Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:00:09
|
|
|
|
pikicao.
|
oooo gospodicna aqua :) kako smo dons upam d si boljs ce nisi takoj domou.. vidis dons c bi bla doma bi se lahko zjutri zapelala k teb pa bi sle na dopoldanski điro po obali pa se rabm d me en carta aja pa se glava me boli jz sm direkt za v dom uu aqui a bomo kj smetile.. men se smeti
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:00:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 bentiš aqui to je pa že malo preveč. ampak april bo tvoj hvala...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:01:56
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. oooo gospodicna aqua :) kako smo dons upam d si boljs ce nisi takoj domou.. vidis dons c bi bla doma bi se lahko zjutri zapelala k teb pa bi sle na dopoldanski điro po obali pa se rabm d me en carta aja pa se glava me boli jz sm direkt za v dom uu aqui a bomo kj smetile.. men se smeti morgen.... dejva mal smetit, že dooooolgo nisva, sigurno so naju pogrešali s smetenjem...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:04:08
|
|
|
|
pikicao.
|
ma ja jz mam saflo ze prprauleno d grem u napad sploh pa k sm dons taka
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:05:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ma ja jz mam saflo ze prprauleno d grem u napad sploh pa k sm dons taka da te nau muskelfiber zakaču!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:06:36
|
|
|
|
pikicao.
|
musklfibr me grab ze od kr sm rojena.. sploh pa v glavi..sj ves blondinkam nam je tezko...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:07:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. musklfibr me grab ze od kr sm rojena.. sploh pa v glavi..sj ves blondinkam nam je tezko... a pol maš ti tud krče??? u glav mislm , tko kot jaz???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:10:30
|
|
|
|
pikicao.
|
hahaha sj cakas d se mi2 zmenva d se dobiva d ti jih fabjan nafila pivo pij.. se ti bodo same nafilale sj pol bom sla pa se jz k fabjanu d se men kj ustvar k so kr zginle zdj te cajte.. so rekle d me majo dost sm jih ze pod pojstlo iskala pa jih ni ni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:10:43
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 čakam aquo da sporoči rezultat testkA. ajsika, sonček85 in jazzzika. Zdej ste pa ve na vrsti, da nas razveselite z novimi "ponarjenimi" nečaki in nečakinjami. aqua se pokorno javlja na raport!! prišla točno na 28 dan. Zgleda da sem staknila virozo, slabosti niso bile od . Gremo naprej v april. Danes zjutraj je šel moj dragi na S-gram, tako da bomo imeli v ponedeljek že rezultate.... bo pa april k si temo odprla.Tko je bilo pri meni ,k smo bile avg.se spomneš
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:11:37
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. musklfibr me grab ze od kr sm rojena.. sploh pa v glavi..sj ves blondinkam nam je tezko... a pol maš ti tud krče??? u glav mislm , tko kot jaz??? jz jih sploh ne opazm vc..ja jih..mogoce tkrt k mam mal narastka pa mi inteligenca vn udarja no hoce vn udarjat..pa jo hitr zatrem .. nema jz pa ze nom pametna
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:17:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 čakam aquo da sporoči rezultat testkA. ajsika, sonček85 in jazzzika. Zdej ste pa ve na vrsti, da nas razveselite z novimi "ponarjenimi" nečaki in nečakinjami. aqua se pokorno javlja na raport!! prišla točno na 28 dan. Zgleda da sem staknila virozo, slabosti niso bile od . Gremo naprej v april. Danes zjutraj je šel moj dragi na S-gram, tako da bomo imeli v ponedeljek že rezultate.... bo pa april k si temo odprla.Tko je bilo pri meni ,k smo bile avg.se spomneš živi bili pa vidjeli!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:18:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. musklfibr me grab ze od kr sm rojena.. sploh pa v glavi..sj ves blondinkam nam je tezko... a pol maš ti tud krče??? u glav mislm , tko kot jaz??? jz jih sploh ne opazm vc..ja jih..mogoce tkrt k mam mal narastka pa mi inteligenca vn udarja no hoce vn udarjat..pa jo hitr zatrem .. nema jz pa ze nom pametna jaz planiram danes svoj intelekt odpravit, se grem pobarvat, če mi bo ratal...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:19:29
|
|
|
|
sonček33
|
aquica moja POgumno naprej!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:20:49
|
|
|
|
pikicao.
|
jz pa sele v soboto.ufffff kok bom pametna do tkrt a ves kje je se sobota..ccc aaaa na aprilu smo ti neki napisal
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:21:21
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aquica moja POgumno naprej! soncek kako si mi.. kako bebika... tvoje pocutje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:22:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 aquica moja POgumno naprej! ne dam se jaz kar tko!!! hvala sonce!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:23:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz pa sele v soboto.ufffff kok bom pametna do tkrt a ves kje je se sobota..ccc aaaa na aprilu smo ti neki napisal odpisala... ti do sobote bojo že porodni krči - popadki... aja sej so bli že prejšno soboto...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooooooooooooooooooooooooooooooooo moje dve najljubši čvekalki..... Vidve kar dejsta, ker sicer nikoli ne pridemo do 6. borbe Aqui april bo tvoj!!!!!!!!! ZDEJ MAM PA DOST
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:27:46
|
|
|
|
aqua77
|
pičim neki do pisarnic, mam neki za narest... pridem čez 15 min...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:28:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooooooooooooooooooooooooooooooooooo moje dve najljubši čvekalki..... Vidve kar dejsta, ker sicer nikoli ne pridemo do 6. borbe Aqui april bo tvoj!!!!!!!!! ZDEJ MAM PA DOST TI MAŠ DOST???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:30:04
|
|
|
|
pikicao.
|
ma ja sva se odlocle d vama v roku parih minut nasopava par postov ,,boste cim prej naprej prsle ja aqua ti se kr zgovarji d gres do pisarne.. raj napis d noces smetit sj te poznam.. vazicka ziva kako si? bi ti tud kj smetila
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:41:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ja a ni bil že čas... Več nas bo tkole jeznih prej bo naša aqui srečka nosečka Bomo sterale to p.sico na dopust al kva !?!?!?!?!!??!?!?! prov dost ne bom mogla, ker šibam do banke. Ampak obljubim, da ko pridem nazaj se vama pridružim, ok?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 19.3.2009 9:48:58
|
|
|
|
Anonimen
|
sprememba plana - sem uredila po telefonu, tko da mi zdejle ni treba letet na banko, vseeno pa morm do trgovine ker mi je mehčalca zmanjkalo No ampak to lahko tudi malo preložim, če ste čveke še tukaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?