|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
20.1.2009 9:59:39   
oktavija
Jutro!!!

Sinoči sem napisala celo litanijo pa me je na koncu dol vrglo... sem bila tako jezna da sem kr računalnik ugasnala...user posted image user posted image user posted image

No danes bom naredila kratek povzetek...
Danes gram na samoplačniški UZ ker ne morem čakat še 10 dni do prvega pregleda, pa še na krajšo pot bi morala it in želim bit sigurna da nič ne tvegam.
UZ imam ob 12 uri, tako da vam popoldne poročam kako je bilo.... 

Jazzz.....Ja vozeki so danes glavna tema....user posted image user posted image user posted image
Ledenka.... super slikice tvojega malčka!!!!user posted image user posted image user posted image

Nisem brala več nazaj tako da samo veliko objemčkov in poljubčkov za vse moje čvekice!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 426
20.1.2009 10:34:23   
Nončika
oktavija, držim ti pesti, da bo vse ok. poročaj!!!

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 427
20.1.2009 10:35:19   
pikica36
oktavijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo vse ok in da vidiš danesuser posted image in svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 428
20.1.2009 11:18:04   
jazzz27
Oktavija..držim pesti. Vse bo ok. Pridi poročat, ko boš videla svojega malega sončka! Oktavija..mislim, da je ta voziček Živa gledala, pa ne vem kaj je že neki blo....moraš njo prašat...mislim, da ga je v živo videla. Glej, nisem sigurna...

Kje pa ste vse čvekice? Pri nas je smotano oblačno vreme in se nam čist nič ne da!

sonček33...a smo gut? Kaj boste kuhali?

Živa...kuku. Si kaj bolš?

aqua..kako si ti? Upam, da ti je že kaj bolje!

pikiO...kje nosiš svojo roza ritico?

Ajsi...kako si ti? Kdaj boš šla na porodniško..a boš tud ti še dopust izkoristila prej?

miška...kako napreduje špikanje? Stranski učinki?

Špelkica...že kaj špika po podvozju?

larilu...je že kaj bolš v službi?

*csaje*...kako se ti počutiš? Je kaj novega?

Se*...kako si ti? Kaj je novega? Kdaj gremo na NS?

lep dan...jaz moram it kaj nardit...user posted image Vsem en velik hug!!

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 20.1.2009 11:19:19 >

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 429
20.1.2009 12:09:33   
sonček33
jazzz smo gut. jedli smo glihkar golaž. Pa vi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 430
20.1.2009 12:24:28   
jazzz27
mmm sonček golaž, njami. Ga že dolgo nisem. Mislim, da bo jutri kar na jedilniku. Drugače pa bomo mi danes kislo zelje, matevža in klobase. Kar tudi ni slabo...samo črevešček bo spet aktivenuser posted image .
Sonček..kdaj tvoj dragi začne z očetovskim dopustom? A sedaj je že na dopustu?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 431
20.1.2009 12:33:19   
sonček33
Jazzz tudi vaše kosilo bo njami. kislo zelej je meni itak zakon. Črevesje pa ....user posted image

Ne, moj dragi še ni na dopustu. Dopust bo vzel ali en dan pred prihodom iz P ali pa tisti dan, ko bova z malim šla iz P.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 432
20.1.2009 12:39:53   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Jazzz tudi vaše kosilo bo njami. kislo zelej je meni itak zakon. Črevesje pa ....user posted image

Ne, moj dragi še ni na dopustu. Dopust bo vzel ali en dan pred prihodom iz P ali pa tisti dan, ko bova z malim šla iz P.

Vidiš kaj že mene skrbiuser posted image user posted image . To se mi zdi dobra poteza. Da ste lahko potem ko ste doma več časa skupaj. Samo z obiski je tečno...sam če pomislim na mojega, ki gre ob 6:30 in pride domov ob 18:00. (nek nov trapasti delovnik)... sicer pa bo že nekako...kako pa je z obiski očetov v porodnišnici? Lahko pridejo kadarkoli?

