|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
30.3.2009 21:16:45   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja Nončika kaj pa je tvoji navihanki da jemlje antibiotik?

mala je fasala angino in je dobila antibiotik. ma je že boljša. ne že boljša ampak je že čisto ta prava. zdaj ji pa vrtec manjka in njena mala družbica.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
30.3.2009 21:18:54   
Nončika
murkica, bravo!!! sma na istem. jaz sem tudi prej mela ovulacijo in je že na pregledu rekel G, da je cca za slab teden plod večji. meni uradno še ni računal PDP, bomo vidli kaj bo pokazala NS. NS mam prej kot pa naslednji pregled.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
30.3.2009 21:19:01   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica
Smo doma, vse je super!!! Srček veselo bije, veliki smo 26,5user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravi korenjakec oziroma korenjakinja :))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem cel dan mislila nate...

sonček - Lovro je cukerčekuser posted image Se mi zdi da je obema podoben..

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
30.3.2009 21:38:11   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Smo doma, vse je super!!! Srček veselo bije, veliki smo 26,5user posted image user posted image user posted image user posted image

Pravi korenjakec oziroma korenjakinja :))))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo bejba... kr tako naprej...boš hiter zrasla tak kot smo me!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem dobro in še vedno v službiuser posted image user posted image user posted image .... prišla pa sem se malo považit z mojim bušijem...user posted image user posted image kot vidite pridno rastemouser posted image user posted image user posted image
user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
30.3.2009 21:41:54   
sonček33
Oktavija luštn buši...lepo da si nam ga pokazala.

Kje je Se*kica??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
30.3.2009 22:44:38   
spelka12
oktavija ulalala kak buši user posted image user posted image user posted image . A pa se dobro počutiš v službi?
murkica user posted image user posted image  za srček in mere korenjaka/korenjakinje. Ga je lepo vidt ane? Kje sta pa kupila majico za sestro? Jest bi tud tako za mojo beniko. Da bo še ona tko ponosna kot sem bla jest. PDP bova pa pol imeli skup konec oktobrauser posted image . Jupiiiii oktoberka boš.
sonček85 hm jest sem že pripravljena da ti pomagam dihat. A še nič ne kaže user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
30.3.2009 23:24:01   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

murkica user posted image user posted image  za srček in mere korenjaka/korenjakinje. Ga je lepo vidt ane? Kje sta pa kupila majico za sestro? Jest bi tud tako za mojo beniko. Da bo še ona tko ponosna kot sem bla jest. PDP bova pa pol imeli skup konec oktobrauser posted image . Jupiiiii oktoberka boš.

user posted image user posted image user posted image

Šla sva kupit kar v trgovino Popek v BTC in sicer tisto stavbo diamant, ki je zraven Emporiuma. je v zgornjem nadstropju trgovinca in imajo kar nekaj izbire.user posted image user posted image

Za Beniko pa moraš itak kupituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oktavija prekrasen trebušček.

Vsem pa resnično hvala za čestitke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz kar lebdib pumce mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil murkica -- 30.3.2009 23:30:39 >

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
31.3.2009 9:05:25   
sonček85
špelka.hejla:samo toliko da se vam malo jaivm ,da sem še kar 2v1 in da še nič ne kaže na to da bi šla v Rim user posted image user posted image user posted image
Ponoči me dajejoneki krči samo to še ni to ,tko da bomo malo počakali.user posted image user posted image

oktavija.kako lep bupi je že

erin,se,živa,murkica,nončika,špelka,oktavija:kako kaj bodočće mamice?
beyba,spps,sonček .mamice sončki lepo rastejo in nagajajo?

vse ostale ,ki sem vas pozabila omenit lepe pozdravčke,in se vam še kaj javim.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
31.3.2009 9:06:32   
sonček85
super majčke imajo tudi tle in še drage niso,jaz sem jo naročila za dragega in dobila v 3 dneh
http://soncek.si/si/izdelaj-si-majico-g2266.shtml

