|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
28.8.2009 10:24:13   
tassika
Lindi jaz sem prvič dobila ravno zadnji dan, drugič ni bilo nič in sem dobila šele v pon. da moram v troek v službo, zdaj pa sem dobila ekspresno hitro. Ni recepta ,vem pa da si živčna, pokliči v službo ali pošlji sms da pač še ni odločbe in da jo čakaš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.8.2009 10:57:00   
lindi1
Ja malo pa sem živčna,upam,da bo kmalu...ne da se mi vsak dan čakati in razmišljati kaj bo...mogoče bo pa podaljšano,ker zamujajouser posted image bi bilo finouser posted image hvala za tolažbo

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.8.2009 19:14:01   
LINDI
Punce,kako ste kaj,kje ste kaj JOOB ima zgleda veliko dela z bejbijem...BABY vem kje je ,kaj pa ostale,vas kar malo pogrešamuser posted image V roče mi je pa zzzzeeelllooo,se hladim z nektarinami in jogurtom,malo pomagauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
29.8.2009 12:02:07   
lindi1
Danes je pa luštno,malo ohladitveuser posted image hvalabogu...kaj počnete ob takem vremenu,jaz sem za kuharicouser posted image ampak ne bo nič posebnega tortelini in sirva omaka,bolj na hitro,se mi ne da pacati.
Rada bi si kupila sušilni stroj,pa me zanima na kaj moram paziti,če ga katera že ima,ali mora biti isti kot pralni stroj,pralni je gorenjeuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
29.8.2009 12:58:03   
tassika
Lindi če ga boš montirala na pralni stroj potem mora biti enaka znamka, ker dobiš zraven ene nastavke in pa pač je enake velikosti. Splača se ti vzeti gorenjevga, ker ima edini garancijo pet let, vsi ostali jo imajo 3 leta + 2leti za doplačilo. Pojdita gledat v mercator center tehnike, so zelo ugodni in nama je vse lepo povedal, karkoli sva vprašala. Tudi cenovno je gorenjev najbolj ugoden.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
29.8.2009 13:06:00   
lindi1
O sonosečka čaw,hvala ,ja bova šla,če ne pa grem sama,ker moj pravi,da ga še ne rabim,sem rekla prav, a boš ti obešal,pa pral,pa pravi ne, moja mami bo,pa se režiuser posted image samo zeza me,pa fulll si ga že dolgo želim...Verjetno pa tudi dele,če se kaj pokvari njlažje dobiš za gorenje a neuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
29.8.2009 13:19:59   
tassika
Ja in tudi servis, špa baje niso več tako slabi kot naj bi bli včasih, Baje se vsi enako kvarijo in bosch in gorenje, odvisno kakšn osrečo imaš, ampak če je 5let garancije pol ni panike, miele pa ostali so pa dragi ko sv....

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
29.8.2009 13:59:17   
lindi1
Ej še eno vprašanje,ali je res,da pridejo cunje iz sušilca ful zmečkane in moraš potem vse peglatiuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
29.8.2009 15:56:40   
ninčy
Ne, glih obratno ... vzameš ven in zložiš. Jaz peglam samo še srajce.user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
29.8.2009 16:30:27   
tassika
Ja ampak jih moraš vzeti vn ko se posušijo in ne čez par urc, ker pol se res zmečkajouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
29.8.2009 17:03:25   
lindi1
Super ful hvala za odgovore,je že mojuser posted image samo pogledat grem še...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
29.8.2009 17:10:23   
ninčy
No, novejši imajo funkcijo, da boben obračajo tudi, ko je perilo že suho in ga ne vzameš takoj ven. Baje tako ne zmečkajo oblačil. Moj sicer to funkcijo ima, sam še nisem probala ...user posted image

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
29.8.2009 18:52:08   
slonček1
Oj!

Kako ste kej? Men prov paše ta ohladitev, čeprov sem tud uživala, ko je bilo vroče.

