Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 7:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
jutrčka čvekice Jaz se danes počutim kot bi me avtobus povozil, ampak se ne dam in že razmišljam kaj bom danes počela Erin in Tilen samo da je UZ ok. Če je bil enkrat bo pa še ta drugič, ane? Sonči33 čestitke za Lovra pa enih par za tvoje bolečine.... Sej bo kmalu bolje pikicao. lepo da poročaš še malo namesto naše aquice... jo že ornk pogrešamo pa tebe tudi, ker se tako malo oglasiš Larilu vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Larilu, vse najboljše za teeeeee!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 8:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! še enkrat hvala punce,ma včeri sm bila slabe volje k je samo en prijatelj mi poslal sms,ostali pa čist nič družil smo se pa non stop pa tko no ja sej ste mi pa ve polepšale dan jaz sm dans ful slabo še zmer kašljam,včeri zvečer sm tok kašljala da sm skor bruhala ampak sm sam slino je bila pa kri vmes tko da morm dans dohtarco poklicat da vidmo kaj je zdej to k ne vem kolk bo še dete preneslo kako ste kej ve?kej zasnežene?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 8:53:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larilu srčica VSENAJBOLJŠE Še od mene ,čeprav 1 dan kasneje a iz srca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 9:38:28
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka pupike Vsem želim lep dan Imam pa eno prošnjico... Tista, ki ve ime in priimek od našega Sončka33 naj mi pošlje na ZS. IVFovke bi ji želele poslati telegram, pa očitno tistih, ki so bolj v stiku z njo trenutno ni gor. Hvala lubice
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 9:46:27
|
|
|
|
beyba
|
gigi maš zs
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 9:48:53
|
|
|
|
beyba
|
Punce dans bom sončku poslala telegram, sam trenutno preko interneta ne dela.Če ne bo delalo do poldneva, bom šla na pošto.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 9:51:29
|
|
|
|
beyba
|
Oj lunči Hvala Mi smo pa danes ponoči spali Zbudila se je sam okrog enih mal pojokcala pa sem jo obrnila, mal pobožala pa je spala naprej. Potem se je pa zbudla ob pol štirih za dojenje, in spala do pol osmih Pa celo noč je spala v svoji postelji, pa zvečer je zaspala v svoji postelji(sicer ni blo enostavno sam je) tkoda se vztrajnost očitno izplača
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 9:55:06
|
|
|
|
frrrr
|
sonček33 vas vse lepo pozdravlja!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:04:55
|
|
|
|
beyba
|
frrr pozdravi jo nazaj .povej da mislimo nanjo in da šivi nehajo boleti najkasneje po štirinajstih dneh. Lahko pa si jih po enem tednu sama ven pobere, ker razkrajajo se full dolgo in full dolgo notranji ne pridejo ven. Sem jih mela malo morje pa je kak še po enem mesecu ven prišel. Ker s šivi je tako, če se zadeva ki je šivana v enem tednu ne zaraste se tudi ne bo saj ne tam kjer je šiv ampak bo našla svojo pot, pa je lahko šiv notri eno leto. Ker mene sta dva šiva tko šponala da sem hodila težko, no potem sem jih po enem tednu odstrigla in potegnila ven čez dve uri sem normalno sedela na stolu.
< Sporočilo je popravil beyba -- 2.2.2009 10:05:18 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:08:10
|
|
|
|
frrrr
|
bom sporočila, hvala beyba.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:08:10
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba matr ti si pa pogumna mene je bila groza že k sm se dotaknila trebuha k je bil ves tak mlahav
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:18:03
|
|
|
|
beyba
|
Sej se razumemo šivi spodaj v podvozju ne Na trebuhu-saj sonček ni mela CR a ne je šlo tko kot mora.... CR pa itak zdravniki ven poberejo šive, ker si tako ali tako vsaj en teden v porodnišnici. Ne samo 3 dni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:20:03
|
|
|
|
beyba
|
oktavia ku kuc...kako si mami to be.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:21:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ja razumem sam si vseen pogumna,jaz si niti pod najmanjšimi pogoji ne bi upala tm spodi kej tipat pa tko,za kej tazga sm pa bolj presrane sorte
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:36:47
|
|
|
|
beyba
|
Jst mam načeloma visok prag bolečine in ne smilim se sama sebi, nisem hipohoner, raje rečem sej bo kot pa da grem k zdravniku- Povprečno enkrat na dve leti pa še to zaradi bolniške, ali pa tablet.... Moja mami je ista...za sabo ma full operaacij pri petindvajsetih je mela raka, potem 3 operacije za ženske zadeve, potem 5 operacij kile....Uglavnem o teh stvareh kar nekaj ve in njej je to povedal zelo zanni kirurg na onkološkem...No jst moji mami vrjamem vse pa me ni silila ampak je rekla če upam naj , drugače pa lahko čakam ali vprašam patronažno...no ko sem šla pod tuš sem v banji vzela špegelček, pa prerezala tistai dve nitki, je bilo skori v momentu bolje sej pravim komot sem stala in hodila, čez dve uri pa sem na stolu sedela zunaj na sončku-carsko Ps drj čr bi blo za zdržat tega vrjetno nebi naredila, tako pa ker je blo skoraj nevzdržno že, ker mi je šlo na živce, da tut lastnega otroka ne morm pestvat in previjat in skrbet za njega sem pa to naredila.S tem da ko je patronažna pogledala šive je rekla da je videla veliko šivanja ampak da tako grdih je pa mal. posledično imam še danes izrastek kože-katerega je ginekologinjarekla da se odreže in naredi en šivček tam pa je sam da bi mi to naredili v porodnišnici....ko bo ela malo večja....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:40:19
|
|
|
|
ledenka
|
jutro spet nor dan na šihtu...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:42:05
|
|
|
|
Stella Rossa
|
beyba vidim da si Gorenjka..... s kirga konca pa, če smem vprašat? A je še kira Gorenjka tu gor????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 10:48:45
|
|
|
|
beyba
|
stela rosa iz okolice kranja sem....Drugače je pa erin tut gorenka, pa špelka 12...pa vrjetno še katera....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 11:40:52
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr sonček33 vas vse lepo pozdravlja! tudi me jo z vsem srčkom pozdravljaMO nazaj ,bebiju pa pošiljam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 13:18:59
|
|
|
|
beyba
|
POSLANO NAŠEMU SONČKU: Zdaj ko starša sta postala, okrog ne bosta ga več srala, ne bosta rabla več budilke, ker mali lovro krepil si bo glasilke! Iskrene čestitkemamici in očiju ob rojstvu malega Lovra. Ponosne tetke z borbe
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 13:36:30
|
|
|
|
beyba
|
takale čestitka še nekaj sem hotla pa pozabla....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 13:54:33
|
|
|
|
beyba
|
kaj zdej dans vas je pa vse zametlo s snegom a kaj...ni interneta, ker ga je zametlo, ne najdete računalnika ker je nekje pod snegom....no kakšne izgovoro imate....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:01:53
|
|
|
|
beyba
|
vas bo tole kaj na plano zbezalo ......
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:07:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Hahaha, jaz pa vedno najdem fajn moment! Beybi - super si opravila za sončka!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 2.2.2009 14:08:28
|
|
|
|
beyba
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.