|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
17.9.2009 16:57:22   
lilinovy

No kje ste kaj punce danes!!

Evo jaz sem ta teden neverjetno utrujena..............skoz bi samo spala, pa ne morem ker me vse boli. Pa še naš bejbi me tako brca da je veselje, kar naprej se mi na trebuhu poznajo izbokline na vseh straneh, pa kolk kolca.......

Do konca meseca bi mogla še delat pol pa porodniška, ampak ne vem če bo šlo, tale 33. teden je fejst naporen.
No ja bomo videli.

Danes me mojuser posted image kar malo živcira. Ker ga že cel mesec prosim da bi mi kopalnico prebelu in uredil do konca, pa je vsakič kej druzga vmes!!!!!!!UH SEM HUDA............
Evo jaz sem se mogla malo izkašljat............
Kako ste pa kej ostale user posted image in mamice?! Kaj kej počnete? Imejte čim lepši dan!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
17.9.2009 20:05:14   
LINDI
KAT MAT ČAVČI sem kar v redu,na pregledu je bilo včeraj vse v redu ,voda in pritisk....user posted image čez 14 dni bom imela prvič CTG ej a to moraš čisto na miru tam ležat,a lahko vzameš kaj za brat,k je rekla,da si pol ure tamuser posted image kako bom ležala toliko časa ne vem,še doma samo stokam da se malo mojmu smilimuser posted image PA KOMAJ
ČAKAM ,DA STISNEM K SEBI SVOJEGA KORENJAKA,sem kupila enga pajacka tko za čez jesen ,ki ima kapuco,pa ušeska v kiku za 11 e je rekel moj,da bo tak kot zajčekuser posted image .
LILINOVY hejjj A JE TVOJ PREHLAD ŽE BOLJE ,mogoče si zaradi tega zaspana,jaz sem pa zdaj 3 dni utrujena,bo koooooončno streha,pa doma kuham,pa peljem v depalo,hvalabogu,da mami pomaga,jutri bo tašča rihtala,v soboto in nedeljo pa vse 3,zato tudi nisem tukaj gor,pa še na viru ne morem iti na računalnik ...

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
17.9.2009 20:32:20   
lilinovy
Lindi!

Ej veš da sem jaz pa za darlo dobila čist isti pajacek iz Kik-a še preden si mi poslala slikico na mobi!!!
Moj prehlad je že veliko bolje tako da še vikend malo počijem pol pa v ponedeljek na pregled h G.

Sem pa že bila tudi na CTG-ju pred ene tremi tedni in je bilo prav lušno poslušat kaj se dogaja v našem bušiju, pa še ful hitro mine tistih dvajset minut ležanja, tako da LINDI sigurno ne boš rabila kake revije!!!

Sva bile pa dve hkrati na ctg-ju v isti sobi in je punci na drugem aparatu kar naenkrat začela naprava ful glasno piskat, tako da sva se obe kar malo ustrašili da ne bi bilo kej narobe, pol pa še sestre ni bilo notri v sobi ful dolgo časa in sva jo mogle klicat. No ko je le prišla po nekaj minutah najinih klicev je na srečo ugotovila samo da se je naprava snela in ni več zaznavala meritev pri uni drugi nosečki.

Uh mene je pa dons kar na enkrat mal panika zgrabla tako da sem začela kar torbo pripravljat za porodnišnico.......no zdej sem se že malo pomirila...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.9.2009 7:46:18   
slonček1
Jutro!

Kolk ste vse pridne s pripravami. Jaz sem bla do torka čist prepričana, da mam še ful časa. Pol me je pa mal zgrabluser posted image .

No ja grem dej še mal stvari dokupit, pol pa hitr dam še mal počivat. Čez vikend bosta pa stroj in sušilc laufala, da pripravim še cunce za dojenčka.

Lilinovy kako pa to, da si bla že na ctg-ju? Ponavadi to delajo bolj proti koncu. Zase vem, da jih mam zdej na vsakem pregledu že 1 mesec, sam mene je avgusta stresla elektrika in jih delajo preventivno.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.9.2009 8:31:56   
tassika
Slonček jaz imam prvič ctg v oktobru ko bom v 33t, je pa spet od vsakega g. posebej odvisno, jaz sem zaradi težav zdaj vedno imela pregled na 3t, zadnjič je pa kar ugotovila da zdaj sem pa tako super da lahko pridem čez 4t in ravno sedaj ko naj bi bili pregledi bolj pogosti. No ja bom videla kaj bo na naslednjem pregledu.
A te je ful stresla elektrika, kaj pa si počela?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.9.2009 8:35:21   
KatMat
jaz sem imela ctg sele po 38 tednu....cudno da vam jih delajo ze v 33 tem...se malo pa bo konec in boste cartale svoje soncke

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.9.2009 12:39:20   
orhideja75
jaz sem pa danes doma. sem bila pa pridna. sem velik že zlikala, spekla pecivo, kosilo bo pa tudi kmalu gotovo. potem me pa čaka popoldanski počitek user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.9.2009 15:00:08   
LINDI
LILINOVY nič hudega,bosta pa enako oblečenauser posted image jaz sem ti pa še za ceno povedala,fino,aneuser posted image ,jaz pa še nimam nič pripravljeno,vlaačim pa skupaj,to pa je resuser posted image se mi mora še kompletek oprati...

