsem zaradi otročka. Ti full elektrike kuri?

Murkica, meni se tudi zdi, da si zadela v polno z darilom + tortica. Meni bi bilo sigurno všeč, tortica mi je že sedaj, če pa bi igrala tenis bi mi pa tud ure prav prišle. Lepo praznujte jutri. Glede kosila pa nimam pojma, mogoče kakšno zelenjavno juhico (ajmoh s pišančkom)...ne vem....

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
11.2.2009 9:47:55   
Anonimen
jazzi jaz nimam sušilca doma,k se opere dam na stojalo k je suho poberem lepo zložim mal bolj strepem preden obesem da ni zmečkano in potem zložim in voila se pa najde kakšna srjaca k jo je treba zlikat drugače pa ne likam.sm pa za tamalčija k sva iz porodnišnice prišla likala 1 mesec pol pa še to ne več ker itak sm samo njegove cunjice prala pa nisem nič mešala z najinimi.
služba pa ne vem eni mi pravijo da naj vlečem bolniško če lahk,drugi da naj grem delat pa naj potrpim sam če bi vedl da ni vse tko lepo in da sm tm res k najhujši njihov sovražnik no ni lahko potem v takem okolju bit,vrjetno bom dala odpoved pa tko me vsaj skrbel ne bo večuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
11.2.2009 9:52:02   
sonček85
jutro!!!!!!!!!!!!!
Pri nas pa tko lepo sije sonček ,da me je zbudil k je tko močen biluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem en lep dan in izkoristite ga maksimalnouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
11.2.2009 9:58:26   
jazzz27
larilu..potem pa sem te zamešala z eno drugo borkico. Mogoče pa bi res vlekla bolniško kolikor se pač da....ne vem, v takih trenutkih res ne vem kaj bi ti svetovala. Mislim, da bolniška pri tebi ne bo problem, ker si mela že s prvo nosečnostjo dosti problemov.

sonček85..blagor vam in za sončka, pri nas pa še kar noče sijat. Kako si drugače? Še mal...pa bomo dihale kaj?

Vprašanje: katera ima sušilni stroj doma?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
11.2.2009 10:00:04   
Anonimen
nč predrage bejbike moje zdej se morm pa jaz že počasi zrihtat k morm spet na kontrolo k dohtarci in sm že prov sita tega letanja a bolj se pa ne počutim niti za pikicouser posted image grozotauser posted image
lepo se mejte pa se še potem slišimo!!!

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.2.2009 10:01:54   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 

amm jz :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.2.2009 10:02:48   
pikicao.
jutroooooooooooooooooooooooooooooooo
jz sm tok zaspana ... pa cist zmedena user posted image user posted image user posted image  tko kot vedno :)
jutr drzte pesti k mam izpit :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
11.2.2009 10:18:26   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

amm jz :)

pikiO..jutro tudi tebi. Pvej kako si zadovoljna? A moraš perilo likat ko ga posušiš? Koliko ti elektrike papa?....Aja, pa katerega imaš?

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
11.2.2009 10:19:13   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

nč predrage bejbike moje zdej se morm pa jaz že počasi zrihtat k morm spet na kontrolo k dohtarci in sm že prov sita tega letanja a bolj se pa ne počutim niti za pikicouser posted image grozotauser posted image
lepo se mejte pa se še potem slišimo!!!

larilu, saj bo. Nujno zlo. Sporoči kako je bilo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.2.2009 10:25:12   
Anonimen
csaje  ges san nej, moj dragi pa je... sicer pa mogouče šče ges gratan, ka se neka pogučavleva, ka bi se ta preselila... Se mi zdi ka je okolje za dejte v prekmurji dosta dosta boukše kak v Lj... Mo vidli user posted image   Moj občutek pa je bil od prve slikice naprej, da gledam fantiča... Tko da..... Či pa spadne pa spadne... SAMO KA DE ZDRAVO!!!

