![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:03:16
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Mi pa tvoj zvenij isto kak moj. Moj bi tuj trmal 100/vöro... Vupam, ka čimprej dobijš tisti sms & ka de malena prinčipesa čimprej OK. takši so ti naši lubi prekmurski dečki. ka moreš, pač same smo si zbrale. mela san možnost, ka ga menjat, pa san ga nej. tak ti je to. če je pa vseeno bougši. sms san dobila, za 2min je bilo vse ok, nato pa opet. bo že. jutri bo boljše. Na NS bo vse ok, boš vidla. mah, danes je očitno nekaj v zraku, da smo pač malo tak tak. kje pa delaš? vem da v VP, ali kje?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:11:04
|
|
|
|
Serendipity
|
Viiiš, san ti pravla, ka si radovednica. Delan na OŠ. Ja, tou so pa naše trmaši, ali naj bou. Kakše sou takše sou, naše sou. Ej, je pa gnjes nekaj v zrake, zgleda Saj bou. Nej je vse tak sijvo kak včasik zgleda... (Hvala za tolažbo )
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:17:03
|
|
|
|
spelka12
|
sanšaaaaaaaaaajn a mali neče ven? A pridemo pomagat? Ni blema samo rečt moraš. fargi ima pa jutri IUI. A bomo kej navijale za našo pupo? podganca kako s pa ti pa tvoje špikanje. A gre? Maš mirno roko? erin nč nisem boljš žižek a že komaj čakaš sredo?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:19:57
|
|
|
|
Serendipity
|
špelinčka, lubika - nič ni boljše? Pa lepo počivaš? Piješ dosti tekočine? Te tvoj razvaja? Pripeljem pizzo? Kdaj imaš pa ti ET?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:27:31
|
|
|
|
spelka12
|
sekica moja počivam. Moj me zeloooo razvaja. Je celo stanovanje pospravil, zdej mi bo pa še cunje obesil . Tekočine pijem veliko ampak itak to ni bila hiperca. So rekli da je od stresa in nepravilnega dihanja . Ma oni že vejo. Eden je omenil pizzo. Kje, kdo, kdaj, jaaaaaaaaaaaaaaaaa. Se mi že sline cedijo. Jo imam zelooo rada. Sploh take s čudnimi dodatki . ET imam pa v sredo kot žižika.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:32:12
|
|
|
|
Serendipity
|
Definiraj čudne dodatke O, potem pa bom močno, močno stiskala pestke za obe!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:32:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 sekica moja počivam. Moj me zeloooo razvaja. Je celo stanovanje pospravil, zdej mi bo pa še cunje obesil . . Uh, je pa priden.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:33:16
|
|
|
|
sonček85
|
A je kaj novičk o Sončku 33
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:34:48
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 A je kaj novičk o Sončku 33 sunshine eighty-five - nega še nič. Jaz sem že tak nestrpna. Kar stiskam pestke za njo. Upam, da se ne muči preveč. Dihaj, dihaj in potiskaj, potiskaj sanšanj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:35:42
|
|
|
|
sonček85
|
KOmaj čakam novičke
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:36:27
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 KOmaj čakam novičke Kako si pa ti? Oziroma vidva?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:36:34
|
|
|
|
beyba
|
Špelka še tuki čestitke za jajčka Tudi tebi žižika tako da zdej se pa le pripravita na lepe trenutke naprej Sonček daj no -čakam cel dan na lepo novico vsaj eno...Sem mal velik depresivna pa bi rada vsaj kako lepo novico.... lp vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:37:26
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sem mal velik depresivna pa bi rada vsaj kako lepo novico.... A ti tudi? Pa kaj je to v zraku danes ... Bomo ga malo ''zafeštale'' babuške?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 31.1.2009 19:41:20 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:40:43
