|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
20.8.2009 11:47:42   
lilinovy

OJLA!

SLONČEK1 lepo da si se nam pridružila. No pa se spet vidiva po dolgem času. Po tem ko sva se srečali v BC sem šla malo slike gledat, iz male šole in od birme in evo naju!!user posted image Takratz še majhne deklice, ki sva se skupaj igrale na igrišču, zdaj pa bodoče mamice!!NORO

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
20.8.2009 13:49:50   
lindi1
Kako sosedka,kako si kaj meni kar dol teče,sem kuharica,kuham zrezke v omaki in pire krompir pa paradajzevo solato ...pa je vroččččččččeeeeee boge kuharice v kuhniuser posted image jim tkole dol teče.
Se bi mogla mal peglat spravt,pa ne vem,če bo šlo, mi tudi malo ni...Upam,da tudi jaz spoznam tvojo prijateljicouser posted image user posted image .
Super še ena nosečka večuser posted image user posted image
Jogi že imamuser posted image ful veselauser posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
20.8.2009 14:53:03   
slonček1
Oj!

Jah lilinovy sej sem dolgo razmišljala, pa me je ravno to da sva se srečali potegnilo, da bolj podrobno pogledam sem, ker če sem iskrena se niti imena natančno ne spomnim, kaj šele priimkauser posted image . Bi se mogli kej v živo spet videt in poklepetat.

IZVIRNO SPOROČILO: lilinovy

Aja pa še to ali je slučajno katera že kej nakupovala v IKEI V GRADCU? A se kej splača? Predvsem me zanima kaka posteljnina za posteljico, pa previjalna torba in ležalnik.

Ikea je men fajn, edino, če boš kupovala posteljnino prej preveri dimenzije, ker majo neke svoje. Predvsem jogiji otroških posteljic (in seveda pripadajoča posteljnina) so kr enih dimenzij. Ostalo morš pa pomoje videt v živo in se odločit. Imaš pa Ikejo tud v Celovcu (je bližje), stavri si pa prej že lahko ogledaš na intrenetu.

lp

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.8.2009 13:10:00   
lindi1
Kakšne babe smo to,nič nismo zgovorneuser posted image Jaz sem danes dobila  na posodo banjico,pa en zimski pajacek...user posted image za mojo sosedo, kar  nabiram skupaj,moj me ima po mojem že dosti,ker niman več kam dajati,ker še nimam previjalne mize,pa saj banja ne gre v previjalnouser posted image user posted image user posted image Je ful dober avto dobil naš sosedek mali,tazga hudga poršeja,da ga lahko vozi,svetoven avto...upam,da mu je tako všeč kot meniuser posted image .Zdaj moram pa še samo v Tosamo-škoda ker je tako dalečuser posted image da ene 3 zadevice tam kupim,potem pa imam vse...UPAM

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.8.2009 16:29:58   
KatMat
babnce skrivajte se doma!!!!!!!!!tole vreme ni vec za nikamor!!!!!!!!!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.8.2009 20:47:54   
LINDI
Saj se več ali manjuser posted image jaz zvečer rit odnesem ven ,ja res ni za nikamor,je pa vsaj zastonj savnauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.8.2009 22:24:29   
LINDI
Kako ste kaj,upam,da se bo jutri res shladilo,da bom šla lahko normalno na pogreb,da jim tam ne padem dol,odločila sem se pa ,da ne grem kropit,ker mislim,da bo zame še hujše potem in nočem preveč obremenjevati mojegauser posted image ,pa naj si mislijo,kar si hočejo,še dobro,da imam kaj obleči,ene črne hlače so mi pravuser posted image .Sem sama doma moj je šel mlaj postavljat...imam celo posteljo zaseuser posted image oziroma imava celo zaseuser posted image .V ponedeljeek pa pregled v LJ.pri Internistki,me že malo daje..upam,da bo vse v redu,potem pa še v DomžLE,da mi za bolniško pošljejo...upam,da čimprej dobim podaljšanouser posted image upam,da bo podaljšala,ker je manj kot mesec dni do porodniške...Pa v šolo,mislim,da bo pester dan v ponedeljekuser posted image  

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
22.8.2009 7:56:08   
KatMat
drzim pestke da dobis podaljsano!!!user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
22.8.2009 8:10:40   
KatMat

user posted image  

domzalske nosečke!!

