|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.2.2009 19:52:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

tweety (beri sunshine85) - Kako si? Kako kaj naša bebica? Buši raste?

ej, noseeečkee - STRIPTIZ!
u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo moj striptizuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje  in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avtouser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.2.2009 19:53:12   
LuNa73

LuNči - user posted image  Ti dam eno ta lepo glasbeno gor?

Kje si pa upaš? user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

JOJ sej sploh ne vem več, kje imam glavo. Zadnje čase take ven mečem da je groza. Mene doma čakata 2 taki posteljnini, sem ju kupila za moja dvojčkauser posted image . Ta je bila za eno drugo, pa si je pol premislila. Ampak je res lepa, pa še poceni jo dam.

Špelči, sej je fajn, da se lahk mal smejim še na drug račun, ne sam na mojga user posted image . Jst pa nimam posteljnine za kej uporabit, drgač bi jo sigurn kupla, ker čist vrjamem de je fuuuulll lepa ... naš mujcek ma manjšo postlo... no ja, al pa večjo user posted image , odvisn kje spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.2.2009 19:54:57   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Miška piška, kak gre postopek?user posted image

Počasi guram...
Imam pa boljše in slabše trenutke.

Ziher so krivi hormoni!!!! user posted image  Miška piška, kr počas guraj, ker tako se pride najdlje... user posted image  Kak dolg bo zdej še to trajal?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.2.2009 19:55:58   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tweety (beri sunshine85) - Kako si? Kako kaj naša bebica? Buši raste?

ej, noseeečkee - STRIPTIZ!
u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo moj striptizuser posted image user posted image user posted image

tudi jaz mogoče pridem ,kdaj bi pa šle na srečanje  in kje bi ga imele,seveda če gre za CE sem tam -vsaj upam ,če imam avtouser posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuuu lep bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....user posted image user posted image user posted image   čuj sonček, pa a nisi ti s Cela?user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
2.2.2009 19:57:02   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
2.2.2009 19:58:54   
Kliki
[/quote]u ja moj buši raste in sem tako vesela ,amli nagajivček pa tudi nagaja mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo moj striptizuser posted image user posted image user posted image

[/quote] Kak lep buši.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
2.2.2009 20:00:52   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep buši....

ti pa poglej še mal ZS-je in ne sam trbuščkov user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
2.2.2009 20:02:20   
miska73

Miška piška, kak gre postopek?user posted image

Počasi guram...
Imam pa boljše in slabše trenutke.

Ziher so krivi hormoni!!!! user posted image  Miška piška, kr počas guraj, ker tako se pride najdlje... user posted image  Kak dolg bo zdej še to trajal?

Neki so že tud hormoni krivi. Ampak za vse pa tud ne morš glih hormonov krivit... Psiha je včasih je.ba

Kot je že Žiži večkrat rekla... ta dolgi postopek je res dolg...
Sem šele dobro startala z menopurjem, pa se mi že vse skupaj vleče..
Prvi ta resni UZ imam čez en teden, potem pa je vse skupaj odvisno od mojih foliklčkov...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
2.2.2009 20:04:53   
Serendipity
Še nekaj sladkorčkov, da se ne stepete:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
2.2.2009 20:05:01   
miska73
Sonček85 lep buši, pa nič pretirano velik.

Se*kica ti imaš pa jutri že NS. Navijam za lepe slikce in meritve

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
2.2.2009 20:08:02   
Serendipity
sonček - res lep buši! Kapo dol. user posted image user posted image

beybi - Uh, jaz še nimam kaj kazat ... to so samo zimske obloge, sem komaj v 12. tednu user posted image

luni - ne izzivaj user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1286
2.2.2009 20:08:21   
miska73
U jebela cesta... SEKI ... kaj ti nam delaš...
Kaki hot tipčki... user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje je pa pri zadnji fotki še kak dodaten centimeter slike...

