![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 18:38:49
|
|
|
|
gigi1
|
Lunči v sredo imam ET. A to pomeni, da bosta dvojčka Hvala za tole. Sem pogrešala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 18:40:11
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka, mislim nate....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 18:54:42
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lunči v sredo imam ET. A to pomeni, da bosta dvojčka Hvala za tole. Sem pogrešala naj bo od napoved taprava in naj bosta
< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.1.2009 18:55:53 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:00:21
|
|
|
|
spelka12
|
csaje le glej, da ji februarja ne odpreš več vrat, kr na mrazu naj 9 mesecev počaka sonček pol bo pa jutri ha, ha, hi, hi, hu, hu... poročilo iz punkcije - pridelala 17 jajčkov (petelin je ves ponosen na mene ). Vstala iz stola, krvavela, padla skup, spet vstala, pobruhala lavor, pol me je pa še krč po celem telesu zagrabu, da se sploh nisem mogla premikat. In rezultat je bil tak, da sem do 16.30 ležala v Postojni z infuzijo v roki in ornk močnimi protibolečinskimi v riti. Hvala ti postojna . Zdej sem zadeta ko rožca in upam, da ne mine še kmalu . žižika še tuki za celice. Seveda bosta 2 . lunček se je javu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:14:48
|
|
|
|
ledenka
|
še tukaj čestitke obema kokoškama naj se jajčka lepo oplodijo in delijo! žiži, tebi želim dve blastocisti in še eno za frižider, špelči, tebi pa vsaj nogometno moštvo pa še kakega za na klop! sonček, a jutri pa že rodit priznam, jaz sem čikn in bi raj mela CR... je pa res, da je tvoja varjanta bolj natur. luuuunčiiiikaaaaa hvala za napoved, pol bo jutri boljši dan
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:21:33
|
|
|
|
pikicao.
|
hellou..evo spt se vam oglasam :) dons sm doma me je v krizu ucipnl..in sm vsa adijo..k ena stara mamca pa se 25 nism pr 50-tih bom ze kripelj in kaj je kej novega..soncek33 sms mi se nisi poslala, torej sklepam d se snisi rodila..cutm pa d bo kmaluuu kaj pa ostale, kako ste nosecke in se ne nosecke oz. kmalu nosecke ?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:39:15
|
|
|
|
ledenka
|
oooooooooooo, pikicaooooooooooooooooo naj te dragi malo po križu pomasira... pa mal manj z ritko morš migat, pa bo bolje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:40:31
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lunči v sredo imam ET. A to pomeni, da bosta dvojčka sem ti ravno poslala , in upam, da ni bolj med neumnimi in si je zapomnila taprave koordinate . Tak da, kar se mene tiče.... . Hvala za tole. Sem pogrešala Ni za kaj!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:41:13
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka luuuunčiiiikaaaaa hvala za napoved, pol bo jutri boljši dan sej je pa že cajt, a ne?????
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:44:16
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka luuuunčiiiikaaaaa hvala za napoved, pol bo jutri boljši dan sej je pa že cajt, a ne????? ah itak! kako si kaj ti, bejba moja draga? vse mirno na vseh frontah? maco uboga?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:46:48
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 poročilo iz punkcije - pridelala 17 jajčkov (petelin je ves ponosen na mene ). Zdej sem zadeta ko rožca in upam, da ne mine še kmalu .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:48:59
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah itak! kako si kaj ti, bejba moja draga? Pa o.k... guramo nekak. vse mirno na vseh frontah? jps.... me že mal plaši ta mir maco uboga? ama nič! Edino kar sliši je: NA Drgač pa je en veeelik divjak! Ti pa itak vem, da si o.k! anda?