aja... mi imamo zdej PUPOTA... user posted image user posted image user posted image   fantiča user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzzi ni panike če si zamudila, sej slikice nikamor ne grejo user posted image user posted image user posted image   Sicer pa imam jaz pri sosedih sušilni stroj (pri mami) in tisto kar ven vzameš ni treba likat, ampak moraš pa bit dosledna in takoj složit, sicer je zmečkano kot iz stroja user posted image Sicer pa bi si ga jaz verjetno zdaj kupila, če ga nebi mami imela user posted image user posted image Za dojenčka je super, sploh za plenice, ker jih ni potrebno likat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
11.2.2009 10:26:27   
gigi1
Ojla pupe

Živa čestitke za super NS in pupo-ta user posted image user posted image user posted image

Larilu kaj pa krči? A jemlješ magnezij? Buskopan? Upam, da boš kmalu dobra in da se stvari v službi zrihtajo.

Ajsika upam, da so te bruhice matrale zaradi železa. Probaj raje s hrano ga dobit, če se le da.

Jazzy jaz imam sušilca, razred B in ta pokuri manj elektrike (ponavadi so sušilci razred C). Zdcej sem pa ravno videla, da prodajajo tudi razred A. Osnovna cena je višj, vendar se verjetno0 splača.

Glede likanja pa.... v sušilca itak ne smeš dajat občutljivih cunj, ker se skrčijo ali uničijo. Lahko daš na program kao brez likanja...vendar ta kar traja veliko časa in pokuri veliko elektrike.

Jaz dajem na program bombaž (vroče!) in majhno količino perila, pa je hitro suho in ni treba likat. No bluz, srajc ipd nikoli ne dam v sušilc in jih pač likam. Ne likam pa posteljnine, brisač, kuhinjskih krp, ...

Če misliš za dojenčka nabavljat ti toplo priporočam, pa ne zaradi likanja, ampak zaradi časa. Ni treba obešati, pa hitro je suho.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
11.2.2009 10:27:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

jutroooooooooooooooooooooooooooooooo
jz sm tok zaspana ... pa cist zmedena user posted image user posted image user posted image  tko kot vedno :)
jutr drzte pesti k mam izpit :)

Jaz sem se zjutraj zbudila, ko je moj šel, pogledala nek film do konca in pol zaspala do 20 minutk nazaj user posted image user posted image user posted image   Pa kaj mi kdo more... Sej sem na bolniški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.2.2009 10:29:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ojla pupe

Živa čestitke za super NS in pupo-ta user posted image user posted image user posted image

Larilu kaj pa krči? A jemlješ magnezij? Buskopan? Upam, da boš kmalu dobra in da se stvari v službi zrihtajo.

Ajsika upam, da so te bruhice matrale zaradi železa. Probaj raje s hrano ga dobit, če se le da.

Jazzy jaz imam sušilca, razred B in ta pokuri manj elektrike (ponavadi so sušilci razred C). Zdcej sem pa ravno videla, da prodajajo tudi razred A. Osnovna cena je višj, vendar se verjetno0 splača.

Glede likanja pa.... v sušilca itak ne smeš dajat občutljivih cunj, ker se skrčijo ali uničijo. Lahko daš na program kao brez likanja...vendar ta kar traja veliko časa in pokuri veliko elektrike.

Jaz dajem na program bombaž (vroče!) in majhno količino perila, pa je hitro suho in ni treba likat. No bluz, srajc ipd nikoli ne dam v sušilc in jih pač likam. Ne likam pa posteljnine, brisač, kuhinjskih krp, ...

Če misliš za dojenčka nabavljat ti toplo priporočam, pa ne zaradi likanja, ampak zaradi časa. Ni treba obešati, pa hitro je suho.

Tole je tudi zeloooo res!!!

