|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
19.1.2009 11:49:00   
sonček33
jazzi  - ja itak, da bo 27. srečen dan... vozek je pa zakon, ker prav tega imamo mi....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 376
19.1.2009 11:50:11   
sonček33
žižek moj - ja stopka bo glih glih zdej.... pa itak da si ti s špikami na ti, kar se tiče stranskih mi ej pa žal no

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 377
19.1.2009 11:53:20   
gigi1
Špelči user posted image  upam, da se kmalu pocajtaš. Kako 2 dozi menopurja? Koliko ampul dobiš? Jaz imam 4.
A ti si takoj z menopurjem štartala? Nič suprefacta prej?
Lupčka srce in ma da nam rata user posted image

Ajsi hvala user posted image . In hvala za slikce user posted image

Jazzy evo si dobila kompetentne odgovore user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 378
19.1.2009 11:53:35   
sonček33
ledenak - hvala za slikice, napredujete.... jupi

špelči - že špika nje? ma super duper, to bo zdej šlo en dva tri. ja zdej pa sem res že na vrsti.... čakamo, pa mali noče ven. Tudi prav.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 379
19.1.2009 11:55:49   
gigi1
Sonček kako si? Nič znakcov user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 380
19.1.2009 11:55:57   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

jazzzy počutje je user posted image . Trenutno ležim  v postelji, sem na bolniški, ker imam pomojem eno blago obliko gripe. Vročino zbijam z lekadolom, mišice so vse awwwwwa, glava je pa težka kot bi bla iz cementa. AMpak počutim se vseeno nepremagljivo user posted image user posted image user posted image .
Imam pa dvojno dozo menopurja. Do sedaj sem imela vedno po 2 injekciji, sedaj pa samo po eno. Pa postopek je ICSI, ker IVF za mene bojda ni tolk primeren. Ma reško že ve kako in kaj. Je imel pa tako gužvo danes. Spet bo nosečk ja.
Kako si pa ti? Kaj bruhanja? Vidim, da si že v 16 tdnu. Jao kako gre hitro.

Špelkica...čuvaj se lubica moja!! Le glej da te bo tvoj mal pocartal...ampak ti si itak borka v pravem pomenu!! Vem da ti bo uspelo.

je pa čudno, da ti je zmanjšal dozo...sicer on res da dobro ve..sam ni mi pa jasno zakaj.... a si imela nazadnje kako hiperco? Se ne spomnim koliko si nazadnje pridelala jajčkov....ah če je ICSI ni to nič kaj tazga...sam oni bojo poseksal jajčke in semenčke...pa bolj ziher je! Najini trije so se poseksal "naravno", ti pa so oni....

Ja čas gre pa res tako hitro.....se še spomnim kako si me stimulirala....sedaj pa že tako daleč. Boš videla kako bo šlo tebi hitro...sam tistih prvih 14 dni je bl tako...potem pa kar gre....no pa pregled prvi.....pa NS....madona skoz nekaj čakaš.....ko pa se ozreš nazaj pa si misliš kako je vse hitro minilo....

Koliko časa boš še na bolniški?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 381
19.1.2009 11:57:31   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Ajsi...hvala za nasvete. Jaz upam, da bo bolš...se bom res fino pazila..pila čajčke in podobne zvarke, sam da bo bolš. Slikice so pa tako lepe!!! Komaj čakam, da bo naš tako velik.... a ime imata že izbran? Ali bo to takšen velik projekt, kot kupovanje vozička?user posted image

ime imava že zbrano user posted image  Maks bo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 382
19.1.2009 11:57:53   
sonček33
gigi - super sem, znakcov ni, pa sej je to tut ok... ga pa čutim ker je skoz va kciji in mi je glih tako prijetno pri srcu. 

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 383
19.1.2009 12:00:01   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

ledenak - hvala za slikice, napredujete.... jupi

špelči - že špika nje? ma super duper, to bo zdej šlo en dva tri. ja zdej pa sem res že na vrsti.... čakamo, pa mali noče ven. Tudi prav.

