|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
19.1.2009 9:00:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

če bi dala žajbel v usta bi sigurno bruhala, ker se mi obrača, ko pomislim na žajbelj. Nikol ga nisem marala. Zdaj si kuham kompot....mogoče bom še cuker in mleko....saj bo!

Ajsi..slikice so super...kako se lepo vidi obrazček, rokica,.... kdaj se boš odločila za voziček.... jaz pa imam problem, k mi je samo en všeč in mislim, da ne bom mogla odstopit....

sonček...še mal, še mal, še mal,....jutri teden....kako si? Kdaj imaš spet ctg? Ste se že pripravili?

Se* zakaj si se pa ti izgubila pri nas? Kako v službi?

larilu....tale tvoja služba je pa od sile...pa saj bo ne se sekirat. Na začetku je vedno tako, da se težko vklopiš, no če maš kre*ene za sodelavce je pa še težje. Potrpi in boš videla kako se bojo stvari stekle.

Pokaži da ti strokovno svetujemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
19.1.2009 9:02:55   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

kaka tuga k sem kar sama user posted image user posted image user posted image

Bom šla kar malo spat user posted image user posted image user posted image

ah kaj boš spala, spala boš ko boš na porodniškiuser posted image user posted image user posted image user posted image . Nisi sama, saj smo tu. Jaz sem zmazala dve palačinki...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.1.2009 9:04:19   
Anonimen
wooooow

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz pa polovičko jogurta, zdej me pa zgaga peče user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
19.1.2009 9:06:46   
jazzz27
Evo živa..tale mi je res svetoven...bremzica je zakonuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.1.2009 9:08:09   
Anonimen
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sexi vozek.... Jaz pa sem prejšnji teden nekaj gledala spet in ugotavljala da so DRAGI k pri norcih tile vozeki in da Hartan potemtekem sploh ni tok drag user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 355
19.1.2009 9:08:11   
jazzz27

wooooow

BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Jaz pa polovičko jogurta, zdej me pa zgaga peče user posted image user posted image

to je pa čudno, da te zgaga po jogurtu..mene ponavadi ni. Seveda če je govora o navadnem jogurtu. Nekaj pojej, pa bo bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 356
19.1.2009 9:09:41   
jazzz27

sexi vozek.... Jaz pa sem prejšnji teden nekaj gledala spet in ugotavljala da so DRAGI k pri norcih tile vozeki in da Hartan potemtekem sploh ni tok drag user posted image

ja dragi so pa fuuuuul....sam kaj hočmo..tole bo naložba še za tadruzga in tatretjegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.1.2009 9:10:29   
Anonimen
Ja delam na tem... Pripravljam se user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa razmišljala da bi šla malo pogledat v Marks&Spencer za nosečniška oblačila, dokler so še znižanja. Sem bla že v C&A in H&M pa nikjer nimajo mojih številk... Marks& Spencer pa jih ima... No vsaj na netu tako piše user posted image user posted image user posted image   Morda se mi bo pa celo dalo kam it danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
19.1.2009 9:10:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ja dragi so pa fuuuuul....sam kaj hočmo..tole bo naložba še za tadruzga in tatretjegauser posted image user posted image user posted image

Ja s tem se tolažim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
19.1.2009 10:06:04   
jazzz27
Joj čvekje, kje pa ste danes?

Živa...jaz nisem šla nič na razprodaje..mogoče bi blo fino....kdaj se začnejo poletne? Men se zdi, da mi bodo poletne cunjce bolj prav prišle, kot pa zdaj za pozimi k mi je praktično še vse prav....

Živa kater voziček si pa ti gledala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
19.1.2009 10:24:51   
Anonimen
jaz sem razmišljala da je do poletja še daleč in sem mislila kaj kupit, ker nikoli ne vem, koliko časa bom še lahko nosila svoje cunje... Poletne razprodaje so mislim da konec junija (ali pa je julij) nisem ziher...

Moj voziček je tale ali pa tale ali pa tale.  To je meni všeč ampak so pa med 600 in 800 EUR user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
19.1.2009 10:41:37   
gigi1
Oj pupike drage. Kako ste? Nisem kaj dosti za nazaj brala.

Aquica draga user posted image user posted image user posted image . Zdej je pa zadost slabih novic. Od danes naprej naj bodo samo dobre.

Živa upam, da si boljša. Lahko pijkeš oboje. Buskopan in magnesol.

Larilu, csaje upam, da bo v službi kmalu bolje.

