|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.2.2009 21:31:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Evo lunca, đast for ju

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image  (benika, ta ni za tebe, da ne boš misla, to je za tvojga sineka benekauser posted image )

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
2.2.2009 21:32:05   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
2.2.2009 21:33:22   
benika
Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo!

Sem skromna, vzamem vse kar dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image Lahko se zmenimo tud za 2 klobasiuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
2.2.2009 21:34:15   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična.....  same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit....

ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard! user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
2.2.2009 21:35:06   
spelka12

Sem skromna, vzamem vse kar dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image Lahko se zmenimo tud za 2 klobasiuser posted image

A samo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
2.2.2009 21:35:45   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična.....  same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit....

ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard! user posted image

Ampak mastercard ti ne prnese zastonj zajtrka v postlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
2.2.2009 21:36:33   
benika
Mastercard ne, en vroč dedec, ki si ga plačala s pomočjo mastercarda pa jauser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
2.2.2009 21:38:59   
LuNa73

o.k, izklicna cena za Špelko je user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.2.2009 21:42:17 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
2.2.2009 21:43:18   
spelka12
Tako licitacija zaključena, posteljnina prodana srečnici sončku85 user posted image user posted image user posted image .
Mene pa že nehejte prodajat, moj pravi, da me ne da (če mi verjamete ja)

< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.2.2009 21:44:16 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
2.2.2009 21:43:29   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ampak mastercard ti ne prnese zastonj zajtrka v postlo user posted image user posted image user posted image

seveda mi .... sej si ga pa plačam.... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
2.2.2009 21:45:04   
LuNa73
Evo jst dam za špelko Kruhuser posted image ... da kira več? mogoče zenf? user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
2.2.2009 21:45:48   
spelka12
Ampak moj je bolj okusen user posted image
pogrešam ajsiko pa njene zabavne poste user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
2.2.2009 21:46:15   
benika
Babnce, pridne bodite, grem spat....jutri licitacijo nadaljujemo z dodatkom zenfauser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
2.2.2009 21:46:52   
sonček85
prave ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   zdaj pa grem počas  pod tuš in v meževo deželo pa se čujemo jutri

špelka se čujeva
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
2.2.2009 21:48:19   
spelka12
ajsika ma pa jutri pregled, a mislte, da je živčna kej? Ajsi sej bo, me smo s tabouser posted image
sonček nočko

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
2.2.2009 21:49:23   
LuNa73

Tako licitacija zaključena, posteljnina prodana srečnici sončku85 user posted image user posted image user posted image .
Mene pa že nehejte prodajat, moj pravi, da me ne da (če mi verjamete ja)

sorry starči, ampak mormo zdej zlecitirat tukaj do konca ... da, bo mela benika te s čim postrečt, ko boš prišla k njej na obisk, ker 5 malc na dannnnnnn .... huh...user posted image ...kje so pa šele zajtrk pa kosilo pa večerja.... user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
2.2.2009 21:51:24   
spelka12
Jest tud spat, vidm da bom brez zenfa donsuser posted image  user posted image user posted image .
Nočko babe

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
2.2.2009 21:52:40   
LuNa73

Ampak moj je bolj okusen user posted image

zato te bom pa kupla user posted image  (smajlikisižvižga)

ampak sam neki, a naši posti pa niso zabavni?user posted image

Evo, dans sem gor, pa ajsolinčiče ni... ah...user posted image user posted image

grem jst tud spat! Pridne bodte!

Se* - lep dan ti želim jutri! Pa roži tudi! user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
2.2.2009 23:38:43   
Erin
Špelkaaaaaaaa- jaz te kupim...dam kar vočjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
3.2.2009 6:55:16   
ledenka
jutroooooo user posted image user posted image  kavica in čajček za moje borkice user posted image

vidim, da ste me pogrešale včeraj... me je telovadba uničla, pa še pešak domov user posted image  tale sneg je res...

pregled imam čez eno uro, se moram spravit... najprej avto odkopat, ker ni šanse, da taksi dobim zdaj. eh... mal jutranje telovadbe ne škodi, kajne user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
3.2.2009 8:05:44   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutroooooo user posted image user posted image  kavica in čajček za moje borkice user posted image

vidim, da ste me pogrešale včeraj... me je telovadba uničla, pa še pešak domov user posted image  tale sneg je res...

pregled imam čez eno uro, se moram spravit... najprej avto odkopat, ker ni šanse, da taksi dobim zdaj. eh... mal jutranje telovadbe ne škodi, kajne user posted image
jeeeuser posted image user posted image user posted image ne se preveč naprezat,ko boš avto čistilauser posted image
lep pregled ti želimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
3.2.2009 8:57:37   
gigi1
Jutro user posted image

Vidim, da ste se nasmejale včeraj user posted image  user posted image  user posted image

SE* dobro opravi danes na NS. Držim pestke za čimlepši pogled na user posted image  in odlično razmerje user posted image

Ajsi dobro opravi na pregledu.

Kera je avto na 4x prodajala? Dans bi ga nucala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
3.2.2009 8:57:42   
sonček85
jutro še od mene user posted image
ajsi
:lep pregled in naj bebica veselo migauser posted image user posted image user posted image user posted image
spps.nov avatarček -lepo ,lepo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
3.2.2009 9:07:35   
benika
Špelkaaaaaaaa- jaz te kupim...dam kar vočjo

Ti babnca si mi pa skupaj s Tilnom povzročila toliko skrbi, da sem na dopustu zbolela od njih in sva morala predčasno domovuser posted image Kako je sedaj z malim? Sem ravno zadnjič pisala tamali, da bi blo fajn it na eno skupno kavico....skupaj še z beybo in Elouser posted image

Ponoči sem se tud premislila glede prodaje Špelke...mah ne dam je, bo kr moja ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
3.2.2009 9:08:46   
beyba
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jutro user posted image

Vidim, da ste se nasmejale včeraj user posted image  user posted image  user posted image

SE* dobro opravi danes na NS. Držim pestke za čimlepši pogled na user posted image  in odlično razmerje user posted image

Ajsi dobro opravi na pregledu.

Kera je avto na 4x prodajala? Dans bi ga nucala user posted image

se podpišem pod tole...aja dobrojutro...

benika kolk corti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no tole bo pa že za elo  pa še starejša sta....pa iz stražišča...Kaj  pa vešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.