Midva tud razmišljava o sušilcu. Sam sva pa bol Candyje gledala. Sva tud odločena, da ga v roku enga meseca kupiva. Jaz namreč sovražim prestavljanje unih stojal po stanovanjuuser posted image (pozimi, poleti ni problemauser posted image )

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
30.8.2009 18:08:07   
LINDI
Jaz pa kar sama gledam,ker moj pravi,da tega pa res ne rabim,itak sem se že zmenila,ko pride bejbi on obeša cunje,pere in pegla,potem bomo pa videli ali rabi ali neuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
30.8.2009 18:32:13   
LINDI
Moj spi,jaz pa ne vem,kaj naj počnem,sem mu skuhala puding,ker je hotu neki sladkega,kot ,da mu jaz nisem dostuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
31.8.2009 9:24:25   
baby28

Živjo!
Kako smo kej mamice in bodoče mamice?

NAM TALE vreme čisto nič ne odgovarja, ker mi je kr prehitro ratalo hladno. smrk, smrk
KAJ DELAŠ lindi?
A greva na eno kavo?

Men prou nekej manjka, in sem se odločla da bom tamalo
popokala v avto, šla do domžal, tam na en sprehod ob kamniški bistrici,
potem na kavo in nato domov.

No kdo je za takšno akcijo:

lp
Pa mal se nasmejteuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
31.8.2009 10:17:30   
lindi1
Danes sem klicalal na zzzs,da vsaj vem ,če so obravnavali mojo odločbo,ali ne,pa pravi,da so jo,da naj bi ta teden prišlo po poštiuser posted image isto vem kot prej.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
31.8.2009 12:46:02   
lindi1
OOOOJ BABY vidim,da sem bila prepozna za koficouser posted image pa drugič...Čakala sem poštarja,jutri ga spet čakamuser posted image potem pa upam,da bo kmalu,v sredo imam zdravnika,pregled,nimam pojma,a bo kaj drugačen pregled bom v petek v 33 tednu...upam,da bo zastonjuser posted image Malo me glava boli...premalo pijem po mojem.Baje bo avtomobilski sejem ta teden,če koga zanima,jaz bom šla malo pogledat iz firbcauser posted image bo še trajalo par let,da bom imela nov avtouser posted image . Bom še pogledala,če bo tam recaro firma,ker imam lupinicco,nimam pa nastavka za lupinico...če ne se bova pa enkrat zapeljala do tja,da malo povprašava glede tega...MENI PA ODGOVARJA VREME, MI NIČ NE TEČE user posted image DOL ...Po mojem se grem en dan malo postriči,vsaj konice,ali več,še ne vem,najraje bi večuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
31.8.2009 15:10:07   
baby28

hej hoj Lindi!
Ja žal danes ni bilo nič iz kavico v dopoldanskem času. Grem pa okrog pol šestih v
Domžale na pošto z vozičkom, tako da se mi lahko pridružiš.

Ti pa morem povedat da tudi mene danes nekaj boli glava, tako
da je ziher kej na vremenu.

lpuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
31.8.2009 15:31:21   
lindi1
Lahko greva skupaj,jauser posted image sem takoj za.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
1.9.2009 9:58:49   
lindi1
Danes sem končno dobila odločbo od komisije,piše,da sem do 25.09.09 nezmožna za delo...25.09.09 se mi pa začne porodniški dopust,a je potem to v reduuser posted image a ne.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
1.9.2009 10:29:00   
rožca26
Ja, to je v redu.

Drgač sm pa jest nova user posted image . No, rok imam 25.2., sm pa iz Domžal. Je pa to moja 2. nosečnost, enega navihanca imam že doma. Star je 10 mesecev in pol (čeprav bi moral bit dons star točno 9 mesecev). Rodil se je 7 tednov prezgodaj. Trenutno je vse ok.
Upam, da se vam lahko pridružim, čeprav vidim, da sem celo edina, ki bo nosečnost potegnila do naslednjega letauser posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
1.9.2009 11:12:41   
lindi1
 Dobrodošla rožcauser posted image user posted image user posted image to verjetno še ni bilo v planu,da se ti tako nadaljujeuser posted image moja sosedka ima tudi na ta način 2 nadobudneža fantka in punčko,vendar gre že konec meseca v službouser posted image boga...Lepo,da si se nam pridružila,da bo še kakšna čvekca tukajuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
1.9.2009 11:23:48   
tassika
Vidiš lindi, super za bolniško, tebe imajo rajši kot meneuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
1.9.2009 11:31:03   
lindi1
user posted image mogočeuser posted image ,a ti moraš pa delati ali kakouser posted image niso normalni,kdo pa bo potem kriv,če bo kaj narobe,smotani so

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......