Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.2.2009 21:54:49
|
|
|
|
benika
|
Benika, kolko sta stara? ta starejšega, ni panike, lahko pa je tudi mlajši. oba sta kjut!!!! 3,5 pa 1 leto. Zdej se pa z beybo zmenita katera bo kakšnega.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.2.2009 22:29:59
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba špelka in gigi....zdej pa počivat pa gret, da bo pridno vzhajalo 8,5 meseca!!!!!!!!!!!!!!!! Se pridružujem!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.2.2009 23:16:25
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... gigi1 in špelkica aqua tudi zate navijam ostalim pa lep pozdrav ... zdaj grem pa ajat, ker me že vse boli ... lahko noč
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 8:44:16
|
|
|
|
pikicao.
|
uuuu prva bom :) dobro jutro vseeem skupaj jz mam pa dons slascicarski dan... ob 10:30 startam s pacanjem gigi+spelka cestitke vesela sm za vajuuuu se* teb pa za slikice...joj kok je lepo a ne pa ostale kako ste? kej nouga? aqui moja kok mas luskan avatar skor tak k nasa princeska a maste ze kej sonca dol? :) k se mi tozi po morjuuuuu .. se mi je sanjalo d sm sla dol
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 10:53:05
|
|
|
|
ledenka
|
juuuutrčkaaaaa no, ni lih jutro, ampak razumete poanto, kajne pošiljam virtualno kavico, jaz je žal ne pijem, ker mi je po mleku slabo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 10:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! ajsi jaz je tud ne pijem iz istega razloga najhuje je k se tud čokolade ne smem dotaknit gigi in špelka mislim na vaju aqua sm mogla prv orng pogledat kje se potepaš potem pa vidim čist drug avatarček,sam vidim da si še zmer snežno razpoložena k je muci čist bel aja sej res še smučanje pride na vrsto upam da boš uživala kje je pa jazzi???? pikica ti pa še zmeri lepo migaš,a te je kej iz ritma vrgel kej tale sneg?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 11:09:17
|
|
|
|
spelka12
|
morgen
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 11:27:52
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček!!! Pri nas vse po starem... Piki končno si se prikazala!!! Pridna... Vsem ostalim velik objemček....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 11:28:26
|
|
|
|
murkica
|
žiži in špelči Zdaj pa le pridno počivajta, me pa bomo z vama nestrpno čakale na . NO pa seveda tudi vsem ostalim "dobro jutro"... Jaz zadnje dneve pozno delam, ker imam zvečer še predavanja in potem je tudi spanje pogojeno do daljših jutranjih ur... No v ibistvu do zgodnjih popoldanskih Vidim, da ste vedno bolj vesele in polne optimizma... Aquica tudi zate bomo seveda držale pestke okoli 19.... Jst sama sicer ne vem čisto kdaj bo prišla ta mesec, saj sem imela O nekje 4 dni prej kot ponavadi, tako, da mislim, da bo tudi M tokrat prišla hitreje in v tem primeru je tudi jaz ne bom pričakovala nekje okoli 19.1. (drugače pa naj NEBI prišla 23.2.)... Men se zadnje čase tolk nč ne da, da je kar hudo... Ves čas imam neke opravke in sem prezaposlena, da bi se sploh uspela konkretno odpočit. Bova pa z dragim ta vikend nadoknadila in prinesla notri vse izgubljene ure spanca ... Sej veste kako je, namesto da bi zvečer človek zaspal, se pač ne more upreti in je minus v spanju vedno večji ... No pa saj se ne pritožujem Zdej pa šibam pomit posodo... Bodite lepo, pa se še kaj beremo... Aja nosečke pobožajte svoje bušije...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 11:37:37
|
|
|
|
ledenka
|
Aquica welcome back! kdaj jo šibaš na smučanje, med počitnicami? murkica, sej slončkanje lahk traja tud kaj manj časa, pa spanec ne trpi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 11:39:08
|
|
|
|
spelka12
|
murki a ti tudi No koliko nas pol dela 18 in 18 test? Jaz, žižika, murkica, csaje A veste koga pogrešam? Našo argožupco ne duha ne sluha o njej? A je katera v stikih z njo? Pa štumfka tud ni nič več
