|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
4.2.2009 21:54:49   
benika
Benika, kolko sta stara? ta starejšega, ni panike, lahko pa je tudi mlajši. oba sta kjut!!!!

3,5 pa 1 leto. Zdej se pa z beybo zmenita katera bo kakšnega.user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
4.2.2009 22:29:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image špelka in gigi....zdej pa počivat pa gret, da bo pridno vzhajalo 8,5 meseca!!!!!!!!!!!!!!!!

Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
4.2.2009 23:16:25   
trinity22
ojla ...

gigi1 in špelkicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
aqua tudi zate navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ostalim pa lep pozdrav ... zdaj grem pa ajat, ker me že vse boli ...

lahko nočuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
5.2.2009 8:44:16   
pikicao.
uuuu prva bom :)

dobro jutro vseeem skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image

jz mam pa dons slascicarski dan... ob 10:30 startam s pacanjem user posted image user posted image user posted image

gigi+spelka cestitke user posted image user posted image user posted image user posted image  vesela sm za vajuuuu

se* teb pa za slikice...joj kok je lepo a ne user posted image user posted image user posted image

pa ostale kako ste? kej nouga?

aqui moja kok mas luskan avatar user posted image user posted image user posted image  skor tak k nasa princeska user posted image user posted image user posted image
a maste ze kej sonca dol? :) k se mi tozi po morjuuuuuuser posted image user posted image user posted image .. se mi je sanjalo d sm sla doluser posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
5.2.2009 10:53:05   
ledenka
juuuutrčkaaaaa user posted image  no, ni lih jutro, ampak razumete poanto, kajne user posted image

user posted image

pošiljam virtualno kavico, jaz je žal ne pijem, ker mi je po mleku slabo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
5.2.2009 10:59:48   
Anonimen
jutro!
ajsi jaz je tud ne pijem iz istega razlogauser posted image najhuje je k se tud čokolade ne smem dotaknituser posted image
gigi in špelka mislim na vajuuser posted image user posted image
aqua sm mogla prv orng pogledat kje se potepaš potem pa vidim čist drug avatarček,sam vidim da si še zmer snežno razpoložena k je muci čist beluser posted image aja sej res še smučanje pride na vrsto upam da boš uživalauser posted image
kje je pa jazzi????user posted image
pikica ti pa še zmeri lepo migaš,a te je kej iz ritma vrgel kej tale sneg?user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
5.2.2009 11:09:17   
spelka12
morgen user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
5.2.2009 11:27:52   
aqua77
Pozdravček!!! user posted image

Pri nas vse po starem... user posted image

Piki končno si se prikazala!!! Pridna... user posted image

Vsem ostalim velik objemček.... user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
5.2.2009 11:28:26   
murkica
žiži in špelči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa le pridno počivajta, me pa bomo z vama nestrpno čakale na user posted image user posted image .

NO pa seveda tudi vsem ostalim "dobro jutro"... Jaz zadnje dneve pozno delam, ker imam zvečer še predavanja in potem je tudi spanje pogojeno do daljših jutranjih ur... No v ibistvu do zgodnjih popoldanskih user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste vedno bolj vesele in polne optimizma... Aquica tudi zate bomo seveda držale pestke okoli 19....user posted image user posted image user posted image

Jst sama sicer ne vem čisto kdaj bo prišla ta mesec, saj sem imela O nekje 4 dni prej kot ponavadi, tako, da mislim, da bo tudi M tokrat prišla hitreje in v tem primeru je tudi jaz ne bom pričakovala nekje okoli 19.1. (drugače pa naj NEBI prišla 23.2.)...

Men se zadnje čase tolk nč ne da, da je kar hudo... Ves čas imam neke opravke in sem prezaposlena, da bi se sploh uspela konkretno odpočit. Bova pa z dragim ta vikend nadoknadila in prinesla notri vse izgubljene ure spancauser posted image ... Sej veste kako je, namesto da bi zvečer človek zaspal, se pač ne more upreti user posted image  in je minus v spanju vedno večjiuser posted image ... No pa saj se ne pritožujemuser posted image

Zdej pa šibam pomit posodo...
Bodite lepo, pa se še kaj beremo...

