Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 7:47:36
|
|
|
|
spps
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 8:59:49
|
|
|
|
sonček85
|
Dobro jutro borkice vsem veliko sreče in naredite si čim lepši dan v tem vremenu.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 9:06:30
|
|
|
|
jazzz27
|
Jutro!!! Punce danes je tak umirjen dan za rodit...ala gremo!!! Špeli...če bereš, vedi da mislim nate, čeprav ti ne diham skoz za vrat. Sicer pa ti si borka, jaz to vem. Počiljam ti lep dan drage moje
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 9:11:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Jutro!!! Punce danes je tak umirjen dan za rodit...ala gremo!!! lep dan drage moje sem takoj za
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 9:13:02
|
|
|
|
Nončika
|
alo!!! mi pa smo pričeli z pospravljanjem. okna mamo, material nam je moj sodelavec včeraj pripelal. zdaj mi moj in pa foter čistita podstrešje. naslednji teden pričnemo vlečti zide in pa zapirat strop. joj, kolko dela. samo, da se je premaknilo in pričeli. če bo vse po sreči, mogoče, mogoče smo pol tam nekje konec jeseni na svojem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 9:16:31
|
|
|
|
trinity22
|
Nončika fino Špelkica tudi jaz mislim nate drži se punca... Jaz bi tudi šla rodit ... al pa še ne.... pa sej ne vem ... počasi dobivam tremo ... tole čakanje me ubija
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 9:33:09
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro jaz pa še ne bi šla rodit ampak čez dober mesec bom začela pripravljat mojega podnajemnika za izselitev, da bo čez kake 2 mesca šel ven
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 9:48:30
|
|
|
|
murkica
|
Pa še jaz se moram malo javit... Jaz sem se tudi danes že zbudila ob 7h, pojedla zajtr in šla samo za 5 minut nazaj v posteljo , no in sem šele zdele ustala... Tako, da smo vsaj en dan mal prinesli notr Zdej bom pa počasi odšla v trgovino. Moram it po kruh, pa še kaj za pod zob, ker me je na polno napadla lakota. Potem pa upam, da se s prijateljico dobim na eni kafetki.... No bodite lepo, pa se definitvno še kaj beremo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 10:23:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čveke Ja res je lep dan za rosit danes - PEJMO PEJMO!!! Triny zdej si pa itak ne moreš več premislit, če bi ali ne
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 11:08:30
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! no jaz sm tud dans že od 5 budna k je tamal začel skakat po pojstl,jaz res ne vem kje njemu tok energije prej sm dobila bolniško od komisije da so mi jo podaljšal do 4.4. drug teden bom šefico poklicala pa ji rekla da izvidov še nimam mam pa podaljšano bolniško do 4.4. tko da če boste začutile kak potres to pomen al da se je zadrla pa dol s stola padla al da je pa sam s stola padla kako ste?jaz sm dans zanič včer mi je tamal na rebra skočil in sm zatulila k ne vem kdo pol v jok padla pač bolečina nardi svoje,pol je še tamal začel jokat k je mislu da sm huda nanj in kljub bolečinam sm ga mogla k seb vzet da je vidu da nisem huda in pol je na men zaspal,zdej mi rečte če nismo ženske od hudiča?matr deci bi že popadal na tla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 11:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Larilu super za bolniško Dej rajši malo pazi, da tamali zdej ne skače po tebi... Sej se še nisi do konca pocajtala.... Kaj pa je pulmologinja rekla?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 12:12:05
|
|
|
|
murkica
|
Ja Larilu res moraš paziti, tako nase kot na pikico... Tamalemu pač razloži, da je mami bubana in mora paziti, da se boš hitro pozdravila.... Jst sem pa danes kot razrešena kura, sem šla v trgovino, pa pozabila pol stvari, tako, da moram it zdaj še enkrat Pa tko grdo je zunaj, da se mi sploh ne da... Pa še slabost me danes malo matra. Kar tišči me v trebuhu. Sem si oblekla žabe, pa so mi šle tolk na živce okoli trebuha, da sem se mogla it provblečt.. Nič šibam še enkrat v trgovino in upam, da tokrat prinesem vse, kar potrebujem... Papa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 12:48:35
|
|
|
|
Anonimen
|
sej se pazim kolikor se le lahk,včer se je tamavči z mojim igral tko da je me je presenetu k je kr naenkrat na men bil,drgač pa mali še ne razume ampak me pusti kukr tok počivat sam ma pa tud on svoje dneve.pulmologinjo k sm klicala sm dobila sestro in je rekla da me bo nazajpoklicala ampak do zdej me še ne tko da bomo videl,jutr bom pa povsej vrjetnosti mogla it do G k mam čuden izcedek in prvič ga mam k je tak čuden a ktera ve oziroma je mela že kej podobnega tak rumen izcedek pa tko so grudice oz. kepice le tega izcedka? sm se že mazala s canastenom pa nič ne pomaga murkica dobra si da se ti da še enkrat it pr nam je še burja tko da tud če maš dežnik ti nič ne pomaga.a si boš kak ticker naštimala?k sm glih hotela vidit kolk točno si nosečka srečka pa še nimaš nobenga tickerja