Nick name: lunca82
Starost: 27
Stan: poročena                                    
PDP: 2.8.2009
RODILA:31.7.
2. nosečnost, 1. 

user posted image

Nick name: Joob
Starost: 28
Stan: poročena
PDP: 16.8.2009
rodila 14.8.
3. nosečnost
user posted image

Nick name: nosečka2.
starost: 28
stan:poročena
PDP: 21.5.2009
2. nosečnost

user posted image

Nick name: tanc555
Starost: 32
Stan: koruznica
PDP: 24.7.2009
2. nosečnost, imamo že 4,5 letnika

Nick name: ninčy
starost: 27
stan: poročena
PDP: 7.10.2009 (še čist frišna, jutri prvi pregled)
1. nosečnost
spol:user posted image

Nick name: maj2009
starost: 24
PDP: 3.10.2009 (2.3.09 1. pregled)
2. nosečnost, 1. 

Nick name: vrtnica83
starost: 26
stan: poročena še ne
PDP: 24.10.2009
1. nosečnost

Nick name: laraa
starost: 25
stan: koruznica
PDP: 20.9.
2. nosečnost, 2. user posted image

Nick name: zoga08
PDP: 29.6.2009
1. nosečnost
spol: user posted image
RODILA:28.6.
user posted image

Nick name: ajdish
starost: 24
PDP: 13.06.2009
1. nosečnost
Nick name: Ella123
starost: 33
PDP: 10.07.09
spol: naj bi bila user posted image

nick:emaa
starost: 32
PDP: 5.10.09
3. nosečnost (1. ss, 2. imam dvojčke doma)

nick:ksandra
starost: 33
PDP: 8.7.09
spol: najverjetneje user posted image

nick:tassika
ROJ.DAN:12.8.
starost: 25
PDP: 23.11.09
2. nosečnost (1.SS) (1.4.09 pregled)

nick:lindi
ROJ.DAN:16.7.
starost: 31
PDP: 23.10.09
1.nosečnost

_______________________________________________________________________________________

Nick name:nikolinca
starost:26
stan:koruznica
PDP:30.11.09
1.nosečnost

nick: baby28
ROJ.DAN:25.6.
PDP: 6.8.2009
RODILA:23.7.2009
1. nosečnost
user posted image

nick: nena1978
PDP:22.8.

nick:Želvi
starost:28
PDP:junij

user posted image

nick:DeLucija
PDP:2.8.
1.nosecnost

nick:ona29
PDP:25.11.
1.nosecnost

nick:Anonimna
PDP:4.12

nick:meetooyouu
PDP:27.12.
starost:23

nick:lilinovy
PDP:3.11.
1.nosecnost

nick:kepica78
ROJ. DAN:23.3.
PDP:25.11.
starost:31
1.nosecnost

nick:KatMat
starost:23
ROJSTNI DAN:30.3.
PDP:24.5.
RODILA:30.5.
user posted image

nick:sloncek1
PDP:3.11.
2.nosecnost

user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 22.8.2009 8:18:43 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
22.8.2009 8:19:19   
KatMat
sloncek...se kaksno info vec nam zaupaj da dopolnim seznam!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
22.8.2009 8:41:50   
lilinovy

Dobro jutro vsem!

Evo midva se počasi spravljava proti Avstrijiuser posted image , upam da ne bo preveč lilo!!

Lindi jaz sem tudi dobila banjico včeraj, pa v Tosami sem nabavila stvari. Vzela sem tudi en paketek plenic ampak ne vem če sem prave.........
KATMAT kaj piše na pleničkah ki jih ti uporabljaš? A so prav Tosamine?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
22.8.2009 9:04:46   
KatMat

Dobro jutro vsem!

Evo midva se počasi spravljava proti Avstrijiuser posted image , upam da ne bo preveč lilo!!

Lindi jaz sem tudi dobila banjico včeraj, pa v Tosami sem nabavila stvari. Vzela sem tudi en paketek plenic ampak ne vem če sem prave.........
KATMAT kaj piše na pleničkah ki jih ti uporabljaš? A so prav Tosamine?

vijolcna pakunga je....babe cash se mi zdi....najboljse....vrjetn si uzela 3-6kg??

< Sporočilo je popravil KatMat -- 22.8.2009 9:05:46 >

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
22.8.2009 10:56:48   
LINDI
Jaz se pa še nisem spravila v Tosamo,a  3do6 KG moram vzeti,ker jaz jih bom verjetno probala,pa vsi jih hvalijo...A majo za naprej tudi ali samo tamale cifre?Ja KAT MAT ti mi kar drži pesti če bova 2 mogoče bo kajuser posted image .

LILINOVYsporoči,kaj boš tam kupila,ker sigurno boš kaj...Jaz sem pa ugotovila,da bomo morali kaj bolj toplega kupiti ,kako
bundico,flis...tega nimam nič,samo niti ne vem kako veliko cifrouser posted image .
Še 2 meseca,pa bomo imeli že bejbija,noro,zdaj se mi že od poroda sanjauser posted image verjetno to paše zravenuser posted image ,pa sem šele ob 2 zaspala,če bi prej,bi mogoče še 2 rodilauser posted image user posted image user posted image .Moj spet dela na hiški,jaz se pa psihično pripravljam za pogreb..........

