![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 10:42:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Larilu to pa res... če si na bolniški vleči kokr dolgo se bo dalo. Ne se kar tko pustit, kot sem se jaz SONČICA33 VSE NAJBOLJŠEEEEEEEE Naj se ti izpolni toliko želja, da boš srečna, vseeno pa naj še kakšna ostane, da boš še vedno lahko sanjala Kako ste kej? Špelka bo glih kar pri Reškotu Mislimo nateeeee Jst si grem pa zdejle mlečni gris skuhat
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 10:46:04
|
|
|
|
murkica
|
Ja Špelči mislim nate!!! Sporoči veselo novičko, ko prideš domov
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 10:50:45
|
|
|
|
ledenka
|
sonček, pa še slikca zate... za tvoj RD zjutraj nisem mela časa, da bi kaj poiskala
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 10:59:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu jutro! živček se čist strinjam s tabo tko da drug teden jo bom poklicala pa ji povedala da mi naj dajo odpoved k se mi res ne da še z njimi zafrkavat sam a ni to čuden k pravijo da noben noče delat,tist k bi pa rad delu pa dobi same take službe da te glava peče drgač pa jaz sm že sama tamavči je že šel veselo v vrtec,jaz pa še premišljujem če bi spet probala pulmologinjo poklicat k mam občutek da se mi rebrna mrena še bolj vnela če jo bom sploh dobila boga revca,bolje brez k da pa te tko mučijo sonček33:vse naj naj in srečno ,pa naj se ti vse kar si želiš izploni,najlepše darilo si že dobila
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 11:00:43
|
|
|
|
sonček85
|
špelka:mislimo nate in na malo špelinko-špelinka larilu:ja sam je res bolje ,vleč kolk boš lahko B ,jaz sem misla da delaš k nisem brala za nazaj
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 11:01:33
|
|
|
|
trinity22
|
sonček33 vse naj, naj za tvoj rojstni dan Špelka mislim nate in stiskam pestke LuNa jaz sem prišla po karto za Rim, može? Je bil že včeri lažni alarm pa sem rekla ne, ne brez karte od naše Lunčike pa ne gre, pa smo še malo počakali
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 11:03:09
|
|
|
|
Anonimen
|
TRIIIIIINIYYYYYYYYY hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho hihi hoho A bo šlo'???? JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 11:05:01
|
|
|
|
sonček85
|
trinity.dihamoooooooooooo ,hohoh ohoh
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 11:17:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Triny si že v P?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 11:19:04
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Je bil že včeri lažni alarm Punce, pa ne kar tako brez karte!!! Kako bo princeski ime?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:32:10
|
|
|
|
benika
|
Mislim, da Špelka ne bo huda, če vam jaz sporočim: žal se tudi tokrat mala pikica seli med zvezdice in še en bo čakal na bratca ali sestrico. Ljubica moja, žal mi je Rada te imam!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:32:55
|
|
|
|
Erin
|
Špelka nima dobrih novičk ... Vidim da je že benika sporočila Ampak jaz še vedno upam da je vse skupaj le prezgodaj... naj bo to prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim...
< Sporočilo je popravil Erin -- 3.3.2009 12:34:17 >
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:36:33
|
|
|
|
jazzz27
|
nimam besed . Upam naprej z Erin in s tabo Špeli moja!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:38:16
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Špelka nima dobrih novičk ... Vidim da je že benika sporočila Ampak jaz še vedno upam da je vse skupaj le prezgodaj... naj bo to prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim... Prosim ne upat, ker mi je še težje, sem že nehala jemat prometrium, da dobim .