Koko tud prav?user posted image user posted image user posted image  A je kaka statistika, če deklice ali dečki prej pridejo na svet? user posted image  

A ti tud že furaš vozička po stanovanju?user posted image user posted image

Žižika..ja dobila vse odgovore....ti jih res znaš sklicat skup....jaz sem tudi imela 4 ampule...2 praška in dve vodici....vse za eno špiko....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 384
19.1.2009 12:01:38   
Anonimen
ja ajsi sej vem... Ampak jst sem si zaželela takega in bom mogla pol tudi težo popapat user posted image   Gledam pa ja, da ima sprednja kolesa vrtljiva... Sicer mi je najbolj všeč ABC Novus, ampak nevem kje se jih dobi... Enega sem vidla na bolhi, pa se že kar nekaj časa prodaja...user posted image user posted image

Moji krčki so se že v soboto umirili... Ampak ne tvegam več in upam da ne grem več u službo... Ker se mi kar bruha ko pommislim nanjo user posted image user posted image user posted image

Sem tudi buscopan že nehala jemat, ampak se pa zdej psihično pripravljam, da bom malo jamrala pri G user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
19.1.2009 12:02:08   
sonček33
jazzz - furam furam:)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 386
19.1.2009 12:02:22   
jazzz27
UU Ajsi...Maks je lepo ime. Mislim, da jih ni tako veliko.  Jaz sem tud že določila....če bo seveda fant tako kot so rekli...samo za enkrat naj bo še skrivnost. Kdaj imaš okulista?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 387
19.1.2009 12:03:05   
Anonimen
ajsi... meni je maks tudi všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

špelka SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   še malo pa boš ti tudi imela pluseka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh se ne morem spravit do BTC-ja user posted image user posted image   Bi kar ležala in nič počela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 388
19.1.2009 12:05:00   
Anonimen

UU Ajsi...Maks je lepo ime. Mislim, da jih ni tako veliko.  Jaz sem tud že določila....če bo seveda fant tako kot so rekli...samo za enkrat naj bo še skrivnost. Kdaj imaš okulista?

sam rajcaš nas.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 389
19.1.2009 12:05:26   
gigi1
Jazzy za ampulo se šteje samo prašek user posted image . Torej jaz imam 4 praške in 2 vodi (mal šparam z vodo user posted image  user posted image  user posted image ). Imam še 1x višjo dozo kot ti. Zato tudi mal bolj peče, ker je bolj skoncentriranouser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 390
19.1.2009 12:05:42   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

ja ajsi sej vem... Ampak jst sem si zaželela takega in bom mogla pol tudi težo popapat user posted image   Gledam pa ja, da ima sprednja kolesa vrtljiva... Sicer mi je najbolj všeč ABC Novus, ampak nevem kje se jih dobi... Enega sem vidla na bolhi, pa se že kar nekaj časa prodaja...user posted image user posted image

Moji krčki so se že v soboto umirili... Ampak ne tvegam več in upam da ne grem več u službo... Ker se mi kar bruha ko pommislim nanjo user posted image user posted image user posted image

Sem tudi buscopan že nehala jemat, ampak se pa zdej psihično pripravljam, da bom malo jamrala pri G user posted image user posted image user posted image

Saj ne rabiš ne vem kaj...če je ql G. te bo zastopila, da te v službi matrajo in sekirajo. No ja pa pojamraj za krče...user posted image

