|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
19.8.2009 8:50:39   
LINDI
Dobro jutro,danes sem pa super spala,ne morem verjeti,nič nisem utrujena,nič me ni bolelo,le malo križ...user posted image Vsaj 1 dan,zdaj me je pa itak bejbi zbudiluser posted image pravi,da je dosti spaanjaauser posted image Upam,da ste dobro,včeraj mi je bilo noro vroče,ena bodoča mamica je spraševala,zakaj nimajo tudi dopoldan materinske šole,ker je popoldan kar kriza v takem okrog hoditi,se strinjam,ampak ni nič doseglauser posted image .alAHKO,DA BO KDAJ V DALJNI PRIHODNOSTI TUDI KAJ TAKEGA

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
19.8.2009 10:27:26   
tassika
Joob ti si šla na UZ kontrole rasti, zanima me kako to izgleda in kam si šla, jaz gledam za strahovo, ni toliko dražje, kot če bi mi to naredila moja g.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
19.8.2009 10:41:41   
lindi1
Najboljše,da greš k mojiuser posted image user posted image user posted image user posted image boš pri sestri izvedela,koliko staneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
19.8.2009 10:47:58   
tassika
Ne ne mislim da bom šla kr k strahovi je samo 70eur sam 10 dražje kot si dala ti lindi, meni moja sploh ni omenila sem mogla jaz sama začet temo in je rekla, da ga lahko ona ali pa da grem drugam, da ne bo nič jezna, a ni faca user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
19.8.2009 10:51:00   
lindi1
Ja ti ga vsaj nardila ni pa računalauser posted image user posted image upam,da dobiš kaj pametnega...o.z.v redu zdravnicouser posted image ,jaz sem pa baje jogi dobila,ga moram iti iskati...superca ...a ti kaj vročina nagaja

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
19.8.2009 10:53:04   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Dobro jutro,danes sem pa super spala,ne morem verjeti,nič nisem utrujena,nič me ni bolelo,le malo križ...user posted image Vsaj 1 dan,zdaj me je pa itak bejbi zbudiluser posted image pravi,da je dosti spaanjaauser posted image Upam,da ste dobro,včeraj mi je bilo noro vroče,ena bodoča mamica je spraševala,zakaj nimajo tudi dopoldan materinske šole,ker je popoldan kar kriza v takem okrog hoditi,se strinjam,ampak ni nič doseglauser posted image .alAHKO,DA BO KDAJ V DALJNI PRIHODNOSTI TUDI KAJ TAKEGA
sem vas opozorila da ni prijetno na koncu hodt naokol se posebi pa ne na materinsko...pa me niste poslusale

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
19.8.2009 10:56:14   
lindi1
Saj jaz bi prej,ampak bi bilo to piotem že junijauser posted image pa je rekla sestra,da je prekmaluuser posted image saj če nebi bilo vročine,ne bi bilo panikeuser posted image ,saj grem samo še 3x...Spravlam se peglat,pa že pol ure tle sedim kao da se mi segreje vodauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
19.8.2009 11:03:07   
tassika
Ma lindi ne peglaj zdajle zvečer ob desetih je čas za to ko se shladi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
19.8.2009 11:17:43   
lilinovy

JOOB!!

Tudi jaz se pridruzujem cestitkam ob rojstvu tvojega bejbija!! Uzivajta rug ob drugem!!

Lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
19.8.2009 11:27:00   
lilinovy

Ojla!

No jaz sem tudi danes malo boljše spala in brez posebnih bolečin v kolkih....................

LINDI ej tud mene čaka cel kup likanja, ampak zdele je res prevroče bi šla kar v avto sedet zdej ko mam končno klimo!!!!Sem čist ponosna!!Hi hi
Se vidimo danes na kavici po MŠ a ne Lindi?

Dekleta kaj boste kej kuhale??Pojma nimam kaj bi.kakšen predlog za nekaj na hitro, samo ne kakšnih makaronov z omakico??!

Aja pa še to ali je slučajno katera že kej nakupovala v IKEI V GRADCU? A se kej splača? Predvsem me zanima kaka posteljnina za posteljico, pa previjalna torba in ležalnik.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
19.8.2009 11:43:54   
lindi1
Ja LILINOVY še velja kavicauser posted image ,a se ti zdi a ne,k maš nov avtomobilčekuser posted image MAM SPET SLABO NOVICO ŠE ENA TETA JE UMRLAuser posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
19.8.2009 11:54:28   
lilinovy

Uh Lindi!MOJE SOŽALJE.

Drži se!

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
19.8.2009 11:55:13   
lilinovy

Uh Lindi!

Moje sožalje. Drži se punca.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
19.8.2009 12:09:44   
Joob
tassika, na kontroli rasti sem bila pri Strahovi...trajal je cca 10 min...plačala sem pa 70 evr...ta pregled je podoben morfologiji,kjer pregleda notr.organe, kol.plodovnice,...pa slikice dobiš.user posted image

lilinovi, hvaaala!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
19.8.2009 12:37:51   
slonček1
Oj!

Še ena domžalska nosečka. Že nekaj časa tko na hitro pokukam k vam. Evo napisala sem vam pa nekaj šele zdaj. Spodbudilo me je pa to, da se mi zdi, da se z lilinovy poznava. Upam, da se ne motim.

Sicer imam pa rok imam 3.11., je pa to moja druga nosečnost in doma že imamo enega fantka.

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
19.8.2009 13:12:29   
lindi1
LILINOVY ja,saj nimam kaj..hvala,letos je pa čisto noro leto 

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
19.8.2009 14:13:22   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

Ja LILINOVY še velja kavicauser posted image ,a se ti zdi a ne,k maš nov avtomobilčekuser posted image MAM SPET SLABO NOVICO ŠE ENA TETA JE UMRLAuser posted image

LIndi moje sožalje.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
19.8.2009 15:05:41   
lindi1
Hvala kepica

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
19.8.2009 15:30:20   
kepica78
punce očitno bomo dons vse brez moških v šoli, (no moj mogoče za 10 min pride pol pa ma službo), tako da če ste za gremo lahka po šoli na sladoled user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
19.8.2009 18:51:23   
KatMat

sozalje tebi in tvoji druzini

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
19.8.2009 18:53:26   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Oj!

Še ena domžalska nosečka. Že nekaj časa tko na hitro pokukam k vam. Evo napisala sem vam pa nekaj šele zdaj. Spodbudilo me je pa to, da se mi zdi, da se z lilinovy poznava. Upam, da se ne motim.

Sicer imam pa rok imam 3.11., je pa to moja druga nosečnost in doma že imamo enega fantka.

lp

dobrodosla!!!!user posted image user posted image user posted image te kasneje upisem na seznam!!!

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
19.8.2009 20:07:38   
slonček1

Sožalje še od mene.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
19.8.2009 20:08:21   
slonček1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Oj!

lp

dobrodosla!!!!user posted image user posted image user posted image te kasneje upisem na seznam!!!

Hvala za dobrodošlico!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
19.8.2009 20:51:29   
LINDI
DOBRODOŠLA SLONČEK1,pa hvala...saj bo...

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.8.2009 10:39:47   
lindi1
Kako ste kaj punce,jaz sem še kar,ampak mi je pa spet vročeuser posted image a ni to čudno .Ej saj fiziološka raztopina je ena in ista za nosek in za popek,ena mi je zdaj razlagala,da to ni isto,samo je a ne?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......