JA,jaz bom tudi v 37 tednu ,ko bom imela  prvi CTG to pa ne velja,da ga imaš ti prej lilinovyuser posted image user posted image da ne boš nazadnje še rodila pred mano,mene zdaj že tudi malo krivi,po eni strani si žžžžžžžžžžžžžžžžžžeeeeeeeeeeeeeeeeee ful želim,da bi že bil baby,po drugi imam pa še toliko za zrihtati,da naj kar počaka še malo,pa še vedno nimam previjalne mize,upam,da bo začel kaj hitreje delati mojster,mi je že žal,da sem jo naročilauser posted image .

Stresanje elektrike,a to te je na CTG stresla elektrika,ali kjeuser posted image
ZDAJ sem ful jezna,spet ne bo delavcev za strehouser posted image upam,da jutri pridejo in da ne bo dež,mislim,ej pa cel pisker imamo segadina,pa tatarca sem delala za njih,ker je žlahta.....da bi vsaj zjutraj sporočili,ne pol ure nazaj,dol padešuser posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.9.2009 19:42:35   
KatMat
joj k se jest spomnim kako je blo k sem jest cakala na naso strucko mi kr srcek pogrejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.9.2009 19:54:33   
LINDI
Ja pričakovanje je veliko in težkouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi ga že zdaj polubčkala,če bi ga lahko,pa ne dosežemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.9.2009 20:33:46   
baby28

Živjo!

Superca da se nam je še kakšna pridružla. No nekaj nas pa je.
Ene se že veselo sprehajamo z vozički, druge pa ta lepi dogodek še čaka.
Slonček1 - OOOOO,  a se medve kej poznava, glede na to da sva iste
stroke. Ja tudi jaz sem tršica, mat - tehnika-Superca.
Upam, da se dobimo na kavi, da kakšno šolsko rečeva, he he

Lindi - SUPERCA ZA GRUŠT,
sm vidla kako so ublal, no vsaj premika se.

Kar se tiče kozmetike pa takole:
lekarna: bepanthen krema, zloženci, alkohol, hladilno mazilo (iz lekarne ali iz baby centra)

baby center - fiziološka od niveje (superca, ker so majhne flaške)

če pa katera res rabi imam pa tudi v tiskani obliki, vse pripomočke ki jih naj bi rabile, al
pa pridi na kavo in boš vidla, kaj vse rabiš, to je najbolj simpl.
No katarakoli, sej smo oz. boste mamice.

lp
pa prijeten vikend

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.9.2009 22:01:20   
lilinovy

OJLA!
No kolegici baby 28 in sloncek1 bi blo pa res fino da bi se trsice malo dobile na kaki kavici, da malo počvekamo.
No jaz imam se malo sluzbe pol ko bo pa porodniška bo pa malo več časa........upam.

Ja CTG sem mela že v 30. tednu. Ma ne vem zakaj tako kmalu, očitno dovisno od zdravnika do zdravnika.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
19.9.2009 8:03:18   
slonček1
Jutro!

Kaka noč je za mano, eno samo premetavanje. Pol je pa še tamal sred noči v postlo pribremzal, pa se premetaval, pa brcal, pa govoru v spanju. Pomoje se mu je neki sanjal. V glavnem sem pomoje bl povožena kot takrat ko sem šla spat.

Baby28 mam občutek, da vem kam te dat user posted image . Verjetno se res poznava.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
19.9.2009 10:29:03   
rožca26
Ojla!

