|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
30.1.2009 20:24:10   
ledenka
lunčika, ti lepo počivaj ,jaz grem pa na pijačo z mojim... čaj mi že pri uhah vun gleda user posted image  kak dober pir bi mi zaj pasal, pa ne brezalkoholni user posted image  sej ne bom...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
30.1.2009 20:24:12   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

- PDP 07.09.2009

uuuuuuuuuu, dva dni za mojim RD... device smo fajn veš...user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
30.1.2009 20:24:35   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

- PDP 07.09.2009

uuuuuuuuuu, dva dni za mojim RD... device smo fajn veš...user posted image   user posted image user posted image

itaq user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
30.1.2009 20:25:24   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

- PDP 07.09.2009

itaq user posted image

a mojga mujceka ne boš nič pokjomentirala?user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
30.1.2009 20:29:50   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

- PDP 07.09.2009

itaq user posted image

a mojga mujceka ne boš nič pokjomentirala?user posted image user posted image

zaj sem vidla slike user posted image user posted image user posted image  kaki mac, lepotec! meni so črni izjemno všeč, tale ima pa še tak lepo belo zraven zmešano... joj, lubek user posted image user posted image user posted image  

ampak vidim, da gre rad v vrečke user posted image  moji tud user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
30.1.2009 20:30:58   
Fargesia
OKTAVIJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
30.1.2009 20:32:34   
sonček33
ZVIRNO SPOROČILO: oktavija

- PDP 07.09.2009

P kakšna lepa novička! Oktavija superca.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
30.1.2009 20:44:31   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ZVIRNO SPOROČILO: oktavija

- PDP 07.09.2009

P kakšna lepa novička! Oktavija superca.

user posted image a ti si še kr tuuuuuuuuu user posted image user posted image  Sej zdej pa si že res nauser posted image ! Itak pa bo vse o.k, a jprou?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
30.1.2009 20:47:45   
sonček33
Joj Lunči, ko bi se vsaj lahko umirila. Sem čist fertik. me skrbi vse skupaj ful. ma sej en bom kle zdej težila. 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
30.1.2009 21:02:36   
oktavija

star je štiri mesece..je bil 27. user posted image
čak poiščem slikice....

user posted image

user posted image

user posted image

JOJJJJuser posted image user posted image Kak lep mucek.. jaz bi ga tudi imela.... pa so vsi moji nekaj alergični in nimamo nobene živalice, razen zlate ribice!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
30.1.2009 21:03:12   
LuNa73

Joj Lunči, ko bi se vsaj lahko umirila. Sem čist fertik. me skrbi vse skupaj ful. ma sej en bom kle zdej težila. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dej mogoč pa ti bo pomagal en mal dihanje... zavestno... vdihni tako..od trebuha pa do pljuč... izdihni pa od pljuč proti trebuhu... to pomaga za umiritev, pa še pozornost mal preusmeriš...

drgač pa ne vem kak naj te potolažim... ko vem, da je pred tabo ena velika "stvar", da misli šibajo sem in tja, da je pravi rokenrol v glavi in telesu... ampak vedi, vse bo o.k... jutri, če ne že danes, pa te čaka najnajlepšejši trenutek v življenju... ko se boš crklala z najlepšim in najnežnejšim bitjem na tem svetu ... user posted image
drgač pa, a ti si sama?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
30.1.2009 21:04:43   
LuNa73
JOJJJJuser posted image user posted image Kak lep mucek.. jaz bi ga tudi imela.... pa so vsi moji nekaj alergični in nimamo nobene živalice, razen zlate ribice!!

ja pa žleht tudi, veš user posted image user posted image user posted image user posted image

no, jst sem tud začela z zlatim ribicam....user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
30.1.2009 21:05:30   
sonček33
Hvala Lunči. Nisem sama. Sem se glih zdej zjokala mojmu v naročju. On je tako pozitiven. On zaupa vame, vase v zdravnike... UF, kolk čustev. 

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
30.1.2009 21:11:16   
trinity22
ojla, danes se pa dogaja

pa lepo po vrsti:

sonček33 saj vem da je lažje rečt, kot pa naredit pa vseeno sprosti se in pomisli na to, da se ti bo že jutri pridružil mali čudež, ki si ga nosila po srčkom, boš vidla da bouser posted image user posted image user posted image

spelka in žiži čestitke za toliko jajčk, zdaj pa se naj lepo oplodijo, da bo čim več majhnih korenjakov in korenjakinjuser posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija kako lep fižolček in čestitke za user posted image

ledenka uživaj na pijački in ne pozabi samo nonalcoholic drinks

LuNa hvala za spodbudno astrološko napoved in tvoj mucek je krasenuser posted image

gigi1 držim pesti, da bosta user posted image user posted image  in da bosta zdrava

pikica.o ti se kar pusti mal razvajat, zdaj imaš priložnost

se* kako si pa kaj ti? Počutje in to? kaj slabosti? si še v službi?

