|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
5.3.2009 14:42:55   
Serendipity
sunshine - še tukaj pozitivne misli zate. To je pa res ta zadnja slaba stvar! Od zdaj naprej bo samo sonček in nič več težav.

spps  & trinity - Jupi! Vajin mesec je tu! Želim vama hiter porod in vajine sončke čimprej v naročju.  user posted image user posted image user posted image

larilu - objemček tudi zate. Drži se!
oktavija - če ti je direktor predlagal bolniško, potem je mogoče res bolje, da razmišljaš v tej smeri. user posted image

pa še mojemu drugemu sončku - špelinkici - milijon objemčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Punca, drži se. Včasih se stemni, toda spet pride jutro. Ohrani plamen upanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
5.3.2009 14:50:43   
spps
ooooooo se* kako si pa kaj ti?kje se skrivaš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
5.3.2009 14:56:54   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Ma, sem tu in tam. Sem že vredu, so me nekaj dni hudi krči matrali in sem se doma malo pocajtaja, danes je že boljše. Najverjetneje zaradi nizko ležeče posteljice ...
No, včeraj smo pa metuljčeke začutili user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti? Imela te dni kakšen pregled? Kaj pravi CTG? Se že kaj dogaja?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
5.3.2009 14:59:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ma, sem tu in tam. Sem že vredu, so me nekaj dni hudi krči matrali in sem se doma malo pocajtaja, danes je že boljše. Najverjetneje zaradi nizko ležeče posteljice ...
No, včeraj smo pa metuljčeke začutili user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ti? Imela te dni kakšen pregled? Kaj pravi CTG? Se že kaj dogaja?

ta teden sem imela vaginalni pregled,kjer jje G povedal,da še nosimo precej visoko in,da je še MV  zaprtuser posted image user posted image

na ctg-ju še pa nisem bila,mene bo verjetn,drug teden poslal,če mi ne rata prej it v Puser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za metuljčkeuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3079
5.3.2009 15:06:40   
Serendipity
Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.3.2009 15:08:21   
spps

Ha ha ha - se spominjam, ko je kolegica pred dvema tednoma na dan PDP-ja prišla domov in komentirala - zaprto je kot Alcatraz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da je pri tebi podobno. No, saj bebi že ve, da je v hotelu najboljših kategorij pa uživa še zadnje dni.
user posted image user posted image user posted image sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kažeuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.3.2009 15:12:18   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image sem rekla,da se mu ne da ven,ko je tako butasto vreme-sam,do sončka še pa nić ne kažeuser posted image user posted image

Saj v maju bo ziher lep sonček... user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.3.2009 15:28:14   
Nončika
larilu, vaginalni sor. to sem mela jaz v 1.nosečnosti in to celo 2x. canesten krema deluje samo na zunaj, verjetno rabiš vaginalne tabletke in bo vse ok. drugače pa se pazi, malemu nekako razloži, da je mami bubana... kak se je odzvala tvoja šefica?

sonček, pa ne že spet. samo,da bo vse ok.

oktavija, če je v službi napeto in imaš tak vredi direktorja, le ubogaj ga. jaz bi se že zdaj pobrala in prišla čez dve leti nazaj. haha.

živa, tebe pa dajejo hormončki????

Se***, lepo počivaj in stiraj krče nekam. hitro si začutila metuljčke. lepo!!!

spps, kot če bi brala svojo zgodbo. jaz sem proti koncu že skoraj vsak dan bla na CTG-ju. nato domov in spet naslednji dan nazaj. bila pa je taka vročina, da sem že zaradi vročine popizdevala.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.3.2009 15:43:08   
oktavija
Ledenka a mi lahko napišeš link, kjer si kupila posteljico preko spelta za tvojega dečka....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.3.2009 15:49:06   
Anonimen
sonček madonca ti pa sploh še ne morš začet uživat v maternstvu k maš skoz neki,upam da se čimprej pozdravišuser posted image
nončika ma sploh se mi noben ne oglas v bankiuser posted image tko da bom še probala jutr vrjetnuser posted image če si pa mislna glede nosečnosti pa še noben ne ve in tud ne bodo zvedl k mislim k bi šefica zvedla da bi v 3km premeru vse šipe počile k bi se tok zadrlauser posted image
drgač pa mi je sestra rekla naj si grem kupit 20% natrijev tetraburat (upam da sm prov napisala) in če potem ne bo boljš naj potem pa pridemuser posted image

