![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 8:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehe Ja spps zdej pa gre malo bolj hitro ja Do nuhalne se pa nikakor ni hotlo premaknit Kako si ti? Vašemu se nič ven ne mudi kaj?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 9:31:41
|
|
|
|
aqua77
|
Jutrčka borkice!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 10:19:41
|
|
|
|
pikica36
|
jutro še tukaj!!! murkica- nič novega?? oktavija dobro opravi
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 10:46:46
|
|
|
|
aqua77
|
Murki navijam, da je še vedno vse belo, belo!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 10:51:37
|
|
|
|
murkica
|
Hello... Ja aqua za enkrat je še vse belo, temperatura še vedno povišana, tako, da jaz sem z mislimi že v babycentru in kupujem voziček Sem vas prišla samo na hitro malo pozdravit... Grem zdele neki jest, pol moram pa kužiko it zrihtat. Živa upam, da te trenuh hitro neha boleti Larilu tebe je pa res vse doletelo. Noro no... Bogica. NIč bodite pridne, pa se popoldan kaj več beremo, če boste kaj bolj zgovorne kot zadnje dni. Lupčka vsem...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 11:10:31
|
|
|
|
sonček33
|
Ja aqua za enkrat je še vse belo, temperatura še vedno povišana, tako, da jaz sem z mislimi že v babycentru in kupujem voziček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Me pa smo v mislih s teboj! Joj, prav vesela sem.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 11:55:14
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Jutro zaspanke!!! Evo jaz sem dočakala in danes šibam na NS!!! Poročam ko se vrnem iz Domžal! Lep dan vam želim! držimo pesti in navijamoooooooo srček dela tika taka larilu:drži se nam in poročaj kako bo,mislimo na vaju
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 12:18:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Ja aqua za enkrat je še vse belo, temperatura še vedno povišana, tako, da jaz sem z mislimi že v babycentru in kupujem voziček Lupčka vsem... super!! Z mislimi pa bodi najpej v lekarni in CB-jih
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 12:24:39
|
|
|
|
Nončika
|
larilu, joj. tebe je pa res vse doletelo. pazi se in miruj. oktavija, fajn opravi NS in naglej se vašega bebija. murkica, kaj pa zdaj? a bo test padel ali ne? živa, hvala za objemček. jaz sem pa doma, veselo koristim nadure. mislim, da jih ta teden skurim. vsaki 3teden sem zdaj bila doma, zdaj mi bo pa to tak manjkalo. juj!!! drugače se pa počutim odlično. slabosti ni, malce sem utrujena. to je to. to, da sem nosečka, verjetno ne bom dojela vse dokler ne bom mela prvega pregleda in ne bom vidla na UZ našega bebija.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 12:27:04
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: murkica Ja aqua za enkrat je še vse belo, temperatura še vedno povišana, tako, da jaz sem z mislimi že v babycentru in kupujem voziček Lupčka vsem... super!! Z mislimi pa bodi najpej v lekarni in CB-jih ja se strinjam, pol pa takoj v baby center mal učke spočit nonči kdaj imaš prvi pregled?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 12:32:01
|
|
|
|
Nončika
|
špelka, pregled? danes se bom naročila, ali pa v ponedeljek. bom vidla. javim datum. in ti? kaj pa tvoj buši? počutje? slabosti? murkica, to je že dober znak. jaz sem vozičke non stop čekirala na netu. zdaj mam že kar enega nagledanega. uh, kje je še oktober.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 13:17:51
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehehe Ja spps zdej pa gre malo bolj hitro ja Do nuhalne se pa nikakor ni hotlo premaknit Kako si ti? Vašemu se nič ven ne mudi kaj? jaz sem mal utrujeno,drugač pa nič ne kaže,da se bi našemu bebeku kam mudilo bo verjetn še nekaj časa na toplem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 13:21:13
|
|
|
|
Nončika
|
me je špelka premamila s tem svojim jutrišnjim pregledom in sem se lepo naročila. pregled mam 16.3.2009. kje je še to. sem že nestrpna.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 15:20:05
|
|
|
|
Stella Rossa
|
Lep špozdrav vsem skupaj. spelka špikanje je mala malca Danes sem bila pri doktoru v onkološki ambulanti in me je poslal na slikanje dojk. Izvide dobim po pošti. Je pa rekel, da ni čutit nič zaskrbljujočega, glede izcedka pa da so to hormoni. Punce jaz sem že kak teden takoooooooo zelooooooo utrujena..... a je možno da se me loteva spomladanska utrujenost???? Kar nič se mi ne da......se vlečem ko ena megla
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 15:53:07
|
|
|
|
beyba
|