Se*ki šta da kažem... ti si še vedno profesorica za hot tipčke user posted image user posted image user posted image user posted image
Smajlikiseklanja

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
2.2.2009 20:10:04   
Serendipity

Sonček85 lep buši, pa nič pretirano velik.

Se*kica ti imaš pa jutri že NS. Navijam za lepe slikce in meritve

Hvala za lepe želje miši. Komaj čaaaaakaaaaam! Da se vsaj malo pomirim zaradi teh smotanih krčev... So se pred cca 2 tednom spet začeli in so zadnje dni intenzivnejši ... user posted image  Tole dete se pa čist rita pa nuca dosta placa zgleda... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
2.2.2009 20:10:46   
teja188
pozdravljene mene zanima če ti ginekolog lahko pove spol otroka v 21 tednu

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
2.2.2009 20:13:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73uuuuuuuuuuuuuuuuu lep bušiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....user posted image user posted image user posted image   čuj sonček, pa a nisi ti s Cela?user posted image
jp z okolice,kaj me poznaš ali kaj?user posted image
teja188:ja če se nastavi tako da ima nogice narazenuser posted image user posted image
hvala vsem za lepe pohvale mojega zakladka in bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
2.2.2009 20:13:51   
pikicao.
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tipckiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ooooooooooooooooooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja lunci kr placi :)user posted image

uffffff

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu teja188)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
2.2.2009 20:14:51   
benika
Seveda, že prej ti ga lahko. Ni pa 100% da njegova ugotovitev res držiuser posted image

(odgovor članu teja188)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
2.2.2009 20:16:40   
pikicao.
se* kako si?? a si na B? veckrt dej te dece gor user posted image user posted image user posted image  se ze kr slinm

miska pa tebe bo tud razgnal..tko kt mene :P a ce bo kej pocl v tem koncu boste vedl kaj je to user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
2.2.2009 20:19:09   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Špelka a si kaj v stražišču za kak kofi ali pa v qulandiji...a sva se ti z Elo kaj zamerili....user posted image

Ja lahko. Nč zamerli user posted image . 2 taki lepotici pa res ne. Samo .... sej veš lansko leto sem še prebolevala vse skup, ampak zdej sem pa ko nova in grem z veseljem spet mal Elo okol vozit user posted image . Komaj čakam.
aaaaa sonček kak lep buši user posted image user posted image user posted image  še bi šeeeeeeeeeeeeeee
se* veliko sreče jutri, pa naj ti pokaže že lulčka al luliko. A bi sploh rada vedela kaj bo?

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
2.2.2009 20:20:36   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: teja188

pozdravljene mene zanima če ti ginekolog lahko pove spol otroka v 21 tednu

Meni so že na nuhalni prav povedal. AMpak to je čisto odvisno od lege malčka. Pa vedno se lahko zmotijo, še čisto na koncu. Veliko srečeuser posted image

(odgovor članu teja188)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
2.2.2009 20:21:22   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

miska pa tebe bo tud razgnal..tko kt mene :P a ce bo kej pocl v tem koncu boste vedl kaj je to user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jst mam visok prag... ne počim tolk hitr...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
2.2.2009 20:22:48   
sonček85
špelka:ja a ti bi še kr mela slikice,ja čez teden ali dva spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jutri bo pa sekica kazala slikico od dojenčka ,kajne sekica?

kaj pa druge nosečke ne boste delalae striptizaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
2.2.2009 20:23:05   
pikicao.
kaj ne..te na dveh staneh filajo s tipcki user posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom dala pojoco travico..d bo dokazala d lazesssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
2.2.2009 20:26:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

kaj ne..te na dveh staneh filajo s tipcki user posted image user posted image user posted image user posted image
ti bom dala pojoco travico..d bo dokazala d lazesssssssssssssssuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na nana na na...

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
2.2.2009 20:26:18   
teja188
in kako se počutite drage nosečke? jaz kar sijem od sreče, se zelo dobro počutim in komaj čakam da moj sonček priveka na svet. MOJ NAJVEČJI STRAH JE POROD!!!!!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.