Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:09:24
|
|
|
|
beyba
|
Evo se* ki pada na tipe se je že ujela na limance.... nekaj za sladokusce da vidimo koliko se jih bo sem ujelo
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:11:54
|
|
|
|
beyba
|
nekaj konkretnega...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:12:31
|
|
|
|
Serendipity
|
Hm, padam tudi na sladko .... Mnjami! - ok, na tej zadnji padem na Rogača....
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 2.2.2009 14:13:15 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:15:20
|
|
|
|
beyba
|
kaj pa tole....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:20:15
|
|
|
|
beyba
|
potem pa nič.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:27:56
|
|
|
|
Serendipity
|
Beybina - čestitke za (skoraj) prespano noč! Še malo, pa vedela ne boš več kaj pomeni neprespana noč ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:33:02
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba a ti lahk kar naročim kaj bi jaz?tistga ta prvega k ma fajn očke sladico pa hmm ta je bila težka k bi nekak lahk vse ampak sem se odločila za tisto sadno kupo z jagodami no kdaj lahk pričakujem dostavo?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:39:57
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba pa ne mi z regratom mahat jaz bi ga sicer s krompirjem in ocvirki ampak ok Meni je blo tudi dolgčas, pa sem se odločla, da malo zaspim aja beyba... SUPER čestitka za sončico
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:47:05
|
|
|
|
sonček85
|
živa:saj bo kmalu regrat in se ga bomo najedle,jaz sem že včeraj mamici rekla da letos mi mora pa velikoooooooooo regrata nabrat ,ker jaz ne bom mogla.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:48:04
|
|
|
|
Shuka
|
na, zdej sem pa lačna ratala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 15:03:58
|
|
|
|
miska73
|
BEYBA naša naj borka dneva. Hvala ti za poslano čestitko v imenu bork našemu sunshine. Zelo lepo si napisala. Povej kako se ti oddolžimo? Hvala za nalimane fotke. Se še kdaj priporočam. Jst padam na iste kot naša Se*.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 15:41:07
|
|
|
|
beyba
|
podganca.... lahko me bodrite pri moji nalogi izgobiti čimveč kg....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 15:53:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba podganca.... lahko me bodrite pri moji nalogi izgobiti čimveč kg.... Tole si se pa na kr pravi naslov obrnila. Jst sem namreč uspešno skinala kar nekaj odvečnih kg. Povej kaj pali pri tebi? Da ti damo dobre nasvete... Da ti na vest pihamo vsak dan... A imaš kak bojni plan že sestavljen? Oziroma ga že uspešno izpolnjuješ? PS: Iskanju slik o hrani se v bodoče izogni
< Sporočilo je popravil miska73 -- 2.2.2009 15:54:32 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:09:29
|
|
|
|
beyba
|
Ni panike kar se slikic tiče .-))))) JA za zajtrk jem samo sadje, za večerjo samo solate...Kosila pa priobam tako da ne mešam živil....aja pa cukru se ozogibam.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:14:47
|
|
|
|
beyba
|
zaenkrat še nisem skinila z jedilnika OH ker se večinoma še dojimo pa bi rada da mi nebi mleka zmanjkalo...Tako da zaenkrat tak jedilnik pa 6* na teden grem na orbitrek vsak drug dan za 45-60 minut, vsak drug dan pa 30-45 minut.... Tut jst sem mela največ kg 130, tako da sem tudi full skinila dol potem sem med nosečnostjo jih dobla 14 gor, pa po porodu mal dol dobla od teh 14 , po nosečnosti pa še ene 5 tko da....bi rada mal dol skinila.Tko ene 20 da bi prišla na najmanj kar sem mela....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:19:03
