|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
21.1.2009 13:40:26   
beyba
evo punce nekaj za nezaposlene nosečnice vključno s tabo živa....

http://www.zurnal24.si/Nosecnice-odprite-s-p/novice/slovenija/89153

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 476
21.1.2009 14:04:33   
Anonimen
Hej pupe... Ob pol desetih sem zaspala in spala do pred 20 minutami user posted image

Beyba... tale vaš otrok je pa tooooooooook lušnan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa vztrajna je kot štirje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonči33 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   slabe misli na stran, mali se pripravlja na prihod na svet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
21.1.2009 14:34:48   
jazzz27
beyba..tale članek mal drži mal pa ne...če vse preračunaš si skor na istem...samo tole mi niti najmanj ni všeč. Mislim, kje jim logika za 200 pa še nekaj evrov prispevkov, kar sploh ni res... samo nakompliciraš si stvari na glavo. moja mama ima privat in sem do preden sem zanosila delala pri njej..pač neprijavljena, ker so prispevki preveliki....pač...no naj povem da nisem ne vem kaj zaslužila...no razen najinih naložb, ki pa se tudi niso vse izplačale in bo treba še kako leto počakat. In taka država? ja hvala. najbolj pa me pogreje, ko spodaj berem komentarje, da to izkoriščajo neizobražene bunke?! (ok saj so tudi take vmes)....nikoli ne pomislijo kaj pa če niso imele te možnosti in sposobnosti? (govorim za nekatere) ne vse.... mene bodo doletele pač vse neugodnosti..sicer sem si pa to sama izbrala. Nebi šla nikol na samohranilko al pa kaj tazga...

Živa....dobro jutrouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
21.1.2009 15:50:54   
Serendipity
oktavija - me veseli za srčka! Superca! user posted image user posted image user posted image

sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate user posted image

beyba - jao, pa tamala je že cel kobacajček! Wau je lušna...

*hugs* za vse super bejbe čvekice!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 479
21.1.2009 17:20:36   
beyba
jazzzzzzzziiiiiii   kako narediš tisti super sendvič topli z omakicami?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 480
21.1.2009 17:36:57   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

sunshine33 - lubika, kaj je narobe? Saj bo vse OK, to te malo to fuj fuj vreme meče. Eto en prekmurski objemček zate user posted image

pa ne pravi ka si ti tuj prekmurka? user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 481
21.1.2009 18:59:21   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

jazzzzzzzziiiiiii   kako narediš tisti super sendvič topli z omakicami?

sendvič...

potrebuješ....

• paradižnik
  • en list solate
  • eno pest naribanega sira

za polivko

• ena žlica majoneze
  • ena žlica ketcupa
  • ena žlica gorčice
  • vse skupaj zmešaš in pomažeš po bombetki, gor položiš nariban sir, solatko narezano na 5mm debele rezance in povrhu položiš tri kolutke paradižnika paradižnika. Daš na krožnik in v mikrovalovno za slabo minuto (da se sestavine lepo prepojijo), ko vzameš ven zaviješ v alu folijo za minuto, potem pa uživaš v rajskem okusu!!!!
  • VREDNO JE POIZKUSITI, FENOMENALEN OKUS!!

Oprosti, ker nisem že prej odpisala...bla odsotna za kosilouser posted image ...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 482
21.1.2009 19:01:11   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

pa ne pravi ka si ti tuj prekmurka? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa Živa je tud na pol prekmurka...ti povem, ko to začnejo z njihovo prlekijščino...mah kdo bi jih zastopuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 483
21.1.2009 19:07:59   
beyba
moj otrok pa dela prve korake in sabo pelje še škatlo na sprehod....  praktično hodi pa še sedem mesecev ni stara....user posted image user posted image user posted image user posted image kolk gre vse to hitro......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 484
21.1.2009 19:10:47   
jazzz27

moj otrok pa dela prve korake in sabo pelje še škatlo na sprehod....  praktično hodi pa še sedem mesecev ni stara....user posted image user posted image user posted image user posted image kolk gre vse to hitro......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

beyba...to je pa res neverjetno vse skupaj...pa mojmu ravno zdaj kažem kako tvoja punčarica že obvlada...se je skoz smehljal zraven kak cuker je!!!

