|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
2.2.2009 7:34:52   
Anonimen
jutrčka čvekice user posted image user posted image

Jaz se danes počutim kot bi me avtobus povozil, ampak se ne dam in že razmišljam kaj bom danes počela user posted image user posted image user posted image

Erin in Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   samo da je UZ ok. Če je bil enkrat bo pa še ta drugič, ane? user posted image

Sonči33 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   čestitke za Lovra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa enih par user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tvoje bolečine.... Sej bo kmalu bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikicao. lepo da poročaš še malo namesto naše aquice... jo že ornk pogrešamo user posted image user posted image   pa tebe tudi, ker se tako malo oglasiš user posted image user posted image

Larilu vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše draga Larilu, vse najboljše za teeeeee!!!!!!!!!!

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
2.2.2009 8:14:01   
Anonimen
jutro!
še enkrat hvala punce,ma včeri sm bila slabe volje k je samo en prijatelj mi poslal sms,ostali pa čist nič družil smo se pa non stop pa tko no jauser posted image sej ste mi pa ve polepšale danuser posted image
jaz sm dans ful slabo še zmer kašljam,včeri zvečer sm tok kašljala da sm skor bruhala ampak sm sam slino je bila pa kri vmes tko da morm dans dohtarco poklicat da vidmo kaj je zdej to k ne vem kolk bo še dete preneslouser posted image
kako ste kej ve?kej zasnežene?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
2.2.2009 8:53:04   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larilu srčica VSENAJBOLJŠE

user posted image
Še od mene ,čeprav 1 dan kasneje a iz srcauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
2.2.2009 9:38:28   
gigi1
Jutrčka pupike

Vsem želim lep dan

Imam pa eno prošnjico...

Tista, ki ve ime in priimek od našega Sončka33 naj mi pošlje na ZS. IVFovke bi ji želele poslati telegram, pa očitno tistih, ki so bolj v stiku z njo trenutno ni gor.
Hvala lubice user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
2.2.2009 9:46:27   
beyba
gigi maš zs

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
2.2.2009 9:48:53   
beyba
Punce dans bom sončku poslala telegram, sam trenutno preko interneta ne dela.Če ne bo delalo do poldneva, bom šla na pošto.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
2.2.2009 9:51:29   
beyba
Oj lunči Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa danes ponoči spaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zbudila se je sam okrog enih mal pojokcala pa sem jo obrnila, mal pobožala pa je spala naprej. Potem se je pa zbudla ob pol štirih za dojenje, in spala do pol osmihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa celo noč je spala v svoji postelji, pa zvečer je zaspala v svoji postelji(sicer ni blo enostavno sam je) tkoda se vztrajnost očitno izplačauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
2.2.2009 9:55:06   
frrrr
sonček33 vas vse lepo pozdravlja!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
2.2.2009 10:04:55   
beyba
frrr pozdravi jo nazaj .povej da mislimo nanjo in da šivi nehajo boleti najkasneje po štirinajstih dneh. Lahko pa si jih po enem tednu sama ven pobere, ker razkrajajo se full dolgo in full dolgo notranji ne pridejo ven. Sem jih mela malo morje pa je kak še po enem mesecu ven prišel. Ker s šivi je tako, če se zadeva ki je šivana v enem tednu ne zaraste se tudi ne bo saj ne tam kjer je šiv ampak bo našla svojo pot, pa je lahko šiv notri eno leto. Ker mene sta dva šiva tko šponala da  sem hodila težko, no potem sem jih po enem tednu odstrigla in potegnila ven čez dve uri sem normalno sedela na stolu.

