|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
3.2.2009 12:27:41   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Za meeting pa mislim, da smo malo pristranske... Tudi prekmurke se nam bodo pridružile in one imajo doooobrih 100km do Trojan... No sicer je meni vseeno...

100km? malce več. 80km mam do MB.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.2.2009 12:37:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

Se*, držimo ti pesti in naglej se svojega bebija na NS.
user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
3.2.2009 12:42:09   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ponoči sem se tud premislila glede prodaje Špelke...mah ne dam je, bo kr moja ostalauser posted image user posted image     

Sej to je bil moj namen licitacije... da ko ti voda v grlo teče za "izgubo" vidiš kaki cuker je tale špelka in da jih ni klobase, kruha in zenfa, da bi jo prodala user posted image .

lunči moja user posted image user posted image user posted image user posted image
ajsi user posted image user posted image  za uspešen pregled. Kile naj pa kar grejo gor, sej grejo pol hitr dol.
Se* še tvoje poročilo čakamo. Kako je šlo? Kaj bomo imel?
spps kak lep osliček, pa kake lepe oke.
žižek a sva kej živčne?user posted image
erin nč bat, me je dost za vseuser posted image user posted image . No če je samo kislina pol pa ni tolk hudo a ne? Se ne spoznam na to. To bi bil idealen primer za mojega Haus-ijauser posted image

SREČANJE BO!!!! Definitivno bo. Povejte a Trojane a Lj, prekmurje....? Kar vam bolj paše. PA vikend mora bit, ker ljudje delamouser posted image . Mene bo itak benika pripeljala.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
3.2.2009 12:43:00   
spelka12
A sem že povedala, da tuki ne sneguje več, samo mal dež pada user posted image user posted image .
Drugač bi mogla jutr smučat do Postojneuser posted image
Aja pa naš Jakob je shodiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
3.2.2009 12:47:41   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
3.2.2009 12:51:35   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
3.2.2009 12:58:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUPIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja csaje... Sem pozabila da vidve pa še iz Sobote nista user posted image user posted image   Pardon user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1407
3.2.2009 13:08:04   
Nončika

toooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
3.2.2009 13:09:46   
Nončika
živa25, ni panike. sem že navajena. tudi pri avgustovkah2005 sem vedno izostala. moj je bil vedno bremzaš, meni sami z malo pa se ni dalo za 1dan iti v Lj.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
3.2.2009 13:21:02   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

toooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image user posted image  čestitam.

Benika kakšna cukra sta user posted image . pa okice user posted image . En lepše kot drugi user posted image

Špelka nič nisem živčna. Komaj čakam user posted image . pa ti?
Od ju3 naprej sva srečke nosečke user posted image  user posted image  user posted image

Erin to je pa res čisto možno. Mogoče se ti bo zdela moja razlaga čudna...vendar sem pri bolnikih, ki dobivajo hrano po sondi večkrat opazila tike. To je zaradi refluksa, ker večinoma ležijo in tudi zaradi tega, ker jih pač nekaj moti v žrelnici.
Držim pestke, da je zaradi tega.
Kislino pa močno pomirja olivno olje. Ne vem sicer ali ga lahko daš majhnim otročkomuser posted image

Se*kica čakamo poročilo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
3.2.2009 14:09:46   
aqua77
Punce moje navijam za vas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
3.2.2009 14:12:19   
Anonimen
aquiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KJE SI PUNCA????????????????????  Kako je blo na potepanju?

< Sporočilo je popravil živa25 -- 3.2.2009 14:13:14 >

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
3.2.2009 14:27:48   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 poslala sms, da so 20.20 dobili največji zaklad Lovrota.

ČESTITKE vsem trem!

No tole novico sem iskala... Iskrene čestitke vsem trem!!! Komaj čakam na slikce!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnje dni se precej potepam in nimam časa spremljat, pa tudi namerno sem se malo distancirala od foruma... Obljubim da vse nadoknadim nazaj, mislim na vse, še posebaj pa na našega Tilna.... Erin mislim na vaju in resnično upam, da se bo hitro vse uredilouser posted image user posted image user posted image

Poljubčke vsem!!!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
3.2.2009 15:44:34   
sonček85
evo mi smo se najedli k po sedaj pa malo na kavčuser posted image user posted image user posted image user posted image zvečer se vvam ččveklice pridružim  tko kot včeraj,saj gre moj v nočno in mi ni za tako kmalu spatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
3.2.2009 16:00:41   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Jakoba in prve korake....

Ela je tudi začela delat prve korake, sam so še bolj štorasti ko se drži pokončno vzravnano. Ob mizi prileze iz ene strani do druge potem se preprime za sedežno in nadaljuje pot do mojega polnilca....(kabli so zakon) Če ji daš pa roke da se drži, pa hoče delat full dolge korake ker hoče full hitet pa ji še ne gre,,,, je tko smešnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ampak škatla pa da se nanjo upira da ima občutek stabilnosti jo pa šiba že ko pri norcih....

Trenutno je mala mal zaspala in jst se lahko mal razpišem....

