|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
20.1.2009 22:54:34   
U*
Oktavijauser posted image user posted image user posted image . Super da je vse Ok. uživaj vzdravi user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.1.2009 6:53:12   
Anonimen
jutro bejbike!
zdele me je skor infarkt zadel,je tamavči iz pojstle dol padel k je akrobacije v spanju delu in je pri nama spal in sm ga na moji strani kovtr pa povštr naštimala in je zgleda vse dol zbrcu in cmoknuuser posted image ma buško v pol urcah če bo kej bruhu al pa kej tazga pa na urgenco letimo oziroma bom naknadno prišla k morm v blesavo službo
jazzi nč ni bolj kvečjemu slabi ampak škoda beseduser posted image pa glede modrca pejt raj kupit če ga še nimaš modrc za dojenje v mullerju ga majo pocen pa fajn je,men je un ful fajn bil.
Živček super da je z user posted image vse ok glede velikosti se pa ne sekiraj k naš je bil zmeri neki večji po uni tabeli čist odvisen tko da ti lepo počivi pa bouser posted image
grem zdej še tamavčija pocrkljat če mi ga bo ati odstopiluser posted image

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 452
21.1.2009 7:34:26   
pikica36
oktavija- sem mogla najprej na RR ko sem prišla v službo, da preberem tvojo veselo novičkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke za srček, zdaj pa pazi nase in na pikicouser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.1.2009 8:21:32   
murkica
Jst sem spet v službi, pa imam malo časa, da kaj napišem...

Pri nas ni nič novega, razen to, da je od mojega brat končno po treh letih izpraznil svojo sobo in si bova lahko zdej uredila telovadno sobo... Fitnes room user posted image   Da bova lepa in fit in ne bo treba vedno hodt kam drugam...
No sej jst v bistvu potrebujem samo Orbitrack, moj pa si je kupu še uteži in banch si je naroču, da bo dubu močne roke, jst pa malo manjšo rit user posted image user posted image user posted image user posted image

No drugače sem si tudi danes merila temperaturo zjutraj in je padla in mislim, da tudi ta mesec iz te moke ne bo kruha... Sem kar malo žalostna, ker do včeraj sem imela povišano, danes pa je padla. Tako, da mislim, da zdaj čakamo samo še na user posted image .... Ja bom pa pač smučala. 30. namreč odhajava na smučanje in seveda, če bi zagledala + bi se pač namesto športnega udejstvovanja, učila v apartmaju... Zdej samo upam, da če že misl pridt, da pride čim prej in da se ne bom z vložki ubadala na smučanju...

Vidim, da ste zadnje dneve bolj tiho in da se nič kaj dosti ne javljate... Če ne boste bolj pridne bo treba poseči po izrednih ukrepih, bo pač treba prlimat mal stimulacije...

Nič bodite pridne, šibam jst...

< Sporočilo je popravil murkica -- 21.1.2009 8:22:43 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.1.2009 9:13:52   
Anonimen
Zdej se mnogo bolje počutim... Uživam doma in danes je celo moj možek doma ostal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Tko da danes kuham govejo juhico in široke rezance s pršutom in smetano... to je tok dobro.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   se mi že zdaj sline cedijo user posted image user posted image user posted image

Kako ste ve kej?

Špelka žal mi je da bo dobila samo enega pikeca... Ampak tudi eden je več kot nobeden... Si pa zavidljivo pogumna, da bi si upala še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči33 a si še kar z nami?? Nismo nič slišale, da bi že kaj dihat mogle user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 455
21.1.2009 9:23:33   
Nončika
Larilu, sam da se je vse srečno končalo. zdaj se je pa vse na tebe sipalo. služba, bolan otrok, pa še z postelje padel. upam, da vam ne bo treba na urgenco. držim pesti.

murkica, upanje umira zadnje. boš čičala ti v apartmaju. hihi. lepo, da pozitivno razmišljaš. superca. če ne drugo se boš pa nasmučala. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.1.2009 9:27:26   
Nončika
murkica, eno vprašanje mam. kak je to s temperaturo? moraš meti konstantno povišano, potem je to znak nosečnosti? jaz mam nenehno nekje 36,9 in 37,0. drugače pa tam okrog 36,3-36,6.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 457
21.1.2009 9:58:45   
jazzz27
Helou

Oktavija...juhej za srčka in malo pikico!!!! Kako se sedaj počutiš? Jaz sem kar po oblakih hodila, ko sem šla ven iz ordinacijeuser posted image . Kako je doma? Kdaj greš v službo?

Živa...joj, kako ti je pa to uspelo, da si se za odpoved zmenila? Do kdaj bi imela pogodbo? Tole s pršutom in smetanco se sliši dobro.

špelki..user posted image user posted image user posted image  lubica, lepo da si pozitivna. Pozdravi se čim prej. Še mal pa bo UZ.

žižika, miška? Kako smo kaj?

