|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.2.2009 20:58:31   
beyba
Benka slikice....a je na vašem koncu stražišča tut tolk snega kot na našem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
2.2.2009 20:58:52   
spelka12
Kaj a še vedno maš otečeno nogo ? Sem pa mislila, da je že zdavnej vse ok. BOGA.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
2.2.2009 21:01:46   
benika
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
2.2.2009 21:01:56   
beyba
benkica maš zs...user posted image

Šperlka ja je bolš sam je še vedno zatečena, pa če sem dolgo aktivna mi še bolj zateče, tako rob ofd nogavice  se pozna še za približno pol cm okoli gležna(odtis)user posted image user posted image user posted image ma enkrat bo že....

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
2.2.2009 21:02:16   
benika
Benka slikice....a je na vašem koncu stražišča tut tolk snega kot na našem.....

Ne, ne pr nas ga je manj, ker mamo že vse skidanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
2.2.2009 21:04:23   
sonček85
mala je prava faca .Malo kateri otrok bi hotu jestr cvetačo in podobnoBravo za malo eloooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
2.2.2009 21:04:48   
beyba
Full je cortana postelnina....ČE bi bla mal bolj pri ojrih zapisana bi bla moja, če se pa stanje po čudežu spremeni pa da jo boš še imela, jo bom pa kupla....moram najprej avto prodat...Tiguana WV ...tako da če kateri manjka avto na 4 pogon dizel star eno leto full ugodno....Ko se že prodajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
2.2.2009 21:06:04   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Benka slikice....a je na vašem koncu stražišča tut tolk snega kot na našem.....

Ne, ne pr nas ga je manj, ker mamo že vse skidanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak, če mava dobrga atija. Šeme.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
2.2.2009 21:07:00   
LuNa73
Špelči, sem se beybi v zs podpisala: LP djevojka sa sela ....user posted image a misliš da bo skužila kdo ji je zs poslal user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
2.2.2009 21:07:27   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: beyba
moram najprej avto prodat...Tiguana WV ...tako da če kateri manjka avto na 4 pogon dizel star eno leto full ugodno....Ko se že prodajauser posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

benika sigurn zamenja za posteljnino user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
2.2.2009 21:08:16   
sonček85
fullll je lepaSem ti poslala ZSuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
2.2.2009 21:09:00   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Špelči, sem se beybi v zs podpisala: LP djevojka sa sela ....user posted image a misliš da bo skužila kdo ji je zs poslal user posted image

smajli/ki/se/valja/po/tleh/od/smeha
nehej prosim, ne morem več, lulaaaaaaaaaaaat morm user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
2.2.2009 21:08:58   
benika
Ko se že prodaja

Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
2.2.2009 21:10:44   
LuNa73

Ko se že prodaja

Če že prodajamo....jaz ful ugodno, skoraqj zastonj prodam mlajšo sestro. Je malo rabljena, vendar je dober domač ljubljenček, je nezahtevna, potrebuje le 3 obroke na dan in veliko crkljanja. Na sprehod gre lahko tudi sama, najbolj bo pa zadovoljna, če jo peljete v šoping center.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, če zgleda tkole user posted image , jo kupim takoj.

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 2.2.2009 21:11:41 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
2.2.2009 21:13:17   
benika
Evo, mal luštov za vse bodoče mamice in nosečke

user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
2.2.2009 21:13:19   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

smajli/ki/se/valja/po/tleh/od/smeha
nehej prosim, ne morem več, lulaaaaaaaaaaaat morm user posted image user posted image user posted image

ti sam luullllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjj ... je to zdravo veš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
2.2.2009 21:14:10   
benika

Ko se že prodaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, če zgleda tkole user posted image , jo kupim takoj.

Ko se ji sfuzla zgleda približno takole, samo brez slušalkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
2.2.2009 21:14:13   
LuNa73

Evo, mal luštov za vse bodoče mamice in nosečke

user posted image

mama benika, kje pa je še ta drug cuker? Aja, skrbiš za nas, da ne bomo sladkorne fasale, pa dobimo nov posladek jutri! user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
2.2.2009 21:14:26   
spelka12

Ko se že prodaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja ti to mene prodajaš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No glede teh 3 obrokov, malice zelo zaželjene, vsaj 5x na dan user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
2.2.2009 21:16:17   
benika
Evo lunca, đast for ju

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
2.2.2009 21:22:22   
miska73

Ko se že prodaja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
2.2.2009 21:25:19   
sonček85
ka dober muccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
2.2.2009 21:26:38   
beyba
Sam da naredim reklamo...vidla mlajšo sestrico, full simpatična,luštna, zgovorna, nasmejana, vedra,optimistična.....  same dobre stvari.....Tko da vrjamem da je cena taka da si jo ne more nobena privoščit....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
2.2.2009 21:29:17   
LuNa73
Evo našo Špelko v sliki in brez besed (pa brez slušalk, to je pomemben podatek)!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj se licitacija začne! Benika, izklicno ceno rabmo! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
2.2.2009 21:31:09   
beyba
Nič babe žabe moje....Otrok je tečen oči še bolj ker bi rad mal miru pa dalinca v orke...tako da gremo uspavat moje malo sonce( no to bova mele še  borbo), potem pa itak ne bom mogla prit nazaj za komp.....

Lep večer še naprej..lepo spančkite...se* jutri vse najlepše ker na nuhalni prvič vidiš bebiko tako da točno veš kaj je kaj...Vso srečo itak bo pa vse uredu...

Nočko pa se beremo jutri.... 

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.