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:40:31
|
|
|
|
ledenka
|
špelčika, ti želim, da M pride čim prej, in da greš naprej po pingvinčke... naj se sčisti po naravni poti, da ti ni treba še kaj dat skozi, je bilo že dovolj RTM, bejbika moja... jokam s tabo.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:44:28
|
|
|
|
sonček33
|
Špelčica - stisni se k svojemu dragemu. Jaz sem brez besed. Iskreno mi je žal, da morata to prestajati. Objem zate.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:47:10
|
|
|
|
Erin
|
Lubica moja, kot sem ti že msg poslala...toliko jih je ki so ugledale šele pri 8, 9 tednu in mnogo ki so jih dohtarji poslali na splav ker kao ni nič bilo, ko so pa pred posegom pogledal pa je bil srček 100/h..nočem dajat lažnega upanja, nikoli, ampak ali ni do 8 tedna prezgodaj da te naročijo na poseg... toliko je zgodb, res...jaz upam do zadnjega, nekaj mi ne da miru... ali obstaja kakršna koli možnost da še 1x pogledajo čez 1 teden...KAKRŠNAKOLI?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:54:13
|
|
|
|
benika
|
Lubica moja, nekako mi srček potegne z Erin. Dej počakaj do 11. marca in pojdi na UZ. Izgubit nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:57:50
|
|
|
|
murkica
|
JOj Špelči moja Daj res počakaj, kaj te pa stane? Jaz še vedno upam, da na naslednjem pregledu zagledaš Si v mojih mislih
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 12:58:55
|
|
|
|
sonček33
|
Toliko upanja je tukaj med nami. Špelči, počakaj. Vem, da je to lažje reči kot narediti, da bo to peklenski teden za vaju.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 13:01:42
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Lubica moja, kot sem ti že msg poslala...toliko jih je ki so ugledale šele pri 8, 9 tednu in mnogo ki so jih dohtarji poslali na splav ker kao ni nič bilo, ko so pa pred posegom pogledal pa je bil srček 100/h..nočem dajat lažnega upanja, nikoli, ampak ali ni do 8 tedna prezgodaj da te naročijo na poseg... toliko je zgodb, res...jaz upam do zadnjega, nekaj mi ne da miru... ali obstaja kakršna koli možnost da še 1x pogledajo čez 1 teden...KAKRŠNAKOLI? Jaz sem ti živi primer...bolje se je prepričati dvakrat, trikrat, kot pa da.... Tudi jaz ne zbujam lažnega upanja, daj počakaj šeen teden. Rada te imam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 13:03:07
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: Erin Lubica moja, kot sem ti že msg poslala...toliko jih je ki so ugledale šele pri 8, 9 tednu in mnogo ki so jih dohtarji poslali na splav ker kao ni nič bilo, ko so pa pred posegom pogledal pa je bil srček 100/h..nočem dajat lažnega upanja, nikoli, ampak ali ni do 8 tedna prezgodaj da te naročijo na poseg... toliko je zgodb, res...jaz upam do zadnjega, nekaj mi ne da miru... ali obstaja kakršna koli možnost da še 1x pogledajo čez 1 teden...KAKRŠNAKOLI? Jaz sem ti živi primer...bolje se je prepričati dvakrat, trikrat, kot pa da.... Tudi jaz ne zbujam lažnega upanja, daj počakaj šeen teden. Rada te imam kako je bilo pri tebi? Povej...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 13:12:26
|
|
|
|
jazzz27
|
Saj Špeli mislim da ve. Fulll sem krvavela v eno....iz mene je lilo!! Sem šla do G in mi je ta kar dal napotnico za splav....češ vidi GV in ne ploda.....danes noseča v 22t, z bejbijem vse ok in lastnica drugega G.!!!!! Si predstavljaš kaj bi naredila, da bi šla ... sploh nočem pomislit!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 13:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
špelči se mi zdi da kar podoživljam vse s tabo AMPAK PUNCA.... Ne obupaj. Je vrečka enako velika kot nazadnje? dej res še malo počakaj... zgubit itak nimaš kej Sicer mi je nerodno, ampak ponavadi ne jočem zraven.... Tokrat pa....
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 3.3.2009 13:20:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se sicer moram it zrihtat za h G ampak..... ŠPELČIKA S TABO SEM!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.