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
31.3.2009 9:10:24   
ledenka
murkica user posted image user posted image user posted image  čestitam za lep pogled na pregledu! zdaj pa relax in počasi naprej, do oktobra...

oktavija, lep buši user posted image

špelči, majčko za Beniko lahko ud naročiš na trgovina.over.net user posted image  če se ti ne da it v Ljubljano.

dobro jutro, punce moje user posted image  bo danes kaj boljši dan? moram na našo kadrovsko... ajoj. pa h kozmetičarki, da mal pragozd razredčimo (vidim ga itak ne več), pa na banko... skratka, kar dosti dela. user posted image mulček pa uživa v brcanju v rebra, boliiiiiii user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
31.3.2009 9:20:20   
spps
user posted image  user posted image  tak smo pa zgledali" frišno iz pečice"user posted image user posted image user posted image

oktavija,imaš pa že lep bušiuser posted image user posted image
sonček,kako se pa kaj ti počutiŠ'? že odštevaš?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
31.3.2009 9:30:37   
ledenka
sonček, lepega fantka maš user posted image  prav fotogeničen frajer!

spps, tvoj je tud tak cuker user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
31.3.2009 9:37:35   
Rakica_80
Spps. iiiiiiii kak cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
31.3.2009 14:38:56   
murkica
spps- krasen jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Komaj čakamuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
31.3.2009 18:10:50   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jaz sem pa že ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image   No pa še kdaj bom...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
31.3.2009 18:17:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image  user posted image  tak smo pa zgledali" frišno iz pečice"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oktavija lep buši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
31.3.2009 19:18:18   
Kliki

Kak corti.
oktavija  lep bušiuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
1.4.2009 7:54:05   
murkica
Hello!!!!!!!!!!!!!

No danes sem pa jaz prva. Sem namreč že v službi, ravnokar sem pozajtrkovala in sem rekla, da se moram javiti še vam!

Kako ste kaj punce?
Midva sva predvčerajšnjim in včeraj obletala glavno družino in jim sporočila, da pričakujemo naraščaj. Vsi so tako srečni, da jih je prav super gledat. Včeraj sva se odpeljala še v Podčetrtek do njegove mame, ki je bila čisto paf. Najprej sva ji po mailu poslala slikico naše palčice oziroma palčka (ko sva bila seveda že praktično pri njej), potem pa sva jo poklicala, če gre lahko pogledat samo en mail in takrat sva stala že pred njenimi vrati in čakala, da prebere oziroma pogleda slikico. In prva reakcija je bila "Ja čigavo pa je to?" ins va stopila notri in rekla da nijino in da bo ona babica, potem pa so začele teči solze :) Tako, da smo na hitro spili samo en čajček, ker je ona zbolela, jaz pa sem morala nazaj v Lj, ker sem še delala. Tako, da je presenečenje uspelo! Včeraj pa sem povedala tudi svojemu bratu in njegova prva reakcija je bila "Kdaj pa gremo pit?"user posted image user posted image user posted image  in pol k sm mu rekla, da jst grem lahko z njimi, ampak da pač alkohola ne smem, mi je prbil tako, ta moško, "Ma zdej še lahko, zdej je še fetus"user posted image user posted image user posted image user posted image

No me je pa vsaj nasmeju.

Upam, da se imate vse lepo, jaz pa koamj čakam, da bo ura 2., da grem domov in še malo odspim. Sem namrče tako utrujena, da sploh ne vem kje se ne glava drži.

Pozdravčke vsem!!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
1.4.2009 8:15:26   
oktavija2

user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kak zlat otrok!!!user posted image user posted image user posted image
Joj komaj čakam da spoznam našo pikio!!!!user posted image user posted image user posted image

Sonček85 si že kaj nestrpna??? Še malo pa bo!user posted image user posted image user posted image

Ej dekleta nekaj mi povejte...

