|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
28.3.2009 11:22:23   
Kliki
murkica potem pa seveda poročaš v ponedeljek popoldne.

Pa sej ni panike če vama je vreme mal zagodlo se bosta pa mal razvajala.user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
28.3.2009 18:42:45   
ledenka
hello žabe user posted image  danes je tule nekam tiho user posted image  kakšen težek dan je zunaj. mislim, da bom šla kar dalje kačkat, mali me brca direkt v popek, to takoooo boliiiii, pečeeeeeee in srbiiiiiii!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
28.3.2009 19:39:16   
spelka12
oktavija sploh ni panike, če res hočeš vidt malija pojdi na samoplačniški UZ. Pa že kar morfologijo user posted image . To je pa res hitro.
murki samo, da ni izcedka in da si ok. A piješ magnezij? Če ga še ne takoj v lekarno po magnesol. 2x na dan ga piješ.
aqua vidva imata pa res nesrečo user posted image . Glivice joj, čimprej naj se pozdravi.
ajsi v popek praviš? Kaj pa če tvoj pihne v popek, mogoče se bo pa premaknil?user posted image
jazzy, larilu, erin, lunči, sonček, sonček85, kliki, pikica, živa, larilu, beyba, fargi, nončika............ ne morem več, preveč vas je   -    EN LEP VIKEND VSEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
28.3.2009 20:23:39   
sonček85
Samo da se vam malo javim ,ko bom imela kaj več časa več od mene .

lep vikend še naprej  in se vam javim user posted image

špelka:hvala za user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.3.2009 20:24:11 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
28.3.2009 22:34:58   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

jazzy, larilu, erin, lunči, sonček, sonček85, kliki, pikica, živa, larilu, beyba, fargi, nončika............ ne morem več, preveč vas je   -    EN LEP VIKEND VSEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala enako.user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
29.3.2009 9:20:07   
aqua77
Jutrčka!!!

user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
29.3.2009 11:21:10   
sonček33
Bejbe  a smo fajn? Mi smo. mene še vreme ne moti. mal pospravljamo, se igramo, kuhamo, peremo,  obešamo, sesamo, jemo, pijemo, se previjamo. Kakšno vmes tudi odspimo. pa je. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
29.3.2009 11:43:59   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Bejbe  a smo fajn? Mi smo. mene še vreme ne moti. mal pospravljamo, se igramo, kuhamo, peremo,  obešamo, sesamo, jemo, pijemo, se previjamo. Kakšno vmes tudi odspimo. pa je. 

sliši se super.... user posted image user posted image user posted image user posted image  Glavno da uživate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
29.3.2009 13:51:16   
ledenka
želim vam lep deževni dan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
29.3.2009 15:23:12   
pikicao.
eeeeeejjjj joooo :)))

kako ste pisike moje :)

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.3.2009 15:33:34   
Anonimen
dan !
jazzi ti me maš pa res v mislih si me dvakrat napisala zdej se mi pa kr zdiuser posted image upam da si tudi ti uživala čez vikend!
rozi pujsi skrivamo se pod strehco da ne bomo mokreuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
29.3.2009 16:25:05   
murkica
Mene pa danes vreme ful moti... Počutim se kot cunja. Ampak smo vseeno danes kar nekaj naredili. Zvečer me sicer čaka še likanje, ampak ni take panike. Jaz komaj čakam, da današnji dan mine in da bo jutri popoldan, ko bova imela pregled. user posted image user posted image user posted image user posted image Moj že od petka govori samo o tem, ker mislim, da naju bo počasi že oba razgnalo, saj že cel mesec skrivava to veselo novico.

Špelči- magnesola ne pijem. ampak saj se je tudi špikanje končalo. Pijem Elevit, kjer je notri tudi magnezij in naj bi bilo to ok. Sem pa pila tudi Donat, kjer je ravno tako notri, tako da mislim, da se je zaradi tega umirilo. Bom pa jutri vprašala za nasvet še svojo G, ker mi bo tako ali tako preverila kri, da bomo videli, če nama česa primanjkuje. Ampak mislim, da ne bo panike, saj pojem veliko sadja in zelenjave, ravno tako mesa in mlečnih izdelkov. Tako, da upam, da bo kri tipi topi.

