Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 19:52:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity tweety (beri sunshine85) - Kako si? Kako kaj naša bebica? Buši raste? ej, noseeečkee - STRIPTIZ! u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamici evo moj striptiz tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avto
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 19:53:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity LuNči - Ti dam eno ta lepo glasbeno gor? Kje si pa upaš? IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 JOJ sej sploh ne vem več, kje imam glavo. Zadnje čase take ven mečem da je groza. Mene doma čakata 2 taki posteljnini, sem ju kupila za moja dvojčka . Ta je bila za eno drugo, pa si je pol premislila. Ampak je res lepa, pa še poceni jo dam. Špelči, sej je fajn, da se lahk mal smejim še na drug račun, ne sam na mojga . Jst pa nimam posteljnine za kej uporabit, drgač bi jo sigurn kupla, ker čist vrjamem de je fuuuulll lepa ... naš mujcek ma manjšo postlo... no ja, al pa večjo , odvisn kje spi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 19:54:57
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Miška piška, kak gre postopek? Počasi guram... Imam pa boljše in slabše trenutke. Ziher so krivi hormoni!!!! Miška piška, kr počas guraj, ker tako se pride najdlje... Kak dolg bo zdej še to trajal?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 19:55:58
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity tweety (beri sunshine85) - Kako si? Kako kaj naša bebica? Buši raste? ej, noseeečkee - STRIPTIZ! u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamici evo moj striptiz tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avto uuuuuuuuuuuuuuuuu lep bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... čuj sonček, pa a nisi ti s Cela?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 19:57:02
|
|
|
|
beyba
|
lep buši....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 19:58:54
|
|
|
|
Kliki
|
[/quote]u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamici evo moj striptiz tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avto [/quote] Kak lep buši.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:00:52
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba lep buši.... ti pa poglej še mal ZS-je in ne sam trbuščkov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:02:20
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Miška piška, kak gre postopek? Počasi guram... Imam pa boljše in slabše trenutke. Ziher so krivi hormoni!!!! Miška piška, kr počas guraj, ker tako se pride najdlje... Kak dolg bo zdej še to trajal? Neki so že tud hormoni krivi. Ampak za vse pa tud ne morš glih hormonov krivit... Psiha je včasih je.ba Kot je že Žiži večkrat rekla... ta dolgi postopek je res dolg... Sem šele dobro startala z menopurjem, pa se mi že vse skupaj vleče.. Prvi ta resni UZ imam čez en teden, potem pa je vse skupaj odvisno od mojih foliklčkov...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:04:53
|
|
|
|
Serendipity
|
Še nekaj sladkorčkov, da se ne stepete:
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:05:01
|
|
|
|
miska73
|
Sonček85 lep buši, pa nič pretirano velik. Se*kica ti imaš pa jutri že NS. Navijam za lepe slikce in meritve
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:08:02
|
|
|
|
Serendipity
|
sonček - res lep buši! Kapo dol. beybi - Uh, jaz še nimam kaj kazat ... to so samo zimske obloge, sem komaj v 12. tednu luni - ne izzivaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:08:21
|
|
|
|
miska73
|
U jebela cesta... SEKI ... kaj ti nam delaš... Kaki hot tipčki... Kje je pa pri zadnji fotki še kak dodaten centimeter slike... Se*ki šta da kažem... ti si še vedno profesorica za hot tipčke Smajlikiseklanja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:10:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Sonček85 lep buši, pa nič pretirano velik. Se*kica ti imaš pa jutri že NS. Navijam za lepe slikce in meritve Hvala za lepe želje miši. Komaj čaaaaakaaaaam! Da se vsaj malo pomirim zaradi teh smotanih krčev... So se pred cca 2 tednom spet začeli in so zadnje dni intenzivnejši ... Tole dete se pa čist rita pa nuca dosta placa zgleda...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:10:46
|
|
|
|
teja188
|
pozdravljene mene zanima če ti ginekolog lahko pove spol otroka v 21 tednu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:13:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73uuuuuuuuuuuuuuuuu lep bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... čuj sonček, pa a nisi ti s Cela? jp z okolice,kaj me poznaš ali kaj? teja188:ja če se nastavi tako da ima nogice narazen hvala vsem za lepe pohvale mojega zakladka in bušija
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:13:51
|
|
|
|
pikicao.
|
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tipckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ooooooooooooooooooooooooooooooooo ja lunci kr placi :) uffffff
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:14:51
|
|
|
|
benika
|
Seveda, že prej ti ga lahko. Ni pa 100% da njegova ugotovitev res drži
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:16:40
|
|
|
|
pikicao.
|
se* kako si?? a si na B? veckrt dej te dece gor se ze kr slinm miska pa tebe bo tud razgnal..tko kt mene :P a ce bo kej pocl v tem koncu boste vedl kaj je to
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:19:09
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Špelka a si kaj v stražišču za kak kofi ali pa v qulandiji...a sva se ti z Elo kaj zamerili.... Ja lahko. Nč zamerli . 2 taki lepotici pa res ne. Samo .... sej veš lansko leto sem še prebolevala vse skup, ampak zdej sem pa ko nova in grem z veseljem spet mal Elo okol vozit . Komaj čakam. aaaaa sonček kak lep buši še bi šeeeeeeeeeeeeeee se* veliko sreče jutri, pa naj ti pokaže že lulčka al luliko. A bi sploh rada vedela kaj bo?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:20:36
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja188 pozdravljene mene zanima če ti ginekolog lahko pove spol otroka v 21 tednu Meni so že na nuhalni prav povedal. AMpak to je čisto odvisno od lege malčka. Pa vedno se lahko zmotijo, še čisto na koncu. Veliko sreče
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:21:22
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. miska pa tebe bo tud razgnal..tko kt mene :P a ce bo kej pocl v tem koncu boste vedl kaj je to Jst mam visok prag... ne počim tolk hitr...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:22:48
|
|
|
|
sonček85
|
špelka:ja a ti bi še kr mela slikice,ja čez teden ali dva spet jutri bo pa sekica kazala slikico od dojenčka ,kajne sekica? kaj pa druge nosečke ne boste delalae striptizaaaaaaaaa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:23:05
|
|
|
|
pikicao.
|
kaj ne..te na dveh staneh filajo s tipcki ti bom dala pojoco travico..d bo dokazala d lazesssssssssssssss
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:26:05
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kaj ne..te na dveh staneh filajo s tipcki ti bom dala pojoco travico..d bo dokazala d lazesssssssssssssss Na nana na na...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 20:26:18
|
|
|
|
teja188
|
in kako se počutite drage nosečke? jaz kar sijem od sreče, se zelo dobro počutim in komaj čakam da moj sonček priveka na svet. MOJ NAJVEČJI STRAH JE POROD!!!!!!!
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.