|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
19.1.2009 12:18:39   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

joj a veste kaj mene daje že en tedn? neustavljiva želja, da grem z roko v vrečko s pralnim praškom...mislim, sej vem, da je tole že mal bolno, amapk prav želim si, da mi gre prašek med prsti in da ga voham. pa imam doma samo gel, tako da sva šla včeraj k mojim, da sem pri ammi mal to svojo željo potešila. Evo, če bi ga smela, bi ga jedla. Parv basala bi si ga v usta. Kr neki, sej vem,ampalk še zdej k pišem tole imam polna usta  sline.

tega pa ne štekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem blond al je tuki kaka skrita fora?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa to so nosečniške težave. Neustavljive želje po nečem kar ni za jest. Nekatere bi vohale in jedle globin...

Sonček upam, da se ti tole kmalu neha. Če je samo za roke vtikat v vrečo s praškom je kar OK, da bi ga jedla je pa kar... Bogica user posted image user posted image user posted image

tale je pa dobra.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da mene ne bo kdaj kaj takega zagrablo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zaenkrat bi samo nekaj jedla pa nevem kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči.... sej samo še teden dni in bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

partnerja?user posted image user posted image user posted image user posted image ...men se je za seks odprlo...no ja saj men se že itak skoz seksa...pa smo zvečer preleni al kaj...saj ne vem....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.1.2009 12:23:42   
sonček33
Ja živa nisi blond, ker tole je res težko razumljivo. pač.... parv željo ima po tem, akj nej nardimuser posted image Sej bo minilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ne me imet zdej za norouser posted image user posted image user posted image , čeprav tole res že amlo meji na...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 402
19.1.2009 12:25:25   
sonček33
Erin - Tilen je cukr. Fletko. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.1.2009 12:28:38   
Anonimen
ne sonči... veš da te noben nima za noro... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   še vedno te imamo rade user posted image user posted image

Meni je pa želja za seks pobegnila... user posted image user posted image user posted image   Pa moj ni kaj dosti presenečen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 404
19.1.2009 12:29:25   
ledenka
seks? a je to kaj za na kruh namazat? user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 405
19.1.2009 12:30:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

seks? a je to kaj za na kruh namazat? user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaaaaaaaaaaa  pol bi pa jst tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
19.1.2009 12:31:49   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Evo živa..tale mi je res svetoven...bremzica je zakonuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Tale je pa svetovn user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 407
19.1.2009 12:33:25   
ledenka

Kdaj imaš okulista?

v petek user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.1.2009 12:36:45   
Anonimen
če je katera razmišljala o temle vozičku, naj samo povem, da sem slučajno imela možnost ga pogledat in je katastrofalen. Športni del sploh ni narejen na način ogrodja, ampak na trakovih visi na ogrodju vozička in se temu primerno premika in pleše. poleg tega se naslonjalo regulira z nekimi smešnimi trakovi, ki so totalno neuporabni user posted image   Škoda... Ampak zgleda res velja: Mal dnarja, mal muske user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
19.1.2009 12:40:59   
jazzz27

Kdaj imaš okulista?

Mi boš poročala?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.1.2009 12:42:52   
jazzz27
Punce jaz ne morem modrca nosit..tako da sem že dva meseca brez...me pa skrbi kaj  bo mati gravitacija nardila iz mojih joškov...pa full se mi žile poznajo po prsih...kot da imam čist tanko kožouser posted image ...

Za na kruh namazat bi pa tud jazuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.1.2009 12:43:10   
sonček33
ane, murkica, da je lep tale voziček...men se tut dopadeuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.1.2009 12:48:20   
ledenka

Kdaj imaš okulista?

Mi boš poročala?

veš da bom user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.1.2009 13:03:17   
jazzz27
Ajsi..zlata si. Jaz sem se odločila da nebi šla na CR. Mislim, da naravni porod...rula. Ok mogoče mi bo potrebno dat mal EA, pa še te bi čist mal....

Sonči....pri vas je tudi že ime izbrano ane?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.1.2009 17:05:21   
jazzz27
Živa kako si zrihtala???