Drugače pa vsem lepe pozdravčke in upam, da uživate, kljub slabemu vremenu.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
30.3.2009 9:25:00   
ledenka
user posted image

ena kavica za borkice user posted image  jaz je sicer še vedno ne pijem... mleko mi ne gre. razen v čokolinu, tu in tam user posted image  

kaj boste jedle? za danes imam plan solato in čevapčiče, ki so ostali od včeraj, njamiiiii user posted image  pa še eno malco si moram omislit čez kako uro, mango za zajtrk enostavno ni dovolj user posted image  plan je še pospravljanje omare, v kateri bo user posted image  imel stvari... mal sem gledala, kaj vse je noter, pa je toliko zadev, ki bi lahko sicer enkrat prišle prav, ampak... no, sej veste user posted image  

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
30.3.2009 9:26:51   
Anonimen
jutro!
mene pa vse boli od križa do trebuha,magnesol nič ne pomaga tko da komaj čakam petek da vidim kaj se dogaja,pa upam da bom zdržala do petka k take znake sm mela k sm šla rodit tamalgauser posted image
murkica pa sporoči kaj ti bo G rekla pa kako je bilo na pregleduuser posted image ampak si pridna glede na to da je tak vreme k men se likat definitivno ne da razen pojstle al pa kavčauser posted image

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3764
30.3.2009 9:29:11   
Anonimen
ajsi men tud dans sploh ne potegne kavica sm jo čist celo pustila,dans mi je vse tko čudenuser posted image zdele pijem čajček jagoda vanilij k mi še nekak steče po grlu.
joj kolk mi je dans smotan dan

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
30.3.2009 9:59:57   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

murkica pa sporoči kaj ti bo G rekla pa kako je bilo na pregleduuser posted image ampak si pridna glede na to da je tak vreme k men se likat definitivno ne da razen pojstle al pa kavčauser posted image

Sej da ne boš mislila, da tudi jaz potem včeraj nisem likalauser posted image ... To je bil samo namen, ki se je potem popolnoma izjalovil user posted image user posted image user posted image

Mogoče jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
30.3.2009 10:03:16   
jazzz27
Jutro!!

murkica..poročaj kako je bilo danes pri g. Držim pesti.

Ajsi...mleko ti ne potegne? Jaz bi pa samo mkleko!! A maš še regrat dneve?user posted image  Zdaj ga je pa res ogromno pri nas....
Pa že pospravljaš za bejbija...iiiiiiii. Si že dobila posteljico?

larilu...upam da je vse ok. Kako kaj tvoja rebreščka?

aqua...mah to res ni več noramlno pri vas...upam da se čim prej uredi...

lep danvam želim

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
30.3.2009 12:17:14   
spps
ojla!
kako ste čvekice?
men enostavno zmanjka časa za compuser posted image user posted image user posted image  ima mali menda alergijo  na računalnik-ker ,ko se vsedem za comp začne galamituser posted image user posted image user posted image in tud zdaj se je zbudil,pa bo počas lakota,tako,da se bom spet morala spakat vstranuser posted image user posted image user posted image

in kaj je novega?kakšna nova nosečka?
ostale nosečke,se dobro počutite?
in tiste,ki se še trudite?ste preipravljene za nadaljne boje?
mamice,a vaši malčki in bebiji so zdravi?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
30.3.2009 14:25:58   
ledenka
mi pride katera solato oprat? user posted image  pospravila sem pol omare, pa me je minila volja... no, sej če mi rata, bom do konca tedna še drugo polovico user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
30.3.2009 14:29:01   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

mi pride katera solato oprat? user posted image  pospravila sem pol omare, pa me je minila volja... no, sej če mi rata, bom do konca tedna še drugo polovico user posted image

user posted image user posted image user posted image kaj zdaj hočeš..za omaro ali za solato?user posted image user posted image user posted image

kakšno ješ? V  pralni stroj z njo...user posted image user posted image

Aja, daj mi šeenkrat povej za okulista kakšen izvid si dobila? Jaz ga imam jutri.....

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
30.3.2009 15:01:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image kaj zdaj hočeš..za omaro ali za solato?user posted image user posted image user posted image

kakšno ješ? V  pralni stroj z njo...user posted image user posted image

Aja, daj mi šeenkrat povej za okulista kakšen izvid si dobila? Jaz ga imam jutri.....
ah, kar za oboje user posted image  no, sej solato sem oprala, zaj se mora malo odcedit. motovilec in radič, njami kombinacija user posted image  sicer me regrat ni minil, ampak prej ko v četrtek ga ne bom jedla, do takrat mam motovilca dost user posted image  

moj izvid je neki v smislu, da v primeru težjega poroda priporoča CR zaradi možnosti odstopa mrežnice. v materinski mam napisano sam, da priporoča CR.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
30.3.2009 15:04:26   
sonček33
JOj ledenka nimamo sreče stemi očmi..jaz tudi priporočam CR, samo epiduralne ne.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
30.3.2009 15:09:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

JOj ledenka nimamo sreče stemi očmi..jaz tudi priporočam CR, samo epiduralne ne.

ja sej, glede na drugo varjanto - vakum - mi je CR bolj všeč. sam jaz bi ga mela z lokalno, se pravi s spinalno blokado al neki takega, da sem budna, ko pokuka na svet. bomo videli, v kratkem se moram it zmenit, kak pa kaj.

grem koooončno jest user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 30.3.2009 15:10:26 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
30.3.2009 15:15:02   
murkica
Pa dober tek...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
30.3.2009 15:16:07   
sonček33
jest tut na golaž in špagete

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?