Se spet mal še jest oglašam. Me doolg ni blo, ker nism mela nič za povedat user posted image user posted image . A se še jest lahk prmajam na kavico? Sem namreč tud tršica.
Drgač pa tista, ki posodablja seznamček: PDP je 25. 2. 2010
                                                                 stan: koruznica
                                                                 2. user posted image , 1 user posted image user posted image  - 14.10. bo 1 leto
                                                                 starost: 26 let

Mela 1. 9. pregled, pa je rekla, da sem rizična nosečnica, ker sem mela v 1. user posted image  preeklampsijo. Zdej se moram pa filat s tabletiuser posted image . Naslednji pregled mam pa 1. 10., dva dni prej pa strokovni izpit user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
20.9.2009 12:35:18   
LINDI
BABY 28 Kdaj si pa ti mislila za kofico,LILINOVY med tednom nima časa bolj sobota bi prišla v poštev,kaj ti misliš.Eno butasto vprašanje imam a katera ve,do kdaj lahko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,saj mi je nerodno,ampak tega nam ni noben povedaluser posted image user posted image user posted image ,Zdaj že počasi dajejo les na streho,tako,da ful fino,sem ful veselauser posted image prav carji so.
Tako,da počasi bo že.Danes sem spet ponoči dežurala,sem bila čisto zbujena ob 3 pa tam do 5.30 sem taka kot povožen štamparleuser posted image ,pa bi ful kavo,pa je ne smem,ta teden upam,da bom naredila mojemu slivove cmoke mi je ena bejbika napisala recept,upam,da bo uspelo,da mojega malo razvajam...ker jih ima ful rad,upam,da mi bo uspelo.Meni so ponavadi ful pocasti ratali.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
20.9.2009 13:32:27   
baby28

Oj!

Kava je kumot v soboto. Sej če ne bo drugače
greva pa midve obedve s Hano, če bo slučajno budna. hehe

Ti se lahko slončkaš dokler ti telo dopušča, samo zadnje tri tedne
ni priporočljivo. Take info imam jaz. Si pa zapomni kako težko je bilo
se nazadnje slončkat, ker pol po porodu se lahko slončkaš user posted image šele po
6 tednih, tako da samo uživaj. hehe
Pa take stvari te ne rabi bit nič sram, ker si že velika PUNCA. user posted image

Uživajte v nedeljskem dnevu, midve s Hano greva na Dolenjsko, gledat
kaj delajo, pa ne ljubice tri. hehe.
Ker je naš očka bolčkanuser posted image , ga nekaj grlo daje, se bova umaknili bacilom.

Ajde papauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
20.9.2009 14:28:38   
LINDI
Potem pa moram v akcijo,da moj ne pade doluser posted image .Z a kofi se bova pa z lilinovy zmenile kdaj lahko,pa ti sporočiva.Ja ne vem če sem velikkkkaaaauser posted image

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
20.9.2009 15:07:25   
KatMat
ma lahko sexas dokler ne gres u porodno....sam zadnje tri tedne lahko pospesi porodn...se pravi da kak teden prej pride....ampak to je spet tko tko...mi smo sexal k nori pa ni nc pospesl....sem rodila cez rok...baby bo prsu takrat k bo prpravlenuser posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
20.9.2009 15:08:46   
KatMat
lindi ce ti vsec kava kot okus pol pij brezkofeinsko tako kot jaz....isti okus le brez kofeina

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.9.2009 8:26:59   
slonček1
Dobro jutro!

Kako ste kej?

Jaz počivam kolikor lahko. Sam morem rečt, da tega  nisem navajena, mi je kr mal težko. user posted image Sem pa čez vikend pripravila cunjice za dojenčka, pa pleničke smo kupili, pa milo, kremico za mraz,... V bistvu rabim zdej jit še v lekarno, kar grem jutri po pregledu. Aja pa torbo morm pripravt. So me tolk prestrašil, da mam že vse naštiman user posted image . Sej pol bomo pa piko čakal še do srede novembra user posted image user posted image .

Za kavico sem pa jaz tud. Lahko tudi v soboto. Sam povejte kje pa kdaj.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.9.2009 8:28:05   
KatMat
ja s cim so te pa prestrasili???

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.9.2009 8:29:19   
slonček1
S krajšanjem matreničnega vratu.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.9.2009 8:37:25   
KatMat
malo vec pocivaj pa bo...moja kolegica je bila 3 tedne 3cm odprta....ko bo otrocek pripravljen bo prisel na svet...ti pa se tacas sprosti in uzivaj v nosecnosti....iz najhujsega si ze...tudi ce pride v naslednjem mesecu na svet mu ne bo hudega....

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.9.2009 8:45:53   
slonček1
Ja sej vem, se tolažim stem, da jutri dopolnim že v 34. teden. Sam je pa kr mal šok, ker je blo prej vse ok. Če pa mal prej rodim, pa tud ne bom mela nič protiuser posted image . Edino ene tri tedne ne bi še...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.9.2009 8:57:15   
KatMat
ROZCA...ZA IZPIT DRZIMO PESTKE!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

IME ZA FANTKA
podica2

NOVO: Katero ime za fantka vam je najlepše?

Lovro (21%)

Svit (14%)

Izak (11%)

Vid (20%)

Enej (30%)

Aidan (4%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!