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.1.2009 18:12:49   
spps
alo punce!kaj dogaja?jaz sem mal prej prišla domov,zdaj se mi pa nič ne dauser posted image user posted image user posted image
kaj ste počele za vikend?
mi smo pa danes celo nabavli previjalno mizo,tak,da boma jutr dopoldan z mojim polno zaposlena dopoldan s sestavouser posted image user posted image user posted image  tako,da zdaj počas si bom pa lahk jaz tud začela pripravljat stvari za novega članauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.1.2009 18:14:16   
spps

Punce jaz ne morem modrca nosit..tako da sem že dva meseca brez...me pa skrbi kaj  bo mati gravitacija nardila iz mojih joškov...pa full se mi žile poznajo po prsih...kot da imam čist tanko kožouser posted image ...

Za na kruh namazat bi pa tud jazuser posted image user posted image user posted image
kaj bo gravitacija naredila ti ne znam povedatuser posted image user posted image  žile  po joških mam pa jaz že od samega začetka-še pred testom so bile take in še bodo nekaj časauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.1.2009 19:22:06   
Anonimen
voila....

Sem bla kar pri svoji stari G, ker sem novo klicala in je rekla sestra, da danes nimajo ultrazvoka na voljo user posted image user posted image   No ampak je blo kul. Se mi je posvetila, je UZ trajal malo dlje kot nazadnje, malo več se je pogovarjala z mano, izpolnila mi je materinsko.........  Vse je nardila tko kot je treba danes user posted image

Uglavnem... Z otročkom je vse OK, lepo je zrasel, srček bije, mehurček s hrano ima.... uglavnem je vse OK. Bolečine bi lahko bile povezane z ledvicami, zato me je poslala v lab. ampak rezultati so OK, tko da sem zgleda samo preutrujena.

aja.... Samo je pa manjši, kot bi moral biti po M ampak je od nazadnje lepo zrasel, tako, da ni panike. Roka mi še ni prestavljala, rekla pa je, da bo nuhalna 10.2. OK in da se bo vidlo.
Zdaj sem do 13.2. na bolniški, ko imam spet pregled in glede na to, da je to roj.dan mojega dragega, mislim da bo vse OK user posted image user posted image user posted image  

To je to od mene....

SppS... kakšno slikico previjalne jutri?

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 418
19.1.2009 19:26:01   
U*
Živa25 super da je stvojim user posted image  vse OK. Zdej se pa lepo spočij pa bo tudi na naslesnjem pregledu vse OK.

Lepo bodi in mirno nosečnost še naprej.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.1.2009 19:31:17   
Anonimen
hvala ti U*... Sem res vesela, da je vse OK....

No pa tudi da sem doma. Sem pa si kupila magnesol, tko da ga že veselo pijem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu U*)
  Neposredna povezava do sporočila: 420
19.1.2009 20:32:08   
sonček85
hejla:
Ja živa kokr hit te je minil sex te bo  kmalu nazaj ruknu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.1.2009 21:38:21   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Evo živa..tale mi je res svetoven...bremzica je zakonuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Tale je pa svetovn user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ja ja takega bomo tudi mi imeli!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.1.2009 22:39:20   
gigi1
Se strinjam, da je tale res dobr videt. Sonček 33 ga bo pa kmalu sprobala in povedala, če je tudi uporaben tako kot lep user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 423
20.1.2009 8:40:33   
jazzz27
Jutro borkice moje!!

U* lepo da si prišla mal med nas pogledat. Kako si?

Živauser posted image user posted image user posted image . Čestitam za včerajšnji pregled, čestitam za bolniško in da se je vse super izšlo. Kaj boš počenjala sedaj ko si na bolniški?

spps...ja daj kako slikico previjalne mizice gor, da vidmo kaj sta nabavila. Sem tud za to vohala okol po netu, pa mi zaenkrat ni še nič tako všeč.

Oktavija..je lep ane? Moj brat ga ima, pa je kar zadovoljen...samo pomanjklivost, da nima fixa za v avto.

Žiži kako si? Kaj več zbadanja? Rastejo bodoči otročki?user posted image

Sonček33....samo še en teden.JUPI!!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 424
20.1.2009 9:54:10   
oktavija
user posted image user posted image
No tale tudi ni švoh pa še zelo ugodno ceno ima ....
Link: http://www.bolha.com/oglas3788823/vozicki-otroski-vozicek-babyboom-kombiniran:-kosara-sportni-sedez

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......