Punce jaz sem dobila namig glede vozička, da morajo biti koleščka za napihnit in da morajo bit na ležajčkih, da se ne obrabijo zglobi!!! Tako da tudi na to pazite...ker 3 leta in če je velika kilometrina....je vredno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
19.1.2009 12:08:22   
sonček33
joj a veste kaj mene daje že en tedn? neustavljiva želja, da grem z roko v vrečko s pralnim praškom...mislim, sej vem, da je tole že mal bolno, amapk prav želim si, da mi gre prašek med prsti in da ga voham. pa imam doma samo gel, tako da sva šla včeraj k mojim, da sem pri ammi mal to svojo željo potešila. Evo, če bi ga smela, bi ga jedla. Parv basala bi si ga v usta. Kr neki, sej vem,ampalk še zdej k pišem tole imam polna usta  sline.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 392
19.1.2009 12:08:47   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Jazzy za ampulo se šteje samo prašek user posted image . Torej jaz imam 4 praške in 2 vodi (mal šparam z vodo user posted image  user posted image  user posted image ). Imam še 1x višjo dozo kot ti. Zato tudi mal bolj peče, ker je bolj skoncentriranouser posted image

upsuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ja peče pa kar precej...mene je že sam pr eni (a je tko prov?)user posted image ...zakaj pa šparate na vodi? no saj če bi mogla vse to v eno špiko spravt bi bla to špika za konjauser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 393
19.1.2009 12:10:20   
Anonimen

joj a veste kaj mene daje že en tedn? neustavljiva želja, da grem z roko v vrečko s pralnim praškom...mislim, sej vem, da je tole že mal bolno, amapk prav želim si, da mi gre prašek med prsti in da ga voham. pa imam doma samo gel, tako da sva šla včeraj k mojim, da sem pri ammi mal to svojo željo potešila. Evo, če bi ga smela, bi ga jedla. Parv basala bi si ga v usta. Kr neki, sej vem,ampalk še zdej k pišem tole imam polna usta  sline.

tega pa ne štekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem blond al je tuki kaka skrita fora?? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 394
19.1.2009 12:10:26   
gigi1

upsuser posted image user posted image user posted image user posted image ....ja peče pa kar precej...mene je že sam pr eni (a je tko prov?)user posted image ...zakaj pa šparate na vodi? no saj če bi mogla vse to v eno špiko spravt bi bla to špika za konjauser posted image

Sej glih zato k nisem konj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 395
19.1.2009 12:11:08   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tako neobičajne pa še neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A se ne sme praška uporabljat, sedaj ko boste meluser posted image ?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 396
19.1.2009 12:13:02   
jazzz27

Sej glih zato k nisem konj user posted image  user posted image  user posted image

viš, če bi bla, te pa peklo nebiuser posted image user posted image user posted image ...hecam se. Doza je velika....foliklov bo pa za izvoz....komaj čakam da poročaš...da so na vsaki strani vsaj 6....kdo ti bo delal punkcijo in transfer?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 397
19.1.2009 12:13:09   
gigi1

tega pa ne štekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem blond al je tuki kaka skrita fora?? user posted image user posted image user posted image user posted image

Živa to so nosečniške težave. Neustavljive želje po nečem kar ni za jest. Nekatere bi vohale in jedle globin...

Sonček upam, da se ti tole kmalu neha. Če je samo za roke vtikat v vrečo s praškom je kar OK, da bi ga jedla je pa kar... Bogica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
19.1.2009 12:14:52   
gigi1

viš, če bi bla, te pa peklo nebiuser posted image user posted image user posted image ...hecam se. Doza je velika....foliklov bo pa za izvoz....komaj čakam da poročaš...da so na vsaki strani vsaj 6....kdo ti bo delal punkcijo in transfer?

Jazzi pojma nimam. Bomo vidli kako folikli rasejo, pa ...to je še vse deleč user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 399
19.1.2009 12:14:54   
Anonimen

Živa to so nosečniške težave. Neustavljive želje po nečem kar ni za jest. Nekatere bi vohale in jedle globin...

Sonček upam, da se ti tole kmalu neha. Če je samo za roke vtikat v vrečo s praškom je kar OK, da bi ga jedla je pa kar... Bogica user posted image user posted image user posted image

tale je pa dobra.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Upam da mene ne bo kdaj kaj takega zagrablo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zaenkrat bi samo nekaj jedla pa nevem kaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonči.... sej samo še teden dni in bo bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......