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba POSLANO NAŠEMU SONČKU: Zdaj ko starša sta postala, okrog ne bosta ga več srala, ne bosta rabla več budilke, ker mali lovro krepil si bo glasilke! Iskrene čestitkemamici in očiju ob rojstvu malega Lovra. Ponosne tetke z borbe Pa punce sem v živo vidla našo beybo pa je zelo fejst punca, ne vem o kakšnih kilah ona to sanja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:23:02
|
|
|
|
beyba
|
O špelka hvala za kompliment...sam takrat je blo full vroče pa od vročine nisi dobro vidla....vrjetno mal megleno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:25:07
|
|
|
|
spelka12
|
O kakšni vročini to ti? Mene je takrat zeblo . Glede na tvoje prejšnje kg si zdej ornk mrha.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:27:09
|
|
|
|
miska73
|
Beyba po napisanem sodeč bi bilo to, da ti jst dajem nasvete tko, kot da daje nasvete učenka učiteljici. Po moje je pa najbolj bistveno pri vsem skupaj to, kar ti že počneš in to je: - stalna rekreacija z mnogo potenja in izgube kalorij - črtanje sladkarij iz prehrane - uravnotežena zdrava prehrana v zmernih količinah Pa seveda vztrajnost, kar tudi že veš, saj se čez noč ne dan nič doseč.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 16:51:34
|
|
|
|
beyba
|
podganca sej mene zjeba ravno tretja točka.....VZTRAJNOST in tuki sem najbolj šibka...ko bom rabla pomoč se bom obrnila na vas da me mal dvignete in navijate da ne bom jedla krofov...pa kdaj ko bo cukr padu...da me boste prepričale da ni vredno
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 17:11:03
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba POSLANO NAŠEMU SONČKU: Zdaj ko starša sta postala, okrog ne bosta ga več srala, ne bosta rabla več budilke, ker mali lovro krepil si bo glasilke! Iskrene čestitkemamici in očiju ob rojstvu malega Lovra. Ponosne tetke z borbe in zate beybička, kak se ti lahko oddolžim?!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 17:25:13
|
|
|
|
beyba
|
no ker sem vas dans že s tolikim slikicam počastila še tole: ela, ko jo mami previje, vrže v body potem pa prea očiju da naj napravi otroka da ga ne bo zeblo in ne bodi ga len dajmo uporabit kar mamo v spodnjem štuku, ker se mu ni dal it v njeno sobo po žabice in hlače..... tkole ma Ela modre oči...pa očijevo kapo.... tkole se pa frajla drži za mizo ko se pobere, potem pa hoče iz tal še stvari pobita
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 17:54:20
|
|
|
|
sonček85
|
oblečena je pa tako da jo ne bo zeblo,razen malo kjer kaže kožico saj jo je mami potem naprej uredila ,kajne?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 17:58:27
|
|
|
|
beyba
|
Normalno...mami pa pobrala šila in kopita v zgornje nadstropje in vzela iz predala žabice in hlače pa napravila bogega otroka kot se zagre....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 18:00:24
|
|
|
|
Erin
|
sonček - ćestitke!!! Sem pa ravno v bolnico prišla ko si ti rodila Vse najlepše vam želim, hitro okrevanje po porodu, veliko prespanih noči in še in še.. larilu - vse najboljše! Špelka, sem mislila da boš puncam sporočila da je sonček rodila .. sem eno Dr. okoli 22h vprašala če je XX že rodila Lovrota pa je rekla da ravno prej... Hvala ker si obvestila punce glede naše situacije, pa VSO SREČO jutriiiiiiii..bom mislila nate! HVALA VSEM ki ste mislile name in na Tilna... Kot že veste je teden sni nzaj padel s kavča, takrat so slikali glavo pa je bilo vse uredu. V petek je začel z drobnimi treslaji glave, v soboto jih je bilo vedno več zato smo odšli v bolnico. UZ so dobri, 5 dohtarjev ne ve kaj mu je, čakamo še na EEG v LJ, kar bomo pa čakali nekaj časa... zaenkrat smo doma, mali zgleda dobro, kaj je z njim v resnici nimam pojma Še vedno je slabe volje, tiki so se malo umirili... Moram it, mali se joka.. se javim ko bom imela čas, če ga bom sploh, ker moram malega skoz spremljat...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.