< Sporočilo je popravil beyba -- 2.2.2009 10:05:18 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
2.2.2009 10:08:10   
frrrr
bom sporočila, hvala beyba.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
2.2.2009 10:08:10   
Anonimen
beyba matr ti si pa pogumnauser posted image mene je bila groza že k sm se dotaknila trebuha k je bil ves tak mlahav user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1211
2.2.2009 10:18:03   
beyba
Sej se razumemo šivi spodaj v podvozju ne Na trebuhu-saj sonček ni mela CR a ne je šlo tko kot mora....user posted image CR pa itak zdravniki ven poberejo šive, ker si tako ali tako vsaj en teden v porodnišnici. Ne samo 3 dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
2.2.2009 10:20:03   
beyba
oktavia ku kuc...kako si mami to be.....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
2.2.2009 10:21:05   
Anonimen
ja ja razumem sam si vseen pogumna,jaz si niti pod najmanjšimi pogoji ne bi upala tm spodi kej tipat pa tko,za kej tazga sm pa bolj presrane sorteuser posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
2.2.2009 10:36:47   
beyba
Jst mam  načeloma visok prag bolečine in ne smilim se sama sebi, nisem hipohoner, raje rečem sej bo kot pa da grem k zdravniku- Povprečno enkrat na dve leti pa še to zaradi bolniške, ali pa tablet....  Moja mami je ista...za sabo ma full operaacij pri petindvajsetih je mela raka, potem 3 operacije za ženske zadeve, potem 5 operacij kile....Uglavnem o teh stvareh kar nekaj ve in njej je to povedal zelo zanni kirurg na onkološkem...No jst moji mami vrjamem vse pa me ni silila ampak je rekla če upam naj , drugače pa lahko čakam ali vprašam patronažno...no ko sem šla pod tuš sem v banji vzela špegelček, pa prerezala tistai dve nitki, je bilo skori v momentu bolje sej pravim komot sem stala in hodila, čez dve uri pa sem na stolu sedela zunaj na sončku-carskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ps drj čr bi blo za zdržat tega vrjetno nebi naredila, tako pa ker je blo skoraj nevzdržno že, ker mi je šlo na živce, da tut lastnega otroka ne morm pestvat in previjat in skrbet za njega sem pa to naredila.S tem da ko je patronažna pogledala šive je rekla da je videla veliko šivanja ampak da tako grdih je pa mal. posledično imam še danes izrastek kože-katerega je ginekologinjarekla da se odreže in naredi en šivček tam pa je sam da bi mi to naredili v porodnišnici....ko bo ela malo večja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
2.2.2009 10:40:19   
ledenka
jutro user posted image  spet nor dan na šihtu...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
2.2.2009 10:42:05   
Stella Rossa
beyba vidim da si Gorenjka..... s kirga konca pa, če smem vprašat?

A je še kira Gorenjka tu gor????

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
2.2.2009 10:48:45   
beyba
stela rosa iz okolice kranja sem....Drugače je pa erin tut gorenka, pa špelka 12...pa vrjetno še katera....

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
2.2.2009 11:40:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sonček33 vas vse lepo pozdravlja!
tudi me jo z vsem srčkom pozdravljaMO nazaj ,bebiju pa pošiljam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
2.2.2009 13:18:59   
beyba
POSLANO NAŠEMU SONČKU:

Zdaj ko starša sta postala,
okrog ne bosta ga več srala,
ne bosta rabla več budilke,
ker mali lovro krepil si bo glasilke!

Iskrene čestitkemamici in očiju ob rojstvu malega Lovra.

Ponosne tetke z borbe

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
2.2.2009 13:36:30   
beyba
user posted image
takale čestitka

še nekaj sem hotla pa pozabla....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
2.2.2009 13:54:33   
beyba
kaj zdej dans vas je pa vse zametlo s snegom a kaj...ni interneta, ker ga je zametlo, ne najdete računalnika ker je nekje pod snegom....no kakšne izgovoro imate....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
2.2.2009 14:01:53   
beyba
user posted image
user posted image
user posted image
vas bo tole kaj na plano zbezalo
......

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
2.2.2009 14:07:52   
Serendipity
Hahaha, jaz pa vedno najdem  fajn moment!

Beybi - super si opravila za sončka! user posted image  user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
2.2.2009 14:08:28   
beyba
user posted image
user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.