|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
6.2.2009 22:02:09   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Luna sejs e ne mudi ni panike....  

Sej sem rekla da bomo tudi zajčki tako kot tilenuser posted image user posted image user posted image

bomo dobili slikico  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
6.2.2009 22:04:49   
Erin

Mi bomo bli tut zajčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

full ste corti

Slikceeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
6.2.2009 22:05:39   
Erin

-wd}m,,,,,,,q      nbbbbbbbbbbbbbx

žk-čnjhc<fdrxdrz7gmfzvi.9huujhikctfyehuiotwshvcuf u nmjlbcfferxyha

evo erin ko je Ela vidla slikice je navdušeno začela tipkat....Pomoje bo Tilen vse razumeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mu jutri dam za pogledat... zej spi.. gotovo bo tak:

user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
6.2.2009 22:06:14   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Tudi jaz sem danes tako napeta in mi čist nagaja sračkanje, tako da verjetno je res kaj povezano z luno...

no, a zdej boš pa še ti, al kaj? user posted image

velja za vse: krivo je vreme, ker ne ve, al bi bil pomlad, al bi bil pa še mal zima! o.k? zdej veste in nehajte se name obešat!user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa res spat... pr men ne velja več: petek je dan za metek al kak je že šlo... me že emšo izdaja! user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
6.2.2009 22:07:11   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Dolgčas mi je, pa še noben se noče pogovarjat z manouser posted image .

A veš kaaaaaaaj.. po nagi riti te bom..jaz te pa po FB lovim!!!!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
6.2.2009 22:08:27   
spelka12
ali pa ko grem v Čirče na ekološko kmetijo po par stvari se tut vedno nate spomnim špelka veš?

Kje mamo pa ekološko kmetijo v Čirčah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
6.2.2009 22:09:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

beyba - v kaj se boste pri vas našemili s šraufkom? Mi bomo kar obojeuser posted image

a ga boš obojestransko nardila al kak??? user posted image  Na trebuho zajček, na hrbtu pikapolonca?user posted image

Neeeeeeeeeeuser posted image Tolk zmešan pa tud nismo...user posted image čeprav ideja ni slabauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   NA soboto bo npr pikapoka na torek pa druga varianta

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
6.2.2009 22:13:24   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Dolgčas mi je, pa še noben se noče pogovarjat z manouser posted image .

A veš kaaaaaaaj.. po nagi riti te bom..jaz te pa po FB lovim!!!!user posted image

Ne pa me ne, jest sem povsod prijavljena, en uč je na RR, drug pa na FB user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
7.2.2009 9:32:15   
beyba
50 m od tebe je ekološka kmetija, kjer imajo :  dkuto, kajmak, smetano, maslo, zeliščne namaze, koruzni in pšenični zdrob mlet na mlinske kamne, mladi sir, krompir....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še full majo dobro vse...

Slikice boste vidle ja ..ko bojo maškareuser posted image

evo spet vreme za posračkat....Mojo bebiko pa pomoje četrti zobek daje, ker se š**** žee čisto vidi, samo s prstom jo pa še ni čutit...tko bo še kak teden, vsaj pri prejšnjem je blo tko....Tako da potem bomo imeli pa dva zoba zgori in dva spodi in ko se zasmeji pokaže vse štiriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Erin kako pa je kaj pri vas z zobki? Tilen tudi obožuje računalnik kaj...čeprav sem cewo nosečnost rekla no računalnika ne mara, ker kadar sem se vsedla za comp, se ji je vedno začelo kovcat...No pa ni tako....

Lunčika dans sem tut za en drek-sam je vreme gnilo, pa ponoči nismo spali, pa.....   tako da nič ti kriva uredu?!

Vsem ostalim lepo dobro jutro in lep vikend, čeprav je vreme pa to.....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
7.2.2009 9:37:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

P.S.- Sonček daj se kaj javi, da nam malo poročaš kako sta z malčkom..

Ajoj, moj mesič o sunshinu in tamalčku ste pa vse spregledale? user posted image

Sta, OK, doma - se carttata in sunshine vas vse pozdravlja (v grobem povedano...)