Aja nosečke pobožajte svoje bušije...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
5.2.2009 11:37:37   
ledenka
Aquica user posted image  welcome back! kdaj jo šibaš na smučanje, med počitnicami?

murkica, sej slončkanje lahk traja tud kaj manj časa, pa spanec ne trpi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
5.2.2009 11:39:08   
spelka12
murki a ti tudi user posted image user posted image  No koliko nas pol dela 18 in 18 test? Jaz, žižika, murkica, csaje user posted image user posted image
A veste koga pogrešam? Našo argožupco user posted image user posted image  ne duha ne sluha o njej? A je katera v stikih z njo? Pa štumfka tud ni nič večuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
5.2.2009 11:48:37   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

murkica, sej slončkanje lahk traja tud kaj manj časa, pa spanec ne trpi user posted image

Ma to mormo zdej presežt zmogljivosti, da pol, k bom enkrat mela res velik trebuh ne bomo v minus pršli user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
5.2.2009 12:22:04   
aqua77

Aquica user posted image  welcome back! kdaj jo šibaš na smučanje, med počitnicami?

Oj ajsi!

Ja med počitnicami grem mal na snegeca...

Veš kaj ti morem prišepnit... user posted image  Sem si nove Manolke privoščila v Parizu... user posted image  Sem srečna kot radio... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
5.2.2009 12:40:44   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Veš kaj ti morem prišepnit... user posted image  Sem si nove Manolke privoščila v Parizu... user posted image  Sem srečna kot radio... user posted image

daj slikcoooooo gooooor! al pa link, kako zgledajo! sem kar pozelenela od zavisti, mene kako leto čakajo čevlji brez pete. no ja, bom že potrpela user posted image  pol pa pade neki tipa manolke ali Jimmy Choo user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
5.2.2009 13:33:44   
pikicao.

Oj ajsi!

Ja med počitnicami grem mal na snegeca...

ccccccccccccccc
a men pa to nc ne poves ccccccccccc
ze prou ze prou... :)user posted image user posted image user posted image

ja aqua dons mam cajt k pecem :) d vmes mal sm gor skocm :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
5.2.2009 13:50:53   
aqua77
oj, piki!!!

veš da bi teb še povedala, sem zgleda pozabila... user posted image user posted image user posted image user posted image  sej veš, da se midve vse zmeniva... user posted image user posted image  sem te šla pogledat na FB... user posted image  res baje pečeš... sam ne vem še kaj.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
5.2.2009 13:52:21   
aqua77

daj slikcoooooo gooooor! al pa link, kako zgledajo! sem kar pozelenela od zavisti, mene kako leto čakajo čevlji brez pete. no ja, bom že potrpela user posted image  pol pa pade neki tipa manolke ali Jimmy Choo user posted image  

Ja, ja... Jimmy ma letos en tak fantastičen model, zelen na trakce, bo po moje do poletja še padu... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
5.2.2009 14:02:30   
pikicao.
nc zdej aqui moja..zdeej jokammmmm.. user posted image user posted image user posted image user posted image
pa se opekla sm se :)
ja jz stor :)
a te zanima kaj pecem?
hmmm prid k men user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
5.2.2009 14:03:55   
aqua77
a so piškotki, aaa????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
5.2.2009 14:05:45   
pikicao.
ne ne
bananino pecivo, rolada
pijana nevesta...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
5.2.2009 14:06:17   
pikicao.
aja rekla mi pa nc ne bos d sm boga k sm se opeklaaaa
ti me pa dons sam tolces se user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
5.2.2009 14:18:41   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ne ne
bananino pecivo, rolada
pijana nevesta...
a ti hočeš da se na vlak vsedem pa pridem na obisk user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
5.2.2009 14:20:13   
pikicao.
ja ti kr prid :)
a ti povem d mami delas se samrole teta pa breskve :)user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
5.2.2009 14:26:34   
murkica
Jst bi mela pa tele.. pa bi pol rabla mucho dineros user posted image

user posted image

tko, da ne bo nč z njimiuser posted image ...

Pa tele torbice:

user posted image

user posted image

user posted image

Sam sej veste, pol lahko človek dela samo še za to, da dober zgleda :)

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
5.2.2009 14:40:07   
pikicao.
murki ful so torbice dobre..pa cevljcki tud..kok pa so?

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?