Jaz sem še vedno pridna s palčkami. Špikanje mi gre dobro od rok. Stranski učinki mi pa ne gredo na roko user posted image  user posted image  user posted image . Saj bo. Še kakšen teden pa bo stopka padla user posted image

Lupčke vsem in lep dan

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 362
19.1.2009 10:44:48   
jazzz27
No vidim, da ne bo treba čakat razprodaj, ker bom takrat že skor rodila....sem pa glih včer mojmu rekla...hvala bogu, da imamo poleti rok. Da ne bo potrebno štumfov gor vlečt, pa vezalk vezat, pa škornov natikat,....user posted image .... skočiš v japanke ali natikačke in že si redi... ne glede na trebuh.

nisem vedela da imajo h&m-u tudi nosečniške oblekice in cunje....

Živa še mal pa boš videla svojo malo pikico....vse imate nekaj na moj RD....sonček ima rok, ti pregled, full jih ne pričakuje user posted image  na ta dan.... jaz vem da bo to srečen danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.1.2009 10:47:02   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oj pupike drage. Kako ste? Nisem kaj dosti za nazaj brala.

Aquica draga user posted image user posted image user posted image . Zdej je pa zadost slabih novic. Od danes naprej naj bodo samo dobre.

Živa upam, da si boljša. Lahko pijkeš oboje. Buskopan in magnesol.

Larilu, csaje upam, da bo v službi kmalu bolje.

Jaz sem še vedno pridna s palčkami. Špikanje mi gre dobro od rok. Stranski učinki mi pa ne gredo na roko user posted image  user posted image  user posted image . Saj bo. Še kakšen teden pa bo stopka padla user posted image

Lupčke vsem in lep dan

Žiži kako napreduješ, si že šla pogledat kako tvoji folikelčki napredujejo? Na kolk dni boš imela UZ?

Stranski učinki so pa za pop*....kam se v ritico ali v trebuh? Jaz sem komaj sedela....zarad flekov....in podpludb

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 364
19.1.2009 10:54:04   
gigi1
Jazzy srce v sredo imam UZ, ki je sicer 2 dni prej kot običajno...pa bomo videli kako napredujemo. Upam, da se kaj dogaja. Špika me predvsem na levi strani.

Jaz se špikam v trebuh in nisem nič plava. malo peče takoj po injekciji, ampak čez kakšno uro je vse Ok. Mene bolj dajejo stranski učinki: valunge (enkrat sem čist premočena, drugič mam čist ledene noge), lenoba (se prav matram karkoli narest, drugače me vest peče ker se sebi zdim en totalen gnoj), občutljiv nos (vse me moti), voda mi ostaja, kile grejo gor kot za stavo, možgani ne delajo...ma še bi se najdlo...ampak dokler je samo to je še kar v redu user posted image

Kako si mi ti srce?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.1.2009 11:10:38   
jazzz27
Žižika moja...ti pa imaš enih znakcov in stranskih učinkov...sicer pa ob taki dozi kar mal pričakovano. Mislim, da bi bilo kar čudno da jih nebi imela. Se mi prov smiliš. Moraš se pazit, da se ne boš prehladila. Apak...še mal pa bo vsega fertik in sledi najlepši možni zaključek!!!

kako kaj premaguješ palčke? Se držiš? Mogoče te še zaradi tega vse mal daje...sam se da...verjem. Poznam ogromno primerov, ko so nehal po 30tih letih in 3 škatel na dan...zato ni hudič, da tebi nebi uspelo!!!! Mislim, da ti sledi nek nov začek!!

Mene pa nekaj daje...ponoči me je bolelo grlo za pop*.... full sem slabo spala + premetavala sem se skoz, mislila sem da bom pljuča ven vrgla. Ampak sedaj je že mal bolš...čeprov pri meni je zmeraj tako, da čez dan sem kar ok...zvečer me pa prevrne. Sedaj pijem kompot...fulll...ker se bojim kakšne vročine.

Drugače pa komaj čakam...čez pet tednov imam morfologijo...pa se mi zdi še tako daleč....če pa pomislim nazaj, da sem že štiri mesece oddelala....gre čas pa kar hitro.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 366
19.1.2009 11:20:51   
Anonimen
jp... tvoj roj. dan bo letos ZIHER nekaj posebnega...

Žižika... drži se.... Še malo pa boš pluseka ugledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
19.1.2009 11:27:45   
gigi1
Jazzy mislim, da so Granobil tablete za nosečnice za grlo. Žajbelj ni fajn za nosečnice, čeprav mislim, da za grgranje je OK. Upam, da se bo Ajsika kaj oglasila ona ima to dobro naštudirano. Upam, da boš kmalu boljša.

Odpovedovanje palčkam pa nima nobenega vpliva na moje počutje. Če me kaj zvije prižgem pa povlečem nekaj dimov in sem čisto zadovoljna. Zaenkrat kar gviram user posted image .