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.3.2009 15:49:57   
spps

user posted image user posted image user posted image  do maja pa ne mislim čakatuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.3.2009 16:00:13   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image  do maja pa ne mislim čakatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
A nisi ti ''malo'' zbirčna?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.3.2009 16:21:38   
Nončika

kaj je pa narobe z majem?user posted image user posted image user posted image jaz sem majska deklica!!!!user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.3.2009 16:38:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

kaj je pa narobe z majem?user posted image user posted image user posted image jaz sem majska deklica!!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image a bi rade ,da pridem v guinessovo knjigo rekordov???'user posted image user posted image user posted image
jaz sem čist zadovoljna z marcem,ko imam čez dobra dva tedna RDuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.3.2009 16:45:16   
sonček85
se:bravo za metuljčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
larilu:bravo za Buser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izcedek je normalno da je malo rumen ,samo da ni zelenkaste barve,rdeč ali rjavkast.Jaz iamm bolj ko ne skoz rumenega in je G rekla da je to normalno,lahko da si samo kako vnetje dobila
sonček:drži se punca in naj se ti že te more končajo da boste lahko  uživali z malim članomuser posted image user posted image user posted image
oktavija.ja tko je ,če imajo zmešnjavo je bolje da si res doma.samo ne bboš pa dobivala 100% bolniške temveč 90% ker ZZZS ne da več k 90,vem k sem že sama od avg.na B.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.3.2009 19:12:49   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

murkica dobra si da se ti da še enkrat it pr nam je še burja tko da tud če maš dežnik ti nič ne pomaga.a si boš kak ticker naštimala?k sm glih hotela vidit kolk točno si nosečka srečka pa še nimaš nobenga tickerja

Ja je blo treba it, ampak pri nas ni burje, tako da ni bilo panikeuser posted image

Pa sej imam ticker, ki kaže koliko je še do konca...

Sonček33- Reva boga. Zdaj pa resnično upam, da je to zadnje, kar se vam bo slabega pripetilo..

Živa- Ne moraš pomagati, hormončki so pač v polnem delovanju... Je bil pa danes žalosten del in čist razumem, zakaj si jokala. Je bilo tudi meni kar bad...

Oktavija- Poglej tako, vsaj kupila si boš lahko nove oblekice. Jaz komaj čakam na nakup nosečniških hlač user posted image user posted image user posted image
Kar s etiče pa bolniške, če ti je direktor tako predlagal, pa je morda res bolje. Pač boš imela ful časa za gnezdenje in uživanje do prihoda user posted image

Vsem ostalim pa lepe pozdravčke... Šibam delat, ker danes delam še zadnji dan, potem pa kidnem za en teden na smučanje... No smučala jaz ne bom, bom se pa predajala drugim užitkom...

Lupčka vsem...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
5.3.2009 19:54:21   
ledenka
oktavija, tukaj je link do posteljic. jaz sem sodelovala na dražbi, drugače je cena 120 EUR in 21 EUR za dostavo.

Se*, je kaj boljše? manj krčkov? in user posted image user posted image user posted image  za brcike! pa kul slikca user posted image

murkica, boš uživala user posted image

spps, še v enem kosu user posted image  

sonček85, kako si ti kaj? vidim, da hodiš v materinsko, ti je všeč? meni tale v LJ ni preveč... je pa dobro za popestritev user posted image

nončika, maj rula user posted image  na koncu bom rodila pa junija... user posted image

larilu, najbrž je samo vnetje, nič hujšega, samo kake vaginalete boš najbrž dobila.

