|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
26.2.2009 8:50:20   
Anonimen
hehehehehe  Ja spps zdej pa gre malo bolj hitro ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Do nuhalne se pa nikakor ni hotlo premaknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si ti? Vašemu se nič ven ne mudi kaj?

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.2.2009 9:31:41   
aqua77
Jutrčka borkice!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.2.2009 10:19:41   
pikica36
jutro še tukaj!!! murkica- nič novega??

oktavija user posted image user posted image user posted image user posted image  dobro opravi

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.2.2009 10:46:46   
aqua77
Murki navijam, da je še vedno vse belo, belo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.2.2009 10:51:37   
murkica
Hello...

Ja aqua za enkrat je še vse belo, temperatura še vedno povišana, tako, da jaz sem z mislimi že v babycentru in kupujem voziček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas prišla samo na hitro malo pozdravit... Grem zdele neki jest, pol moram pa kužiko it zrihtat.

Živa upam, da te trenuh hitro neha boletiuser posted image

Larilu tebe je pa res vse doletelo. Noro no... Bogica.

NIč bodite pridne, pa se popoldan kaj več beremo, če boste kaj bolj zgovorne kot zadnje dni.

Lupčka vsem...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.2.2009 11:10:31   
sonček33
Ja aqua za enkrat je še vse belo, temperatura še vedno povišana, tako, da jaz sem z mislimi že v babycentru in kupujem voziček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa smo v mislih s teboj! Joj, prav vesela sem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.2.2009 11:55:14   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Jutro zaspanke!!!

Evo jaz sem dočakala in danes šibam na  NS!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Poročam ko se vrnem iz Domžal!user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

držimo pesti in navijamoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srček dela tika takauser posted image user posted image
larilu:drži se nam in poročaj kako bo,mislimo na vajuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.2.2009 12:18:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Lupčka vsem...

super!!user posted image user posted image user posted image

Z mislimi pa bodi najpej v lekarni in CB-jihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.2.2009 12:24:39   
Nončika
larilu, joj. tebe je pa res vse doletelo. pazi se in miruj.

oktavija, fajn opravi NS in naglej se vašega bebija.

murkica, kaj pa zdaj? a bo test padel ali ne?

živa, hvala za objemček. user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa doma, veselo koristim nadure. mislim, da jih ta teden skurim. vsaki 3teden sem zdaj bila doma, zdaj mi bo pa to tak manjkalo. juj!!!

drugače se pa počutim odlično. slabosti ni, malce sem utrujena. to je to. to, da sem nosečka, verjetno ne bom dojela vse dokler ne bom mela prvega pregleda in ne bom vidla na UZ našega bebija.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.2.2009 12:27:04   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Lupčka vsem...

super!!user posted image user posted image user posted image

Z mislimi pa bodi najpej v lekarni in CB-jihuser posted image user posted image user posted image

ja se strinjam, pol pa takoj v baby center mal učke spočituser posted image
nonči kdaj imaš prvi pregled?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.2.2009 12:32:01   
Nončika
špelka, pregled? danes se bom naročila, ali pa v ponedeljek. bom vidla. javim datum. in ti? kaj pa tvoj buši? počutje? slabosti?

murkica, to je že dober znak. jaz sem vozičke non stop čekirala na netu. zdaj mam že kar enega nagledanega. uh, kje je še oktober.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.2.2009 13:17:51   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

hehehehehe  Ja spps zdej pa gre malo bolj hitro ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Do nuhalne se pa nikakor ni hotlo premaknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako si ti? Vašemu se nič ven ne mudi kaj?

user posted image jaz sem mal utrujeno,drugač pa nič ne kaže,da se bi našemu bebeku kam mudilouser posted image user posted image bo verjetn še nekaj časa na toplemuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.2.2009 13:21:13   
Nončika
me je špelka premamila s tem svojim jutrišnjim pregledom in sem se lepo naročila. user posted image user posted image user posted image

pregled mam 16.3.2009. kje je še to. sem že nestrpna.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.2.2009 15:20:05   
Stella Rossa
Lep špozdrav vsem skupaj. user posted image

spelka špikanje je mala malcauser posted image user posted image user posted image
Danes sem bila pri doktoru v onkološki ambulanti in me je poslal na slikanje dojk. Izvide dobim po pošti. Je pa rekel, da ni čutit nič zaskrbljujočega, glede izcedka pa da so to hormoni. user posted image
Punce jaz sem že kak teden takoooooooo zelooooooo utrujena..... a je možno da se me loteva spomladanska utrujenost???? Kar nič se mi ne da......se vlečem ko ena meglauser posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.2.2009 15:53:07   
beyba
Stella rosa-lepod a ni nič zaskrbajočega...spomladanska utrujenost....ja ti lahko kar pobere ene energije....

Dans se prav čuti kako se pritisk niža ker mene iz uro v uro bolj k tlem vleče....

Danes razstavimo mizo v dnevni in do nadaljnega smo brez...smo jo preselili na hodnik, ker st z Elo skregani in v naši familiji itak držimo z Elo tako da naj bo fer ali ne smo preglasovali da gre na hodnik miza in ne Elauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No Benkica če te znima sva dans sprehod nardili 7900 metrov oz skori 8km....pa ko sva šli je blo oblačno, ko smo nazaj prišli je zopet skoz bolj oblačno...na sprehodu pa full sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem gledala regrad raste ga bo treba mal nabrat....lani sem se mu odpovedala.....bomo vse za nazaj not prinesli......

