|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
6.3.2009 15:53:51   
Kliki
miška čestitam da si postala srečka user posted image .

Nončika to je pa lepo slišat da napreduje čiščenje podstrešja, upam da boš svojo bebico ko rodiš prinesla že v novo stanovanje.

Kako si pa drugače razen da ti je malo slabo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
6.3.2009 16:08:36   
Nončika
U, drugače sem kar ok. malo me spet mori moja služba, danes je moj sodelavec izjavil svoje. da bo moj oddelek tak ali tak propadel. ma k**** ga gleda, le kakšne bodo njegove pripombe, ko se bo razvedlo, da sem noseča. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
6.3.2009 16:10:56   
Kliki
Ja tele službe so res za en k****. Ampak nimamo kaj je treba evrčke služit.
Ja kaj veš kaj bo komentiral ziher nič pametnega. Ne se postit pa bo vse Ok.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
6.3.2009 16:34:22   
Nončika
nimam se namena zaradi njega sekirat.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
6.3.2009 17:15:54   
Kliki
Ja sej tako je prav.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
6.3.2009 20:05:27   
Anonimen
Hejla čveke... Danes sem se spet malo potepala, pa nisem nič uspela prit na net user posted image user posted image
MIŠIKAAAAAA ČESTITAAAAAAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spps... še tukaj ti iskreno iz srčka čestitam za malega Marcela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem prejela sms, pa ker nisem mogla do spleta, sem prosila Ajsiko, ki pa zgleda tudi ni uspela, da vam sporoči veselo novico... no še dobro da sta larilu in Se* sporočili user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3131
6.3.2009 21:26:22   
spelka12
spps iskrene čestitke tebi in možeku, Marcel ti pa dobrodošel med nami.
Podganca wiiii sem vedla, da bo +, čestitam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
6.3.2009 21:53:28   
ledenka
 miškaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  moja podgančica, kako zeloooo sem jaz veselaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  ti želim, da bo vse ok, da boš nosečka brez težav in čez 8 mesecev naj se rodita dve mali miškici user posted image user posted image user posted image  

spps user posted image user posted image user posted image  čestitam! lepo lepo se cartajte in uživajte!

živa, hvala za sms, ampak žal sem šele zdaj prišla do računalnika... bila sem pa skos zasedena, tako da tudi odgovorit nisem mela časa. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
6.3.2009 22:17:57   
trinity22
miska73 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa mirnih lepihuser posted image pa čim bolj jih izkoristi, ker prehitro mineuser posted image

no kot vidite jaz še kar strašim tu okoli, čeprav pa me danes že neki čudno špika v spodnjem delu pod popkom, spet me heca ...

LuNa je že prišla kaj naokoli ... jaz rabim karto za Riiiimmm nujno ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
6.3.2009 22:22:59   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image SPPS  iskrene čestitke za Marcela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška73user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za plusek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno, mirno in zdravo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
7.3.2009 9:46:57   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

spps iskrene čestitke tebi in možeku, Marcel ti pa dobrodošel med nami.
Podganca wiiii sem vedla, da bo +, čestitam

Kak si mi ti pupek moj?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
7.3.2009 9:48:47   
miska73
Hvala vam pupikam vsem. Podganca ma vas rada.

Trini a ti bi pa že šla rodit.
Lunči nujno rabmo karto za našo Trini.

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
7.3.2009 9:50:38   
ledenka
joj, podganca, kolk sem jaz vesela zate user posted image  ti sploh ne morem povedat!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
7.3.2009 9:55:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

joj, podganca, kolk sem jaz vesela zate user posted image  ti sploh ne morem povedat!

Hvala srčica moja.
A veš kolk je to super, ko vidiš kolk pupik je tolk iz srca vselih zate.
Ti povem, da mam kr naprej solzne učke.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
7.3.2009 10:00:57   
ledenka
podganca, še hujše bo user posted image  jaz sem na začetku jokala pri vseh glupih romantičnih prizorih v filmih, sploh pri kakih porokah user posted image  pa tega nekak ne počnem. no, sej pol se navadiš. ampak na tisti sokec morava pa v kratkem, dokler sem še v enem kosu, da ne bo tko kot z Zvezdico, ko sva se dogovarjale od avgusta... no, pa nama še ni uspelo user posted image  ampak nekak mam feeling pri tebi, da sta 2 user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
7.3.2009 10:08:24   
miska73
Kak bo pol šele pr men...
Jst pa že od vedno smrkam pri preveč ganljivih prizorih v filmih...

A tko pol zgleda, da se ne meniš več za kavico, ampak za sokec...user posted image
Upam, da se bova uspele zmenit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
7.3.2009 10:11:31   
ledenka
nekaterim kava v nosečnosti paše, meni ne user posted image  predvsem je problem, ker mleko zdaj slabo prebavljam, kave brez mleka pa ne morem pit. itak pa pijem sam sveže sokove, tako da dostikrat pristanem na vodi, če jih nimajo. al pa na čaju user posted image  

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
7.3.2009 10:27:28   
beyba
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image user posted image user posted image SPPS  iskrene čestitke za Marcela!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Miška73user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za plusek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno, mirno in zdravo nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar pod tole podpišem.....

tuki pa še pokažem kako naš otrok dela prve korake....

http://www.shrani.si/?2b/Dz/bZcloGa/mov02073.mpg

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
7.3.2009 10:36:17   
ledenka
beyba, sem jo gledala na FBju user posted image  kako je že velikaaaaaa!

se moram spravit, grem iskat posteljico - včeraj so mi jo že dostavljali, ko me ni bilo doma, pa grem danes kar na skladišče user posted image  so pa res hitri, kupla sem jo v sredo. upam, da bo tudi dobra kvaliteta...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
7.3.2009 11:59:22   
aqua77
Dober daaaaan... user posted image

Pri nas je pa sonček....user posted image user posted image

Jaz pa delovno... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
7.3.2009 16:31:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Ooo, pa ti je le uspelo jo ujet! Kak je dobra! Pravi mojster je že! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
7.3.2009 16:58:54   
sonček33
Beyba vaša punca je pa taprava...kamlu vama bo ušla po celi hiši

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
7.3.2009 17:17:38   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Se kar pod tole podpišem.....

Sej ne morem verjet da že hodi sama !!!! Pa se mi zdi da se komaj včeraj rodila!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
7.3.2009 17:45:28   
Anonimen
Hjela čvake.... Tuki v MS (oz. v prekmurju) je pa že cel dan oblačno in veter piha tko, da nas je na vikendu skor odneslo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bi bla prov rajši v LJ zdej, ko je mami rekla da sonček lepo sije user posted image user posted image user posted image

Špelči mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqui kako si? Še malo pa boš mela pregledek... Si že kaj nervozna? Kako pa je bil S-gram?
Beyba tale vaša pupa je pa res huda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ne morem vrjet da hodi user posted image user posted image user posted image   LUŠNA JE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jazzzi? Kako je blo na MF?

Ajsi pol ko postelco sestaviš, pa le poslikaj in nam pokaži, da vidimo če se nakup res splača user posted image

Oktavija kako si pa ti kaj? Kako samevanje (upam da te nisem zamešala s kero...)?

(odgovor članu oktavija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3149
7.3.2009 18:28:58   
Nončika
živa, v MS je poleg vsega še takši voter bil. je san samo hitro pobrala mali tobogan, šla malo čekirat v Kik te pa domov.

mimogrede Sekica, si bila ti gnes v Kiki? tako se mi čini. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?