|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
30.1.2009 18:38:49   
gigi1
Lunči v sredo imam ET. A to pomeni, da bosta dvojčka user posted image

Hvala za tole. Sem pogrešala user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
30.1.2009 18:40:11   
Fargesia
špelka, mislim nate....user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
30.1.2009 18:54:42   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

naj bo od user posted image napoved taprava

in naj bosta user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.1.2009 18:55:53 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
30.1.2009 19:00:21   
spelka12
csaje le glej, da ji februarja ne odpreš več vrat, kr na mrazu naj 9 mesecev počaka user posted image
sonček pol bo pa jutri ha, ha, hi, hi, hu, hu...
poročilo iz punkcije - pridelala 17 jajčkov (petelin je ves ponosen na meneuser posted image ). Vstala iz stola, krvavela, padla skup, spet vstala, pobruhala lavor, pol me je pa še krč po celem telesu zagrabu, da se sploh nisem mogla premikat. In rezultat je bil tak, da sem do 16.30 ležala v Postojni z infuzijo v roki in ornk močnimi protibolečinskimi v riti. Hvala ti postojnauser posted image . Zdej sem zadeta ko rožca in upam, da ne mine še kmaluuser posted image .
žižika še tuki user posted image user posted image  za celice. Seveda bosta 2 user posted image user posted image .
lunček se je javu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
30.1.2009 19:14:48   
ledenka
še tukaj čestitke obema kokoškama user posted image user posted image user posted image  naj se jajčka lepo oplodijo in delijo! žiži, tebi želim dve blastocisti in še eno za frižider, špelči, tebi pa vsaj nogometno moštvo user posted image user posted image user posted image  pa še kakega za na klop!

sonček, a jutri pa že rodit user posted image user posted image user posted image  priznam, jaz sem čikn in bi raj mela CR... je pa res, da je tvoja varjanta bolj natur.

luuuunčiiiikaaaaa user posted image user posted image user posted image  hvala za napoved, pol bo jutri boljši dan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
30.1.2009 19:21:33   
pikicao.
hellou..evo spt se vam oglasam :)

dons sm doma me je v krizu ucipnl..in sm vsa adijo..k ena stara mamca user posted image user posted image user posted image  pa se 25 nism user posted image user posted image  pr 50-tih bom ze kripelj user posted image user posted image

in kaj je kej novega..soncek33 sms mi se nisi poslala, torej sklepam d se snisi rodila..cutm pa d bo kmaluuu user posted image

kaj pa ostale, kako ste nosecke in se ne nosecke oz. kmalu nosecke user posted image ?

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
30.1.2009 19:39:15   
ledenka
oooooooooooo, pikicaooooooooooooooooo user posted image user posted image user posted image  naj te dragi malo po križu pomasira... pa mal manj z ritko morš migat, pa bo bolje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
30.1.2009 19:40:31   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image  sem ti ravno poslala user posted image , in upam, da ni bolj med neumnimi in si je zapomnila taprave koordinate user posted image . Tak da, kar se mene tiče.... user posted image .

Ni za kaj!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
30.1.2009 19:41:13   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

luuuunčiiiikaaaaa user posted image user posted image user posted image  hvala za napoved, pol bo jutri boljši dan user posted image

sej je pa že cajt, a ne????? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
30.1.2009 19:44:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

sej je pa že cajt, a ne????? user posted image

ah itak! kako si kaj ti, bejba moja draga? vse mirno na vseh frontah? maco uboga?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
30.1.2009 19:46:48   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

poročilo iz punkcije - pridelala 17 jajčkov (petelin je ves ponosen na meneuser posted image ).

user posted image

Zdej sem zadeta ko rožca in upam, da ne mine še kmaluuser posted image .

user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
30.1.2009 19:48:59   
LuNa73

ah itak! kako si kaj ti, bejba moja draga? Pa o.k... guramo nekak.
vse mirno na vseh frontah? jps.... me že mal plaši ta mir user posted image user posted image
maco uboga? ama nič! Edino kar sliši je: NA user posted image user posted image  Drgač pa je en veeelik divjak! user posted image

Ti pa itak vem, da si o.k! anda?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 30.1.2009 19:49:22 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
30.1.2009 19:50:53   
ledenka

dokler možje in mački ubogajo, je lajf itak preveč dolgočasen user posted image  

moji mački imajo najraje ''gremo papat'' user posted image user posted image user posted image

jaz sem ok, ena viroza me hvata pa sem danes kar doma ostala... je pasaloooo user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 30.1.2009 19:51:54 >

