![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
JAZZZZI zakaj se nam pa večkrat ne oglasiš? Te pogrešamo veš...... Jaz imam pa v torek pregledek Morfo pa verjetno konec meseca.... KOMI ČAKAM
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:01:40
|
|
|
|
trinity22
|
JEEEEEEEEEEE murkica iskrene čestitke , sedaj pa mirno nosečnost in lepo počivaj, super, super , super Erin, tvoj Tilen, je pa res že pravi korenjak, prav corti je, tudi ko joka spps kaj je zdaj, sva že v nizkem štartu???
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
MURKI kaj pa si mislila, da bomo jokale??? Sej smo ja cel teden čakale testek Seveda smo vesele Še enkrat bomo tetke KDaj imaš pregled? Kdaj se misliš naročit?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:03:29
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!! Punčka bo? Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi Lupčka vsem!!! VAVVVVVV!!!!! Čestitam!!!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:21:41
|
|
|
|
sonček85
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo te je poklical.Res naši deci so tko presrečni in posrečeni k jim poveš da še verjet ne moreš lastnim očem,kajne?lep tikerček imaš Seveda smo srečne s tabo k smo pa res tko dolg čakale.Še jaz sem se bolj pogost javljala k drgač jazzika:hvala in čestitke za odličen pregled
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:22:29
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 JAZZZZI zakaj se nam pa večkrat ne oglasiš? Te pogrešamo veš...... Jaz imam pa v torek pregledek Morfo pa verjetno konec meseca.... KOMI ČAKAM Živa je blo sedaj mal več dela, pa nisem utegnila..... že čutiš pupota? pa še Ajsike se izogibam, ker sem ji regrat obljubila jaz pa sploh nisem imela časa . Sicer nas je pa snega zametal v nedeljo . Se odkupim, obljubim. A danes pa ima Špelkica pregled?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:27:22
|
|
|
|
ledenka
|
murkica super, čestitkeeeee!!! konec oktobra - začetek novembra pa dihaš! naj bo vse ok, draga moja laufam na sestanek jazzzi, ne sekiraj se glede regrata sam da si ti ok!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj Jazzzzi ti pa si računalnik za naše datume Držimo pestke če ima Spelka danes pregledek Ne nič ga še ne čutim. Imam pa AS pa ga poslušam, namesto tega Kako si ti? Trebušček raste? Smo si zaslužile kako slikico?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:29:17
|
|
|
|
aqua77
|
MURKI ČESTITKEEEEEE!!!!!!!! SEM JAZ VEDLA, DA BO BELO, BELO!!!!! ČUDOVITO IN MIRNO NOSEČNOST TI ŽELIM!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:31:39
|
|
|
|
aqua77
|
Kako je lepo videt, ko se seznamček z nosečkami veča in veča.... Zdaj nas je pa ostal samo še en drobižek, ki smo še v igri za pluske vsak mesec in ni vem, da nam bo ratalo.....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:33:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam aqui en super lepi občutek, da bomo letos še vse zibale... No vsaj zanosile pa boste ziher vse s seznamčka Kako si?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:35:14
|
|
|
|
Anonimen
|
meni je pa danes spet slabo Zdejle samo krožnik in kozarec odnesem v kuhinjo in grem ležat... Upam da ne bom še kakega bruhkota fasala LEPO SE IMEJTE!!!!!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:38:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz mam aqui en super lepi občutek, da bomo letos še vse zibale... No vsaj zanosile pa boste ziher vse s seznamčka Kako si? mah, kar v redu. Delovno kot vedno... Dopusti so mimo, zdaj čakam poletje, da bo spet kakšen dopust... Probam preklicat mojo G, ker mam pregled šele 23.03., da bi me prestavla na prej sam si je neki roko poškodovala, tako da se nobeden ne oglaša... Vleče se mi vsak mesec posebaj ko čakam, pa ne čakam, pa štejem, pa potem ne štejem več... Sej veš začaran krog...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.2.2009 10:39:18 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:44:10
|
|
|
|
Anonimen
|
joj miška moja.... jst ressssss močno upam, da se tvoje čakanje kmal prelevi v pričakovanje... vem pa kako se počutiš... Verjetno vse tukaj to vemo... Pikica malo še zdrži, boš vidla da bo tudi tebi kmalu posijal plusek Midva sva pa mislila maja ali junija kam na kak kratek dopustek pobegnit, ker bi sicer večino dopusta prišparala za potem, ko bo moj dragi postal očka, da bo lahko čim dlje z nama doma Bova vidla. Bi se pa okoli 1. maja dobro poklapalo s prvo obletnico poroke No pustimo se presenetit