Stella rosa-lepod a ni nič zaskrbajočega...spomladanska utrujenost....ja ti lahko kar pobere ene energije.... Dans se prav čuti kako se pritisk niža ker mene iz uro v uro bolj k tlem vleče.... Danes razstavimo mizo v dnevni in do nadaljnega smo brez...smo jo preselili na hodnik, ker st z Elo skregani in v naši familiji itak držimo z Elo tako da naj bo fer ali ne smo preglasovali da gre na hodnik miza in ne Ela No Benkica če te znima sva dans sprehod nardili 7900 metrov oz skori 8km....pa ko sva šli je blo oblačno, ko smo nazaj prišli je zopet skoz bolj oblačno...na sprehodu pa full sonček Ja sem gledala regrad raste ga bo treba mal nabrat....lani sem se mu odpovedala.....bomo vse za nazaj not prinesli...... Ja Ne vem če bomo kaj v žlahti....Ela je preveč groba do JAkoda, ga že zdej za vrat stiska....pa se je pomoje kar mal boji tko da ne vem če bo kaj s poroko Se* kako je uspela cheez 'kejk' je dobro a ne...... Slikice erin kaj zdej...čakamo čakamo tut na FB ni nič novih.... Špelka a so dans kake karte padle? Jazzike nič ni kaj dosti.... Podganca naša kolk jst stiskam pesti da tvoji dve pikici pridno gnezdita, da bosta dolgo pri tebi.... Aqua a že slončkate.... Lunca misamo te KOga sem še pozabla aja vse nosečke ajsi, živa, larilu.....božite božite-sploh sonček85 in spps kmalu ne bosta več božali obeh ampak sam še svoje sončke Ane sonček33 kako zelo se zaljubiš v to malo bitje...kar ne morš se ga nagledat.... Pikica naša a si se pobrala pa si že v novih bojih? Jst tolk mislim in stiskam pesti zate vsak mesec posebej.... Fergi...kako je pa pri tebi kolk si daleč? Še kaj? Mujrkica punči naša , stiskamo pestke...kolk zdej zamuja...pa daj se upogumi pa testek naredi...sigurno je...daj no čakamo veselih novičk.... Oktavia čakamo da nam sporočiš da is vidla svojio malo princesko, ki veselo raste in bo kmalu pri očiju in mamici....dajmo punca kako je blo na NS?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 16:42:18
|
|
|
|
trinity22
|
Punce pozdravljene ... jaz ne bom tako natančna kot beyba, ki je vsko posebej ogovorila .... jaz vas kar vse pozdravljam nosečkam želim, da božate bušije, tiste ki že imate svoje sončke, jih neizmerno razvajajte in ljubkujte, tiste, ki je ne čakate, stiskam pesti Tiste, ki greste v nove boje, naj bo čimprej čas okoli , vse, ki imate preglede dobro opravite No pa sem vse zajela ... aja, še ne ... tiste, ki se že dolgo niste nič oglasile pale pridite kaj naokoli ... vas že pogrešamo ( Se*, LuNa, Fargi ,Jazzi ....)
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 17:17:04
|
|
|
|
oktavija
|
Drage moje borkice!!! Evo nas iz Domžal... malo smo se potepali danes.... Rekultat je odličen..in naš dojenček prav živahten, veliki smo 60,6 mm... zdravnica je bila prezadovoljna z rezultatom 1:10000 Za spol pa je rekla, da se ji zdi da je princeska! No zdaj pa še ena najena slikica... več jih bo pa v albumu...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 17:20:26
|
|
|
|
sonček33
|
Oktavija bravo! Sem tako vesela zate. Res najbl in rezultat je superca. Pa princeska praviš a bo. Zdaj pa v akcijo in izbrat ime.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 17:40:39
|
|
|
|
Nončika
|
oktavija,
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 19:12:20
|
|
|
|
sonček85
|
oktavija. ,lepa slikica in še več lepših v albumu ki so lepe
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 19:26:04
|
|
|
|
beyba
|
jeeee no oktavia če prebereš zgoraj sem ti napovedala punčko....a sem mal čarovnice ane....
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 21:32:26
|
|
|
|
trinity22
|
oktavija čestitke za NS super rezultat in super slikce , pa še za spol, še ena princeska več, fino
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 22:00:51
|
|
|
|
Erin
|
oktavija - super rezultat... za spol pa... raje počakaj na morfologijo, da ne boš takoj na roza planila... ... verjamem pa da če bo princeska bo lepa kot mamica - se te spomnim po slikcah ki si jih enkrat dala na ogled Slikce?! Hm... moram pogledat na fotoaparat če je kaj uporabnega :))
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 26.2.2009 22:32:00
|
|
|
|
Erin
|
Pa še nekaj naših fotk: Takole zaenkrat še ležimo in se MOGOČE malo zavrtimo okoli svoje osi...leze še ne..poskuša pa že, nekaj dviguje rito...edino če ga je kakat tišalo Ko se zaigra, bog ne daj da mu vzameš igračo... se skrega takoj! No..o tem sem prej govorila... poglejte to trmo... No, takšen je pa ko je dobre volje...angelček... In JA..obožuje to kocko...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 6:51:53
|
|
|
|
oktavija
|
Jutro! Hvala dekleta za vse vse čestitke!!!!! Erin tvoj Tilen pa tako lepo in hitro raste ... da se jaz kr mal boljim za mojo pupo! Ja sej še nebom planila po roza oblekcah... moj je včeraj rekel "no zdaj ko vema da je z bebico vse OK, pa lahko začneš kupovat stvari..." jaz pa pogumno nazaj "pred majem nebom nič kupovala...ker je še dovolj časa"... vam bom povedala kako hitro bo maj pri meni....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.