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 11:48:37
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka murkica, sej slončkanje lahk traja tud kaj manj časa, pa spanec ne trpi Ma to mormo zdej presežt zmogljivosti, da pol, k bom enkrat mela res velik trebuh ne bomo v minus pršli
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 12:22:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Aquica welcome back! kdaj jo šibaš na smučanje, med počitnicami? murkica, sej slončkanje lahk traja tud kaj manj časa, pa spanec ne trpi Oj ajsi! Ja med počitnicami grem mal na snegeca... Veš kaj ti morem prišepnit... Sem si nove Manolke privoščila v Parizu... Sem srečna kot radio...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 12:40:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Veš kaj ti morem prišepnit... Sem si nove Manolke privoščila v Parizu... Sem srečna kot radio... daj slikcoooooo gooooor! al pa link, kako zgledajo! sem kar pozelenela od zavisti, mene kako leto čakajo čevlji brez pete. no ja, bom že potrpela pol pa pade neki tipa manolke ali Jimmy Choo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 13:33:44
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Aquica welcome back! kdaj jo šibaš na smučanje, med počitnicami? murkica, sej slončkanje lahk traja tud kaj manj časa, pa spanec ne trpi Oj ajsi! Ja med počitnicami grem mal na snegeca... Veš kaj ti morem prišepnit... Sem si nove Manolke privoščila v Parizu... Sem srečna kot radio... ccccccccccccccc a men pa to nc ne poves ccccccccccc ze prou ze prou... :) ja aqua dons mam cajt k pecem :) d vmes mal sm gor skocm :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 13:50:53
|
|
|
|
aqua77
|
oj, piki!!! veš da bi teb še povedala, sem zgleda pozabila... sej veš, da se midve vse zmeniva... sem te šla pogledat na FB... res baje pečeš... sam ne vem še kaj....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 13:52:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Veš kaj ti morem prišepnit... Sem si nove Manolke privoščila v Parizu... Sem srečna kot radio... daj slikcoooooo gooooor! al pa link, kako zgledajo! sem kar pozelenela od zavisti, mene kako leto čakajo čevlji brez pete. no ja, bom že potrpela pol pa pade neki tipa manolke ali Jimmy Choo Ja, ja... Jimmy ma letos en tak fantastičen model, zelen na trakce, bo po moje do poletja še padu...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:02:30
|
|
|
|
pikicao.
|
nc zdej aqui moja..zdeej jokammmmm.. pa se opekla sm se :) ja jz stor :) a te zanima kaj pecem? hmmm prid k men
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:03:55
|
|
|
|
aqua77
|
a so piškotki, aaa?????
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:05:45
|
|
|
|
pikicao.
|
ne ne bananino pecivo, rolada pijana nevesta...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:06:17
|
|
|
|
pikicao.
|
aja rekla mi pa nc ne bos d sm boga k sm se opeklaaaa ti me pa dons sam tolces se
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:18:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne ne bananino pecivo, rolada pijana nevesta... a ti hočeš da se na vlak vsedem pa pridem na obisk
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:20:13
|
|
|
|
pikicao.
|
ja ti kr prid :) a ti povem d mami delas se samrole teta pa breskve :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:26:34
|
|
|
|
murkica
|
Jst bi mela pa tele.. pa bi pol rabla mucho dineros tko, da ne bo nč z njimi ... Pa tele torbice: Sam sej veste, pol lahko človek dela samo še za to, da dober zgleda :)
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.2.2009 14:40:07
|
|
|
|
pikicao.
|
murki ful so torbice dobre..pa cevljcki tud..kok pa so?
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?