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:45:55
|
|
|
|
gigi1
|
MURKI JEEEEEEEE !!!!!!. TO MI DELI LUBICA IIIIII, KOLK SEM JAZ VESELA . ČESTITAM LUBICA. PRELEPIH TI ŽELIM Oktavija čestitam za super razmerje na NS . Kar tako naprej Larilu srčica joj, joj kaj vse te je doletelo . Drži se draga in naj ti bo čimprej bolje. Špelka kako si ti meni? Mislim nate Beyba, Erin kakšna cukra sta . Res je ptav veselje pogledati njune slikce. Benika maškarce so bile res kjut Spps, Trinity še malo, še malo Sončici obema lupčke, k tolk lepo sijeta . Sonček33 si ti kaj bolje? Pikica36 lupčke za včeraj . Sorči k me ni bilo včeraj naokoli. Ajsika draga še malo pa dopust? Aqui lepo te je spet videti Objemčke mojim predragim Jazzyki, Sekici, Luni, Živi, Nončiki, pogrešani Pikicio, tanartaljubši trepetajoči podganci...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 10:53:17
|
|
|
|
jazzz27
|
Živa si me spomnila na poroko..jaz se moram še poročit do poroda...upam, da mi uspe . HB, da nimava neke caramonije. Se morava it še zmenit za datum.... Aqua...vem kako ti je, ampak bodi optimistična, saj ti bo uspelo, jaz sem prepričana. Mi je pa tvoj avatar tako hud, da vse kar preberem iz tvojih postov tako resno . Ajsi...se odkupim, obljubim . Kako si ti? Murki...kdaj bo PDP?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 11:03:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 Živa si me spomnila na poroko..jaz se moram še poročit do poroda...upam, da mi uspe . HB, da nimava neke caramonije. Se morava it še zmenit za datum.... Aqua...vem kako ti je, ampak bodi optimistična, saj ti bo uspelo, jaz sem prepričana. Mi je pa tvoj avatar tako hud, da vse kar preberem iz tvojih postov tako resno . Ajsi...se odkupim, obljubim . Kako si ti? Murki...kdaj bo PDP? Jazzzi, hvala za pohvalce, veš avatarček je nekak zelo podoben meni v fraj cajtu... Tukaj na obali so vedno v giru sončna očala, ostali pripomočki pa tudi....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 27.2.2009 11:04:55 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 11:25:22
|
|
|
|
murkica
|
Res hvala še enkrat vsem!!! PDP v bistvu mi različno izračunajo. Ali 31.10. ali pa 1.11. Ampak mislim, da bo bolj v oktobru, saj sem imela O skoraj takoj po M. Tako, da mislim, da bomo dihali oktobra!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 12:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
bejbe moje, jaz sem pa upala, da mi bo uspelo nosečnost brez bruhkotov furati Kdo bi si mislil, da bo prvi padel pri 15t???!?!?!?!?!?!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 12:31:58
|
|
|
|
Fargesia
|
Murkica!!!!! ČESTITKE!!!!!!! kaki lepi dve črtici!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 12:40:00
|
|
|
|
sonček85
|
žiži:lepo da se malo javiš. evo če katero zanima ,jih baje zlo hvalijo http://www.otroski-vozicki.si/narocilo.php
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 12:50:56
|
|
|
|
spelka12
|
murkiiiiiiiiiiiiiiiii wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sej sem vedela, da bo +. ČESTITKEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!! UZ - gastacijska v. se vidi, ploda pa ne . V torek imam pri rešu in 11.3. pri svoji g. Bomo vidli kaj bo. Sem žalostna
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 12:56:20
|
|
|
|
sonček85
|
špelka:niakr ne bodi žalostna ,ker se bo naslednjič vse videlo še srček bo bil
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 13:02:03
|
|
|
|
murkica
|
Pa špelinko naš, a ni še prehitro za srček? Naslednjič boš videla, da bo močno utripal!!! Mene danes tako razganja, da bi kar šla do mojih in jim takoj povedala, no pa ne smem še! Vem, da bodo fulllllllll veseli, pa še taščico imam v LJ. in ona že tako ali tako govori, da bi ona ful mela enga vnučka al pa vnukinjo in jo bo na rit fliknlo, ko ji bova povedala!!! Bodite lepo in naj vam še naprej sije sonček!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 13:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
špelček malo časa mu še daj naslednjič se bo vse videlo boš vidla Kako se pa počutiš? Imaš kaj krčev ali kaj podobnega?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
imemami_1979katero ime vam je lepše?Matevž (
71%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Ožbej (
29%)
Število vseh glasov: 371Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!