Ali je katera od vas imela občutek kaj nosi fantka ali punčko.... Pa se je potem to tudi uresničilo...
No jaz imam od prvega dne občutek da imamo FANTKA, čeprav mi je NS rekla da se ji zdi da bo punčka.... joj tako sem nestrpna ... kdo bo držal do 8.5.09 da izvemo spol...user posted image user posted image user posted image  

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
1.4.2009 8:27:10   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jaz sem pa že ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image   No pa še kdaj bom...

jaz sem tudi že ponosna mamica moji nagajivki in bodoča mamica naši pikici. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
1.4.2009 8:29:53   
Nončika
spps, vaš mali je pa totalno fotogeničen. pa tak resen. razen, ko se jezi. user posted image user posted image user posted image

oktavija, uau kaki buši, je že kar konkreten a ne? kdaj maš ti rok?

Se, ka te je voda odnjela? kak se dogaja s tebof? grablaši so te popapali?

jaz sem pa v službi, mam tak nizki pritisk, da se mi kar vrti. huh. da bi le že bila ura tri popoldan.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
1.4.2009 8:32:51   
benika
Ali je katera od vas imela občutek kaj nosi fantka ali punčko.... Pa se je potem to tudi uresničilo...

Jaz. Ko sem zagledala prviš + sem vedela, da je fantek. Tudi v sanjah se mi je vedno prikazoval fantek. Pri drugem sem pa do pregleda verjela da bomo dobili deklico (ker sem si ji namreč blazno želela), pa smo dobili še enega mulčkauser posted image

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
1.4.2009 8:38:34   
sonček33
spps -kakšen cukerček

murkica - koliko solz ob tako srečni novici, kajne...solz sreče

oktavija - jaz sem imela tak močan občutek, da bo fant, že od začetka....in je res fant...

kje je sekica?

kaj pa beyba? so zdravi, katera ve?

erin - kako ste?

sonček85 - joj čisto malo še? kaj adrenalina, ko pomisliš na porod?

ledenka - tudi ti boš kmalu stissnila k sebi svoje dete

aqua - kako je na primorskem? kaj lepše vreme kot tukaj?

fargi - objemček

nončika  - kako je mala?

špelka - nasmeh še traja? itak!!!

kliki, kako si?

pikicao - kje se skrivaš?

larilu - kako je s počutjem danes?

jazzz - kakšna besedica tudi nam? pogrešamo te

pikica 36 - kuku? kaj novega?

živa - a nas ne maraš več?user posted image

Vsem, ki vas nisem omenila pa poljubček.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
1.4.2009 8:40:37   
ledenka
dobro jutro user posted image  sem precej zanič spala... pa neki mi je slabo. pa vse me boli. najraje bi šla nazaj v posteljo, pa ne bo šlo, se moram spravit user posted image  

kako smo, punce moje? upam, da bolje kot mi user posted image  sej me čaka dekompresija, vsaj nekaj dobrega - po tem sem pol kile lažja user posted image  pa še en zajtrk si moram naredit, sem ugotovila, da mi ni dovolj, če pojem samo sadje zjutraj. najbolj me spravi s tira železo na tešče, to mi je total bljak.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
1.4.2009 8:58:48   
aqua77
Jutro punce moje!!!

Vidim same lepe novičke!!! user posted image user posted image user posted image  

Krasne fotke mladičkov, trebuščkov.. odlični rezultati na NS!!! Bravo, bravo... user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jaz mam zadnje čase fuuul gužvo na šihtu, tako da RR zdaj malo zapostavljam... user posted image  Bom pa vse nadoknadla.

Pa še stanje pri nas.... Včeraj so mi O testki prvič pokazali O, testna črtica je bila temnejša od kontrolne!!! Sem bla vesela kot radio, ker sem mislila, da sploh nimam O. Tako da smo šli veselo v akcijo, čez 14 dni bomo pa vidli, kako smo bili uspešni....

Rada vas imam vse skupaj in mislim na vas..... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?