Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:31:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Evo lunca, đast for ju iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (benika, ta ni za tebe, da ne boš misla, to je za tvojga sineka beneka )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:32:05
|
|
|
|
sonček85
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:33:22
|
|
|
|
benika
|
Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo! Sem skromna, vzamem vse kar dobim Lahko se zmenimo tud za 2 klobasi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:34:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična..... same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit.... ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:35:06
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo! Sem skromna, vzamem vse kar dobim Lahko se zmenimo tud za 2 klobasi A samo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:35:45
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična..... same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit.... ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard! Ampak mastercard ti ne prnese zastonj zajtrka v postlo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:36:33
|
|
|
|
benika
|
Mastercard ne, en vroč dedec, ki si ga plačala s pomočjo mastercarda pa ja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:38:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo! Sem skromna, vzamem vse kar dobim Lahko se zmenimo tud za 2 klobasi o.k, izklicna cena za Špelko je
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.2.2009 21:42:17 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:43:18
|
|
|
|
spelka12
|
Tako licitacija zaključena, posteljnina prodana srečnici sončku85 . Mene pa že nehejte prodajat, moj pravi, da me ne da (če mi verjamete ja)
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 2.2.2009 21:44:16 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:43:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična..... same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit.... ja ja... sej je fajn pa vse oh in sploh... ampak, draga beyba, obstaja mastercard! Ampak mastercard ti ne prnese zastonj zajtrka v postlo seveda mi .... sej si ga pa plačam....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:45:04
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo jst dam za špelko Kruh ... da kira več? mogoče zenf?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:45:48
|
|
|
|
spelka12
|
Ampak moj je bolj okusen pogrešam ajsiko pa njene zabavne poste .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:46:15
|
|
|
|
benika
|
Babnce, pridne bodite, grem spat....jutri licitacijo nadaljujemo z dodatkom zenfa
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:46:52
|
|
|
|
sonček85
|
prave ste zdaj pa grem počas pod tuš in v meževo deželo pa se čujemo jutri špelka se čujeva
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:48:19
|
|
|
|
spelka12
|
ajsika ma pa jutri pregled, a mislte, da je živčna kej? Ajsi sej bo, me smo s tabo sonček nočko
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:49:23
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Tako licitacija zaključena, posteljnina prodana srečnici sončku85 . Mene pa že nehejte prodajat, moj pravi, da me ne da (če mi verjamete ja) sorry starči, ampak mormo zdej zlecitirat tukaj do konca ... da, bo mela benika te s čim postrečt, ko boš prišla k njej na obisk, ker 5 malc na dannnnnnn .... huh... ...kje so pa šele zajtrk pa kosilo pa večerja....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:51:24
|
|
|
|
spelka12
|
Jest tud spat, vidm da bom brez zenfa dons . Nočko babe
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:52:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Ampak moj je bolj okusen zato te bom pa kupla (smajlikisižvižga) ampak sam neki, a naši posti pa niso zabavni? Evo, dans sem gor, pa ajsolinčiče ni... ah... grem jst tud spat! Pridne bodte! Se* - lep dan ti želim jutri! Pa roži tudi!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 23:38:43
|
|
|
|
Erin
|
Špelkaaaaaaaa- jaz te kupim...dam kar vočjo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 6:55:16
|
|
|
|
ledenka
|
jutroooooo kavica in čajček za moje borkice vidim, da ste me pogrešale včeraj... me je telovadba uničla, pa še pešak domov tale sneg je res... pregled imam čez eno uro, se moram spravit... najprej avto odkopat, ker ni šanse, da taksi dobim zdaj. eh... mal jutranje telovadbe ne škodi, kajne
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 8:05:44
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutroooooo kavica in čajček za moje borkice vidim, da ste me pogrešale včeraj... me je telovadba uničla, pa še pešak domov tale sneg je res... pregled imam čez eno uro, se moram spravit... najprej avto odkopat, ker ni šanse, da taksi dobim zdaj. eh... mal jutranje telovadbe ne škodi, kajne jeee ne se preveč naprezat,ko boš avto čistila lep pregled ti želim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 8:57:37
|
|
|
|
gigi1
|
Jutro Vidim, da ste se nasmejale včeraj SE* dobro opravi danes na NS. Držim pestke za čimlepši pogled na in odlično razmerje Ajsi dobro opravi na pregledu. Kera je avto na 4x prodajala? Dans bi ga nucala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 8:57:42
|
|
|
|
sonček85
|
jutro še od mene ajsi:lep pregled in naj bebica veselo miga spps.nov avatarček -lepo ,lepo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 9:07:35
|
|
|
|
benika
|
Špelkaaaaaaaa- jaz te kupim...dam kar vočjo Ti babnca si mi pa skupaj s Tilnom povzročila toliko skrbi, da sem na dopustu zbolela od njih in sva morala predčasno domov Kako je sedaj z malim? Sem ravno zadnjič pisala tamali, da bi blo fajn it na eno skupno kavico....skupaj še z beybo in Elo Ponoči sem se tud premislila glede prodaje Špelke...mah ne dam je, bo kr moja ostala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.2.2009 9:08:46
|
|
|
|
beyba
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutro Vidim, da ste se nasmejale včeraj SE* dobro opravi danes na NS. Držim pestke za čimlepši pogled na in odlično razmerje Ajsi dobro opravi na pregledu. Kera je avto na 4x prodajala? Dans bi ga nucala se podpišem pod tole...aja dobrojutro... benika kolk corti no tole bo pa že za elo pa še starejša sta....pa iz stražišča...Kaj pa veš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.