Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:58:31
|
|
|
|
beyba
|
Benka slikice....a je na vašem koncu stražišča tut tolk snega kot na našem.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:58:52
|
|
|
|
spelka12
|
Kaj a še vedno maš otečeno nogo ? Sem pa mislila, da je že zdavnej vse ok. BOGA.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:01:46
|
|
|
|
benika
|
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:01:56
|
|
|
|
beyba
|
benkica maš zs... Šperlka ja je bolš sam je še vedno zatečena, pa če sem dolgo aktivna mi še bolj zateče, tako rob ofd nogavice se pozna še za približno pol cm okoli gležna(odtis) ma enkrat bo že....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:02:16
|
|
|
|
benika
|
Benka slikice....a je na vašem koncu stražišča tut tolk snega kot na našem..... Ne, ne pr nas ga je manj, ker mamo že vse skidano
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:04:23
|
|
|
|
sonček85
|
mala je prava faca .Malo kateri otrok bi hotu jestr cvetačo in podobnoBravo za malo eloooooooo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:04:48
|
|
|
|
beyba
|
Full je cortana postelnina....ČE bi bla mal bolj pri ojrih zapisana bi bla moja, če se pa stanje po čudežu spremeni pa da jo boš še imela, jo bom pa kupla....moram najprej avto prodat...Tiguana WV ...tako da če kateri manjka avto na 4 pogon dizel star eno leto full ugodno....Ko se že prodaja
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:06:04
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Benka slikice....a je na vašem koncu stražišča tut tolk snega kot na našem..... Ne, ne pr nas ga je manj, ker mamo že vse skidano Itak, če mava dobrga atija. Šeme.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:07:00
|
|
|
|
LuNa73
|
Špelči, sem se beybi v zs podpisala: LP djevojka sa sela .... a misliš da bo skužila kdo ji je zs poslal
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:07:27
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba moram najprej avto prodat...Tiguana WV ...tako da če kateri manjka avto na 4 pogon dizel star eno leto full ugodno....Ko se že prodaja benika sigurn zamenja za posteljnino
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:08:16
|
|
|
|
sonček85
|
fullll je lepaSem ti poslala ZS
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:09:00
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Špelči, sem se beybi v zs podpisala: LP djevojka sa sela .... a misliš da bo skužila kdo ji je zs poslal smajli/ki/se/valja/po/tleh/od/smeha nehej prosim, ne morem več, lulaaaaaaaaaaaat morm
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:08:58
|
|
|
|
benika
|
Ko se že prodaja Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:10:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ko se že prodaja Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center. ja, če zgleda tkole , jo kupim takoj.
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.2.2009 21:11:41 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:13:17
|
|
|
|
benika
|
Evo, mal luštov za vse bodoče mamice in nosečke
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:13:19
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Špelči, sem se beybi v zs podpisala: LP djevojka sa sela .... a misliš da bo skužila kdo ji je zs poslal smajli/ki/se/valja/po/tleh/od/smeha nehej prosim, ne morem več, lulaaaaaaaaaaaat morm ti sam luullllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj ... je to zdravo veš!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:14:10
|
|
|
|
benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: benika Ko se že prodaja Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center. ja, če zgleda tkole , jo kupim takoj. Ko se ji sfuzla zgleda približno takole, samo brez slušalk
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:14:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Evo, mal luštov za vse bodoče mamice in nosečke mama benika, kje pa je še ta drug cuker? Aja, skrbiš za nas, da ne bomo sladkorne fasale, pa dobimo nov posladek jutri!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:14:26
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ko se že prodaja Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center. Aja ti to mene prodajaš No glede teh 3 obrokov, malice zelo zaželjene, vsaj 5x na dan
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:16:17
|
|
|
|
benika
|
Evo lunca, đast for ju
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:22:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Ko se že prodaja Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:25:19
|
|
|
|
sonček85
|
ka dober mucccccccccccc
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:26:38
|
|
|
|
beyba
|
Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična..... same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:29:17
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo našo Špelko v sliki in brez besed (pa brez slušalk, to je pomemben podatek)! Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 21:31:09
|
|
|
|
beyba
|
Nič babe žabe moje....Otrok je tečen oči še bolj ker bi rad mal miru pa dalinca v orke...tako da gremo uspavat moje malo sonce( no to bova mele še borbo), potem pa itak ne bom mogla prit nazaj za komp..... Lep večer še naprej..lepo spančkite...se* jutri vse najlepše ker na nuhalni prvič vidiš bebiko tako da točno veš kaj je kaj...Vso srečo itak bo pa vse uredu... Nočko pa se beremo jutri....
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.