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1863
11.2.2009 10:30:47   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

živa user posted image user posted image user posted image  lep pupo bo user posted image

tole bova pa kar za svoje vzela user posted image    Od zdaj naprej je PUPO!!! user posted image

Jaz sem pupika, mojega jaz ljubkovalno kličem pupi otroček bo pa pupo!  user posted image

user posted image    Hvala špelka user posted image

Ni za kej user posted image user posted image . Sem vedla, da ti bo všeč. Pa sej Pupo je čist cool ime user posted image .

joj spps ma še čiiiist mal, trinity samo še 33, sonček85 72 dni, ajsika 89, ostale ste pa tud že daleč. Kolk bo joka in smeha pa čestitk, pa solzic user posted image user posted image user posted image  komaj čakam.
murki tenis je pa odlična ideja za darilo user posted image . Kuhaj mu pa npr. prežganko pa zelenjavno rižoto brez stvari, ki preveč napihnejo (graha in koruze, fižola...) al pa kako ribo in pire pa špinačo. To je tud super.
žižika šeeeeeeee 7 dni user posted image . Vsak dan odštevam
včerej sem si spet spočila očke na Haus-u. In zato sed danes boljš voljeuser posted image .
Pri nas je pa taka megla, da še sosedov ne vidim, kaj šele sonca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
11.2.2009 10:34:15   
gigi1
Špelka jaz tudi odštevam...pa vem...da bom na koncu hotla še malo odlašat...

Jazzy še ena prednost sušilca je, da ne rabiš mehčalca, ker je vse takooo mehko. zaradi  user posted image  pa tako ne smeš mehčalca uporabljat..

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.2.2009 10:39:48   
spelka12
jest bi tud sušilca, samo placa nimam user posted image . Sem mogla kupit pralni stroj 52 globine, da sploh gre v kopalnicouser posted image . Sva bolj na tesnem s toaleto.
žižika, meni je v 2 po 7 dnevih pokazal +. AMpak sta bla 2 in je bilo mogoče hormona malo več. Kaj misliš, a bi prej lulale? user posted image
erin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lej kolk sem nasmejana, samo za tebe. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  teli so pa zato, ker si toooooolk  moja moja.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.2.2009 10:42:18   
murkica

murki tenis je pa odlična ideja za darilo user posted image . Kuhaj mu pa npr. prežganko pa zelenjavno rižoto brez stvari, ki preveč napihnejo (graha in koruze, fižola...) al pa kako ribo in pire pa špinačo. To je tud super.
žižika šeeeeeeee 7 dni user posted image . Vsak dan odštevam
včerej sem si spet spočila očke na Haus-u. In zato sed danes boljš voljeuser posted image .
Pri nas je pa taka megla, da še sosedov ne vidim, kaj šele sonca user posted image

Ja špinačo bi user posted image user posted image , vidš na to pa sploh pomisnla nisem... Super!!!!

Kako si gledala Hausa, jst ga pa včeraj nisem zasledila... A si gledala kakšen star del... Nč mi ni jasn, mogole sem pa bila površna, pa sem ga zgrešila... No razn, če mava v mislih druge stvari :)

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.2.2009 10:43:59   
jazzz27
Punce super ste, katere znamke pa imate sušilni stroj? Danes me je čist razkurilo, sem imela tri dni perilo na gavgah in so ovratniki od lubija še vedno mal mokri...user posted image ...da pop*.

Saj kar se tiče bodijev in malih oblekic od bejbija pomoje lahko vse sušiš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.2.2009 10:44:10   
murkica

jest bi tud sušilca, samo placa nimam user posted image . Sem mogla kupit pralni stroj 52 globine, da sploh gre v kopalnicouser posted image . Sva bolj na tesnem s toaleto.
žižika, meni je v 2 po 7 dnevih pokazal +. AMpak sta bla 2 in je bilo mogoče hormona malo več. Kaj misliš, a bi prej lulale? user posted image