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
22.8.2009 11:07:20   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Jaz se pa še nisem spravila v Tosamo,a  3do6 KG moram vzeti,ker jaz jih bom verjetno probala,pa vsi jih hvalijo...A majo za naprej tudi ali samo tamale cifre?Ja KAT MAT ti mi kar drži pesti če bova 2 mogoče bo kajuser posted image .

LILINOVYsporoči,kaj boš tam kupila,ker sigurno boš kaj...Jaz sem pa ugotovila,da bomo morali kaj bolj toplega kupiti ,kako
bundico,flis...tega nimam nič,samo niti ne vem kako veliko cifrouser posted image .
Še 2 meseca,pa bomo imeli že bejbija,noro,zdaj se mi že od poroda sanjauser posted image verjetno to paše zravenuser posted image ,pa sem šele ob 2 zaspala,če bi prej,bi mogoče še 2 rodilauser posted image user posted image user posted image .Moj spet dela na hiški,jaz se pa psihično pripravljam za pogreb..........

seveda tud za naprej so...mi mamo ze od 4-9kg......lindi ce ne gres ti pomoje ne bo nihce zameril...na tvojem mestu bi bila doma in poskusala biti kar se da pozitivna do konca user posted image ,to da hodis po pogrebih kjer je vse jokavo ne bo dobro delo...vem da je to zlahta,ampak saj se lahko tudi na drugacen nacin poslovis od bliznega,ne samo da stojis na pokopaliscu...to tud vse vpliva na tvojega otrocka...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
22.8.2009 11:19:29   
LINDI
Ja saj vem,ampak čutim,da moram iti,in tudi ne grem kropiti,pa tudi ne razmišljam tako zdaj je pa ni več....pač ji je bilo tako usojeno,in že toliko pogrebov sem dala čez v 3 letih,da imam včasih občutek,da mi sploh ni več tako zelo hudo...žalostno,ampak resnično...itak je pa moje mišljenje,da bo itak na nek način videla mojega bejbija...mogoče bo komu smešno,ampak verjamem,da imam vse te ljudi ob sebi...pa nisem pretirano verna,ampak v določene  stvari verjamem...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
22.8.2009 13:24:18   
slonček1
Oj!

Evo mal več mojih podatkov:

PDP: 3.11.09

Drugače pa te pleničke o katerih govorite to so za enkratno uporabo, al so pralne?  Kakšna je pa cena in koliko jih je not? Ker mi zdej uporabljamo Mullerjeve in so zakon. Pa do sedaj so bile po moje najcenejše (ali pa ene najcenejših).

Sicer sva pa dons z tamalim sama doma. Zdej je šel spat, za popoldne morm pa zgruntat kaj bova počela. Ker avtovčkov sem se že mal naveličalauser posted image .

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
22.8.2009 13:26:13   
slonček1
Aja Lindi men se ne zdi prov nič smešno. Pa upam, da danes ne bo prehudo. 

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
22.8.2009 13:43:25   
LINDI
user posted image 1.Za enkratno uporabo so te pleničke,jaz sem najprej tudi pralne gledala,ampak ker bo 1 bejbi,pa bo po mojem še malo zmedena,sem se odločila,da se nebi še s pralnimi ubadala,kakšna pa je cena, pa ne vem za te pleničke,moram še pogledati upam,da kmalu,sem čisto zraven Tosame doma,pa se je težko spraviti tjauser posted image je predaleč zgledauser posted image ,ti potem že imaš fantka,koliko je pa star.Ali si iz istega konca kot lilinovy'?Jaz sem zdaj čisto zraven nje doma,no ja ,malo sem doma doma,malo pa tukajuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
22.8.2009 14:43:06   
slonček1
Gregor je bil zdej poleti star 2 leti. Sicer sem pa bila iz spodnjih Domžal, zdej sem pa v Prelogu.

Te Tosamine morm pa prevert (itak tud jaz nimam daleč do tja), pol bomomo pa vidl. Sicer pa ostajam na Mullerjevih.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
22.8.2009 19:21:13   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Oj!

Evo mal več mojih podatkov:

PDP: 3.11.09

Drugače pa te pleničke o katerih govorite to so za enkratno uporabo, al so pralne?  Kakšna je pa cena in koliko jih je not? Ker mi zdej uporabljamo Mullerjeve in so zakon. Pa do sedaj so bile po moje najcenejše (ali pa ene najcenejših).