Bravo za prve copikeuser posted image ...pri vas gre res hitro

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 485
21.1.2009 19:13:55   
beyba
čist je naspidirana, sam vižat še ne zna jo mormo mi, pa če je fletno utrujena jo je treba pazit, ker pade iz škatle pa se ne ujame vedno z rokico potem pa t3a v g3av6 s26+516,,,sa0 n5 2r5ze,,,

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 486
21.1.2009 19:15:08   
beyba
Potem pa tla skočijo v glavo, sam hudega jo merkamo....tkole je prevod zadnjega dela, ker sem num lock pritisnilauser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 487
21.1.2009 19:56:03   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čistokrvna! user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 488
21.1.2009 20:21:12   
gigi1
Ojla srčice

Malo pozno...pa le user posted image
Poročilo z UZ. Frnikolce cca 12mm, kar je kar lepo glede na to, da je UZ zelo zgodaj. Dr. D je rekel nekaj..ne vem kolk. V soboto ima nasdlednji UZ. Upam na stopko v ponedeljek ali torek in punkcijo v sredo ali četrtek user posted image .
Šibam počasi domov iz službe. Se pišemo. Lupčke vsem in opravičilo...nič nisem uspela brat user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

Neposredna povezava do sporočila: 489
21.1.2009 20:27:05   
Serendipity
gigi - Jupi! To je pa fajn brat! Držim pestke, da bo čimprej punkcija in uspešen ET ter da dobiš svojo pikico/pikici v objem za kar dolgo! user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 490
21.1.2009 20:27:46   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gigi

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
21.1.2009 21:06:21   
miska73
Žižek čestitke za vmesni rezultat. user posted image

Sončica pa kaj te muči danes... si preveč sama pa potem preveč razmišljaš... dej strahece čimbolj na stran. Saj bo vse tako kot mora biti. Le mirno. Me smo pa s tabo.

Pozdravček vsem ostalim.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 492
21.1.2009 21:38:32   
spelka12
žižika jeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image . Naj pridno rastejo še naprej.
sonček čakamo, čakamo, čakamo, navijamo, navijamo, navijamo.....
erin misssam te
kako ste ostale borke?

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 493
21.1.2009 22:06:25   
ledenka

http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg

evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo....

tole škatlo pa poznam user posted image  lepa pupa je! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 494
22.1.2009 8:07:56   
jazzz27
Jutro!!

Žižika...je!!!!! Super umesni rezultatek. Je kaj povedal koliko jih je? Čestitam lubica!!

Miška, helov....kako si kaj? Kaj je novega pri vas?

Špelkica, si že kaj bolš?

beyba...tla v glavouser posted image user posted image user posted image . Bogica mala, saj se ne more še čist ujeti, to je razumljivo. Si probala hambi?

Ajsi...jutri pa okulist, komaj čakam, da poročaš. Kako se počutiš? Favorita med vozički že imate?

Živa...jutro, kako si?

Sonček33...a smo danes kaj bolš?

*casje*..mamo mi kar nekaj prekmurkuser posted image ...kako si?

lep dan...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
22.1.2009 9:02:34   
Anonimen

pa človek tou nemre vrvate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s kec si pa tij?

Ges san sicer samo oženjena s sobočancem, samo pravijo, kda me čüjejo, ka san že prava prekmurka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 496
22.1.2009 9:04:51   
Anonimen
ojla jazzzi.... Sem kar ok... Danes sem se malo naspala, je moj dragi kar avto vzel pa šel sam v službo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GIGI... jaz sicer številk ne poznam, ampak glede na odzive ostalih tudi jaz pravim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   komaj čakamo pluseka user posted image user posted image user posted image user posted image

Beyba... ravno včeraj sem razmišljala, da je tole fulll hitro in da boš verjetno še malo bogica, ker se tok hitro odvija... Ampak ko shodijo imajo pa drugi čar boš videla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
22.1.2009 9:08:04   
Anonimen
pupe meni je zjutraj, ko se zbudim takooooo slabo... takoj moram nekaj pojest ali popit, pa čeprav na silo.... mam želodec kar u ustih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 498
22.1.2009 9:14:38   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

pupe meni je zjutraj, ko se zbudim takooooo slabo... takoj moram nekaj pojest ali popit, pa čeprav na silo.... mam želodec kar u ustih user posted image user posted image user posted image

jutro!

Ja najbolje da imaš kakšne krekerje slane pri postelji, da takoj zjutraj pogrizeš, še predno vstaneš. Sicer bo pa kmalu bolje, boš videla!!

Spet nisem pol zastopila....tiste vaše prekmurščine!user posted image

kaj boste danes kuhale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 499
22.1.2009 9:18:06   
Anonimen
hehehe  sej to je namen... ampak sčasoma, boste vse zastopile kaj se pogovarjamo user posted image user posted image user posted image

Sej danes sem takoj eno skutko popapcala user posted image user posted image user posted image user posted image

Kuhala bom bolj malo, ker bomo imeli juhico od včeraj in govedino v solatki (iz juhice seveda)...  je reku dragi, da lahko pol samo še nekaj kruha zraven in je kosilo user posted image   SUPER... samo da ni treba spet posode mazat user posted image user posted image user posted image

Kaj boš pa ti pripravila danes?

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......