![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 7:52:19
|
|
|
|
sonček85
|
jutro! Erin .tvoj sinček pa res tko hitro raste in prav srček je
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 7:53:12
|
|
|
|
murkica
|
Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!! Punčka bo? Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi Lupčka vsem!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 8:09:33
|
|
|
|
pikica36
|
murkica kaj vidim?? čestitke!!joj... kk sem vesela zate da ti je ratalo- naj bo tako do konca oktavija tudi tebi za pikico, naj lepo raste še naprej
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 8:14:08
|
|
|
|
sonček85
|
murkica:pa kaj jaz tudi vidim -še z letala se vidi tko s močne,bravo ,čestitke a vidiš da smo ti rekle da si
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 8:17:37
|
|
|
|
pikica36
|
murkica- hitro tikerček da vidimo kolk si
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 8:44:28
|
|
|
|
Nončika
|
murkica, juuuuuppppppiiiiiii!!!!!!!!! PDP???
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:01:26
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!! Punčka bo? Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi Lupčka vsem!!! waw!!!!! Murki čestitke, končno vama je uspelo!!! Kolk sem jaz vesela zate!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! Sedaj pa se le čuvaj in boži bušija...
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:10:54
|
|
|
|
benika
|
Joj murkica, ČESTITKE
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:12:46
|
|
|
|
sonček85
|
jazzzika:a bebi kaj brca in nagaja mamici? Kako si nosečka? nončika:kako se ti počutiš ? Aja punce ne vem če sem vam tukaj sporočila ,sobica za našga Aleksa je končana in si lahko jo ogledate v albumu.Če pa sem že se pa opravičujem,saj veste skleroza nosečk
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:14:08
|
|
|
|
sonček85
|
aha se mi zdi da sem že napisala ,ko sem zagledala od benike post, in se spomnila k mi je napisala da imamo enako posteljo kot oni joj moja skleroza
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:14:18
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!! Punčka bo? Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi Lupčka vsem!!! Lubika moja!!! ČČČČČEEEESSSSTTTTIIIITTTKKKEEEEE!!!!!!!!!!! kONČNO!!!!! Če mi verjMEŠ li ne sem tolk vesela kot sem bila pri svojem test!!!! Zdaj pa se pazi in uživaj v svoji nosečnost!!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:21:47
|
|
|
|
murkica
|
Hvala vsem Punce jst sem tok vesela, da vam ne znam opisat. Najraj bi povedala ceumu svetu!!! Samo sva se odločila, da glede na to, da že imava eno slabo izkušnjo, da bova počakala do prvega pregleda potem pa vsem sporočiva novico. Moj je bil pa tako srečen zjutri, da vam sploh ne znam povedat. On je še spal, ko sem šla jst narest test in takoj sta se pokazale . In jst laufam dol po stopnicah, da mu pokažem rezultat in najprej je bil celo neki tečen, kao zakaj ga budim, pol me je pa sam stisnu k seb v posteljo, prijel za trebuščka in me poklicu mami... Tko, da smo zdej ful optmistični in zgleda, da bom res lahko začela zbirat voziček... Hvala pa vam za vso podporo punce... Cmoka!!! Živa a bo v redu rezultat?
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:23:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Najprej čestitke za dobro opravljen test!!!! Punčka bo? Mene pa kar mal zanima, kaj bomo imeli mi Lupčka vsem!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeee MURKICA ČESTITAAAAAAAAAAAAAMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TAKŠNE ČRTICE PA NE MORE ŠE SLEPEC SPREGLEDAT ŽELIM TI ČUDOVITIH 9 MESECEV
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:24:36
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Hvala vsem Punce jst sem tok vesela, da vam ne znam opisat. Najraj bi povedala ceumu svetu!!! Samo sva se odločila, da glede na to, da že imava eno slabo izkušnjo, da bova počakala do prvega pregleda potem pa vsem sporočiva novico. Moj je bil pa tako srečen zjutri, da vam sploh ne znam povedat. On je še spal, ko sem šla jst narest test in takoj sta se pokazale . In jst laufam dol po stopnicah, da mu pokažem rezultat in najprej je bil celo neki tečen, kao zakaj ga budim, pol me je pa sam stisnu k seb v posteljo, prijel za trebuščka in me poklicu mami... Tko, da smo zdej ful optmistični in zgleda, da bom res lahko začela zbirat voziček... Hvala pa vam za vso podporo punce... Cmoka!!! Živa a bo v redu rezultat? MEN SO SE PA SOLZIKE VLILE čestitke obema
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:25:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 oktavija čestitke za NS super rezultat in super slikce , pa še za spol, še ena princeska več, fino čestitke oktavija za uspešno NS
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:32:25
|
|
|
|
Anonimen
|
KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Ne murki rezultat ni v redu ODLIČEEEEEN JE!!!!! joooooooooooooooooooooooooj kok sem veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami mami - navadi se
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:33:23
|
|
|
|
Anonimen
|
aja Erin... tale vaš poba je pa taaaak cartek Jst bi ga kar doma imela
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:37:28
|
|
|
|
murkica
|
Mojmu sem že rekla, da mora slikat dons mojga buhija, da bomo vidl kako raste , da bomo imeli vse od začetka do konca !!! Jst že komaj čakam
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:39:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa ne sam slikat, pa slikce pokazat seveda.... Še Jazzzi si iz kletke zbezala JAZZZZZI Kako si? Bauhi?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:40:25
|
|
|
|
murkica
|
Samo prosim vse tiste punce, ki me imajo dodano na FB-ju, da nič ne napišejo, ker nočem da se kaj razve pred potrditvijo G!!! Hvala vam!!!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:40:42
|
|
|
|
Anonimen
|
aja spps... Da ne boš se ti preveč vznemirjala... Ker lahko greš kar rodit že Oktavija ČESTITAM za SUPER NS In tudi za pupo
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: murkica Samo prosim vse tiste punce, ki me imajo dodano na FB-ju, da nič ne napišejo, ker nočem da se kaj razve pred potrditvijo G!!! Hvala vam!!! Sem ti napisala da sem jaz tudi srečna... A je to preveč?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:44:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 aja spps... Da ne boš se ti preveč vznemirjala... Ker lahko greš kar rodit že sej bi šla rade volje-sam še nimam časa
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:58:25
|
|
|
|
jazzz27
|
Punce ja.. Murki me je očitno zbezala sem, me je nekaj vleklo da grem pogledat in MAMP NOVO NOSEČKO!!! Drugače ta mali je pravi boksar, me že kar zmikasti, ponavadi zvečer. Buhi raste, jaz sem ok. V sredo sem bila na pregledu pa sem mislila, da bom imela MF, pa sem izvisela, tako da naslednji petek. Pa že mojega srčka sem tako nagovorila da je komaj vzel dopust v službi, potem pa sem samo jaz za kratek čas videla malčka, ker sem težila da se bojim, da mi plodova voda pušča. No na koncu sva ugotovila, da je vse ok, vode dovolj,... Vidim da so naše visoko še vedno tu.... komaj čakam, da začnemo dihat z vami (intenzivno). Sonček...sobica je res cute. Mislim da bo Aleksu res všeč.
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 27.2.2009 9:59:01
|
|
|
|
murkica
|
Ne to ni panike... Mislila sem, da ne pisat točno kaj o nosečnosti!!! Hvala ker ste srečne z mano
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.