Joj za kosilo pa nimam zaleta, skoz bi me moral en mal porivatuser posted image .

Ti imaš dovolj energije? Ponoči spiš ali dežuraš?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 433
20.1.2009 12:55:55   
murkica
Pa se še jaz malo javim...

Zadnje čase res nimam veliko časa, da bi se javljala, ker kadar sem vs lužbi je re staka gužva, da enostavno ne sfolgam pisat, če pa sem doma pa je vedno kaj drugega in tudi ne utegnem... Vidim, da že veselo pišete o vozičkih... Res je super tole z vami gledat, saj slej kot prej bomo tudi mi to potrebovali in bodo vsi nasveti prišli prav... user posted image user posted image user posted image

Živa super za pregled in da je vse OK!!! Zdaj se pa doma res spočij in pazi nase (no zdej moram ovoriti že v dvojini-pazi na vaju)user posted image

sonček33- Tale tvoj fantiček bo pa očitno kar počakal rok. Smo tetke foruma že neučakane, da bomo spoznale novega članauser posted image user posted image user posted image

jazzzi- Jaz bi tudi jedla matevža... Sam k danes bova po mojem jedla kar ričet (sicer me je kar sram povedat, ampak tistega iz piksneuser posted image ), sam ker se mi res ne da delat...

Oktavija- komaj čakam, da sporočiš novice iz UZ-jauser posted image user posted image user posted image

No vsem ostalim pa ravno tako lepe pozdravčke, bodite pridne in vse nosečke božajte svoje bušije, mamice pa stisnite svoje sončke!!!

Papa

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 434
20.1.2009 13:15:46   
ledenka
user posted image

no, tole je trenutno favorit med vozički user posted image  Teutonia Cosmo. lahko pogledate na www.teutonia.de user posted image  bo pa v črno-rdeči barvi

vas ignoriram, ker mamo nenormalno gužvo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 435
20.1.2009 16:39:47   
murkica
Oktavija čakamo....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.1.2009 17:31:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image
No tale tudi ni švoh pa še zelo ugodno ceno ima ....
Link: http://www.bolha.com/oglas3788823/vozicki-otroski-vozicek-babyboom-kombiniran:-kosara-sportni-sedez

če je katera razmišljala o temle vozičku, naj samo povem, da sem slučajno imela možnost ga pogledat in je katastrofalen. Športni del sploh ni narejen na način ogrodja, ampak na trakovih visi na ogrodju vozička in se temu primerno premika in pleše. poleg tega se naslonjalo regulira z nekimi smešnimi trakovi, ki so totalno neuporabni    Škoda... Ampak zgleda res velja: Mal dnarja, mal muske 

murkica.... TEGALE MOČNO ODSVETUJEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 437
20.1.2009 17:32:19   
oktavija
user posted image

Evo ga!!!! Pa srček tudi že bije!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravnik je rekel: ČESTITAM IMATE ZDRAVO NOSEČNOST!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako srečna!!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 438
20.1.2009 17:37:27   
Anonimen
BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   slikica pa zelo podobna moji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe sorry ker se danes nisem nič oglasila... Zjutraj sem šla do službe, da bi predala delo, pa sem se v istem šusu zmenila še za odpoved user posted image user posted image user posted image   Zdej sem do konca februarja doma, pol pa na zavod ali na bolniško... bomo vidli...

Sicer pa sem si danes malo privoščila in sem lutala malo po hali A v BTC-ju pa itak nisem nič kupila user posted image user posted image user posted image ž

Zdej bi sam še za dojenčke gledala in zanj kupovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa ve kaj? Sem opazila da nič kaj dosti zgovorne user posted image user posted image user posted image   Ste me pogrešale user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 439
20.1.2009 17:37:49   
sonček33
Oktavija jaz sem srečna  s tabo , za tebe. Iksreno in iz srca ti še enkrat čestitam. 

