![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:24:10
|
|
|
|
ledenka
|
lunčika, ti lepo počivaj ,jaz grem pa na pijačo z mojim... čaj mi že pri uhah vun gleda kak dober pir bi mi zaj pasal, pa ne brezalkoholni sej ne bom...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:24:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija - PDP 07.09.2009 uuuuuuuuuu, dva dni za mojim RD... device smo fajn veš...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:24:35
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: oktavija - PDP 07.09.2009 uuuuuuuuuu, dva dni za mojim RD... device smo fajn veš... itaq
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:25:24
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: oktavija - PDP 07.09.2009 uuuuuuuuuu, dva dni za mojim RD... device smo fajn veš... itaq a mojga mujceka ne boš nič pokjomentirala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:29:50
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: oktavija - PDP 07.09.2009 uuuuuuuuuu, dva dni za mojim RD... device smo fajn veš... itaq a mojga mujceka ne boš nič pokjomentirala? zaj sem vidla slike kaki mac, lepotec! meni so črni izjemno všeč, tale ima pa še tak lepo belo zraven zmešano... joj, lubek ampak vidim, da gre rad v vrečke moji tud
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:30:58
|
|
|
|
Fargesia
|
OKTAVIJA,
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:32:34
|
|
|
|
sonček33
|
ZVIRNO SPOROČILO: oktavija - PDP 07.09.2009 P kakšna lepa novička! Oktavija superca.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:44:31
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ZVIRNO SPOROČILO: oktavija - PDP 07.09.2009 P kakšna lepa novička! Oktavija superca. a ti si še kr tuuuuuuuuu Sej zdej pa si že res na ! Itak pa bo vse o.k, a jprou?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:47:45
|
|
|
|
sonček33
|
Joj Lunči, ko bi se vsaj lahko umirila. Sem čist fertik. me skrbi vse skupaj ful. ma sej en bom kle zdej težila.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:03:12
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Joj Lunči, ko bi se vsaj lahko umirila. Sem čist fertik. me skrbi vse skupaj ful. ma sej en bom kle zdej težila. dej mogoč pa ti bo pomagal en mal dihanje... zavestno... vdihni tako..od trebuha pa do pljuč... izdihni pa od pljuč proti trebuhu... to pomaga za umiritev, pa še pozornost mal preusmeriš... drgač pa ne vem kak naj te potolažim... ko vem, da je pred tabo ena velika "stvar", da misli šibajo sem in tja, da je pravi rokenrol v glavi in telesu... ampak vedi, vse bo o.k... jutri, če ne že danes, pa te čaka najnajlepšejši trenutek v življenju... ko se boš crklala z najlepšim in najnežnejšim bitjem na tem svetu ... drgač pa, a ti si sama?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:04:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija JOJJJJ Kak lep mucek.. jaz bi ga tudi imela.... pa so vsi moji nekaj alergični in nimamo nobene živalice, razen zlate ribice!! ja pa žleht tudi, veš no, jst sem tud začela z zlatim ribicam....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:05:30
|
|
|
|
sonček33
|
Hvala Lunči. Nisem sama. Sem se glih zdej zjokala mojmu v naročju. On je tako pozitiven. On zaupa vame, vase v zdravnike... UF, kolk čustev.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:11:16
|
|
|
|
trinity22
|
ojla, danes se pa dogaja pa lepo po vrsti: sonček33 saj vem da je lažje rečt, kot pa naredit pa vseeno sprosti se in pomisli na to, da se ti bo že jutri pridružil mali čudež, ki si ga nosila po srčkom, boš vidla da bo spelka in žiži čestitke za toliko jajčk, zdaj pa se naj lepo oplodijo, da bo čim več majhnih korenjakov in korenjakinj oktavija kako lep fižolček in čestitke za ledenka uživaj na pijački in ne pozabi samo nonalcoholic drinks LuNa hvala za spodbudno astrološko napoved in tvoj mucek je krasen gigi1 držim pesti, da bosta in da bosta zdrava pikica.o ti se kar pusti mal razvajat, zdaj imaš priložnost se* kako si pa kaj ti? Počutje in to? kaj slabosti? si še v službi? Fargi lep pozdravček in kako kaj gre tebi? vse ostale, ki vas nisem omenila, ni bilo namerno in vas prav vse lepo pozdravljam