Bom še pokomentirala, dans sem mal zaspala, pa mam še nekaj stvari za nardit....

lep dan...

aha, larilu...upam, da vam ne bo treba na urgenco, držim pesti. Vem da je brezveze, če je kolektiv v k*.

papa

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 458
21.1.2009 9:58:58   
ledenka
user posted image

kavica za vas! mam gnečo, upam, da bo kasneje bolje...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 459
21.1.2009 11:08:28   
beyba
http://www.shrani.si/?6/3M/3beaxBjH/mov01823.mpg

evo tkole mi vstajamo in če škatlo prav primemo da leze pred nami, že kobacamo za njo....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 460
21.1.2009 11:14:47   
Nončika
beyba, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 461
21.1.2009 11:20:32   
ledenka
beyba, meni žal ne odpre user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 462
21.1.2009 11:29:39   
beyba
ledenka skopiri si link v explorer ali mozillo pa ti bo zvrtel....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
21.1.2009 11:30:00   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

murkica, eno vprašanje mam. kak je to s temperaturo? moraš meti konstantno povišano, potem je to znak nosečnosti? jaz mam nenehno nekje 36,9 in 37,0. drugače pa tam okrog 36,3-36,6.

Ja temperatura se pri O poveča in naj bi padla šele kakšen dan pred O. Jaz sem jo imela zdele vse dni nekje 36.9, danes pa je padla na 36.6. Tako, da če pa bi bila nosečnost, pa naj bi temperatura ostala visoka... Zato pravim, da verjetno ne bo nič...

Primer:
user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 464
21.1.2009 11:42:02   
jazzz27
beyba. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kako je dobra mala! Ne vem, če ne bo blatetkauser posted image ...a imaš štumfke z bremzicami? Kakšen cuker! Komaj čakam, komaj čakam mojega!!!

spps... na nosečnosti pod telovadbo sem ujela, da imaš ti vaje za hrbtenico med nosečnostjo...a bi jih lahko tudi meni poslala?

Ajsi hvala za kavico. Kako kaj stojimo z apetitom...men se je odprlouser posted image user posted image

Pogrešam našo Se*, Bibo, pikicO, aqvo,..........

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 465
21.1.2009 11:45:33   
sonček33
Depresivna sem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 466
21.1.2009 11:48:44   
beyba
sonček33  verjamem vsega si že sita če bi šla včeri rodit bi blo že mal pozno, nič se ti ne da , zunaj je grdo vreme, sam čakaš še pa takooooooo se vleče.......

Ne bit pupika naša sej bo kmal boš vidla, in potem ne boš več čakala ampak boš mela polno delauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 467
21.1.2009 11:49:52   
U*
sonček33 zakaj pa?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 468
21.1.2009 11:51:15   
sonček33
beyba hvala, sej vem...
U* - ma kaj pa vem, polna bajta folka, k trojčka montirajo, dež, skrbi me, da ne bi bilo kej z malim narobe, moj popldne dela...eh...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 469
21.1.2009 12:03:37   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Depresivna sem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo bolš. Poznam ta občutek, ko si že sam sebi v napoto. A ti kakšen vic prilimamo? Za boljšo voljo?user posted image

beyba..tale tvoj filemček..sem ga šla spet pogledat...kao ima goste laske po sredini glave, pa kakao se zadihauser posted image user posted image . Luškana je 100 na uro!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 470
21.1.2009 12:05:44   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

beyba hvala, sej vem...
U* - ma kaj pa vem, polna bajta folka, k trojčka montirajo, dež, skrbi me, da ne bi bilo kej z malim narobe, moj popldne dela...eh...

Nič ne bo narobe....šccccc s slabimi in negativnimi misli. Vse bo ok...pride kdaj tak dan. Pri nas je tud grozno. Megla, dež, polno korito posode,.... fej!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 471
21.1.2009 12:12:32   
beyba
http://www.shrani.si/?2Z/nJ/4RDnhZWL/mov01824.mpg

evo sam ta je pa v pokončno-ležečem formatu snemanuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 472
21.1.2009 12:40:17   
jazzz27
Beyba nimam besed...tale tvoja Ela je prava osvajačica. Tak cotek mali...pa kako se zadihauser posted image user posted image user posted image . Ji gre pa dobro, premetavanje škatleuser posted image . Pa kaka frizurauser posted image ....lepotička...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 473
21.1.2009 12:50:33   
U*
sonček33 pa sej bo vse ok.
Vem pa kako je to k si cev popoldne sam in ne veš več kaj bi delal.
Pa še ta vreme za znoret.

Mene je tut kar neka depresija zavzela kako uro nazaj imam vsega poln kufer. V službi štala, doma je sicer ok sam se mi pa tut pozna da sem tok utrujena da me vsaka stvar mala stvar razjezi tko da mi tečejo solze.
Ne ven kaj bi blo to mogoče pa lahko to pripišem temu da mogoče konec meseca ugledam user posted image . Bi blo fajn.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 474
21.1.2009 13:00:54   
jazzz27
Joj punce jaz sem sedaj na julijkah prebrala, da je en prase od deca pustil našo julijko....pa si moraš mislit, da tak gnoj leži na tem planetuuser posted image ...mi je kar hudouser posted image .

U*, saj bo, mogoče pa je to res en znakec, da boste zagledali user posted image , 27.tega ane?

(odgovor članu U*)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......