![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 18:12:49
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jaz sem pa voziček kupila IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 Vozički so lepi . Jest ga bom kupovala po 30em tednu. Prej nič. Pemetno špelči . no, mal prej ga že lohk...a veš kje je šele trideseti teden IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Tole sem jaz, Lovro. od pogleda na tole, pa mi je cuker narastu
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 18:53:38
|
|
|
|
murkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Tole sem jaz, Lovro. Zdele sem pa jst čist ... Take fotografije ti pa vedno dajo moč za naprej in polepšajo dan... Živa hura za voziček... No sicer si dobra, da si ga šla že kupit, ker jaz bi se po mojem vmes že 10-krat premislila kakšnega hočem... Ampak saj kot si sama rekla, nič ne pije in ne je
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 18:59:48
|
|
|
|
beyba
|
obljuba dela dolg... Evo tkole sta ble pa dans naši dve princeski pa moj največji sonček.... Lovro je , a mu je babi naštrikala kompletek.... živa.... za voziček
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 19:06:07
|
|
|
|
murkica
|
Kako smo prisrčni
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 19:10:45
|
|
|
|
Nončika
|
beyba,
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 19:22:57
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba obljuba dela dolg... Oooo, jao - pa to je res čuuuuudooooviiiitoooooooo! Prav sladkorno bom fasala - sta tok sladki
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 19:54:40
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba obljuba dela dolg... Zajček al se me bojiš, ko od doma tak hitiš, skočim, sem, skočim tja, pa sem spet takoj doma. Pika nogavička ima rdeča lička, nosek pa rumen, ti pa pojdeš ven!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 20:16:40
|
|
|
|
spelka12
|
beyba kolk je ela sladka. Prava mala zajkla . lunči možnost preživetja je pri 27 ali 8 tednu. Tko da do takrat niiiiič. sonček lovro je pa tak cuker podganca gre pa jutri že po otroke. Lepo jih sprejmi, pol pa takoj začet božat trebušček. A boš 1 a 2?
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 22:40:56
|
|
|
|
benika
|
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Elca, naša mala lepotička Tule sta pa še naši dve maškarci Benjamin Jakob
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 23:21:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Pa sem se danes (za enkrat je še sobota) oglasila še na vaši strani. Sem danes prišla iz kratkega oddiha (bila sem pri svojih starših, da so me malo na futrali ) Tile vaši sončki ups, maškarce so pa fine. Luštni so. Tudi mali Louro je tako luštkan. OOOOOOOOOOOOOOO Upam, da se imate fino, da so krofi uspeli (če ste jih imela sploh čas kaj pečt) . Samo tolk, da sem se vam mal javila in s tem sporočila, da je vse ok (zaenkrat). Dobila sem namreč en izvit po pošti, pa ga še nisem peučila. Ga ne razumem najbolje in bom morala kar počakat na G. Lep večer in lepo nedeljo vsem!
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 21.2.2009 23:51:48
|
|
|
|
trinity22
|
ojla ... malo sem pogledala za nazaj pa vidla same lepe slikce ... sonček33 Lovro je res tak cukerček beyba mali dve sta tako lušni, sploh Ela zajček zažiga benika tvoja dva sta pa orginalna, zelo lepi maškari gantar lepo, da si se malo oglasila ... tudi jaz sem prišla pogledat, kaj dogaja tukaj ... mi smo OK v maškare nisva šli, sva pa še vedno dva v enem tako da ... čakamo vsem ostalim lepe pozdravčke in veliko pustnih užitkov
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 8:38:16
|
|
|
|
benika
|
joj kako je luškan...jaz bi tudi imela enega takega fantka!!!user posted image Še malo miška, še malo, pa boš tudi ti imela nekaj tako luštnega doma
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 11:14:18
|
|
|
|
ledenka
|
jutrooooo kake slikce sami fejst mulčki in mulčkice lovro je cuker, jakob in benjamin bosta pa kmalu šarmerja brez primere, da o eli, lomilki src, niti ne govorim živa, lep voziček jaz sem itak maškara, sem kar kit miška moja, lepo sprejmi svoje otročke, naj še kaj za frižider ostane gantar, samo, da gre
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 11:27:41
|
|
|
|
trinity22
|