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Definiraj čudne dodatke O ne mi o tem. Moj ponori, ko greva ven na pico . No pa se pogovarjajmo od tega. Moja idealna pica (testo, pelati, mozzarela in kuhan pršut so povsod +): varianta 1: svež paradižnik, paprika, koruza, jajce in rukola varianta 2: čebula, jajce, hrenovka in načo varianta 3: srbska solata iz konzerve, kisla smetana, načo in ketchup (pa tud kajmak paše zraven) varianta 4: vse kar preberete zgoraj skupaj na 1 pici No se* a bi jo jedla z mano. Aja pa če to še ni dost. Zadnjič sva odkrila picerijo, ki ima božansko pico s pomfrijem, pa sploh ne maram pomfrija sonček85 o sončici ne duha ne sluha. Sem še mobi dala filat, da nebi slučajno crknil . Upam, da ne rojeva toliko časa reva naša
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:42:18
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sem mal velik depresivna pa bi rada vsaj kako lepo novico.... A ti tudi? Pa kaj je to v zraku danes ... Bomo ga malo zafeštale babuške? jaaaaaa nočas je naša fešta, nočas se vino pije............. Najbolj, da se že začnemo pripravljat na veselo novico. A bi kera koktejl? Al pa pico?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:42:45
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Viiiš, san ti pravla, ka si radovednica. Delan na OŠ. Ja, tou so pa naše trmaši, ali naj bou. Kakše sou takše sou, naše sou. Ej, je pa gnjes nekaj v zrake, zgleda Saj bou. Nej je vse tak sijvo kak včasik zgleda... (Hvala za tolažbo ) sem in to zelo. saj mi je pol oproščeno ker priznam, a ne? sem pa bila radovedna zaradi mojega. on je 7let delal v VP in pa še kaj drugoga so mota okrog VP.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:44:32
|
|
|
|
Serendipity
|
Ajoj, špelči - hehe, zmagovita si Meni je bilo nazadnje po pizzi , tak, da .. bove šle na pizzo s pomfrijem - za pomfri pa se tudi tepem, č ebo treba Etola - ampak, dodatke si pa sama dodaj
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:49:03
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: beyba Sem mal velik depresivna pa bi rada vsaj kako lepo novico.... A ti tudi? Pa kaj je to v zraku danes ... Bomo ga malo ''zafeštale'' babuške? kar pošteno depresivna sem tudi jaz. kaka dobra novička bi mi res polepšala ta dan in ta večer. zdaj sem pa tudi jaz že nestrpna, sonček kaj se to dogaja? bo še detece januarsko ali pa že februarsko?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:51:14
|
|
|
|
Nončika
|
Se*, spelka. zdaj pa tak, vidve mejta pico, jaz bom pa ruknila kar tole pivo. pivo bo kar moje. haha. še premalo bo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:53:06
|
|
|
|
spelka12
|
A viš seki, na suho salamo sem pa pozabila. Ja ta tud paše na uno 2 varianto . Babe - erin in njen Tilen sta spet v bolnici . Me je ravno klicala, da se mali čudno obnaša, ima tike in spet obrača oči . Upam, da bo vse ok in da prideta kmalu domov. Joj kaj nas nemamice še vse čaka . Pa je res čuden dan danes . sonček reši nas pliiiiis.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:54:10
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje* Se*, spelka. zdaj pa tak, vidve mejta pico, jaz bom pa ruknila kar tole pivo. pivo bo kar moje. haha. še premalo bo. važi, sovražim pivo (razen kriega seveda a ne ajsika?) Ja nč, pol ti bomo pa en sod s pipco kupile.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:55:05
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 A viš seki, na suho salamo sem pa pozabila. Ja ta tud paše na uno 2 varianto . Babe - erin in njen Tilen sta spet v bolnici . Me je ravno klicala, da se mali čudno obnaša, ima tike in spet obrača oči . Upam, da bo vse ok in da prideta kmalu domov. Joj kaj nas nemamice še vse čaka . Pa je res čuden dan danes . sonček reši nas pliiiiis. Joj, ne že spet. Uboga Erin in tamalček. Drži se pupa!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:57:25
|
|
|
|
Serendipity
|
*csaje* - ti, piva pa ne dam! Saj edino virtualno je v mojem dosegu zaenkrat... Mmmmmmm!!!! špelka - izvolio - ti kar pizzo mej. Jaz bom raje kar tole:
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 31.1.2009 19:59:34
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Pa dober tek vama želim....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.