Sicer sva pa dons z tamalim sama doma. Zdej je šel spat, za popoldne morm pa zgruntat kaj bova počela. Ker avtovčkov sem se že mal naveličalauser posted image .

super za podatke...bom vkljucila...

govorimo o planickah za enkratno uporabo ceprav v tosami tudi lahko kupis pralne....not jih je se mi zdi 52....stanejo pa 11eu...malce so drage ampak odlicne...mi mamo tud milerjeve zdele pa so tud fajn....

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
22.8.2009 21:10:25   
lilinovy

Ojla!

Evo smo nazaj iz Ikee. Sploh si nisem predstavljala da je ta zadeva tako velika, tako da sem kar utrujena. Sem pa kar neki stvari nakupila za našo bebo, od posteljnine do pleničk, brisačk, dekic pa seveda plišastim igračkam se tud nisem mogla upret ker so kar cenej kot pri nas.....

Ej slonček hvala za nasvet glede posteljnine in dimenzij, mi je zeloooo prav prišel!!user posted image

Glede Tosaminih pleničk: sem kupila taprave, od 3-6 kg, jih je pa 56 in stanejo 11 eur. Sem se malo pozanimala pri drugih kolegicah in sojih vse zelo pohvalile. Pohvalile so tudi HOFERJEVE pleničke in Mullerjeve.

Lindi: ej nič ne skrbi za ponedeljek, ker se bo vse uredilo!!!Drugače sploh ne more bit!!

Lepo spančkite!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
22.8.2009 21:39:29   
LINDI
user posted image 1 ooo kul potem ravno že začenja govoriti po svoje a ne...taki so tako simpatični,imam soseda,ki bo v sredo 2 leti,je tko simpatičen,da je kaj...Potem pa nismo zelo narazen doma.
LILINOVY upam,da se bo uredilo tako kot je treba,sem vedela,da boš sigurno kaj kupilauser posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
23.8.2009 10:03:28   
KatMat

Ojla!

Evo smo nazaj iz Ikee. Sploh si nisem predstavljala da je ta zadeva tako velika, tako da sem kar utrujena. Sem pa kar neki stvari nakupila za našo bebo, od posteljnine do pleničk, brisačk, dekic pa seveda plišastim igračkam se tud nisem mogla upret ker so kar cenej kot pri nas.....

Ej slonček hvala za nasvet glede posteljnine in dimenzij, mi je zeloooo prav prišel!!user posted image

Glede Tosaminih pleničk: sem kupila taprave, od 3-6 kg, jih je pa 56 in stanejo 11 eur. Sem se malo pozanimala pri drugih kolegicah in sojih vse zelo pohvalile. Pohvalile so tudi HOFERJEVE pleničke in Mullerjeve.

Lindi: ej nič ne skrbi za ponedeljek, ker se bo vse uredilo!!!Drugače sploh ne more bit!!

Lepo spančkite!!

nam milerjeve tamale niso odgovarjale,zdaj ta vecje nam pa zelo...

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
23.8.2009 12:08:10   
slonček1
Oj!

Ja Lindi tamal že ful čveka. V bistvu govori že eno leto, mal bl resno (s stavki,..) pa že vsaj pol leta. Tako, da pomoje bomo že kmal v fazi zakaj, zdej ti pa 100x razloži, da je bi tm njak (tovornjak), pa kempl, pa avto, pa kombi, pa bagl...user posted image

Glede plenic, bomo pa mi vrjetno ostal kr na Mullerjevih, ki jih je približno enako not (kolk točno ne vem, ker že dolgo nismo meli tko malihuser posted image ), stane pa paket 6€. Kar se mene tiče je to občutno ceneje. Res pa je tudi, da nikoli nismo mel problemov s plenicami (preobčutljivost...).

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
23.8.2009 14:19:57   
LINDI
Ja potem je pa kmalu začel govoriti, naš sosedov cuker šele zdaj malo tko po svoje čeblja...ga bolj mamica razume kot mi,le kakšno besedo...Je pa vsak dan nekaj novega,potem,a ne?Se mi zdi,da je nekdo iz preloga včasih pri nas popravljal pralni stroj,drugače pa nikogar ne poznam od tam,vem pa kje je touser posted image že moram,saj je blizu,a ne.Ja,je razlika,a pa imajo tudi male številke,mislim,da ima moj soseda tudi samo Mullerjeve,nisem pa sigurna.Ravno prej sem gledala ene fotke od ene luštkane user posted image ,ki se je ravno v petek rodila,ful hudo,kako lepe fotke so touser posted image je pa ZOJA od mojga od bratranca hčerkica.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......