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 13:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej larilu sej nisem mislila nič slabega... Sem mislila, da te je pol že kej nazaj poklicala pulmologinja, pa da sem zgrešila, kaj ti je rekla... To da si dobila sestro in čakala na klic sem pa vidla, ja Po moje izcedek nebi smel bit nič slabega... morda močnejši beli tok, ki je pa menda običajen pri nosečnicah... Pokliči G in se malo pozanimaj kaj bi lahko bilo... Da ne boš brez veze tja hodila... Jaz sem se pa danes kregala z mojim po telefonu, ampak ker sva kakršna sva, sva se seveda že pobotala in sva kul. Sem znorela čist brez veze in zgleda da mi še vedno malo hormončki nagajajo Mah sej bo bolje... Malo se bo pa tudi on mogel navaditi a ne?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 13:44:46
|
|
|
|
sonček33
|
Pupe moje jaz grem spet v bolnico rezat dojko Enako kot na levi, se je zdej naredilo še na desni. Čez noč. Tako da...sem žalostna. Čist vse nas je doletelo. HB je Lovro v dveh dneh pridobil na kilaži, tako da sem vsaj za to vesela.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 13:48:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pupe moje jaz grem spet v bolnico rezat dojko Enako kot na levi, se je zdej naredilo še na desni. Čez noč. Tako da...sem žalostna. Čist vse nas je doletelo. HB je Lovro v dveh dneh pridobil na kilaži, tako da sem vsaj za to vesela. drži se in fajn porihtajte.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 13:50:06
|
|
|
|
spps
|
larilu-možno,da je prišlo do vnetja-poklič G in vprašaj kaj storiti.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 13:50:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ... Da ne boš brez veze tja hodila... Jaz sem se pa danes kregala z mojim po telefonu, ampak ker sva kakršna sva, sva se seveda že pobotala in sva kul. Sem znorela čist brez veze in zgleda da mi še vedno malo hormončki nagajajo Mah sej bo bolje... Malo se bo pa tudi on mogel navaditi a ne? bogi tvoj...kje je še konec tvoje nosečnosti
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 13:53:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pupe moje jaz grem spet v bolnico rezat dojko Enako kot na levi, se je zdej naredilo še na desni. Čez noč. Tako da...sem žalostna. Čist vse nas je doletelo. HB je Lovro v dveh dneh pridobil na kilaži, tako da sem vsaj za to vesela. upam, da je to res zadnje, kar je slabega... drži se!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:10:13
|
|
|
|
oktavija
|
Halo dekleta! Nimam nič pametnega za povedat... danes sem izpraznila omaro z oblačili saj mi je vse premalo.. kaj bo šele do konca nosecnosti... Sonček33 drži se in upam da boš dobro... Špelči si že kaj bolje.... Mislim nate!!! Spps...a boš šla kr danes rodit...ko je tak miren dan... Povej kdaj začnemo dihat Jaz sem v eni dilemi...pa prosim za nasvet... Jaz sem hotela it v ponedeljek v službo (po treh tednih)...pa sem morala včeraj skočit v službo, ker me je direktor potreboval saj sem morala podpisat aneks za 10% znižanje plače...RECESIJA... no in ker je moj direktor OK človek me je povabil v pisarno in mi svetoval naj poskusim ostati v bolniški saj bom od ZZZS dobila 100% plačo... in da naj se izogibam službi saj je živi haos in tempirana bomba.... ki jo meni ni treba prenašat... čez dve leti ko bom pa nazaj bo pa spet vse po starem.... No zdaj pa jaz res nevem kaj naj naredim....sej mi je doma čist OK... ampak v službo tudi rada hodim....ampak če je napeto stanje tudi v službi ne bo prijetno.... Jaz sem čist zmedena kaj naj naredim.... Dejte mi kak dober nasvet prosim!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:16:53
|
|
|
|
spps
|
oktavija,nič ne bo danes kar se službe tiče...-hmmm ne vem,sama si preštudiraj,s tem,da je stanje takšno,da je napeto...pol pa kolk je to dobro zate,da se izpostavljaš temu? kar se pa oblačil tiče,nič se sekirat si pa ne nabavljaj veli kosov takih oblačil,ki ti ne bodo dolgo prav kupuj si sproti.
< Sporočilo je popravil spps -- 5.3.2009 14:18:20 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:21:26
|
|
|
|
pikica36
|
hm.. oktavija, kar se službe tiče, bi jaz na tvojem mestu kar potegnila bolniško dokler se da... najverjetneje pa boš itak čez kaka dva tri mesece v bolniški do porodniške(no, vsaj velika večina jih je) upam da ti rata sonček33
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:28:28
|
|
|
|
spps
|
pikica,kako si pa kaj ti?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija jaz tudi mislim, da če je tako, da rajpi potegni bolniško... Sicer pa sem zdejle gledala Gilmore Girls (midve z mamo) in se takooo zjokala zraven, da sem si rekla, da ne bom več tv-ja gledala Tole je pa res preraslo že vse meje normalnega obnašanja Včeraj sem v MS tudi se zjokala, najprej ker me je pes iz avta tako gledal, potem pa zato, ker mi je svak rekel, da sem debela zato, ker sem noseča Kdaj bo bolje??
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 5.3.2009 14:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Sonči33... tebe pa res tole čist nič ne mara DRŽI SE
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?