Najbolj je smešno ko te gleda, pa vidoiš da hoče ponavljat pa ji ne gre, potem pa ti zakričiš, pa ona nazaj s takim užitkom češ to pa znam....In potem kriči mami, pa potem ela, pa mami pa potem ela....Bog si ga vedi kaj si mislijo sosedje. Midve sva tudi že pojedle sva imeli danes zelenjavno juhico s piščančkom...toma najaraje, pa tipiččno slovensko kosilo, krompir meseo solata....  JA ni kaj že ve kaj je dobro.... Dane sem ji tudi prvič v hrano dala piškotka da se je rastopil takega brez jajčka...mmmm dobri dobri, potem se je pa s čisto majhnim koščkom hruške davit začela, sva jo z mami obrnile na glavo, pa je šlo hitro ven, sam ti pa kar dih zastane ne sam Eli vsem trem. Potem si pa še eno uro čsit zelen pa mehak, ko se spomniš kakšno srečo smo meli...Pa vse nariban na stekleni ribežni, ampak se je očitno en konček odlomiluser posted image amapk je bil re majhen kot O na tipkovnici...No glavno da je vse uredu. Pije ko žolna najrje vodo iz kozarca jo bom posnela ker je full smešna pa nalimala filemček gor.

Dane če ima katera delo je moj dragi v časopisu....o gorskem kolesarstvu v sloveniji za tujce....

No pri nas niti ne sneguje niti ne dežuje je pa že oboje danes...

Kaj še aja z birbo sem že pomila potleh, pa vse odtoek sem spucala, v kuhinji je bil skori že zamašen...Popoldne bom pa okna z njo spucala, pa kopalnico pospravila, wc,  pa zvečer bom probala kako se z njo pegla...jutri pa če bo mami prišla da bo merkala Elo bom pa pečico spucala(fuj tega najbolj ne maram)....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
3.2.2009 16:03:52   
beyba
aquiiiiiiii  lepo da si spet z nami....

Gigi in špelka ja jutri pa dan d Potem pa čez  8,5 mesecev pa še dan D  user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam veselih novičk, pa testkov pa dolgih 8 mesecev pa slikc od novorojenčkov pa....joj mi bomo pa iz ta hudega takrat že venuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ponoči bomo spali, skori ne bomo m eli več pleničk,....

kaj sem še pozabla...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
3.2.2009 16:24:45   
beyba
Aja Erin sej res...Jst tut tko rada slikice Tilna gledam tako da ne vem kaj ga skrivaš...kar na plano kaj slikic.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
3.2.2009 17:38:31   
Serendipity
Babuške, sem back - sem komaj ob štirih bila naročena...user posted image

Naše detece je super, nuhalna je super, živahen šrajfek na kubik - je bil cel kup problemov, da smo sploh kaj izmerili (domnevam, da je po ateju) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače pa je namignila spol, ampak itaq ni bila ziher pa še raje počakamo OK? user posted image
Moj je tak skoraj zlezel v monitor, celo komentiral da je nos definitivno po njemu dobil user posted image user posted image user posted image user posted image . KO pa sva prišla domov in sem pokazala slikce še novopečenemu dediju in babice, pa sta se začela bolj zavedat, kaj ju čaka user posted image user posted image . Ma, solzic pri fotru še v življenju nisem vidla user posted image (jih je pa vneto skrival!)

HVALA VAM ZA PESTKE!

Me album nekaj jezi, bom slikce sem prilimala. (Mogoče se bo malo slabše videlo...)

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.2.2009 17:44:27 >

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
3.2.2009 17:48:58   
gigi1
Se*ki jupiiii user posted image  user posted image  user posted image . Prva je ful lepa. Druga pa...no jaz bolj malo vidim user posted image

Aquica lepo te je spet videti. Pa ful hecna oblekca user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
3.2.2009 17:55:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

HVALA VAM ZA PESTKE!

Me album nekaj jezi, bom slikce sem prilimala. (Mogoče se bo malo slabše videlo...)

user posted image

user posted image

joj kako lepa slikica,pa kako se čeljust vidi lepo na slikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
3.2.2009 17:56:54   
Erin
seki mojaaaaaaaa - kako lepe slikce...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image In koliko je mali/mala velika?user posted image user posted image

beyba - slikce..bom poskusila kaj najti, velja?user posted image Filmček pa res le še kakšen prilepi...user posted image user posted image

gigi, špeeeeeeejliiiiii - good luck tomorrow!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
3.2.2009 17:57:20   
gigi1
Sonček85 hvala, zdej pa tud jaz vidim user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
3.2.2009 18:04:20   
spps
super SE* za NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
3.2.2009 18:06:12   
spps
žiži in špelka,navijamo za vajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
3.2.2009 18:10:25   
Nončika
Se*, čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image . kak lepo se vidi vaš mali bebi. kolko ste pa stari????

NS dela Čopijeva? ona je bila pri meni pri porodu. ona je bila dopoldanska, ki mi je pod nujno sprožila porod. uh, kje je že to!!!!

mojemu sem pokazala slikice in je kar ponorel. mislim, da bo danes tudi pri naju akcija. končno bi že čas bil da zanosim. držite pesti za mene, čvekice moje.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.