Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 11:58:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ma zarad tega si že ne bom nica spreminjala k mi je k src prirasel a kako sem ugotovila?k je tašča bila ful slabe volje in je začela pogrevat stare stvari pa mi kuj še potegnil ni da bi ji una govorila kaj pišem pol mi je pa poklikal v možganih k je eno besedo preveč rekla in k sm jo napisala sam na forumu in sm vedla da je to to,tašči nočem nič rečt ta k me bere,pa sej veš kako pravijo dokler ma tele veselje naj ga ma ane? hmm kaj pa vem mogoče hoče da bi jo tašča raje imela kot mene,sam za to se ji ni treba nič bat,k mi dol maha
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 12:10:57
|
|
|
|
jazzz27
|
jaz sem pa čist pozabila naši pikici čestitat...piki vse bo ok!!!! larilu...mah jo bo minilo....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 12:39:03
|
|
|
|
Anonimen
|
a misliš?če me že skor dve leti bere da jo bo pa zdej minil? veš al pa izživlja svoje fantazije k vsake tok cajta lepimo tle te desce
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 12:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čvekice moje... Jaz sem spet v MS je mojemu možeku babica umrla in imamo jutri pogreb... Do nadaljnega se bom torej bolj malo oglašala, ampak obljubim da bom kasneje vse nadoknadila MURKICA MOJA DRŽI SE!!!!!! Ajsi še tukaj SREČNO!!! Še malo pa boš imela težko pričakovanega Maksa v naročku Jazzzi? Kako kaj? Tečeš že zadnja dva meseca.... Bo šlo? Naslednja si ti na vrsti Larilu kar naj bere... kaj se sekiraš... Še kakšno sladko povej, da bo bolj zanimivo No šibam zdej... Morm še rožice it naročit.... Mah sej bo...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 13:27:15
|
|
|
|
aqua77
|
Murki moje iskreno sožalje....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 13:28:40
|
|
|
|
aqua77
|
Ajsi še mal!!!! Jutri ga bomo pa virtualno pile na malega princa!!!! Nič se bat, bo vse ok!!!! Ne pozabi javit novic!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 13:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Živček še tuki moje sožalje Ajsi držim pesti da bo vse ok in čimprejšnje crkljanje
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 15:39:17
|
|
|
|
gigi1
|
Murkica in Živček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 16:05:57
|
|
|
|
aqua77
|
Murki še tebi..
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 18:28:16
|
|
|
|
Erin
|
ledenka - srečno! murkica - moje sožalje! larilu in oktavija - da bo vse ok pikica36 - super za pregled na naslednjem boš pa že srčka vidla
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 4.5.2009 22:34:58
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Murkica moje iskreno sožalje! Murkica moje iskrene sožalje.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 7:51:31
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi, srečno danes!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 8:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!!! Ajsi vse bo ok ti le pogumna bodi pa ne pozabi na fotosešn jaz mam pa dans ****is zdele morm po enih papirjih ene šifre pobrskat k me je včeri iz zdravstvenega doma klicala da hoče en šifre k so baje neki zbrisal in ne vem in bi mogla v bivšo službo klicat pa ji rečem da to bo pa bolj težko ane glede na to da nočem met kontaktov iz unga podjetja pa reče ja jaz pa to rabim,ja pi... pol si pa zrihti ane če je vaša krivda,mater in mi je čist živc vn potegnil da morm klicat za eno stvar k tm že cel mesec nisem zaposlena ma groza no sori punce sam sm tok že sita tega sranja s tisto službo da se mi že sam misel nanjo gabi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 9:27:08
|
|
|
|
murkica
|
Ajsi zdaj pa res še malo!!!! Komaj čakam, da spoznam nečakca Jaz sem danes že malo bolje, ampak mislim da bo tavelik šok prišel v petek, ko imamo pogreb. Odločila sem se, da se bom odšla poslovit v kapelco, čim bolj zjutraj, ko še ne bo vseh sorodnikov, potem pa bom odšla domovin bom prišla nazaj, ko bo konec pogreba, da bom tudi jaz vrgla rožico v zadnji spomin. Mislim, da nebi prenesla pogleda na žaro, ki bi jo spuščali v grobek. Tako, da bo tako najboljše!!! Larilu upam, da urediš vse kar boš potrebovala s čim manj težavami... Živček Evo pa še moja slikca. Sicer ni čist od blizu ampak se vseeno lepo vidi, da trebušček raste.... Poljubček vsem in hvala vam za podporo... LP Murkica
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 9:31:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Gigi k problem je k sploh ne vem zakaj rabijo k mi ni znala povedat pa sm hotela zdele še enkrat poklicat da mi lepo razloži pa popoldne dela sej če ne bodo hotel povedat naj pa potem sami zrihtajo kako pa kaj k več k probat pa ne morm. Murki madonca si luštna pa ktera postavca in ja tud bui se že lepo vidi glede pogreba pa res naredi tko kot veš da boš zmogla Živček s tabo sem pa tudi v mislih
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 10:27:32
|
|
|
|
aqua77
|
A je kaj novičk z Ajsi???? Čakamo!!!!! Ajsi go, go, go
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 10:30:13
|
|
|
|
aqua77
|
Murki, kaka mačka... Pa buši se tud že mal pozna!!! Sicer pa jaz mam tudi takega, pa nisem ...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 10:37:20
|
|
|
|
murkica
|
Hehe postavca ja... Bomo videli koliko časa še Evo pa dam še eno pozitivno slikco, k nama z mojo sestrco udari na otročje : Prav fajn je, k se še enkrat počutiš star 10 let
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 10:40:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Hehe postavca ja... Bomo videli koliko časa še Evo pa dam še eno pozitivno slikco, k nama z mojo sestrco udari na otročje : Prav fajn je, k se še enkrat počutiš star 10 let E, ja prav paše včasih!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 10:58:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Murkič prav si se odločila In prov luškanega bauhija maš že Mi smo včeraj od pol štirih do pol devetih ždeli pred vežico in ko sem prišla domov in se ulegla sem najprej imela ena dva ornk popadka (otrdevanja), potem pa sem se obrnila na bokija, zaspala.....ampak ponoči ko sem se zbudila me je pa tko vsekalo v trebuhu (uščipnilo) da sem mislila, da bom mogla na urgenco sredi noči No kasneje sem bla bolj OK, in sem nazaj zaspala, ampak danes sem pa rekla da pred 2.uro nimam kej tam počet... Pogreb je komaj ob pol petih Malo pa moram tudi nase mislit ane? AJSIKA Zdej maš maksija že ziher pri sebi je včeraj obljubila da se javi, takoj ko bo lahko
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 11:03:47
|
|
|
|
Anonimen
|
CITIRAM: "Maks je rojen, 3270g in 51cm." Ajsika
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 11:04:44
|
|
|
|
gigi1
|
Pupe Maks je že z nami! 3720 in 51 cm AJSIKA ČESTITKE TEBI IN LEDENKOTU!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 11:05:44
|
|
|
|
Serendipity
|
ČESTITKE AJSIII!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.5.2009 11:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
OblačilaMichonne RRKako pogosto kupujete otroška oblačila?Vsak teden (
9%)
1x na mesec (
11%)
Ob menjavi sezone (
11%)
Po potrebi (
69%)
Število vseh glasov: 45Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!