|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V.
21.2.2009 18:12:49   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: živa25
Jaz sem pa voziček kupila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: spelka12
Vozički so lepi user posted image . Jest ga bom kupovala po 30em tednu. Prej nič.

Pemetno špelči user posted image . no, mal prej ga že lohk...a veš kje je šele trideseti tedenuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Tole sem jaz, Lovro.

od pogleda na tole, pa mi je cuker narastu user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.2.2009 18:53:38   
murkica

user posted image

Tole sem jaz, Lovro.

Zdele sem pa jst čist user posted image ... Take fotografije ti pa vedno dajo moč za naprej in polepšajo dan...

Živa hura za voziček... No sicer si dobra, da si ga šla že kupit, ker jaz bi se po mojem vmes že 10-krat premislila kakšnega hočem... Ampak saj kot si sama rekla, nič ne pije in  ne jeuser posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.2.2009 18:59:48   
beyba
obljuba dela dolg...
user posted image

Evo tkole sta ble pa dans naši dve princeski pa moj največji sonček....

Lovro je user posted image , a mu je babi naštrikala kompletek....

živa....user posted image user posted image user posted image za voziček

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.2.2009 19:06:07   
murkica
Kako smo prisrčniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.2.2009 19:10:45   
Nončika
beyba, user posted image user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.2.2009 19:22:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

obljuba dela dolg...
user posted image

Oooo, jao - pa to je res čuuuuudooooviiiitoooooooo! Prav sladkorno bom fasala - sta tok sladki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.2.2009 19:54:40   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

obljuba dela dolg...
user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zajček al se me bojiš,
ko od doma tak hitiš,
skočim, sem, skočim tja,
pa sem spet takoj doma. user posted image

Pika nogavička ima
rdeča lička,
nosek pa rumen,
ti pa pojdeš ven! user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.2.2009 20:16:40   
spelka12
beyba kolk je ela sladka. Prava mala zajkla user posted image .
lunči možnost preživetja je pri 27 ali 8 tednu. Tko da do takrat niiiiič.
sonček lovro je pa tak cuker user posted image user posted image user posted image
podganca gre pa jutri že po otroke. Lepo jih sprejmi, pol pa takoj začet božat trebušček. A boš 1 a 2?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.2.2009 22:40:56   
benika
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Elca, naša mala lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tule sta pa še naši dve maškarci

Benjamin
user posted image

Jakob
user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.2.2009 23:21:35   
Anonimen
Pozdravljene!

Pa sem se danes (za enkrat je še sobota) oglasila še na vaši strani. Sem danes prišla iz kratkega oddiha (bila sem pri svojih starših, da so me malo na futrali user posted image )

Tile vaši sončki ups, maškarce so pa fine. Luštni so. Tudi mali Louro je tako luštkan. OOOOOOOOOOOOOOO user posted image

Upam, da se imate fino, da so krofi uspeli (če ste jih imela sploh čas kaj pečt) user posted image .

Samo tolk, da sem se vam mal javila in s tem sporočila, da je vse ok (zaenkrat). Dobila sem namreč en izvit po pošti, pa ga še nisem peučila. Ga ne razumem najbolje in bom morala kar počakat na G. user posted image

Lep večer in lepo nedeljo vsem!

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.2.2009 23:51:48   
trinity22
ojla ...

malo sem pogledala za nazaj pa vidla same lepe slikce ...

sonček33 Lovro je res tak cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

beyba mali dve sta tako lušni, sploh Ela zajček zažiga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

benika tvoja dva sta pa orginalna, zelo lepi maškariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
gantar lepo, da si se malo oglasila ...

tudi jaz sem prišla pogledat, kaj dogaja tukaj ... mi smo OK v maškare nisva šli, sva pa še vedno dva v enem tako da ... čakamo

vsem ostalim lepe pozdravčke in veliko pustnih užitkovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
22.2.2009 7:19:14   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj kako lepe maškare!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
22.2.2009 7:23:58   
oktavija

user posted image

Tole sem jaz, Lovro.

user posted image user posted image user posted image joj kako je luškan...jaz bi tudi imela enega takega fantka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
22.2.2009 8:38:16   
benika
joj kako je luškan...jaz bi tudi imela enega takega fantka!!!user posted image

Še malo miška, še malo, pa boš tudi ti imela nekaj tako luštnega domauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
22.2.2009 11:14:18   
ledenka
jutrooooo user posted image

kake slikce user posted image user posted image user posted image  sami fejst mulčki in mulčkice user posted image user posted image user posted image  lovro je cuker, jakob in benjamin bosta pa kmalu šarmerja brez primere, da o eli, lomilki src, niti ne govorim user posted image user posted image user posted image

živa, lep voziček user posted image  

jaz sem itak maškara, sem kar kit user posted image  

miška moja, lepo sprejmi svoje otročke, naj še kaj za frižider ostane user posted image

gantar, samo, da gre user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
22.2.2009 11:27:41   
trinity22
Dobro jutro ...

danes sem pa malo bolj zgodnjauser posted image

V album sem pripopala tri slikce, kako smo pripravili kotiček za našo princesko ... Sedaj pa samo čakamouser posted image user posted image

Pridne bodite...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
22.2.2009 12:17:37   
murkica
Trinity hura za kotiček! NO vi ste pa že res tik pred zdajci... Kako gre čas hitro, komaj se mi zdi, da ste sporočila novičke o nosečnosti, pa boste kmalu vse mamice user posted image .

