Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:18:39
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 joj a veste kaj mene daje že en tedn? neustavljiva želja, da grem z roko v vrečko s pralnim praškom...mislim, sej vem, da je tole že mal bolno, amapk prav želim si, da mi gre prašek med prsti in da ga voham. pa imam doma samo gel, tako da sva šla včeraj k mojim, da sem pri ammi mal to svojo željo potešila. Evo, če bi ga smela, bi ga jedla. Parv basala bi si ga v usta. Kr neki, sej vem,ampalk še zdej k pišem tole imam polna usta sline. tega pa ne štekam Sem blond al je tuki kaka skrita fora?? Živa to so nosečniške težave. Neustavljive želje po nečem kar ni za jest. Nekatere bi vohale in jedle globin... Sonček upam, da se ti tole kmalu neha. Če je samo za roke vtikat v vrečo s praškom je kar OK, da bi ga jedla je pa kar... Bogica tale je pa dobra.. Upam da mene ne bo kdaj kaj takega zagrablo Zaenkrat bi samo nekaj jedla pa nevem kaj Sonči.... sej samo še teden dni in bo bolje partnerja? ...men se je za seks odprlo...no ja saj men se že itak skoz seksa...pa smo zvečer preleni al kaj...saj ne vem....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:23:42
|
|
|
|
sonček33
|
Ja živa nisi blond, ker tole je res težko razumljivo. pač.... parv željo ima po tem, akj nej nardim Sej bo minilo. pa ne me imet zdej za noro , čeprav tole res že amlo meji na...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:25:25
|
|
|
|
sonček33
|
Erin - Tilen je cukr. Fletko.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:28:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sonči... veš da te noben nima za noro... še vedno te imamo rade Meni je pa želja za seks pobegnila... Pa moj ni kaj dosti presenečen
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:29:25
|
|
|
|
ledenka
|
seks? a je to kaj za na kruh namazat?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:30:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka seks? a je to kaj za na kruh namazat? jaaaaaaaaaaaaaaaaa pol bi pa jst tudi
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:31:49
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Evo živa..tale mi je res svetoven...bremzica je zakon Tale je pa svetovn
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:33:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Kdaj imaš okulista? v petek
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:36:45
|
|
|
|
Anonimen
|
če je katera razmišljala o temle vozičku, naj samo povem, da sem slučajno imela možnost ga pogledat in je katastrofalen. Športni del sploh ni narejen na način ogrodja, ampak na trakovih visi na ogrodju vozička in se temu primerno premika in pleše. poleg tega se naslonjalo regulira z nekimi smešnimi trakovi, ki so totalno neuporabni Škoda... Ampak zgleda res velja: Mal dnarja, mal muske
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:40:59
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Kdaj imaš okulista? v petek Mi boš poročala?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:42:52
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce jaz ne morem modrca nosit..tako da sem že dva meseca brez...me pa skrbi kaj bo mati gravitacija nardila iz mojih joškov...pa full se mi žile poznajo po prsih...kot da imam čist tanko kožo ... Za na kruh namazat bi pa tud jaz
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:43:10
|
|
|
|
sonček33
|
ane, murkica, da je lep tale voziček...men se tut dopade
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 12:48:20
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Kdaj imaš okulista? v petek Mi boš poročala? veš da bom
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 13:03:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Ajsi..zlata si. Jaz sem se odločila da nebi šla na CR. Mislim, da naravni porod...rula. Ok mogoče mi bo potrebno dat mal EA, pa še te bi čist mal.... Sonči....pri vas je tudi že ime izbrano ane?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 17:05:21
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa kako si zrihtala???
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 18:12:49
|
|
|
|
spps
|
alo punce!kaj dogaja?jaz sem mal prej prišla domov,zdaj se mi pa nič ne da kaj ste počele za vikend? mi smo pa danes celo nabavli previjalno mizo,tak,da boma jutr dopoldan z mojim polno zaposlena dopoldan s sestavo tako,da zdaj počas si bom pa lahk jaz tud začela pripravljat stvari za novega člana
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 18:14:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Punce jaz ne morem modrca nosit..tako da sem že dva meseca brez...me pa skrbi kaj bo mati gravitacija nardila iz mojih joškov...pa full se mi žile poznajo po prsih...kot da imam čist tanko kožo ... Za na kruh namazat bi pa tud jaz kaj bo gravitacija naredila ti ne znam povedat žile po joških mam pa jaz že od samega začetka-še pred testom so bile take in še bodo nekaj časa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 19:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
voila.... Sem bla kar pri svoji stari G, ker sem novo klicala in je rekla sestra, da danes nimajo ultrazvoka na voljo No ampak je blo kul. Se mi je posvetila, je UZ trajal malo dlje kot nazadnje, malo več se je pogovarjala z mano, izpolnila mi je materinsko......... Vse je nardila tko kot je treba danes Uglavnem... Z otročkom je vse OK, lepo je zrasel, srček bije, mehurček s hrano ima.... uglavnem je vse OK. Bolečine bi lahko bile povezane z ledvicami, zato me je poslala v lab. ampak rezultati so OK, tko da sem zgleda samo preutrujena. aja.... Samo je pa manjši, kot bi moral biti po M ampak je od nazadnje lepo zrasel, tako, da ni panike. Roka mi še ni prestavljala, rekla pa je, da bo nuhalna 10.2. OK in da se bo vidlo. Zdaj sem do 13.2. na bolniški, ko imam spet pregled in glede na to, da je to roj.dan mojega dragega, mislim da bo vse OK To je to od mene.... SppS... kakšno slikico previjalne jutri?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 19:26:01
|
|
|
|
U*
|
Živa25 super da je stvojim vse OK. Zdej se pa lepo spočij pa bo tudi na naslesnjem pregledu vse OK. Lepo bodi in mirno nosečnost še naprej.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 19:31:17
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala ti U*... Sem res vesela, da je vse OK.... No pa tudi da sem doma. Sem pa si kupila magnesol, tko da ga že veselo pijem
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 20:32:08
|
|
|
|
sonček85
|
hejla: Ja živa kokr hit te je minil sex te bo kmalu nazaj ruknu
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.1.2009 22:39:20
|
|
|
|
gigi1
|
Se strinjam, da je tale res dobr videt. Sonček 33 ga bo pa kmalu sprobala in povedala, če je tudi uporaben tako kot lep
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 20.1.2009 8:40:33
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro borkice moje!! U* lepo da si prišla mal med nas pogledat. Kako si? Živa . Čestitam za včerajšnji pregled, čestitam za bolniško in da se je vse super izšlo. Kaj boš počenjala sedaj ko si na bolniški? spps...ja daj kako slikico previjalne mizice gor, da vidmo kaj sta nabavila. Sem tud za to vohala okol po netu, pa mi zaenkrat ni še nič tako všeč. Oktavija..je lep ane? Moj brat ga ima, pa je kar zadovoljen...samo pomanjklivost, da nima fixa za v avto. Žiži kako si? Kaj več zbadanja? Rastejo bodoči otročki? Sonček33....samo še en teden.JUPI!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oblika penisa je pomembnejša od velikostiSte vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......