jaz grem jutri na pregled, mi bo delala kontrolo rasti. pa upam, da se nisem pretirano zredila od zadnjič... pa da nimam bakterij v urinu. eh... no, vsaj za pritisk vem, da je nizek user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
5.3.2009 22:57:42   
Kliki
Vas sam na hitro pozdravim.
Vse želim lep večer.
Moj O se bo začela in bo treba v akcijo, potem pa čakanje do 19.3.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
6.3.2009 8:12:30   
pikica36
jutroo
evo danes vam jaz postrežem user posted image

spps- hvala na pitanju. zaenkrat kar dobro , pridno delamo nauser posted image , ampak zaenkrat še brez uspeha. se dogovarjava da greva malo na remont oz,. da vsaj te osnovne preglede dava skozi , jaz hormone, on spermiogram.. pa kaj vem kaj še sledi.
res da je zdaj "šele"  7 krog po ss, ampak nisva več tako mlada, da bi čakala leto ali leto pa pol. morava malo pohitet, da vidimo na čem je stvar, da se ne mučimo brezvezeuser posted image . pa če rata  , več ko super, če pa ne pa bo tudi moralo bit pravuser posted image

trinity- a sem prav zasledila , da je tvoj v Slovenj Gradcu delal spermiogram?

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
6.3.2009 10:07:06   
jazzz27
Punce jutro!!!

Sonček33...upam da se sedaj pa res konča kalvarija in da končno zalaufate. Bravo za Lovrota!!!!!!

Špeli...upam, da si vredu in da kmalu prideš spet med nas. Misamo te!!!!

Oktavija....mislim, da ti je direktor !A...marsikatera bi bila srečna. Aja, bolniška ti pripada 90% in ne !00%, pa konec koncev to sploh ni važno, važno da so živčki celi. Kako kaj dragi, sta ql?

Sem samo bežno preletela in sedaj šibam še kaj poštimat.....danes imamo MF!!!!! Držite pesti.

Vsem en lep sončen pozdrav!!!

papa

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
6.3.2009 10:54:31   
ledenka
jazzzika, že morfologija user posted image user posted image user posted image  dobro opravi!

naš mali je 1800 g težek, kar malce pretežek za svojo starost menda user posted image  pa ketone mam v urinu, naslednji teden me čaka bljak test z glukozo. sem pa dobila milijon papirjev - za CSD (porodniška, moram nujno naslednji teden zrihtat), pa za porodnišnico in rešilca. tako da gre zdaj zares al kaj... faaak! mene je straaaaah!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
6.3.2009 11:02:50   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jazzzika, že morfologija user posted image user posted image user posted image  dobro opravi!

naš mali je 1800 g težek, kar malce pretežek za svojo starost menda user posted image  pa ketone mam v urinu, naslednji teden me čaka bljak test z glukozo. sem pa dobila milijon papirjev - za CSD (porodniška, moram nujno naslednji teden zrihtat), pa za porodnišnico in rešilca. tako da gre zdaj zares al kaj... faaak! mene je straaaaah!

Ja pupika, če pa si že proti koncu... BTW sej sploh verjet ne morem...
Nič zdej bit strah. Saj te bo potem dovolj, ko boš res tik pred zdajci.
Pa čestitke za korenjaka user posted image .

JAzzika ti pa tudi dobro zrihtaj.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
6.3.2009 11:19:32   
pikica36
jazzzika nič strahu, samo malo težje gre ven kot notuser posted image user posted image  saj ni kak bav bav , res ne user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
6.3.2009 11:35:09   
Anonimen
dan!
men je dons za ubit slabo,grozauser posted image
sm dobila res ene svečke sam k sm dala not jao to peče kot da bi dala alkohol na ranouser posted image a je to normalno?user posted image tok me je peklo da sm komi do pojstle prlezla
pol je bil pa še moj neki včer nataknjen tko da sm šla sam spat
ajsi glede teže ne skrbi k to ne rastejo tko kot je una tabela narejena,k naš je bil tud večji kot bi mogel bit in koncu še hvala bogu k je bolje prestal k je tok prej vn prišel,tko da ne skrbi lahk da je zdej mal več zaloge mel pa da bo zdej bolj počas njegova teža šla naprej in se bo na koncu lepo urediluser posted image
jazzi pa ne morm vrjetn a kr že morfologijo maš?madonca zdej pa res vidim kam čas beži,srečno!
murkica veš men tvojga tickerja ne pokaže sam zato sm omenilauser posted image

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 3099
6.3.2009 13:23:24   
miska73
Evo pupike, da se še tu pohvalim...
Matr, dons se samo okol hvalim. user posted image

Meni je v 2. postopku IVF zgleda ratalo.
Današnji krvni test je pokazal, da sem noseča user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?