beyba
|
za Jakoba in prve korake.... Ela je tudi začela delat prve korake, sam so še bolj štorasti ko se drži pokončno vzravnano. Ob mizi prileze iz ene strani do druge potem se preprime za sedežno in nadaljuje pot do mojega polnilca....(kabli so zakon) Če ji daš pa roke da se drži, pa hoče delat full dolge korake ker hoče full hitet pa ji še ne gre,,,, je tko smešna Ampak škatla pa da se nanjo upira da ima občutek stabilnosti jo pa šiba že ko pri norcih.... Trenutno je mala mal zaspala in jst se lahko mal razpišem.... Najbolj je smešno ko te gleda, pa vidoiš da hoče ponavljat pa ji ne gre, potem pa ti zakričiš, pa ona nazaj s takim užitkom češ to pa znam....In potem kriči mami, pa potem ela, pa mami pa potem ela....Bog si ga vedi kaj si mislijo sosedje. Midve sva tudi že pojedle sva imeli danes zelenjavno juhico s piščančkom...toma najaraje, pa tipiččno slovensko kosilo, krompir meseo solata.... JA ni kaj že ve kaj je dobro.... Dane sem ji tudi prvič v hrano dala piškotka da se je rastopil takega brez jajčka...mmmm dobri dobri, potem se je pa s čisto majhnim koščkom hruške davit začela, sva jo z mami obrnile na glavo, pa je šlo hitro ven, sam ti pa kar dih zastane ne sam Eli vsem trem. Potem si pa še eno uro čsit zelen pa mehak, ko se spomniš kakšno srečo smo meli...Pa vse nariban na stekleni ribežni, ampak se je očitno en konček odlomil amapk je bil re majhen kot O na tipkovnici...No glavno da je vse uredu. Pije ko žolna najrje vodo iz kozarca jo bom posnela ker je full smešna pa nalimala filemček gor. Dane če ima katera delo je moj dragi v časopisu....o gorskem kolesarstvu v sloveniji za tujce.... No pri nas niti ne sneguje niti ne dežuje je pa že oboje danes... Kaj še aja z birbo sem že pomila potleh, pa vse odtoek sem spucala, v kuhinji je bil skori že zamašen...Popoldne bom pa okna z njo spucala, pa kopalnico pospravila, wc, pa zvečer bom probala kako se z njo pegla...jutri pa če bo mami prišla da bo merkala Elo bom pa pečico spucala(fuj tega najbolj ne maram)....