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
30.1.2009 19:53:38   
LuNa73

dokler možje in mački ubogajo, je lajf itak preveč dolgočasen user posted image  

moji mački imajo najraje ''gremo papat'' user posted image user posted image user posted image

no ja, ampak tale neposlušnost mojega divjaka.... se mi zdi pa že tri mač... čist je sam svoj... ne j*** žive sile user posted image user posted image

hmmmm... za drugega pa ne morem rečt - moža, ker ga še nisem imela user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
30.1.2009 19:54:30   
LuNa73

jaz sem ok, ena viroza me hvata pa sem danes kar doma ostala... je pasaloooo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za doma ostat... toto virozo pa kr mal našcšcaj vstran user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
30.1.2009 19:57:23   
ledenka
je še mali mac user posted image  kaj misliš, da bo takoj tako len? počak, da bo star kako leto, potem bo definitivno bolje, sploh če ga boš kastrirala user posted image

mož ali pač partner, karkoli rečeš user posted image  skratka dec user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
30.1.2009 20:01:02   
LuNa73

je še mali mac user posted image  kaj misliš, da bo takoj tako len? počak, da bo star kako leto, potem bo definitivno bolje, sploh če ga boš kastrirala user posted image

pa, ko bo dal jajčke bek, bo tud manj grizu? Bo postal bolj nežen? user posted image  Ker počas pa si že želim, da bi mela spet normalne roke... pa nogeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
30.1.2009 20:05:18   
ledenka

pa, ko bo dal jajčke bek, bo tud manj grizu? Bo postal bolj nežen? user posted image  Ker počas pa si že želim, da bi mela spet normalne roke... pa nogeuser posted image

večina jih postane bolj nežnih, ja user posted image  eni pa ne, ampak to je odvisno od mačka. moj tavelik ni nikol grizu, sem ga pa res dobila pri njegovih 6 mesecih... tamala neki hoče grizt, pa jo probam odvadit... tako da vsaj pogrižena nisem več user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
30.1.2009 20:09:19   
LuNa73

večina jih postane bolj nežnih, ja user posted image  eni pa ne, ampak to je odvisno od mačka. moj tavelik ni nikol grizu, sem ga pa res dobila pri njegovih 6 mesecih... tamala neki hoče grizt, pa jo probam odvadit... tako da vsaj pogrižena nisem več user posted image  

aha.. ampak o.k... se nekak sprijaznjujem s tem, da mam divjaka, pa nasilneža, pa cvilimoža, pa cartla zvečer in zgodaj zjutraj (beri ob petih zjutri).. pa itak, taki ko je, pa taki ko bo, ga bomo meli še naprej radi user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
30.1.2009 20:12:58   
ledenka

aha.. ampak o.k... se nekak sprijaznjujem s tem, da mam divjaka, pa nasilneža, pa cvilimoža, pa cartla zvečer in zgodaj zjutraj (beri ob petih zjutri).. pa itak, taki ko je, pa taki ko bo, ga bomo meli še naprej radi user posted image

no, moji so vsaj cartli ob 7h zjutraj... ko me je treba zbudit, da dam hrano user posted image  pa včasih sredi noči, ko grem lulat, ampak dostikrat takrat kar prespita moje vstajanje

kolk je star tale tvoj mac zdaj? maš kake nove slikce?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
30.1.2009 20:13:47   
LuNa73
Nč, ajsika moja, grem jst v mižule, ker še komej gledam (tole ob petih, dam mam brnečo budilko,ki bi se rada cartala je čist resuser posted image user posted image ). Lepo se mej... pa se bereva še kaj... pa pazi na vas dvoje user posted image .

Juter pa bo itak lep dan, ko bomo tetke postale user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak mam občutek, da je sonček že na poti v Rim in da že potiskajo....user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
30.1.2009 20:14:55   
LuNa73

no, moji so vsaj cartli ob 7h zjutraj... ko me je treba zbudit, da dam hrano user posted image  pa včasih sredi noči, ko grem lulat, ampak dostikrat takrat kar prespita moje vstajanje

kolk je star tale tvoj mac zdaj? maš kake nove slikce?

star je štiri mesece..je bil 27. user posted image
čak poiščem slikice....

user posted image

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 30.1.2009 20:20:53 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
30.1.2009 20:15:59   
oktavija
Čer dekleta!!!

Sam na hiter na raport...
Danes sem imela 1.uradni pregled:
- nosečia sem 8 tednov in 4 dni
- bebica velika 20,5 mm in srček veselo tiktaka
- dobila materinsko knjižici in dala vse preiskave
- naslednja kontrola 27.03.2009
- PDP 07.09.2009

user posted image

Naslednji teden sem še doma pol pa nazaj v službo...
Full sem utrujena in nisem niti brala kaj se je dogajalo zato vam pošiljam samo EN VELIK POLJUBČRK!!!!user posted image user posted image user posted image

Aja videla pa sem da je ŠPELČIKA pridelala 17 jajčk!!! BRAVO!!!!user posted image  user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
30.1.2009 20:18:09   
ledenka
oktavija user posted image user posted image user posted image  lep fižolček! čestitam za srček user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
30.1.2009 20:22:20   
LuNa73
oktavija čestitam za lepo piko in srček user posted image user posted image user posted image  KAr tako lepo naprejuser posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.