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 440
20.1.2009 18:09:47   
Nončika
Oktavija, kako luškana slikica. superca, da je vse v redu. sej sem vedla, da bo tako. user posted image user posted image user posted image

jaz tudi upam, da bom kmalu mela takole slikico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 441
20.1.2009 18:10:34   
spps
jeeeeeeeeeeeeeeee Oktavijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mogoč se pa kdaj pri G srečavauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 442
20.1.2009 18:12:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   slikica pa zelo podobna moji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe sorry ker se danes nisem nič oglasila... Zjutraj sem šla do službe, da bi predala delo, pa sem se v istem šusu zmenila še za odpoved user posted image user posted image user posted image   Zdej sem do konca februarja doma, pol pa na zavod ali na bolniško... bomo vidli...

Sicer pa sem si danes malo privoščila in sem lutala malo po hali A v BTC-ju pa itak nisem nič kupila user posted image user posted image user posted image ž

Zdej bi sam še za dojenčke gledala in zanj kupovala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste pa ve kaj? Sem opazila da nič kaj dosti zgovorne user posted image user posted image user posted image   Ste me pogrešale user posted image user posted image

in kako se zdaj počutiš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 443
20.1.2009 18:47:58   
spelka12
oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srčka in zdravo user posted image
aqua iskreno sožalje za oba user posted image user posted image user posted image user posted image

Podvozje nič ne špika imam preveč dela z ostalimi telesnimi deli. Nedolžen prehlad se je razvil v katastrofo. Vročina, nos je že čisto vnet od mojega vrtanja z robcem, duši me v prsih, težko diham, glava me boli, mišice me bolijo, švicam pa tud ko nora. Upam, da to ne bo vplivalo na kvaliteto mojih piškov, so že tko al tko bolj švoh.
A sem povedala, da mi je reško rekel, da zaradi vseh zadev ne bo več dajal po 2 notri? Sem kar malo razočarana. Jest bi vseeno spet probala. Mah kar bo pač bo.
Vsem nosečkam eno user posted image , za špikarke imam user posted image  za ostale pa engauser posted image , naj vas zvabi v spalnico pa AKCIJAAAAA!!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 444
20.1.2009 19:12:23   
murkica
Čestitke Oktavija!!!!! Res sem srečna s tabo!!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 445
20.1.2009 21:16:17   
beyba
oktaviauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tolk sem vesela zate ti sploh ne znam povedat....

Živa user posted image za službo, ampak se bo pa kaj drugega nasšlo...glavno da je bebica uredu

Ostale ne mi zamert, ker sem sam na hitro preletela bom jutri prebrala za nazaj....

No mi smo meli danes preglled smo dobili še tretjo špikico...veliki smo 72 cm težki 9100g , lobanjska kost se celi super, zdravnica navdušena nad njo pravi da je čudovit dojenček za v reklamo, tako kot uni biba leze biba gre, navdušena nad gibalno sposobnostjo. Pravi da ni nič narobe če se sama na noge postavlja....naslednji pregled mava 23 marca,  ki bo prvič tudi pregled krvi in vode. JE pa dobla kremo za lenični izpuščaj....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 446
20.1.2009 21:51:20   
miska73
Oktavija user posted image za srčka in prelepo slikico in da je vse v najlepšem redu.

Pozdravček vsem borkicam.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 447
20.1.2009 21:52:30   
miska73
Pa čestitke tudi naši mali Eli za njen pregled in seveda tudi njeni mamici user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 448
20.1.2009 22:23:24   
ledenka
jeeeee, Oktavija ma pa srčka user posted image user posted image user posted image  

punce moje, na šihtu mamo totalno gnečo... upam, da se bo do naslednjega tedna kaj pomirilo. eh... mislim na vas in vas na hitrco preberem, ko mam cajt, za pisanje pa žal ne gre user posted image  no, sej še sam mesec in pol, potem pa dopust, pa porodniška... joooooj.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 449
20.1.2009 22:36:34   
gigi1
Oktavija čestitke srčica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
IIIII kolk je lepa slikca user posted image user posted image

Nočko pupe. Jutri mam UZ. Pa da vidmo, če vse kar počnem kej nuca user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......