Fargi lep pozdravček in kako kaj gre tebi?

vse ostale, ki vas nisem omenila, ni bilo namerno in vas prav vse lepo pozdravljam

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
30.1.2009 21:12:30   
LuNa73

Hvala Lunči. Nisem sama. Sem se glih zdej zjokala mojmu v naročju. On je tako pozitiven. On zaupa vame, vase v zdravnike... UF, kolk čustev. 

zdej je pa še sam na teb, da ti začneš vrjet vase, zdravnike in tvojo bebico user posted image
aja, pa kr jokaj... to tud pomaga... se sprostijo napetosti user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 30.1.2009 21:14:37 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
30.1.2009 21:13:00   
sonček33
trinity - joj kako je tebe lapo brat...kje se skrivaš? kako si? kaj počneš?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
30.1.2009 21:15:59   
LuNa73
oooooo, trinity...no glede, da se tak poredko javiš, da te spomnim, ker je tvoj dan D že tud blizu... po karto si morš sem pridet! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
30.1.2009 21:42:14   
trinity22
oj, kako lepo da se me še spomniteuser posted image

res sem poredko tuki, sem do sedaj še skoz delala pa en kup drugih obveznosti, tako da mi kar ni ratalo klepetat z vami, sem pa veliko mislila na vas ...

sonček ne morem verjet da je tvoj D dan že jutri pa komaj se mi zdi smo se veselile pluseka

tudi meni se bliža z neizbežnjo hitrostjo, zdaj že počasi pripravljava, pospravljava stvari, ki jih vsaj eno leto ne bom potrebovala (služba), drugače pa sem OK, zdravje mi je do tega torka zelo služilo, tako da sem bila res skoz polno zaposlena, no v torek pa se me jelotila neka želodčna infekcija, ampak je sedaj že vse Ok...

LuNa z veseljem bom prišla po karto, samo imam še malo časa, zdaj bi si najprej rada še malo odpočila od službe, potem bi še rada naredila izpit, ki ga zadnjič nisem, no pol vse pripravim in grem rodit ... tak je plan upam, da se ga bo naša mala tudi držalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
30.1.2009 22:45:46   
miska73
Oktavija user posted image user posted image super novica. Čestitke za tako lep pregled in za MK.

Lunči user posted image končno spet vem, kako nam zveze stojijo.

Špelka naša super kokokoška, sam da si nam bolje. Nas je fejst skrbelo.

Sonček lubek user posted image Sej bo vse vredu, boš vidla da bo.

Trini  kako si ti? Ti tud nimaš velik do konca. Pa se mi zdi, da ni dolgo kar si bila v ameriki in se nam tako lepo javljala od tam. Zdaj si pa manj pridna za javljanje.user posted image

Žiži si že pri sebi? Je apaurin popustil?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
30.1.2009 22:51:11   
miska73
Špelka evo enga srčka zate...

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
30.1.2009 23:46:30   
Erin

user posted image

Lep muciuser posted image user posted image user posted image Ta prav frajer... pa LuNa se je tudi na ogled postavila..kuc kuuuuuuuuc... v ogledalu siuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
30.1.2009 23:48:25   
Erin
sonček33 - jutri je tvoj dan, dan ki ga čakaš že celo življenje...vstopi vanj z nasmehom na obrazu, kajti uresničile se ti bodo sanje!!user posted image user posted image user posted image SREČNOOO!!user posted image user posted image user posted image

gigi, špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
30.1.2009 23:49:49   
Erin

Sam na hiter na raport...
Danes sem imela 1.uradni pregled:
- nosečia sem 8 tednov in 4 dni
- bebica velika 20,5 mm in srček veselo tiktaka
- dobila materinsko knjižici in dala vse preiskave
- naslednja kontrola 27.03.2009
- PDP 07.09.2009

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
31.1.2009 8:31:41   
Anonimen
Dobro jutro!

http://www.shrani.si/f/46/PS/zVc3f5z/goodmorningcomment30.jpg

Najprej vse čestitke oktaviji user posted image  user posted image  user posted image . Naj ti minejo meseci čim hitreje user posted image  vam želi
sonček33user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  danes se ti bodo uresničile sanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Erin... moram ti rečt, da imaš luštnega sončka user posted image  user posted image  user posted image

Sicer pa vsem en lep dan in vikend. Veliko, veliko crkanja pri svojih user posted image  vam želim.

Gantar

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
31.1.2009 8:38:30   
sonček33
Pupe, grem v P po svoj zaklad. Čau bau.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.