Jaz tudi danes nisem mogla spat. Oziroma spim nekje do 4-ih, potem se zbudim in moram obvezno na stranišče, zaspim še za ene dve-tri urce in je to to. Tako, da je moj že čist začuden, da sem jaz tako zgodaj pokonci. Namreč jaz sem tista, ki vsak dan spi do nekje 11h. user posted image user posted image  
Zadnje dneve pa kar nikakor ne morem... Znakov za user posted image  nimam po mojem nobenih, razen rahlo boleče prsi, ampak to je lahko tudi znak prihoda M... Tako, da bomo videli. Ta mesec niti ne vem točno, kdaj naj bi prišla, saj sem prepričana, da sem imela tokrat veliko prej O in bi po vsej verjetnosti mogla user posted image  že pridt, če bi imela namen, ampak po pravici povedano me je preveč strah naredit test in še kar čakam... No razen temperatura je obetajoča še vedno je 37°C.user posted image user posted image user posted image  Tako, da imava rahlo upanje, da smo uspeli pridelati čudež!!!

Upam, da ste se vse imele lepo... Mene je včeraj nekaj zagrabilo v križu, tako da se borim z njim in poskušam čim bolj se raztegovat, da ne bom slučajno obležala v postelji...

Nič bodite pridne, pa se kaj beremo... Jaz grem počasi delati testo za pico!!!
Poljubčke vsem

Neposredna povezava do sporočila: 2542
22.2.2009 12:29:56   
sonček85

user posted image
Kako je Lovro cartkan,pravi mali cukrček je.Čestitke za takega lepotca

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
22.2.2009 13:19:05   
Serendipity
benika - kake luštne maškarce! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity - kaaaak faaaaaajn! Za previjalno sta se pa full znašla. Ena A! user posted image user posted image

murkica - držiiiim peeestkeeeeeee! To, da lahko user posted image že zamuja, pa boleče prsi - to sta že fajn znakca! user posted image Iz srca vama želim lep plusek!

Vsem ostalim lubikam pa - hugs. RVM pupike!

Pa še ena popoldanska kavica:

user posted image

Pa še ena popoldanska sladica:

user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
22.2.2009 14:23:46   
ledenka
naša miška greje 2 lepi blastocisti, poročajo pri IVFovkah user posted image user posted image user posted image  moja podganca, naj ostaneta s tabo še ene 38 tednov user posted image user posted image user posted image  

murkica user posted image user posted image user posted image  dokler ni M, je to zelo dober znak! da je kako leto ne bi več bilo!

< Sporočilo je popravil ledenka -- 22.2.2009 14:24:32 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
22.2.2009 14:40:21   
trinity22
ku, ku spet sem tu Se* in murkica hvala za komentaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

murkica dokler je ni je upanje kot pravijo in upam in stiskam zate pesti, da je ne bo in bo +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška super novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ledenkica ti pa vztrajno šibaš za mano, super super, še malo pa bo ...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
22.2.2009 14:44:31   
ledenka
trinity, sem pokukala v tvoj album - lepo user posted image user posted image user posted image  naš čmrlj bo na začetku spal kar pri naju, potem pa ga bomo preselili v njegovo sobico, ki je zdaj še ne bom urejala. previjalna bo pa kar v kopalnici.

ja, še 2 meseca in pol... 78 dni user posted image  čez 3 tedne neham delat, tega se že veselim user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2547
22.2.2009 15:38:49   
oktavija
Dan dekleta!

Evo še mene malo na raport!

Najprej imam eno vprašanje!

Ali je imela katera močne krče v spodnjem delu trebuha...to so tako močne bolečine da ko hodiš ali vstaneš tako zaboli da te kar skupaj potegne in ne moreš ne naprej ne nazaj... Pa trebuh me tudi zaboli če se z njim dotaknem česa...naprimer...prejle sem prala posodo in sem se s trebuhom dotaknila elementa in me je full zabolelo... Te bolečine so v predelu jajčnikov in mehurja....
Jaz sem prej imela špikanja in majnše bolečine in vem da to prihaja zaradi rasti maternice... Ampak takih bolečin ki jih imam zadnje tri dni pa nisem imela... Redno grem tudi na blato tako da vetrovi odpadejo...
Razmišljala sem da grem zdravniku ampak se mi zdi bedasto zganjat paniko če je to nekaj normalnega...

Prosim svetujte mi kaj naredit!!!

Triity user posted image user posted image user posted image Super sobica!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
22.2.2009 15:40:27   
pikica36
oktavija ku ku

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
22.2.2009 15:42:59   
spelka12
oktavija pokliči svojo g. oz. pejd na dežurno. Naj ti nardijo UZ, to je tvoja pravica.
miška jupiiii za dve blastocisti. A si imela rdeče hlačke, a sta šla na lignje, a te tvoj lubi carta.....????
jest mam občutek, da trebuh počasi plahni. je bolj mehek. Upam, da je to to.user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.