Dobro jutro ... danes sem pa malo bolj zgodnja V album sem pripopala tri slikce, kako smo pripravili kotiček za našo princesko ... Sedaj pa samo čakamo Pridne bodite...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 12:17:37
|
|
|
|
murkica
|
Trinity hura za kotiček! NO vi ste pa že res tik pred zdajci... Kako gre čas hitro, komaj se mi zdi, da ste sporočila novičke o nosečnosti, pa boste kmalu vse mamice . Jaz tudi danes nisem mogla spat. Oziroma spim nekje do 4-ih, potem se zbudim in moram obvezno na stranišče, zaspim še za ene dve-tri urce in je to to. Tako, da je moj že čist začuden, da sem jaz tako zgodaj pokonci. Namreč jaz sem tista, ki vsak dan spi do nekje 11h. Zadnje dneve pa kar nikakor ne morem... Znakov za nimam po mojem nobenih, razen rahlo boleče prsi, ampak to je lahko tudi znak prihoda M... Tako, da bomo videli. Ta mesec niti ne vem točno, kdaj naj bi prišla, saj sem prepričana, da sem imela tokrat veliko prej O in bi po vsej verjetnosti mogla že pridt, če bi imela namen, ampak po pravici povedano me je preveč strah naredit test in še kar čakam... No razen temperatura je obetajoča še vedno je 37°C. Tako, da imava rahlo upanje, da smo uspeli pridelati čudež!!! Upam, da ste se vse imele lepo... Mene je včeraj nekaj zagrabilo v križu, tako da se borim z njim in poskušam čim bolj se raztegovat, da ne bom slučajno obležala v postelji... Nič bodite pridne, pa se kaj beremo... Jaz grem počasi delati testo za pico!!! Poljubčke vsem
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 12:29:56
|
|
|
|
sonček85
|
Kako je Lovro cartkan,pravi mali cukrček je.Čestitke za takega lepotca
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 13:19:05
|
|
|
|
Serendipity
|
benika - kake luštne maškarce! trinity - kaaaak faaaaaajn! Za previjalno sta se pa full znašla. Ena A! murkica - držiiiim peeestkeeeeeee! To, da lahko že zamuja, pa boleče prsi - to sta že fajn znakca! Iz srca vama želim lep plusek! Vsem ostalim lubikam pa - hugs. RVM pupike! Pa še ena popoldanska kavica: Pa še ena popoldanska sladica:
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 14:23:46
|
|
|
|
ledenka
|
naša miška greje 2 lepi blastocisti, poročajo pri IVFovkah moja podganca, naj ostaneta s tabo še ene 38 tednov murkica dokler ni M, je to zelo dober znak! da je kako leto ne bi več bilo!
< Sporočilo je popravil ledenka -- 22.2.2009 14:24:32 >
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 14:40:21
|
|
|
|
trinity22
|
ku, ku spet sem tu Se* in murkica hvala za komentar murkica dokler je ni je upanje kot pravijo in upam in stiskam zate pesti, da je ne bo in bo + miška super novičke ledenkica ti pa vztrajno šibaš za mano, super super, še malo pa bo ...
|
|
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 14:44:31
|
|
|
|
ledenka
|
trinity, sem pokukala v tvoj album - lepo naš čmrlj bo na začetku spal kar pri naju, potem pa ga bomo preselili v njegovo sobico, ki je zdaj še ne bom urejala. previjalna bo pa kar v kopalnici. ja, še 2 meseca in pol... 78 dni čez 3 tedne neham delat, tega se že veselim
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 15:38:49
|
|
|
|
oktavija
|
Dan dekleta! Evo še mene malo na raport! Najprej imam eno vprašanje! Ali je imela katera močne krče v spodnjem delu trebuha...to so tako močne bolečine da ko hodiš ali vstaneš tako zaboli da te kar skupaj potegne in ne moreš ne naprej ne nazaj... Pa trebuh me tudi zaboli če se z njim dotaknem česa...naprimer...prejle sem prala posodo in sem se s trebuhom dotaknila elementa in me je full zabolelo... Te bolečine so v predelu jajčnikov in mehurja.... Jaz sem prej imela špikanja in majnše bolečine in vem da to prihaja zaradi rasti maternice... Ampak takih bolečin ki jih imam zadnje tri dni pa nisem imela... Redno grem tudi na blato tako da vetrovi odpadejo... Razmišljala sem da grem zdravniku ampak se mi zdi bedasto zganjat paniko če je to nekaj normalnega... Prosim svetujte mi kaj naredit!!! Triity Super sobica!
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 15:40:27
|
|
|
|
pikica36
|
oktavija ku ku
|
|
RE: NOVA BORBA SE PRIPRAVLJA V. 22.2.2009 15:42:59
|
|
|
|
spelka12
|
oktavija pokliči svojo g. oz. pejd na dežurno. Naj ti nardijo UZ, to je tvoja pravica. miška jupiiii za dve blastocisti. A si imela rdeče hlačke, a sta šla na lignje, a te tvoj lubi carta.....???? jest mam občutek, da trebuh počasi plahni. je bolj mehek. Upam, da je to to.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.