A mislita prej lulat? user posted image  Jst sem prepričana da bodo tako ali tako user posted image  pri obeh, tako da se nimata kaj batuser posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakam nove nosečke.... Sem vaju pa pozabila vprašat (sej verjetno sta povedali, pa sem pozabila) koliko pa so vama jih ustavili, enega ali dva?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.2.2009 10:46:34   
jazzz27
Špeli in Žiži pa že barantata kdaj bosta lulale!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
11.2.2009 10:49:00   
Nončika
gigi1, špelka, veselo odštevam z vama. jaz mam še 8dni. glede na to, da sem prejšnji mesec mela M na 24dni, celo manj. ah, testa si tak ali tak ne bom upala prej delat.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
11.2.2009 10:51:44   
sonček85
sonček85..blagor vam in za sončka, pri nas pa še kar noče sijat. Kako si drugače? Še mal...pa bomo dihale kaj?
ja še malo in bodo dihali,samo upam ,da ne prej k bo sobica pripravljena za novega članauser posted image user posted image Kr naj počaka pol po 1.4 pa lahko kadar koli ,čim prej da vidim to našo malo štručko ,ki jo z atijem komaj čakavauser posted image user posted image user posted image user posted image lahko 2.4 za moj RDuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jz nimam sušilnega,ga nimam kam dat bii ga pa imela če bi imeal prostoruser posted image

In kako se ti nosečka počutiš,slabosti so mimo,kajne?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.2.2009 11:19:28   
trinity22
ojla pupe

vidim da je spet veselo ...

men se dans tok ne da učit ... pa sej bom šla nazaj za knjige sam mal da vas pozdravim ...

Jaz imam sicer kombinacijo pralno - sušilni stroj ( posuši kar fajn) sam moraš pa res takoj ven dat in zložit, če ne je vse zmučkano, jaz večini sušim spodnje perilo in nogavice, pa zdaj za malo bom tudi njene cotke, vsaj kar se bombaža tiče, vse ostalo pa ne upam, da se ne bi kaj skrčilo ... Sem pa gledala na etikete od cotk in vse kar kupiš v H&M lahko sušiš v sušilcu, v vseh ostalih trgovinah, pa imajo sušilca prečrtanega in pol jaz ne upam dat noter ... vsaj zaenkrat še ne ...

Špelči in žiži malo še počakajta itak bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.2.2009 11:21:06   
gigi1
Špelka jaz definitivno ne bom lulala tako zgodaj user posted image . Mogoče 12., 13. dan...kaj pa vem user posted image  Me je kar strah user posted image

Jazzzy jaz ga imam kar na WCju (sušilca), ker ga nisem mogla nikamor drugam stlačit. Načeloma ga imaš lahko na balkonu (če je zastekljen)...jaz bi že najdla kašen plac, da ga utaknem. Men je zlata vreden user posted image

Murki men je tud špinača zadišala user posted image .
Lahko tudi telečjo pečenko in zraven pire krompir. Pa kuhan brokoli v solati. V pire krompir daš le malo kisle smetane (une manj mastne). Brokoli pa zabeliš z olivnim oljem in kapljico limoninga soka. Jaz sem to mojemu skuhala, ko je prišel iz bolnice po operaciji žolča, pa mu ni bilo nič.

Csaje bomo kar skupinsko lulanje udarle user posted image  user posted image

Pupe hvala k navijate za naju s Špelko user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.2.2009 11:55:01   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Murki men je tud špinača zadišala user posted image .
Lahko tudi telečjo pečenko in zraven pire krompir. Pa kuhan brokoli v solati. V pire krompir daš le malo kisle smetane (une manj mastne). Brokoli pa zabeliš z olivnim oljem in kapljico limoninga soka. Jaz sem to mojemu skuhala, ko je prišel iz bolnice po operaciji žolča, pa mu ni bilo nič.

Pupe hvala k navijate za naju s Špelko user posted image

Brokoli boh ne dej, da mu skuham, ker pol bo vseeno če ima še virozo ali ne, ker bo tako ali tako reakcija user posted image ... Moj je malo bol zbirčen in je potem hidič :)

Drgač pa itak, da navijamo za vaju, saj smo vse borkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?