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:12:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Hvala Lunči. Nisem sama. Sem se glih zdej zjokala mojmu v naročju. On je tako pozitiven. On zaupa vame, vase v zdravnike... UF, kolk čustev. zdej je pa še sam na teb, da ti začneš vrjet vase, zdravnike in tvojo bebico aja, pa kr jokaj... to tud pomaga... se sprostijo napetosti
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 30.1.2009 21:14:37 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:13:00
|
|
|
|
sonček33
|
trinity - joj kako je tebe lapo brat...kje se skrivaš? kako si? kaj počneš?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:15:59
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooo, trinity...no glede, da se tak poredko javiš, da te spomnim, ker je tvoj dan D že tud blizu... po karto si morš sem pridet!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 21:42:14
|
|
|
|
trinity22
|
oj, kako lepo da se me še spomnite res sem poredko tuki, sem do sedaj še skoz delala pa en kup drugih obveznosti, tako da mi kar ni ratalo klepetat z vami, sem pa veliko mislila na vas ... sonček ne morem verjet da je tvoj D dan že jutri pa komaj se mi zdi smo se veselile pluseka tudi meni se bliža z neizbežnjo hitrostjo, zdaj že počasi pripravljava, pospravljava stvari, ki jih vsaj eno leto ne bom potrebovala (služba), drugače pa sem OK, zdravje mi je do tega torka zelo služilo, tako da sem bila res skoz polno zaposlena, no v torek pa se me jelotila neka želodčna infekcija, ampak je sedaj že vse Ok... LuNa z veseljem bom prišla po karto, samo imam še malo časa, zdaj bi si najprej rada še malo odpočila od službe, potem bi še rada naredila izpit, ki ga zadnjič nisem, no pol vse pripravim in grem rodit ... tak je plan upam, da se ga bo naša mala tudi držala
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 22:45:46
|
|
|
|
miska73
|
Oktavija super novica. Čestitke za tako lep pregled in za MK. Lunči končno spet vem, kako nam zveze stojijo. Špelka naša super kokokoška, sam da si nam bolje. Nas je fejst skrbelo. Sonček lubek Sej bo vse vredu, boš vidla da bo. Trini kako si ti? Ti tud nimaš velik do konca. Pa se mi zdi, da ni dolgo kar si bila v ameriki in se nam tako lepo javljala od tam. Zdaj si pa manj pridna za javljanje. Žiži si že pri sebi? Je apaurin popustil?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 22:51:11
|
|
|
|
miska73
|
Špelka evo enga srčka zate...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 23:46:30
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Lep muci Ta prav frajer... pa LuNa se je tudi na ogled postavila..kuc kuuuuuuuuc... v ogledalu si
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 23:48:25
|
|
|
|
Erin
|
sonček33 - jutri je tvoj dan, dan ki ga čakaš že celo življenje...vstopi vanj z nasmehom na obrazu, kajti uresničile se ti bodo sanje!! SREČNOOO!! gigi, špelka ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 23:49:49
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Sam na hiter na raport... Danes sem imela 1.uradni pregled: - nosečia sem 8 tednov in 4 dni - bebica velika 20,5 mm in srček veselo tiktaka - dobila materinsko knjižici in dala vse preiskave - naslednja kontrola 27.03.2009 - PDP 07.09.2009
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 8:31:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! http://www.shrani.si/f/46/PS/zVc3f5z/goodmorningcomment30.jpg Najprej vse čestitke oktaviji . Naj ti minejo meseci čim hitreje vam želi sonček33 - danes se ti bodo uresničile sanje Erin... moram ti rečt, da imaš luštnega sončka Sicer pa vsem en lep dan in vikend. Veliko, veliko crkanja pri svojih vam želim. Gantar
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 8:38:30
|
|
|
|
sonček33
|
Pupe, grem v P po svoj zaklad. Čau bau.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.