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
7.2.2009 9:42:19   
Nončika
Se*, ne nismo spregledali. lepo se naj cartajo in uživaj. pozdravi jo.
a mate kaj sončka? pri nas se kaže in moja mala že sili ven. bomo meli spet bitke. čez zimo niti nosa noče ven pomilit, razen ko je sneg. zdaj, ko je pa malček topleje pa bi že celi dan bla zunaj. zdaj je pa not ne dobim.

vidim, da mate debato o pustnih šemah. naša bo pa princeska. sem ji že nabavila opravo, zdaj ji moramo še kiklico malo skrajšat in bo. cel večer je pohajkovala z oblekico in z krono na glavi.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
7.2.2009 9:45:53   
Serendipity
O, moja prekmurkica - sonečk se fajn kaže! user posted image  user posted image Sicer pa šiban, ker se mi zdi, da me možek že v avtu čaka - greva neko darilo za našo tamaličko (nečakinjo) kupovat.
Uživajte na sončku!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
7.2.2009 11:47:02   
benika
A veš kaaaaaaaj.. po nagi riti te bom..jaz te pa po FB lovim!!!!

A mene pa na FB nobena neče za prijateljicouser posted image Sej že prav, sej grem dol s te temeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
7.2.2009 11:57:06   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

O, moja prekmurkica - sonečk se fajn kaže! user posted image  user posted image Sicer pa šiban, ker se mi zdi, da me možek že v avtu čaka - greva neko darilo za našo tamaličko (nečakinjo) kupovat.
Uživajte na sončku!

evo,se je sonček skril, se pripravlja dežek. kaj lepega sta pa kupila.

ej, ve vse na FB bežite ali kaj? kaj pa tu???? bo vse zamrlo, se pridružim beniki in če me nečete, grem z teme dol.

Neposredna povezava do sporočila: 1639
7.2.2009 11:59:17   
benika
bo vse zamrlo, se pridružim beniki in če me nečete, grem z teme dol.

Tako je! Bova na FB ustanovili KUB (Klub užaljenih babnic)user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
7.2.2009 12:00:43   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: benika

bo vse zamrlo, se pridružim beniki in če me nečete, grem z teme dol.

Tako je! Bova na FB ustanovili KUB (Klub užaljenih babnic)user posted image

Babe, ja pa kaj je zdej to... a zdaj se pa gremo užaljenost tle... user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
7.2.2009 12:02:06   
miska73
Dejmo en kafe skuhat, da bo še kira ostala na tej temi...

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
7.2.2009 12:12:23   
Nončika
miška maška, hvala ti za kofe. full je pasala tale kavica. pa vse šaltajo na FB, user posted image user posted image user posted image .

no, mal heca pa mora biti. če na pa bomo ustanovili KUB. kajne benika?

jaz pa hočem prilimat sliko moje prinčipese, pa ne rata. huh, sem jezna.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
7.2.2009 12:22:18   
miska73
A ti malo pomagam pri limanju slikic...

Če imaš fotko na svojem compu, potem uporabi eno izmed naslednjih strani, da naložiš sliko.
Potem pa v post pripopaš link...

www.slikomat.com
www.shrani.si

Upam, da ti bo uspelo. Če se ti kej zatakne, pa povej.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
7.2.2009 12:24:46   
Serendipity
Jaz bi vas tudi mejla na FB-u! Smlk, smlk - če ne grem v klub KUB! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
7.2.2009 12:49:02   
ledenka
mate ZS za FB user posted image  tako da me kar poklikajte, pa vas potrdim! če kateri nisem poslala, naj me pocuka za rokav, pa bo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1646
7.2.2009 12:51:32   
Nončika
Miska pa mi je uspelo!!!!

user posted image

evo, to je moja prinčipesa!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
7.2.2009 12:54:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

user posted image

user posted image user posted image user posted image Zdaj pa le še kdaj uporabi nova znanja.
Kolk je pa stara tvoja luštna pupika?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
7.2.2009 12:54:53   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

user posted image

luštkana pupa user posted image  je bolj tebi podobna ali atiju?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
7.2.2009 12:59:54   
Serendipity
Eto - hvala pupe - sem vas dodala & upam, da mi je uspelo (za beniko vem, da je!) Ampak, jaz in FB se šele spoznavava, mi ne potegne takoj v čem je fora user posted image user posted image user posted image

*csaje* - ulala, kakšna lepotička! Jah, jaz bi jo kar združil az benikinim ta starejšim! user posted image user posted image user posted image user posted image Tamlajšega bi rezervila v primeru, da našemu bebiju ''fižolček'' odpade user posted image user posted image
Sem povedala kako nam je G namignila za spol? No, gledam jaz bebija in vsa vzhičena rečem: Uh, zdaj pa ni več fižolčku podoben. Pa se nasmeji in reče - no, zgleda, da je fižolček ostal user posted image user posted image user posted image user posted image NI pa bila ziher, ker je bil vražiček naspidiran 100/uro... Sva se pa z možekom odličila, da ne bova preveč razglašala okoli. user posted image NO, vam (pa enim frendicam - iiiitaqqq) pa moram pvedat, sem taka goflja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.