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 30.1.2009 19:49:22 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:50:53
|
|
|
|
ledenka
|
dokler možje in mački ubogajo, je lajf itak preveč dolgočasen moji mački imajo najraje ''gremo papat'' jaz sem ok, ena viroza me hvata pa sem danes kar doma ostala... je pasaloooo
< Sporočilo je popravil ledenka -- 30.1.2009 19:51:54 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:53:38
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dokler možje in mački ubogajo, je lajf itak preveč dolgočasen moji mački imajo najraje ''gremo papat'' no ja, ampak tale neposlušnost mojega divjaka.... se mi zdi pa že tri mač... čist je sam svoj... ne j*** žive sile hmmmm... za drugega pa ne morem rečt - moža, ker ga še nisem imela
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:54:30
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz sem ok, ena viroza me hvata pa sem danes kar doma ostala... je pasaloooo za doma ostat... toto virozo pa kr mal našcšcaj vstran
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 19:57:23
|
|
|
|
ledenka
|
je še mali mac kaj misliš, da bo takoj tako len? počak, da bo star kako leto, potem bo definitivno bolje, sploh če ga boš kastrirala mož ali pač partner, karkoli rečeš skratka dec
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:01:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka je še mali mac kaj misliš, da bo takoj tako len? počak, da bo star kako leto, potem bo definitivno bolje, sploh če ga boš kastrirala pa, ko bo dal jajčke bek, bo tud manj grizu? Bo postal bolj nežen? Ker počas pa si že želim, da bi mela spet normalne roke... pa noge
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:05:18
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pa, ko bo dal jajčke bek, bo tud manj grizu? Bo postal bolj nežen? Ker počas pa si že želim, da bi mela spet normalne roke... pa noge večina jih postane bolj nežnih, ja eni pa ne, ampak to je odvisno od mačka. moj tavelik ni nikol grizu, sem ga pa res dobila pri njegovih 6 mesecih... tamala neki hoče grizt, pa jo probam odvadit... tako da vsaj pogrižena nisem več
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:09:19
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 pa, ko bo dal jajčke bek, bo tud manj grizu? Bo postal bolj nežen? Ker počas pa si že želim, da bi mela spet normalne roke... pa noge večina jih postane bolj nežnih, ja eni pa ne, ampak to je odvisno od mačka. moj tavelik ni nikol grizu, sem ga pa res dobila pri njegovih 6 mesecih... tamala neki hoče grizt, pa jo probam odvadit... tako da vsaj pogrižena nisem več aha.. ampak o.k... se nekak sprijaznjujem s tem, da mam divjaka, pa nasilneža, pa cvilimoža, pa cartla zvečer in zgodaj zjutraj (beri ob petih zjutri).. pa itak, taki ko je, pa taki ko bo, ga bomo meli še naprej radi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:12:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 aha.. ampak o.k... se nekak sprijaznjujem s tem, da mam divjaka, pa nasilneža, pa cvilimoža, pa cartla zvečer in zgodaj zjutraj (beri ob petih zjutri).. pa itak, taki ko je, pa taki ko bo, ga bomo meli še naprej radi no, moji so vsaj cartli ob 7h zjutraj... ko me je treba zbudit, da dam hrano pa včasih sredi noči, ko grem lulat, ampak dostikrat takrat kar prespita moje vstajanje kolk je star tale tvoj mac zdaj? maš kake nove slikce?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:13:47
|
|
|
|
LuNa73
|
Nč, ajsika moja, grem jst v mižule, ker še komej gledam (tole ob petih, dam mam brnečo budilko,ki bi se rada cartala je čist res ). Lepo se mej... pa se bereva še kaj... pa pazi na vas dvoje . Juter pa bo itak lep dan, ko bomo tetke postale . Ampak mam občutek, da je sonček že na poti v Rim in da že potiskajo....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:14:55
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka no, moji so vsaj cartli ob 7h zjutraj... ko me je treba zbudit, da dam hrano pa včasih sredi noči, ko grem lulat, ampak dostikrat takrat kar prespita moje vstajanje kolk je star tale tvoj mac zdaj? maš kake nove slikce? star je štiri mesece..je bil 27. čak poiščem slikice....
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 30.1.2009 20:20:53 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:15:59
|
|
|
|
oktavija
|
Čer dekleta!!! Sam na hiter na raport... Danes sem imela 1.uradni pregled: - nosečia sem 8 tednov in 4 dni - bebica velika 20,5 mm in srček veselo tiktaka - dobila materinsko knjižici in dala vse preiskave - naslednja kontrola 27.03.2009 - PDP 07.09.2009 Naslednji teden sem še doma pol pa nazaj v službo... Full sem utrujena in nisem niti brala kaj se je dogajalo zato vam pošiljam samo EN VELIK POLJUBČRK!!!! Aja videla pa sem da je ŠPELČIKA pridelala 17 jajčk!!! BRAVO!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:18:09
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija lep fižolček! čestitam za srček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 30.1.2009 20:22:20
|
|
|
|
LuNa73
|
oktavija čestitam za lepo piko in srček KAr tako lepo naprej !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.