Ja  Ne vem če bomo kaj v žlahti....Ela je preveč groba do JAkoda, ga že zdej za vrat stiska....pa se je pomoje kar mal bojiuser posted image user posted image user posted image user posted image   tko da ne vem če bo kaj s porokouser posted image user posted image user posted image user posted image

Se*  kako je uspela cheez 'kejk'user posted image user posted image user posted image user posted image   je dobro a ne......

Slikice erin kaj zdej...čakamo čakamo tut na FB ni nič novih....

Špelka a so dans kake karte padle?

Jazzike nič ni kaj dosti....

Podganca naša kolk jst stiskam pesti da tvoji dve pikici pridno gnezdita, da bosta dolgo pri tebi....

Aqua   a že slončkate....

Lunca misamo teuser posted image user posted image user posted image user posted image

KOga sem še pozabla

aja vse nosečke ajsi, živa, larilu.....božite božite-sploh sonček85 in spps kmalu ne bosta več božali obeh ampak sam še svoje sončke

Ane sonček33 kako zelo se zaljubiš v to malo bitje...kar ne morš se ga nagledat....

Pikica naša a si se pobrala pa si že v novih bojih? Jst tolk mislim in stiskam pesti zate vsak mesec posebej....

Fergi...kako je pa pri tebi kolk si daleč?

Še kaj?

Mujrkica punči naša , stiskamo pestke...kolk zdej zamuja...pa daj se upogumi pa testek naredi...sigurno je...daj no čakamo veselih novičk....

Oktavia čakamo da nam sporočiš da is vidla svojio malo princesko, ki veselo raste in bo kmalu pri očiju in mamici....dajmo punca kako je blo na NS?

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
26.2.2009 16:42:18   
trinity22
Punce pozdravljene ... jaz ne bom tako natančna kot beyba, ki je vsko posebej ogovorila .... jaz vas kar vse pozdravljam nosečkam želim, da božate bušije, tiste ki že imate svoje sončke, jih neizmerno razvajajte in ljubkujte, tiste, ki je ne čakate, stiskam pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tiste, ki greste v nove boje, naj bo čimprej čas okoliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse, ki imate preglede dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image

No pa sem vse zajela ... aja, še ne ... tiste, ki se že dolgo niste nič oglasile pale pridite kaj naokoli ... vas že pogrešamo ( Se*, LuNa, Fargi ,Jazzi ....)

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.2.2009 17:17:04   
oktavija
Drage moje borkice!!!

Evo nas iz Domžal... malo smo se potepali danes....

Rekultat je odličen..in naš dojenček prav živahten, veliki smo 60,6 mm... zdravnica je bila prezadovoljna z rezultatom 1:10000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za spol pa je rekla, da se ji zdi da je princeska!user posted image user posted image
No zdaj pa še ena najena slikica... več jih bo pa v albumu...
user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.2.2009 17:20:26   
sonček33
Oktavija bravo! Sem tako vesela zate. Res najbl in rezultat je superca. Pa princeska praviš a bo. Zdaj pa v akcijo in izbrat ime.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.2.2009 17:40:39   
Nončika
oktavija, user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.2.2009 19:12:20   
sonček85
oktavija.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepa slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še več  lepših v albumu ki so lepe

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.2.2009 19:26:04   
beyba
jeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no oktavia če prebereš zgoraj sem ti napovedala punčko....a sem mal čarovnice  ane....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.2.2009 21:32:26   
trinity22
oktavija čestitke za NS super rezultat in super slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še za spol, še ena princeska več, finouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.2.2009 22:00:51   
Erin
oktavija - super rezultat...user posted image user posted image user posted image za spol pa... raje počakaj na morfologijo, da ne boš takoj na roza planila...user posted image ... verjamem pa da če bo princeska bo lepa kot mamica - se te spomnim po slikcah ki si jih enkrat dala na ogleduser posted image

Slikce?! Hm... moram pogledat na fotoaparat če je kaj uporabnega :))

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.2.2009 22:32:00   
Erin

Pa še nekaj naših fotk:

Takole zaenkrat še ležimo in se MOGOČE malo zavrtimo okoli svoje osi...leze še ne..poskuša pa že, nekaj dviguje rito...edino če ga je kakat tišalouser posted image  user posted image
user posted image

Ko se zaigra, bog ne daj da mu vzameš igračo...  se skrega takoj!user posted image
user posted image

No..o tem sem prej govorila... poglejte to trmo...user posted image user posted image
user posted image

No, takšen je pa ko je dobre volje...angelček...user posted image user posted image
user posted image

In JA..obožuje to kocko...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
27.2.2009 6:51:53   
oktavija
Jutro!

Hvala dekleta za vse vse čestitke!!!!!

Erin tvoj Tilen pa tako lepo in hitro rasteuser posted image user posted image user posted image ... da se jaz kr mal boljim za mojo pupo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sej še nebom planila po roza oblekcah... moj je včeraj rekel "no zdaj ko vema da je z bebico vse OK, pa lahko začneš kupovat stvari..."user posted image jaz pa pogumno nazaj "pred majem nebom nič kupovala...ker je še dovolj časa"...user posted image user posted image user posted image vam bom povedala kako hitro bo maj pri meni....user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.