Hormoni me matrajo. Saj pravim, dokler sem zdrava je vse OK. Se ne smem preveč pritoževat user posted image

Živček hvala. Čez kakšen mesec bo vse jasno... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.1.2009 11:33:18   
spelka12
granobil - jest ga skoz ližem. Če imam suho grlo, če kašljam, če me peče.....sej so naravne, škodit ne more.
žižika sem ti rekla, da se bova skupi špikale user posted image
jazzzzika jest bi tud takle voziček.

Danes sem šla zaradi čudnega izcedka k rešu in........to naj bi bila že user posted image . Tak da padla je prva špika, v nedeljo 25 pa že prvi UZ. Vse se dogaja tolk hitro, da komaj dojemam.

Kako ste borke?
sonček33 zdej si pa res že čisto blizu.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.1.2009 11:36:06   
jazzz27
No Žižika..same pohvalne stvari...sicer pa nas tud hormoni dajejouser posted image .... še dobro da je moj bolj potrpežljiv...ker včas bi tud zgrizlauser posted image user posted image . Kar se tiče zdravil... bom probala čim manj...bom bolj naravno skaramelizirala (ne vem če sem prov napisalauser posted image ) mleko in podobno. Nisem zagovornik kemije....

Živček...a počivaš? Kako kaj, maš še vedno krče al je kaj bolje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.1.2009 11:40:04   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

granobil - jest ga skoz ližem. Če imam suho grlo, če kašljam, če me peče.....sej so naravne, škodit ne more.
žižika sem ti rekla, da se bova skupi špikale user posted image
jazzzzika jest bi tud takle voziček.

Danes sem šla zaradi čudnega izcedka k rešu in........to naj bi bila že user posted image . Tak da padla je prva špika, v nedeljo 25 pa že prvi UZ. Vse se dogaja tolk hitro, da komaj dojemam.

Kako ste borke?
sonček33 zdej si pa res že čisto blizu.

Špelkica JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHUUUUUUUUUUUU...kaj bo to nosečk!!!!! Joj lubica moja... HB da se je začelo.

Kako se počutiš..a si kaj lena, zaspana????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....v nedeljo pa že UZ...joj kaj bo to folikelčkov....punca sedaj pa obvezno jajca + pivo!!!!!! Brvao, kolk sem jaz vesela zate!!!!!!! S kom se špikaš?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.1.2009 11:40:48   
ledenka
vidim, da sem pogrešana user posted image  

jazzzi, za vneto grlo Granobil ali Isla, če je zeloooo hudo, pa lahko tudi kaj močnejšega - Pušenjak pravi, da lahko pastile brez problema. žajblja pa res raje ne, sicer grgranje naj bi bilo ok, ampak tudi glede tega so različna mnenja.

živa, en nasvetič pri vozičkih - naj ima gibljiva sprednja kolesa, ki se pa naj dajo tudi blokirat! gibljiva za po mestu in trgovinah, blokado daš pa za makadam user posted image  pa pazi na težo, ne vem, kako so kaj težki tile Hartani!

žiži, če te špika, potem se nekaj dogaja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.1.2009 11:45:41   
ledenka
špelči user posted image user posted image user posted image  super za špikice!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 373
19.1.2009 11:46:18   
spelka12
jazzzy počutje je user posted image . Trenutno ležim  v postelji, sem na bolniški, ker imam pomojem eno blago obliko gripe. Vročino zbijam z lekadolom, mišice so vse awwwwwa, glava je pa težka kot bi bla iz cementa. AMpak počutim se vseeno nepremagljivo user posted image user posted image user posted image .
Imam pa dvojno dozo menopurja. Do sedaj sem imela vedno po 2 injekciji, sedaj pa samo po eno. Pa postopek je ICSI, ker IVF za mene bojda ni tolk primeren. Ma reško že ve kako in kaj. Je imel pa tako gužvo danes. Spet bo nosečk ja.
Kako si pa ti? Kaj bruhanja? Vidim, da si že v 16 tdnu. Jao kako gre hitro.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.1.2009 11:46:20   
jazzz27
Ajsi...hvala za nasvete. Jaz upam, da bo bolš...se bom res fino pazila..pila čajčke in podobne zvarke, sam da bo bolš. Slikice so pa tako lepe!!! Komaj čakam, da bo naš tako velik.... a ime imata že izbran? Ali bo to takšen velik projekt, kot kupovanje vozička?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

IME ZA PUNČKO
amalia

KATERO VAM JE LJUBŠE?

TAJDA (43%)

TADEJA (12%)

JERNEJA (14%)

JANA (31%)

Število vseh glasov: 361

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!